- 16 Şubat 2011
- 5.286
- 2.585
- 248
- Konu Sahibi nonameanymore
-
önce iş sonra eş derler ya haklılar, istediğin kadar "full" bir eşin olsun işi sizi mahvedebilir, ayrı bırakabilir ve birçok sorunla karşınıza çıkabilir... tecrübeyle sabittir...
ama ben burda yalnız kaldım kimse uğramadı ki hüngür hüngür ben hep kontrol ettim ama gelen giden yoktu. inşallah benim kociş gelince her şey iyi olur birde düşün kuşum benim oğluşum var kudurdu artık babasını çok özledi şekerlerim benim hepinizi kocaman öptüm yanaktan inşallah kocişler yanımıza gelir mutlu mesut yaşarız senindi bir bebişin olur onun büyümesini izler takip ederiz
evet arkadaşlar dediğiniz gibi dokunamadığınız kişiye sert yapabiliyorsunuz benim kociş bu sabah geldi şu an horulduyor ama onu bile özlemişim ya bugüne kadar birbirimizi yedik iki aydır görmüyorduk birbirimizi ama bu sabah gayet iyiydik inşallah iyi de devam ederiz düşünün bir ara boşamayı bile düşündüm ama şimdi o uyuyor ve ben onu izliyorum çok ottan bir durum ya kendimden şüpheleniyorum bazen aman ya onlarda bizim daha iyi şartlarda yaşamamız için gidiyorlar sonrasında daha da acı çekmemek için bir üç ay daha katlanacağım böyle yaşamaya ama allah kısmet ederse haziran sonu tamamen beraberizhayat hepimize iyi şeyler sunar inşallah. kızlar bana çok dua edin şu adliyenin sınavları açıklanınca iyi bir şeyler olsun ve sadece 90 üstü yazsam yeter 93-94 hatasız yazmak isterim ama bir iki hata ile 90 net yazıyım çok bol bol dua edin emi kızlar o zaman daha da rahat olur herşey bizim için çok dua kızlarbol bol dua bende rabbime sizlere hayırlı sağlıklı evlak versin diye dua ediyorum. bu arada klavye de daha da iyi oldum kızlar bu aralar yazıyorum 95-99 arası ama rabbim orda yazmayı nasip etsin . çok uzattım hadi bye bye
selam kızlar nasılsınız? epeydir uğrayamadım. eşim gelmişti izine, gözünden ameliyat oldu ben de ona baktım. dün de işe dönmek zorunda kaldım. bu sabah da eşim gitti 20 gün hiç gelemicek. çok kötüyümbi ay sonra da tayini belli olacak, ne zaman kavuşucaz biz ya
dur dur az kaldı biraz daha sabır lilyposcum, eşinin yokluğunu avantaja çevirmeye çalış artık bak zaman nasıl geçiyor. mesela sana bir önerim var. abuk gubuk bakımlar yap, sarımsaklı filan :) nasılsa eşin de yok sağlık problemlerini, evinin düzenini, bakımını, hobilerini bu arada gerçekleştir ve ona hep pozitif görün. bana söylenen bu, başarabildiğim kadar yapmayua çalışıyorum ama ne kadar olursa tabii :)
bu arada kızlar size dargınım, siz de bırakıp gittiniz beni buralarda. hani dertlerimizi paylaşacaktık beraber derman olacaktık ?(( nerdeyseniz çabuk gelin özledim burda muhabbet etmeyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?