Eşinden uzakta, evde yalnız olanların paylaşım alanı

önce iş sonra eş derler ya haklılar, istediğin kadar "full" bir eşin olsun işi sizi mahvedebilir, ayrı bırakabilir ve birçok sorunla karşınıza çıkabilir... tecrübeyle sabittir...

eşin işi gereği ayrı şehreme gidiyoki zormu oluyor :44:

evet genellikle dışarıda ben yalnız kalıyorum- gerçi topic sahibi olduğumdan da anlaşılıyordur da :) eskiden asker,denizci vb eşleri yakınırdı yalnızlıktan şimdi neredeyse bütün işlerde bir ayrılık söz konusuç tayin sorunları, mesai sıkıntısı, iş bulamamaktan kaynaklanan zorundalıklar vs. umarım işiniz hayatınıza etki etmez.

inşallah canım zaten ayrı şehirde olupta görüşmemiz sıkıntı oluyor bide evliyken olursa nasıl dayanırım bilemiyorumm

tatlım işte ona göre dikkat et diyorum şimdiden uyarayım da :) ben yumurtlama günümü denk getirip de hamile bile kalamıyorum... ya da bu yalnızlığın getirdiği stresle kısırlaşıyorum

kıyamam sana, inşallah tez zamanda buluşursunuz ve ayrı kalmak zorunda kalmazsınız

teşekkürler çisem bakalım artık hayırlısı... :)

evde yalnız kalmak çok çok farklı bir deneyim. ben 3 yıldır bunu yaşıyorum, öncesinde bekarken de 3 yıl yalnız evde kaldım ankarada. ikisi çok farklı oluyormuş...

evlilik çok ilginç bir hal almaya başladı ülkede artık. az önce alt komşum kocasıyla öyle bir kavga etti ki, öyle çığlıkla değil ama bağırtılar bizde tv açık olmasına ragmen duyuldu. bi ara kocasının tamam ara boşanalım vs gibi şeyler duydum. 2 dünya tatlısı çocuk ve sıcak gibi gözüken bir yuva işte...

hoşgeldiniz kızlar sefalar getirdiniz kocişinin dizinin dibinden ayrılmış bizim yalnızlık kuşu. ya benim eşim daha gelmedi sıkıldım artık yalnız kalmaktan ya offff bunaldım artık kendimi kontrol edemiyorum habire kavga ediyorum telefonda adanm canım cicim bense canın çıksın modundayım bana bilgi verin kızlar dönünce herşey eski kıvamını buluyormu lütfen yardımmmmmmmmmmmmmmm

bu size bağlı tatlım ama geleceği gün yaklaştıkça malesef gerilmeler başlıyor. ben gidişini sırf bu yüzden sevmiyorum zaten. biz ara ara hala tartışıyoruz ama sorun telefonun arkasında aslan kesilmemek galiba..

kocasının dizinin dibinden ayrılamayan demiş bana fıstık :) sen neden topiği boş bıraktın bakayım? hani buralar size emanetti, görüşecektik sonra... neyse yakında dönüyorum tatlım tamamen :) ama gündüzleri giriyorum artık eşim gündüz ofiste çünkü. çok öptüm seni.

ama ben burda yalnız kaldım kimse uğramadı ki hüngür hüngür ben hep kontrol ettim ama gelen giden yoktu. inşallah benim kociş gelince her şey iyi olur birde düşün kuşum benim oğluşum var kudurdu artık babasını çok özledi şekerlerim benim hepinizi kocaman öptüm yanaktan inşallah kocişler yanımıza gelir mutlu mesut yaşarız senindi bir bebişin olur onun büyümesini izler takip ederiz

ağzından bal damlıyor şeker :)

:86:

eşimi iki haftadır görmüyorum kızlar hem özledim hem de kızgınım ona napıcaz bakalım gelince. oturup konuşamaz hale geldik. yorgunluktan arasa bile doğru dürüst konuşamıyoruz

sizin için geçici bi durum mu yoksa bu ayrılıklar hep devam edecek mi?

2 hafta az bi süre değil. dokunamadığın kişiye sert yapabiliyosun bi yerden sonra. tahammül azalıyor..

evet arkadaşlar dediğiniz gibi dokunamadığınız kişiye sert yapabiliyorsunuz benim kociş bu sabah geldi şu an horulduyor ama onu bile özlemişim ya bugüne kadar birbirimizi yedik iki aydır görmüyorduk birbirimizi ama bu sabah gayet iyiydik inşallah iyi de devam ederiz düşünün bir ara boşamayı bile düşündüm ama şimdi o uyuyor ve ben onu izliyorum çok ottan bir durum ya kendimden şüpheleniyorum bazen aman ya onlarda bizim daha iyi şartlarda yaşamamız için gidiyorlar sonrasında daha da acı çekmemek için bir üç ay daha katlanacağım böyle yaşamaya ama allah kısmet ederse haziran sonu tamamen beraberizhayat hepimize iyi şeyler sunar inşallah. kızlar bana çok dua edin şu adliyenin sınavları açıklanınca iyi bir şeyler olsun ve sadece 90 üstü yazsam yeter 93-94 hatasız yazmak isterim ama bir iki hata ile 90 net yazıyım çok bol bol dua edin emi kızlar o zaman daha da rahat olur herşey bizim için çok dua kızlarbol bol dua bende rabbime sizlere hayırlı sağlıklı evlak versin diye dua ediyorum. bu arada klavye de daha da iyi oldum kızlar bu aralar yazıyorum 95-99 arası ama rabbim orda yazmayı nasip etsin . çok uzattım hadi bye bye

oo çok sevindim kavuşmussunuz ne güzel :) inşallah yazarsın istedigin kadar canım. chat yap iyi geliyor.

yapıyorum kuşum yapmamı bulduğuma yapışıyorum valla gün içinde kimi bulursam öpüyorum yazıyorum yazıyorum sıkıyorum artık milleti ama azimliyim yazıcam ben üç ay içinde bu kadar yazıyorum biraz daha vakit var o zamana kadar daha da çok yazarım. normal bir insan ne kadan ihtiyaç duyup yazı yazarsa ben de o kadar yazıyordum buna da şükür.

evet kızlar benim eşimde bugün akşam gitti gene bir sürü ağladım göslerim şişti başım ağrıyor her seferinde daha çok canım yanıyor içim acıyorrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!:95:

selam kızlar nasılsınız? epeydir uğrayamadım. eşim gelmişti izine, gözünden ameliyat oldu ben de ona baktım. dün de işe dönmek zorunda kaldım. bu sabah da eşim gitti 20 gün hiç gelemicek. çok kötüyüm bi ay sonra da tayini belli olacak, ne zaman kavuşucaz biz ya

dur dur az kaldı biraz daha sabır lilyposcum, eşinin yokluğunu avantaja çevirmeye çalış artık bak zaman nasıl geçiyor. mesela sana bir önerim var. abuk gubuk bakımlar yap, sarımsaklı filan :) nasılsa eşin de yok sağlık problemlerini, evinin düzenini, bakımını, hobilerini bu arada gerçekleştir ve ona hep pozitif görün. bana söylenen bu, başarabildiğim kadar yapmayua çalışıyorum ama ne kadar olursa tabii :)

bu arada kızlar size dargınım, siz de bırakıp gittiniz beni buralarda. hani dertlerimizi paylaşacaktık beraber derman olacaktık ? (( nerdeyseniz çabuk gelin özledim burda muhabbet etmeyi..

evet canım ya işten eve gidince zaten duramıyorum yerimde. temizliğe girişiyorum hemen. anca öyle stresim gidiyor. bi de yüzüme maskeler falan yapıyorum. işten biraz erken çıkabilsem yürüyüş yapardım iyi gelirdi. iş yerinde de fırsat buldukça kk'dayım, yoksa kafayı yicem. annemlerle dipdibe oturuyoruz ama onlara bile gidesim gelmiyor.
evet kızlar kaybolmuş kimsecikler yok ortada, bizi yalnız bırakmayıın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…