Eşinden ilgi görmeyen kadın?

teşekkür ederim canım iyi dileklerin için.. allah seni ve sevdiğini de ayırmasın mutlu etsin..
sevgilinle konuş, hem kendi iyiliğiniz için hem de bebeğin iyiliği için uzaklaşın.. 2 yaşında ama kızımdan biliyorum cin gibiler:) yarın öbürgün ara ara diye telefonu uzatır annesine.. anne de ama sevinerek ama utanarak mecbur kalır.. adam vurdumduymaz deriz pat diye kıymete biner elindekileri başkasının yanında görünce.. aman diyeyim..

Bence olay baştan yanlış..
Ne işiniz var ki orada anlamadım?
Kadın yalnız üzüldüm haline falan demişsiniz, e o zaman yalnızlığını gideriyor ses etmemeniz lazım..

Kocası eve uğramıyorsa, sevgiliniz neden gidiyor ki?
Kadın kadına oturmak varken, neden o da geliyor bi kere rahat edilmez?
İmrenmiştir, özenmiştir, kayıtsız kalması çok zor..
Aaa kocam bu olsun modunda tabiiki değildir ama benim kocam da böyle olsaydı kesin demiştir..

Çok haklısınız, çok teşekkür ederim yorumunuz için. Söylediklerinizi aklımın kenarına yazdım, dediğiniz gibi çaktırmadan görüşme sıklığını azaltacağım. En doğrusu bu olacak :)))

Benim de en büyük korkum bu. O yüzden mesafe koyacağım, başka çarem yok...

Aminnnn, çok teşekkür ederim ben de iyi dilekleriniz için :) Şimdi yapacağım ilk iş yavaş yavaş bağları koparmak olacak, o minik yavrucak daha fazla büyümeden uzaklaşmaları lazım erkek arkadaşımla. Böylesi çocuk için de zor, boşu boşuna umut bağlayabilir. O minicik hayal dunyasında farklı şeyler kurabilir. Böyle olmaması için bundan sonra önlemimi alıp bağları koparmak zorundayım... Öyle olursa çocukta unutur zamanla ve herşey daha iyi olur diye umut ediyorum.

ya yapmayın lütfen.. ne demek erkek arkadaşınızın aklını çelmek.. tek taraflı olmaz o işler.. böyle aklı çelinebiliyorsa serbest bırakın çelsin.. sizde evlenmeden, ilerlemeden kurtulmuş olup dua edin o kadına

Bence de yanlıştı en başından beri, ama dediğim gibi istem dışı tesadüfen gelişti herşey. Sonra kadının hikayesini dinleyince çok üzüldüm, zamanla kendiliğinden bi samimiyet kurduk ister istemez. Ben onu aramasam o beni arıyordu, benden başka görüştüğü kimsesi yok. Haline acıdım..

Kadın kadına oturduğumuz zaman tabii ki gelmiyor erkek arkadaşım, eşi evde olduğu zamanlarda gidiyor sadece, onda da beraber gidiyoruz zaten.

Insanlar bu devirde öyle kötü olmuşlar ki insan nasıl davranacağını, kimin hakkında ne düşüneceğini şaşırıyor gerçekten. Umarım herşey yoluna girer ve bu günler geride kalır.

Son düzenleme:
Yaaa ne yapacağımı bilmiyorum. Erkek arkadaşımdan yana hiç şüphem yok. Kaba bi yapısı vardır, sevgisini belli edemez ama beni aldatmayacağından adım gibi eminim. Üstelik evli barklı, abla dediği, çoluk cocuğu olan bi kadınla.

--------------------------------------------

Demişsin ya canım, tabiki Rabbim kimseyi şaşırtmasın ama yinede bu kadar büyük laf etme.. Kesinlikle mesafe koymasında yarar var. Hem bak kadın şaka ile sana ne demiş:
Kızım ona aşık oldu, sen aradan çekil bakalım, kızımın mutluluğu için herşeyi yaparım . Demiş şaka bile olsa huylanır insan..

Bence bu kadar çok güvenme kim olursa olsun, dikkatli ol derim..
Zaman öyle değişmiş ki neler duyup görüyoruz.. Aman Allah korusun...

kıza üzüldüm ama bekar bir erkekle bekar bir kadının bu kadar yakın olması iyi birşey değil.

Ne olursa olsun çocuğun erkek arkadaşına bağlanması yanlış bir kere. Arada akrabalık yok. Ömrünün sonuna kadar görüşmeyeceksiniz heralde. Yarın öbür gün erkek arkadaşın işten çıkar çocuk bunalıma girer. Annesi önce bunları düşünmeliydi.

Erkek arkadaşınla ilgili bir şey olacağını sanmıyorum ama durum çok rahatsız edici evet. :26:

Ailevi meselelere cok karismamak lazım.
Kocası snin gibi düşünup rahtsiz olabilir cok ciddi sorunlar yasayabilirsiniz.
Cok gencsiniz dünyanin derdide dertliside bitmez.
Siz kendi hayatiniza bakin derim ben.

bence bu başından tuhaf bi ilişki olmuş
ne ara gidip de sürekli kızı seviyo
ve kadının kocası olmadan o evde ne işi var
tuhaf yani

Biraz ütopik olacak sanırım ama bir pedagogla görüşmeye ne dersiniz?

Evet bence aileyle ilişkiniz baştan yanlış ama bundan sonrası için bence her şeyden önemlisi o minik kızın bu durumdan en az hasarla kurtulması. Ben olsaydım erkek arkadaşımın bu adamla arkadaş ilişkisi içerisinde olmasını dahi engellemeye çalışırdım, derler ya üzüm üzüme baka baka kararır diye, erkeklerde bu süreç daha bile hızlı işliyor. Ama tabi sizin durumunuz artık burdan da başka yerlere gitmiş.

Aradan çekil de ne demek? Öncesinde de size duygu sömürüsü mü yapıyor, kız onu çok sevdi, baba figurü vs.

Arkadaşınızın sizi bu kadın için terk edeceğini sanmam, ama yine de hoş değil. Hayır yakışık almaz bir kere; çocuğunun hayatında bir erkek modeli lazımsa, bu kadının kendi abisi, babası falan yok mu?

Bence erkek arkadaşınla, sakince onu suçlamadan konuş ve rahatsızlığını net bir şekilde dile getir.

tamamen iyi niyetli bir iletişim olsa da açıkcası ben zaman ve mekanların insanları kışkırtabildiğine inanıyorum. bu iletişim hiç beklenmedik bir anda ortaya çıkabilecek ufacık bir kıvılcımla alevlenebilir.
öncelikle zaten karşınızdaki sevgiye aç ve mutsuz bir kadın. diğer yandan ona içten içe acıma hisseden erkek arkadaşınız. yaş farkına gelince 35 yaş demek elden ayaktan düşmüş bir yaş değil ki tam tersi bir kadın için olgunluğunun zirvesinde olduğu bir dönem ve bu 23 uyaşında bir erkeğe bir anda cazip görünebilir.
mesafeyi aç derim ben

Amin, allah kimseyi şaşırtmasın. Gercekten çok zor bi süreç bu benim için. Birşeyi 40 kere söylersen olur derler, o kadın şakanın dozunu kaçırdı artık. Mutlaka her konuşmamızda erkek arkadaşımdan açıyor konuyu kızını bahane ederek. Çok sıkıldım artık çok....

canım sen bence düşünülmesi gereken şeyi düşünüyosun kendini suçlama öncelikle.valla ne oldu bitti anlamadan bi bakmışsın mercimeği fırına vermişler...sen yaşadığın şokla kalırsın anca..nerden bilyosun senin yanında abla kardeş numarası yapmadıklarını.ben erkeklere asla güvenme derim.diyosun ya eminim beni aldatmayacağından çok emin olma diyorum bende.erkek bunlar sonuçta.inan bazı durumlarda (sek s ) yaşın hiçbi önemi kalmıyor.düşün bi kere bu kadın kocasından ilgi görmüyormuş ee haliyle karıkoca ilişkiside yok bu adamla.ee kadın rahibe falanmı.senin sevgilinde genç adam oda olgun bi kadın.... neden olmasın sence???? yaa aziz nesin bile pirayesini aldattıysa ( uğruna ne şiirler yazdığı kadın ) asla aldatılmam demeyteceksin bu dünyada.erkeklere sakın sakın güvenme.yeterki şartları uygun olsun ilk fırsatta aldatılırsın kaçarı olmaz ne yazıkki.sen bu aileyle mesafe koy bence.sevgilinde gidip gelmesin.bi gün buraya aldatıldım diye başlık atıp konu açmanı istemem açıkcası....

Teşekkür ederim yorumunuz için, evet çocuk erkek arkadaşıma çok bağlandı ama böylesi çocuk için daha kötü. Bunu benden ziyade annesinin düşünmesi gerekiyor, sürekli kızının kafasına erkek arkadaşımı sanki öz babasıymış gibi endekslerse yarın öbür gün biz onlarla ilişkimizi tamamen kopardığımızda o çocuk ne yapacak? Yazık günah ya... Benim acilen birşeyler yapmam lazım kadın az önce mesaj atmış yine "kızım senden daha çok seviyor onu, sen aralarından çekil de mutlu olsunlar :)" yazmış. Hey allahım yaaa!

Haklısınız ama ne bileyim işte, insanın aklına binbir türlü şey geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…