Eşinden ilgi görmeyen kadın?

fairytale4

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
135
4
16
Antalya
Merhaba ben 21 yaşındayım 3 yıllık bi ilişkim var. Hemen konuya girmek istiyorum. Benim erkek arkadaşım 23 yaşında. Erkek arkadaşımın çalıştığı iş yerinden tanıdığı bi adam var. Adam 35 yaşında, evli ve bir kızı var. Erkek arkadaşım işi dolayısıyla sürekli bu adamla beraber ama adam o kadar sorumsuz o kadar ilgisiz ki. Kumar oynamaktan içki içmekten başka hiçbirşey yapmıyor. Evine hiçbir işi olmamasına rağmen 1 ay uğramadığı bile oluyor. Karısıyla boşanmak üzere karısı da 34 yaşında. 2 yaşında bi kızları var. Adam kızıyla da hiç ilgilenmiyor, kızı babasını tanımıyor bile. Adam geldiğinde kızı annesine "anne bu kim" diye soruyor düşünün.

Erkek arkadasım dolayısıyla ben de adamı ve karısını tanıyorum. Kadına başlarda çok acıyordum, bu şehirde kimsesi yok, kocası ilgilenmiyor, zor bi dönemden geçiyor diye içim acıyordu. Zamanla daha da sık görüşmeye başladık. Dünya tatlısı bi kızları var, erkek arkadaşım çocukları çok sever, çocuk görünce dayanamaz saatlerce onunla oyunlar oynar hiç sıkılmadan...

Geçtiğimiz gün yine biraradayken erkek arkadasım çok ilgilendi çocukla. Çocuk onu o kadar seviyo ki kendi babasından göremediği ilgiyi erkek arkadaşımdan görüyor.

O gün akşam biz onlardan çıkıp eve döndüğümüzde kızı ağladı "anne abi gitmesin bizde uyusun" diye. Annesi de "olur mu kızım öyle şey, ne işi var abinin bizde" dedi.

Bana dün telefonundan resim gösterdi, erkek arkadaşım onun kızıyla oyun oynadığı sırada resimlerini çekmiş, resmin etrafına kalpler koymuş. Kızım cok sevdi onu, resmen ilk aşkı oldu diyo. Onun adını sayıklayıp duruyor diyo.

Kızına gerçekten çok üzülüyorum, babasından göremediği ilgiyi erkek arkadasımdan görüyor. Ama kadın bana o kadar sık kızının erkek arkadasıma olan düşkünlüğünden bahsediyo ki bıkkınlık geldi artık.

Erkek arkadasım o kadına aradaki yaş farkından dolayı "abla" diyor. Ama ne olursa olsun, kadın hayatı boyunca kocasından ilgi görmemiş. Hep çocuklarla ilgilenen bi kocam olsun istemiştim ama maalesef benim kocam kızını 1 kez olsun kucağına almamıştır falan diyor.

Etraf artık o kadar pis oldu ki, kimseye güvenemez oldum. Bazen kendime kızıyorum böyle düşündüğüm için ama elimde değil kadının erkek arkadasıma karşı ilgisi oldugunu düşünmeye başladım artık. Geçen gün kocası erkek arkadasımı aramış, bize uğrayıp bavulumu alabilir misin falan demiş. Erkek arkadaşım gitti kadının evine bavulu aldı.

Yaaa ne yapacağımı bilmiyorum. Erkek arkadaşımdan yana hiç şüphem yok. Kaba bi yapısı vardır, sevgisini belli edemez ama beni aldatmayacağından adım gibi eminim. Üstelik evli barklı, abla dediği, çoluk cocuğu olan bi kadınla.

Ama artık dayanamıyorum, sinir basıyor düşündükçe. Kocasıyla olan problemleri bizi ilgilendirmez ki. Kocasına da cok kızıyorum, aralarında bi problem varsa gitsin kendi halletsin neden erkek arkadaşımı alet ediyor bavulunu gidip alması için falan? Bu nasıl bi sorumsuzluk anlamıyorum. Adamın dünya umrunda değil.

Lütfen bana bi akıl verin... Sizce ben mi kötü düşünüyorum? Siz benim yerinde olsaydınız ne yapardınız?

Son düzenleme:

Gerçekten sıkıntılı bir durum. Kendimi senin yerine koyarak cevap vericem. Öncelikle ben erkek arkadaşım çocuğu seviyor ilgileniyor diye çok sevinirdim. Ama kadın tarafından düşününce aşık değildir. Ama imreniyodur keşke böyle bir kocam olsaydı, ya da ah keşke bu adam benim kocam olsaydı gibi. Tek yapman gereken erkek arkadaşın oraya gittiğinde sen de git. Kadın erkek arkadaşının üstüne atlar diye demiyorum bunu senin için rahat olsun diye diyorum. Ama kadın erkek arkadaşına aşık değildir sadece imreniyodur o yüzden içini rahat tut.

Şu dünyada ne olacağı belli olmaz ama kadın belki de seviniyordur kızının model alacağı ilgili birinin olmasından belki de iyi niyetlidir

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Gerçekten sinirlerim çok bozuluyor artık. Sizin de dediğiniz gibi, kadının imrendiği kesinnn... Kim olsa imrenir, çoğu kadın eşlerinin çocuklarına olan ilgisizliğinden yakınır. Benim erkek arkadaşım tam tersine çocuklar için canını verir. Kadın kesin imreniyor keşke benim kocam da böyle olsaydı diye. Ama resimlerini kalp içine alması, sen aradan çekil, kızım için herşeyi yaparım kızım resmen aşık oldu evde hep adını sayıklıyor diye laflar söyleyip sonra şakaya vurması sabrımı taşırdı artık...

Aradan çekil derken? :26:

Şu dünyada ne olacağı belli olmaz ama kadın belki de seviniyordur kızının model alacağı ilgili birinin olmasından belki de iyi niyetlidir

Inşallah öyledir, inşallah dediğiniz gibidir. Ben de öyle olması için dua ediyorum, kendime bazen kızıyorum acaba çok mu kötü düşünüyorum diye ama şu hayatta insanlar artık öyle kötü olmuşlar ki kimseye güven olmuyor...

Erkek arkadaşını tanımıyorum ama gidipte çocuklu ve kendinden büyük olmasını geçtim arkadaşının karısına yan gözle bakıcağını zannetmiyorum. O yüzden takma sen hiç bunu hem erkek arkadaşına söylersen belkide senin için rahat olsun diye gelip gitmeyi keser ve o küçücük zaten babadan ilgi görmüyo erkek arkadaşından da görmez çok üzülürsün o zaman sende. Dediğim gibi yalnız gönderme hep sende git ama eğerki kadın erkek arkadaşını öylesine aramaya falan başlarsa o zaman tavrını koyarsın.

bu kadar uzun bir yazıyı
bu kadar güzel ve tek bir imla hatası olmadan yazdığın için seni kutluyorum.

konuna gelince.İYİLİKTEN MARAZ DOĞAR demişler.
erkek arkasini biraz geri çek derim.

Yaa,sikintili bir durum ama ne bileyim ilk yorum yapan arkadasa katiliyorum
ozeniyodur yazik.
Ama bir ilgisi oldugunu sanmiyorum
anlattigin kadariyla.

Erkek arkadaşımdan yana hiç şüphem yok ama kadının şu hayatta tek istediği ilgili bi kocası olması. Bazen aklımdan öyle kötü resimler geçiyo ki benim erkek arkadaşım hakkında "keşke bu adam benim kocam olsaydı ne kadar mutlu olurduk, kızıma da bana da çok iyi davranırdı" gibisinden kafasında düşünceler varmış gibi hissediyorum

Son düzenleme:
Benim kızım ona çok aşık oldu sen aradan çekil, kızımın mutluluğu için herşeyi yaparım tarzından bi laf söyledi şakaya vurarak :26:
Kadının tavrı hoş değil. Bence arayı aç uzak dur. Daha yüzgöz olursanız seviyesini bozabilir gibi geliyor. erkek arkadaşın da seviyeli olmalı. Sonuçta babası değil yani çocuğun evde adını sayııklamasına neden olacak kadar bağlatmamalı kendine. Sen uzak durursan top erkek arkadaşında oluyor. Dengeyi o kursun. Sen de kadının saçmasapan imalarıyla uğraşmazsın böylece.

Erkek arkadaşım her seferinde adamı ayıplıyor. "Arada iş olmasaydı asla görüşmezdim böyle bi adamla, karısına çocuğuna yazık, kadın resmen tek başına büyütüyor çocuğunu... çok üzülüyorum" tarzından laflar söylüyor... Eğer erkek arkadaşıma bu durumu anlatırsam eminim ki bana çok kızar, "sen nasıl benim abla dediğim evli barklı bi kadın hakkında böyle laflar edersin" falan der, adım gibi eminim. Öyle hassas bir konu ki; yani söylesem bir türlü söylemesem bir türlü Bu arada çok teşekkür ederim yorumunuz icin....

Rica ederim :) kesinlikle kızar o yüzden içini ferah tut, gözlem yap, yalnız gitmesine müsade etme. Eğer ki daha sinir olucağın şeyler olursa o zaman söylersin

Kızını mutlu ettiği içindir bence..Çocuğada çok üzüldüm yavrum benim ya Sende içindeki vesveseden kurtul sanmıyorum kadında art niyetin olduğunu ben.

bu kadar uzun bir yazıyı
bu kadar güzel ve tek bir imla hatası olmadan yazdığın için seni kutluyorum.

konuna gelince.İYİLİKTEN MARAZ DOĞAR demişler.
erkek arkasini biraz geri çek derim.

Öncelikle çok teşekkür ederim takdiriniz için. Sıkılmadan konumu okuyup cevap yazdığınız için de ayriyetten teşekkür ederim...

Evet sizin de dediğiniz gibi "iyilikten maraz doğar"... Çok haklısınız, iyi ki buraya yazmışım. İçime ata ara gerçekten çok kötü duruma gelmiştim, hepiniz iyi ki varsınız.

Olsa bile o adam senin guzelim.
Senin gibi citiri birakip evli cocuklu kendinden baya buyuk bir kadina karsi hic birsey hissetmez emin ol.

konu sahibesi arkadaşım,,,

34 yaşlarında evli barklı çocuklu sorunlu çiftin sizin gibi genç çiftle ne işi var anlamadım..

madem bu kadar sorunları var.. çift olarak görüşmek de ne alaka.. sanki herşey yolunda.. bir de sosyalleşme derdindeler..

2 yaşında çocuk "bu kim" diyor ama adam karısıyla iş arkadaşlarını tanıştırıp ev oturması halinde..

babası bu kadar ilgisizken erkek arkadaşınız onun yanında çocukla ilgilenirken adamın durumu ne? bakıyor mu öyle boş boş?

kadın için "özenmiştir canım" "iyi niyetlidir" diyemeyeceğim.. ne münasebet genç bir kıza sevgilisinin kalpli resmini yollamak falan..

çooook gereksiz.. yakışır mı ? yakışık alır mı?

kocasının kalpli fotolarını yapıp bebeğe göstersin de bebek babasını bilsin.. tövbe tövbe..

bence erkekler görüşsün.. kadınlar ve o minik kız bebek bu grupta fazla..

Evet, ben de aynen bu şekilde düşünüyorum. Tamam başlarına gelen şey gerçekten çok üzücü, kadının yaşadıkları kolay değil, hele o minik yavrusunun hiçbir günahı yok... Allah yardımcıları olsun... Ama herkesin hayatı kendine, yani bu kadar içli dışlı samimi olmak doğru değil... Sizin de dediğiniz gibi; kendimi geri çekeceğim. Umarım herşey güzel olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…