Eşinden ilgi görmeyen kadın?

Rica ederim :) kesinlikle kızar o yüzden içini ferah tut, gözlem yap, yalnız gitmesine müsade etme. Eğer ki daha sinir olucağın şeyler olursa o zaman söylersin

Haklısınız. Uzaktan uzaktan izleyeceğim bir süre daha, bakalım neler olacak. Onun yaptığı o esprilerden, konuyu sürekli erkek arkadaşıma getirmesinden çok sıkıldım artık. Yapım gereği insanları da bozmayı pek beceremiyorum, bir daha konuyu erkek arkadaşıma getirirse onu bozayım da anlasın hatasını. Ama ne diyeceğimi nasıl bozacağımı bilmiyorum işte? :)) Ne desem sizce? Nasıl bi tepki versem de kadın rahatsız olduğumu anlasa?

Kızını mutlu ettiği içindir bence..Çocuğada çok üzüldüm yavrum benim ya Sende içindeki vesveseden kurtul sanmıyorum kadında art niyetin olduğunu ben.

Evet ben de çok üzülüyorum çocuğa, çok zor babasız büyümek. İnşallah dediğiniz gibidir, bende içinde art niyet olmaması için çok dua ediyorum...

Eğer sana bir daha aradan çekil tarzı konuşursa kusura bakmasın küçük hanım o benim kimselere vermeye niyetim yok diyip bir de üstüne kahkaha atarsınız ee o sana şakayla karışık diyorsa sen de öyle yapmalısın :) Ya da mesela erkek arkadaşının çocuğa gösterdiği ilgiyi överse sen de bizim bir an önce evlenip çocuk yapmamız lazım kendi çocuğuna kim bilir neler yapar canım benim ya diyebilirsiniz :) Ama siz yinede gidip gelmeyi azaltmaya bakın derim ben iyice benimsemesin sizinle bir bütün zannetmesin kendisini çünkü şu anda en ufak bir sorunu olsa eminim erkek arkadaşını arayacaktır buna fırsat vermeyin o kadar yüz bulmasın

Olsa bile o adam senin guzelim.
Senin gibi citiri birakip evli cocuklu kendinden baya buyuk bir kadina karsi hic birsey hissetmez emin ol.

Aaahh ahhh, derdime derman oldunuz yükümü bir nebze de olsa hafiflettiniz valla. Şimdi kendimi çok daha iyi hissediyorum, iyi ki buraya yazmışım. Çok sağolun yorumlarınız için

babasını tanımayan, yani baba ilgisinden sevgisinden o kadar uzak bir melek annesinin sanmıyorum ki şüphelendiğiniz gibi şeyler geçsin kafasından, he tabii ki keşke eşimle böyle olsaydı diye imreniyor olabilir ama erkek arkadaşınızda gözü olduğunu sanmıyorum..olsa bile erkek arkadaşınız böyle bir şeye karşılık verir mi? verirse de güle güle diyin zaten..bence sinir olmanızı gerektirecek bişey yok..bu rahatsızlığını erkek arkadaşınıza hissettirirseniz çok ters tepki görme ihtimaliniz de yüksek..içiniz rahat değilse erkek arkadaşınızla beraber gidin görüşmesi gerektiğinde ama bence gereksiz

Erkek arkadaşım adamın eşiyle beraber iş yaptığı için birgün biz de tesadüfen ayaküstü denk geldik kadınla. Sonra kadınla konuşup hikayesini dinleyince çok üzüldüm, resmen için acıdı. Onun bu şehirde tanıdığı kimse yok, yalnız olduğu için benimle samimiyet kurmaya başladı. Böyle böyle görüşe görüşe arkadaş olmaya başladık. Adam karısıyla sürekli problemli, hergünleri kavgalı geçtiği için eve uğramak istemiyormuş. Arada bi çocuğu için karısının zoruyla mecburen eve uğradığında da karısıyla başbaşa kalmamak için eve sürekli birilerini davet ediyor. Biz onlara gittiğimizde çocuk babasının kucağına gitmek yerine erkek arkadaşımın kucağına gidiyor. Adam da öyle kös kös oturuyor, dünya umrunda değil ki.

Kadın konusuna gelince, evet hiç hoş bir yaklaşım değil... Başlarda kendime kızıyordum "çok mu kötü düşünüyorum acaba?" diye, ama yok yani gerçekten normal bi durum değil...

Keşke daha önce akıl edebilseydim bunları, ben sustukça yüz bularak şakalarının seviyesini bozmaya başladı. Eğer bir daha böyle bir laf ederse aynen sizin söylediklerinizi söyleyeceğim, gerçekten yüreğime su serpildi içim rahatladı :) Çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi, gidip gelmeleri azaltacağım başka çarem yok şuanda. Yapabileceğim en iyi çözüm bu olacak şimdilik :) Çok teşekkürler tekrardan

Rica ederim ne demek :) İnşallah bir sıkıntı olmaz :)

Evet bir dönem ayrılmıştık ama sonradan olan olaylardan sonra tekrar barıştık.

Olayları okudum çok geçmiş olsun.Erkek arkadaşınızı pek iyi anlatmamışsınız onu sizin anlattığınız kadar bilebiliriz ama sizin önceki konunuza dayanarak pek sevmedim kendisini o yüzden yorum yapmak zor.Eski konularınızı okumasam ''sanmıyorum bir şey olacağını,kıskanman normal ama bence kuruntu takma kafana '' derdim.Ama işte komplike olaylar geçmiş.Erkek arkadaşınızın size o aradaki kişi için hala bir kızgınlığı mevcut mu?

canım allah yardımcısı olsun muhakkak zor bir hayatı var sen bu denli acıdığına göre..
seninle arkadaş olmak istemesi samimi olmanız normal..
eşiyle başbaşa kalmamak için sizi çağırması.. eh o da olabilir adamın zihniyetine göre.. siz de hayır dememişsiniz..
ama ama ama.. asıl sorun bebek ile sevgilinizin yakınlaşması..
yarın öbürgün adam sevgilini kıskanıp "babası benim sen kim oluyorsun" tarzında kıskançlığa düşebilir..
kadınlar önce çocuklarına baba sonra kendilerine eş seçerler aslında.. "iyi baba" olmak çekici gelir.. kötü niyetli olmasa da diyeceğim ama fotoğraf beni benden aldı..
o bebeğin psikolojisi ne olacak.. "yedek baba" gibi birşey girdi hayatına.. ne kadar sürecek bu arkadaşlık..
yarın öbürgün boşandıklarında kadın bebeğim seni istiyor adını sayıklıyor diye sevgilinizi arasa ben hiç şaşırmam..
bazı şeyler hayatın doğal akışına uymaz.. babası olan çocuğa babası yanında baba gibi görünmek de bunlardan biri bana göre..
bunları seni üzmek için yazmıyorum inan.. 2 yaşında kız bebek annesiyim.. böyle hissediyorum..
siz sevgilinle en güzel zamanlarınızdasınız maşallah mutlusunuz da anladığım kadarıyla.. ailevi sorunları olan bir çiftle bu kadar içli dışlı olmanın sizi sorun çıkarmasını istemem..
sevgiler..

Zaman öyle bir Zaman ki , Neye kime nasil Guvenecegini
Bilmiyor insan ...

Erkek arkadasin ve Sen biraz mesafe koyun araniza kadinla
Okadar gidip gelmeyin..
Cocugu sevmesi cok guzel birsey ama , Zamanla kadinin ilgisi
Yanlis yone kayar .. onun icin onlem alin bence....

Benim kızım ona çok aşık oldu sen aradan çekil, kızımın mutluluğu için herşeyi yaparım tarzından bi laf söyledi şakaya vurarak :26:

ya kızının mutulugu ıcın aradaki yas farkına rağmen sevgılınızle evlılık dusunurse.erkeklerede güven olmaz neler duyuyoruz erkek arkadaşına soylesen sana saçmalama dıcek.sakaya vurarak bazı gerçekler söylenir.bnce erkek arkadaşınla konuş o eve gıtmesın.

Çocuk için gerçekten çok üzülüyorum, içim parçalanıyor. Baba sevgisine o kadar aç, o duyguya o kadar muhtaç ki. Yüreğim parçalanıyor. Erkek arkadaşımın onunla ilgilenmesi tabii ki beni çok mutlu ediyor, büyük sevaba giriyor farkında olmadan. Bir çocuğun yüzündeki bir tebessüme sebep olmak dünyanın en güzel duygusu gerçekten. Ama kadının bu ilgiyi başka yönlere çekmesinden çok sıkıldım artık. Sürekli kızımın ilk aşkı, kızım dilinden düşürmüyor onun adını falan demesi dokunmaya başladı artık. Bunun yanında yaptığı soğuk espriler de hiç hoşuma gitmiyor.... Rahatsızlık vermeye başladı. Keşke kadının ne hissettiğinden emin olabilsem. Kim bilir belki de sizin dediğiniz gibi sadece imreniyordur. Ya da tam tersi gözü vardır... Allah korusun düşüncesi bile çok kötü birşey. Erkek arkadaşıma bu düşüncelerimi hissettirsen çok tepki görürüm, adım gibi eminim. Kimseyle paylaşamadım bu durumu. Yakın çevreden birine anlatsam belki beni yanlış anlayacaklardı, bilmiyorum... Iyi ki sizler varsınız da derdimi dinleyip derman oldunuz. Hepinize çok teşekkür ederim cevaplarınız için.

Haklısınız, bir dönem çok problem çekiyordum onun o huyları yüzünden ama zamanla herşey daha iyiye gitti. Sevgisini belli etme konusunda hala arada sırada zorlanır, çoğu konuda kabalığı da devam ediyor. Ama onun dışında birçok şey değişti allahıma çok şükür, şimdi eskisinden 1000 kat daha mutluyuz . O aradaki kişi muhabbetine gelince, o konu çoktan konuşuldu ve kapandı. Şükürler olsun ki o günleri de atlattık. Bu arada cevabınız için çok teşekkür ederim

Son düzenleme:

Rica ederim :)) Ama ben farklı bir yere bağlamak istiyorum.Şimdi bu durumlar sıkıntılı durumlar.Kapandı denir birden bir yerde açılır.Bazen insanın hiç aklında yokken araya nasıl başkasını sokabildi diye nefret duyguları kabarabilir.Sizin eline koz vermemeniz lazım.Sakın bu kadın konusunu açmayın.Olmaz diye bir şey yok umarım olmaz ama olur da canınızı yakmak isterse aklına karpuz kabuğu düşürmeyin erkekler salak olmaya meyilli.Çaktırmadan görüşme sıklığını azaltın bahane bulun görüşüleceği zaman ama sakın konuyu açmayın.Erkeklere güvenilmez onlara zayıf yanınızı göstermeye gelmez aman dikkat :))

Çoookk teşekkür ederim yorumunuz için, öncelikle allah kızınıza ailenize uzun ve sağlıklı ömürler versin inşallah. Hayatı boyunca her zaman yüzü gülsün, kaderi kendi gibi güzel olsun.

Konuya gelince; "kadınlar önce çocuklarına baba sonra kendilerine eş seçerler aslında." bu sözünüz öyle doğru ki. Aslında her cümleniz, her kelimeniz çok doğru... Adamın yarın öbür gün kıskanıpta erkek arkadaşıma "bu çocuğun babası benim, sen kim oluyorsun" tarzından bir laf etmesine hiç ihtimal vermiyorum açıkcası... Adam o kadar vurdumduymaz, o kadar sorumsuz ki. İnşallah aklı başına gelir de karısına ve minik yavrusuna sahip çıkar. Erkek arkadaşım sizin de dediğiniz gibi resmen "yedek baba" oldu. Ben o kadının yerinde olsam başka bi adamla kızımın resimlerini aynı karede kalplere boğacağıma, kendi öz babasıyla yani eşimle kızımın resimlerini koyardım. Kız babası yerine koyuyor erkek arkadaşımı, hayır yani o çocuğa da yazık günah yaaa... Söylediklerinizi tek tek aklıma kazıdım, yorumunuz çok iyi geldi. Inanın hiç üzülmedim, çünkü gerçekçi bi yaklaşımda bulunmuşsunuz. Çok teşekkür ederim. Umarım hakkımızda hayırlısı olur...

Benim de en büyük korkum bu zaten. Kadın kocasından hiç ilgi göremediği için kendini sırf kızına adamış. Bana "kızım için herşeyi yaparım, onun için yapamayacağım hiçbişey yok" dedi. Sırf kızı mutlu olsun diye benim erkek arkadaşımın aklını çelip evlilik bile düşünür düşüncesi en büyük korkum oldu... Çünkü erkekler bazı konularda gerçekten aptallaşıyorlar. Bizim gibi düşünemiyorlar. Oooff offf hep dua ediyorum inşallah yanılıyorumdur diye. Bakalım zaman neler gösterecek :14;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…