eşiniz nasıl birisi hani bazı erkeklerin hoşuna gider süprizler bazıları maçodur ama bana çok iyi bi fikir gibi geldi güzelde bi not yazarsanız hiç fena olmaz
20. evlilik yıldönümümüzde aklıma daireye çiçek göndererek değişik bir kutlama yapmak geldi.
sabah evden çıktım.çiçekçi aradım buldum çiçek beğendim üzerine aşkımlı canımlı notumuda iliştirdim siparişi ve adresi verdim. saat kaçta elinde olmasını istediğimi falan belirttim.dönüp eve geldim ki çiçekçiye ulaşmak için yarım saatte yol yürüdüm.evde heyecanla bekliyorum eşim çiçeğini alınca ne yapacak diye...ögleden sonra oldu arıyo bizimki...
eee bana bişey geldi sen bunu nerden nasıl aldın...
benim yüz ifadem düştü hemen eee ne geldi diyorum...
çiçek geldi sen bunu nerden aldın internettenmi aldın...
ne önemi var nerden aldığımın diyorum beğenmedinmi hem insan önce bir teşekkür eder çok ince bir düşünce beni çok mutlu ettin falan der dimi diyorum .bizimki hala sorgulamalarda...
eee işte ben dairede rezil oldum da bayanlar benimle dalga geçer gibi konuştuda ....bey sende bunun altında kalmazsın bir tektaş ancak gelir bunun üstesindende diyolar diye bana söylüyo telefonda..
allahım ölürmüsün öldürürmüsüm adamı...
bende o sinirle açtım ağzımı sana bir jest yapim dedim burnumdan getirdin sana boşa değer veripte sabahın köründe yollara düşüp çiçekçi aramışım, değmezmişsin vs. saydım baya sen bayanları dinlemeye devam et deyip tel.i yüzüne kapadım...sonrada telefonlarını açmadım...
bizimki yaptığı dangalaklığı farkedince kızımı arıyo eee kızım annen bana çiçek göndermiş bende böyle böyle davrandım ne yapayım bilmiyorum diye kızımıza akıl soruyo şaşkın.. kızımda aferim sana baba annem sana ne güzel davranmış sen burnundan getirip içine etmişsin artık kamyonla gülmü gönderip kendini affettirirsin bilmem demiş.
neyse akşam oldu eşim geldi bende yüz asık tabii mutfakta yemek falan hazırlıyorum..bu kıvranıyo önümde arkamda sen şimdi onu niye hazırlıyon dışarı gitseydik yemeğe falan diye. bende niye gitcekmişizki ne önemi varmış bu günün falan diyorum, oda üsteliyo hadi gidelim diye ama ben seni yanlış anladım bugün üzdüm falan diye bir söz çıkmıyo ağzından.neyse iyi hadi gidelim dedim. hazırlanmaya başladım .bende çocuk 3 tane ikisi evde biri ünide dışarda okuyo..hedi çocuklar hazırlanın babanız bizi yemeğe götürüyo dedim.biz hazırlanıp gittik yemeğe yedik içtik falan öyle buruklu kırıklı falan yemeğin sonunda eşim bana hediyesini uzattı bir tektaş....
bende güleyimmi söylenimmi bilemedim tesekkür ederim bayan arkadaşlarının sözünü dinlemişsin diye gülümseyerekten lafımıda soktum kendisine..bana diyoki geçtı gitti geçti gitti unut sen olanları yaptık bişeylik işte diyor...eeebizde unutuverdik napalım...
ama bu sene hediye falan almadım o bana çiçek göndermiş arayıp üslubunca teşekkür ettim sadece.
başlığını görünce aklıma geldide yazayım dedim arkadaşım... bu çiçek gönderme işi her erkeğe uymuyo sen eşini bilirsin yada benim gibi bildiğini zannedersin.istersen uygula ve gör ..evlilik yıldönümünüzü kutlarım.nice uzun evli ve mutlu yıllar dilerim.[/COLOR]
erkege cicek yollanmasi garip geliyor bana, ciceklere erkekler mutlu olmazlar gibi geliyor bana..kadinca birsey bu cunku...
bi kilo pastirma aal daha mutlu olur erkekler bence
Iste tereddütlerim var.ilk kez bir erkeğe çiçek yollayacagim.tepkisi ne olur onuda bilmiyorum.esiminde elinde bir cicekle gelmesini de beklemiyorum.kesin unuttuilk yil dönümümuz olacak o yapmiyacak nasil olsa, bende yapmiyorum demek de istemiyorum
sen bence onun yerine guzel bir pasta al ya da kendin yap..daha makbule gecer emin ol..ya da baska bir hediye dusunebilirsin bence..genede kendin bilirsin tabii...
unuttuysada o kadar takma canim...tum sene sana iyi davrandiysa ona bak sen
canımm bence çiçek yollama :) bana da biraz tuhaf geliyor, çünkü hani bazı şeyler kalıplaşmıştır ya bu da öylebence güzel romantik bi yemek hazırlayabilirsin, hoş bi hediye alabilirsin
valla ben eşime flört döneminde çiçek göndermiştim.doğum günüydü.otobusle göndermiştim.arkadaşını aradım alıp vermesini istedim.yurttaydı ozaman.beni arayıp teşekkür etmişti.ama cidden sevindimi arkadaşları nasıl tepki gösterdi hiç sormadım.şimdi arayıp soracam valla.:)))) gerçek düşüncelerini ancak şimdi öğrenebilirim.
Evlilik yıl dönümümüz için eşime çok güzel bir süpriz hazırlıyorum. Bunun içinde cicek de göndereyi düşünüyorum.ilk kez bir erkeğe çiçek göndereceğim. Daha önceden esine veya bir erkeğe çiçek gonderen var mi? Tepkileri ne oldu??
Bana da garip geliyordu.erkek yolar benim bildiğim de.cevremde bir cok insan kocasina cicek yolluyor.bizimkinin de hoşuna gider belki diye düşündüm. Galiba haklisiniz o kadar sey yapiyorum oda eksik kalsin :)
:) amerikadaki yApilan arastirmalara gore artik erkekler cicek almaktan hoslaniyormus.tabi bizimkiler icin durum ne olur onu bilemiyecegim :)
Ne düşünmüş buraya da yazar misin merak ettim
Eşinin yapısına göre cevabı da değişir canım. Benim eşim çiçek almazdı bana, göndermezdi de hep laf söylerdim. Sonra bir gün doğum gününde beyaz çiçek gönderdim. Biraz utandı belki ama hoşuna da gitti sanırım empati kurdu... o günden sonra aralıklarla evine gelirken bana çiçek almaya başladı. eğer çiçek göndermek konusunda tereddütlüysen sevgiliye ,eşe gönderilebilecek çok hoş çikolatalar var onlara da bakabilirsin.bir fikir...
aynen canım o da eksik kalsın :)) fikirlerin gayet güzel hatta cok cok güzel, cok güzel geçeceğine eminim, hadi şimdiden kolay gelsiinn
valla hoşuna gitmiş eşiminde arkadaşlarınında.ben tek bir gül göndermiştim.
Yasadigim yerde bonny food tarzi seyler yok.meyvelerden evde yapayim , gondereyim dedim ama ramazandayiz.ben cicek gonderirsem
bizimki belki utanir diye düşündüm.bir arkadasta da , sende de ise yaramis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?