- 5 Ekim 2011
- 5.035
- 4.403
- 248
- Konu Sahibi fairytale4
-
Çoookk teşekkür ederim yorumunuz için, öncelikle allah kızınıza ailenize uzun ve sağlıklı ömürler versin inşallah. Hayatı boyunca her zaman yüzü gülsün, kaderi kendi gibi güzel olsun.
Konuya gelince; "kadınlar önce çocuklarına baba sonra kendilerine eş seçerler aslında." bu sözünüz öyle doğru ki. Aslında her cümleniz, her kelimeniz çok doğru... Adamın yarın öbür gün kıskanıpta erkek arkadaşıma "bu çocuğun babası benim, sen kim oluyorsun" tarzından bir laf etmesine hiç ihtimal vermiyorum açıkcası... Adam o kadar vurdumduymaz, o kadar sorumsuz ki. İnşallah aklı başına gelir de karısına ve minik yavrusuna sahip çıkar. Erkek arkadaşım sizin de dediğiniz gibi resmen "yedek baba" oldu. Ben o kadının yerinde olsam başka bi adamla kızımın resimlerini aynı karede kalplere boğacağıma, kendi öz babasıyla yani eşimle kızımın resimlerini koyardım. Kız babası yerine koyuyor erkek arkadaşımı, hayır yani o çocuğa da yazık günah yaaa... Söylediklerinizi tek tek aklıma kazıdım, yorumunuz çok iyi geldi. Inanın hiç üzülmedim, çünkü gerçekçi bi yaklaşımda bulunmuşsunuz. Çok teşekkür ederim. Umarım hakkımızda hayırlısı olur...
Rica ederim :)) Ama ben farklı bir yere bağlamak istiyorum.Şimdi bu durumlar sıkıntılı durumlar.Kapandı denir birden bir yerde açılır.Bazen insanın hiç aklında yokken araya nasıl başkasını sokabildi diye nefret duyguları kabarabilir.Sizin eline koz vermemeniz lazım.Sakın bu kadın konusunu açmayın.Olmaz diye bir şey yok umarım olmaz ama olur da canınızı yakmak isterse aklına karpuz kabuğu düşürmeyin erkekler salak olmaya meyilli.Çaktırmadan görüşme sıklığını azaltın bahane bulun görüşüleceği zaman ama sakın konuyu açmayın.Erkeklere güvenilmez onlara zayıf yanınızı göstermeye gelmez aman dikkat :))
Zaman öyle bir Zaman ki , Neye kime nasil Guvenecegini
Bilmiyor insan ...
Erkek arkadasin ve Sen biraz mesafe koyun araniza kadinla
Okadar gidip gelmeyin..
Cocugu sevmesi cok guzel birsey ama , Zamanla kadinin ilgisi
Yanlis yone kayar .. onun icin onlem alin bence....
teşekkür ederim canım iyi dileklerin için.. allah seni ve sevdiğini de ayırmasın mutlu etsin..
sevgilinle konuş, hem kendi iyiliğiniz için hem de bebeğin iyiliği için uzaklaşın.. 2 yaşında ama kızımdan biliyorum cin gibiler:) yarın öbürgün ara ara diye telefonu uzatır annesine.. anne de ama sevinerek ama utanarak mecbur kalır.. adam vurdumduymaz deriz pat diye kıymete biner elindekileri başkasının yanında görünce.. aman diyeyim..
Benim de en büyük korkum bu zaten. Kadın kocasından hiç ilgi göremediği için kendini sırf kızına adamış. Bana "kızım için herşeyi yaparım, onun için yapamayacağım hiçbişey yok" dedi. Sırf kızı mutlu olsun diye benim erkek arkadaşımın aklını çelip evlilik bile düşünür düşüncesi en büyük korkum oldu... Çünkü erkekler bazı konularda gerçekten aptallaşıyorlar. Bizim gibi düşünemiyorlar. Oooff offf hep dua ediyorum inşallah yanılıyorumdur diye. Bakalım zaman neler gösterecek :14;
Bence olay baştan yanlış..
Ne işiniz var ki orada anlamadım?
Kadın yalnız üzüldüm haline falan demişsiniz, e o zaman yalnızlığını gideriyor ses etmemeniz lazım..
Kocası eve uğramıyorsa, sevgiliniz neden gidiyor ki?
Kadın kadına oturmak varken, neden o da geliyor bi kere rahat edilmez?
İmrenmiştir, özenmiştir, kayıtsız kalması çok zor..
Aaa kocam bu olsun modunda tabiiki değildir ama benim kocam da böyle olsaydı kesin demiştir..
Ailevi meselelere cok karismamak lazım.Gerçekten sıkıntılı bir durum. Kendimi senin yerine koyarak cevap vericem. Öncelikle ben erkek arkadaşım çocuğu seviyor ilgileniyor diye çok sevinirdim. Ama kadın tarafından düşününce aşık değildir. Ama imreniyodur keşke böyle bir kocam olsaydı, ya da ah keşke bu adam benim kocam olsaydı gibi. Tek yapman gereken erkek arkadaşın oraya gittiğinde sen de git. Kadın erkek arkadaşının üstüne atlar diye demiyorum bunu senin için rahat olsun diye diyorum. Ama kadın erkek arkadaşına aşık değildir sadece imreniyodur o yüzden içini rahat tut.
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Gerçekten sinirlerim çok bozuluyor artık. Sizin de dediğiniz gibi, kadının imrendiği kesinnn... Kim olsa imrenir, çoğu kadın eşlerinin çocuklarına olan ilgisizliğinden yakınır. Benim erkek arkadaşım tam tersine çocuklar için canını verir. Kadın kesin imreniyor keşke benim kocam da böyle olsaydı diye. Ama resimlerini kalp içine alması, sen aradan çekil, kızım için herşeyi yaparım kızım resmen aşık oldu evde hep adını sayıklıyor diye laflar söyleyip sonra şakaya vurması sabrımı taşırdı artık...
Yaaa ne yapacağımı bilmiyorum. Erkek arkadaşımdan yana hiç şüphem yok. Kaba bi yapısı vardır, sevgisini belli edemez ama beni aldatmayacağından adım gibi eminim. Üstelik evli barklı, abla dediği, çoluk cocuğu olan bi kadınla.
--------------------------------------------
Demişsin ya canım, tabiki Rabbim kimseyi şaşırtmasın ama yinede bu kadar büyük laf etme.. Kesinlikle mesafe koymasında yarar var. Hem bak kadın şaka ile sana ne demiş:
Kızım ona aşık oldu, sen aradan çekil bakalım, kızımın mutluluğu için herşeyi yaparım . Demiş şaka bile olsa huylanır insan..
Bence bu kadar çok güvenme kim olursa olsun, dikkatli ol derim..
Zaman öyle değişmiş ki neler duyup görüyoruz.. Aman Allah korusun...
kıza üzüldüm ama bekar bir erkekle bekar bir kadının bu kadar yakın olması iyi birşey değil.
Merhaba ben 21 yaşındayım 3 yıllık bi ilişkim var. Hemen konuya girmek istiyorum. Benim erkek arkadaşım 23 yaşında. Erkek arkadaşımın çalıştığı iş yerinden tanıdığı bi adam var. Adam 35 yaşında, evli ve bir kızı var. Erkek arkadaşım işi dolayısıyla sürekli bu adamla beraber ama adam o kadar sorumsuz o kadar ilgisiz ki. Kumar oynamaktan içki içmekten başka hiçbirşey yapmıyor. Evine hiçbir işi olmamasına rağmen 1 ay uğramadığı bile oluyor. Karısıyla boşanmak üzere karısı da 34 yaşında. 2 yaşında bi kızları var. Adam kızıyla da hiç ilgilenmiyor, kızı babasını tanımıyor bile. Adam geldiğinde kızı annesine "anne bu kim" diye soruyor düşünün.
Erkek arkadasım dolayısıyla ben de adamı ve karısını tanıyorum. Kadına başlarda çok acıyordum, bu şehirde kimsesi yok, kocası ilgilenmiyor, zor bi dönemden geçiyor diye içim acıyordu. Zamanla daha da sık görüşmeye başladık. Dünya tatlısı bi kızları var, erkek arkadaşım çocukları çok sever, çocuk görünce dayanamaz saatlerce onunla oyunlar oynar hiç sıkılmadan...
Geçtiğimiz gün yine biraradayken erkek arkadasım çok ilgilendi çocukla. Çocuk onu o kadar seviyo ki kendi babasından göremediği ilgiyi erkek arkadaşımdan görüyor.
O gün akşam biz onlardan çıkıp eve döndüğümüzde kızı ağladı "anne abi gitmesin bizde uyusun" diye. Annesi de "olur mu kızım öyle şey, ne işi var abinin bizde" dedi.
Bana dün telefonundan resim gösterdi, erkek arkadaşım onun kızıyla oyun oynadığı sırada resimlerini çekmiş, resmin etrafına kalpler koymuş. Kızım cok sevdi onu, resmen ilk aşkı oldu diyo. Onun adını sayıklayıp duruyor diyo.
Kızına gerçekten çok üzülüyorum, babasından göremediği ilgiyi erkek arkadasımdan görüyor. Ama kadın bana o kadar sık kızının erkek arkadasıma olan düşkünlüğünden bahsediyo ki bıkkınlık geldi artık.
Erkek arkadasım o kadına aradaki yaş farkından dolayı "abla" diyor. Ama ne olursa olsun, kadın hayatı boyunca kocasından ilgi görmemiş. Hep çocuklarla ilgilenen bi kocam olsun istemiştim ama maalesef benim kocam kızını 1 kez olsun kucağına almamıştır falan diyor.
Etraf artık o kadar pis oldu ki, kimseye güvenemez oldum. Bazen kendime kızıyorum böyle düşündüğüm için ama elimde değil kadının erkek arkadasıma karşı ilgisi oldugunu düşünmeye başladım artık. Geçen gün kocası erkek arkadasımı aramış, bize uğrayıp bavulumu alabilir misin falan demiş. Erkek arkadaşım gitti kadının evine bavulu aldı.
Yaaa ne yapacağımı bilmiyorum. Erkek arkadaşımdan yana hiç şüphem yok. Kaba bi yapısı vardır, sevgisini belli edemez ama beni aldatmayacağından adım gibi eminim. Üstelik evli barklı, abla dediği, çoluk cocuğu olan bi kadınla.
Ama artık dayanamıyorum, sinir basıyor düşündükçe. Kocasıyla olan problemleri bizi ilgilendirmez ki. Kocasına da cok kızıyorum, aralarında bi problem varsa gitsin kendi halletsin neden erkek arkadaşımı alet ediyor bavulunu gidip alması için falan? Bu nasıl bi sorumsuzluk anlamıyorum. Adamın dünya umrunda değil.
Lütfen bana bi akıl verin... Sizce ben mi kötü düşünüyorum? Siz benim yerinde olsaydınız ne yapardınız?
Ne olursa olsun çocuğun erkek arkadaşına bağlanması yanlış bir kere. Arada akrabalık yok. Ömrünün sonuna kadar görüşmeyeceksiniz heralde. Yarın öbür gün erkek arkadaşın işten çıkar çocuk bunalıma girer. Annesi önce bunları düşünmeliydi.
Erkek arkadaşınla ilgili bir şey olacağını sanmıyorum ama durum çok rahatsız edici evet. :26:
ya yapmayın lütfen.. ne demek erkek arkadaşınızın aklını çelmek.. tek taraflı olmaz o işler.. böyle aklı çelinebiliyorsa serbest bırakın çelsin.. sizde evlenmeden, ilerlemeden kurtulmuş olup dua edin o kadına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?