• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşine çiçek yollayan var mı? ??

benim dediğim kutu çikolatalardan canım bazı çiçek gönderme sitelerinde vardı görmüştüm. kalpli çikolatalar mesela... ama tabi eşin oruçluysa uymayabilir. çiçek gönderirsen de gül tarzında değil de mesela gerbera veya lilyum tercih edebilirsin. Çünkü bu bu çiçekler sadece özel gün için değil tebrik, terfi gibi durumlarda da gönderilebilir bir erkeğe. ama dediğim gibi eşini sen tanıyorsun canım :61:

Cok maco degildir bende de ise yarayabilir.ben beyaz veya kirmizi gül demeti düşünmüştüm. Ya aslinda ozel gunlerde felan cicek gonderiyorlar esime.ama benimki farkli.sen ne gondermistin.

"erkeğe çiçek yollanmaz" diye düşünen arkadaşlarım bence yanlış düşünüyorlar. ama şu da bir gerçek ki kişisine göre gönderilir. ben bu yıl eşimin doğumgününde işyerine çiçek yollamıştım ve onun da hoşuna gitmişti....

"erkeğe çiçek yollanmaz" diye düşünen arkadaşlarım bence yanlış düşünüyorlar. ama şu da bir gerçek ki kişisine göre gönderilir. ben bu yıl eşimin doğumgününde işyerine çiçek yollamıştım ve onun da hoşuna gitmişti....

Bugune kadar bende hep esimden bekledim ( hala da bekliyorum :)) erkege cicek göndermeyi de hiç düşünmemiştim. Taki bir arkadaşımla konusana kadar.cevremde bir kac kisiye daha sordum.eslerine çiçek yolladiklarini söylediler. Ben de burada paylasmak istedim. Yapmali miyim, yapmamalimiyim die.guzel tecrübeleri olan arkadaslarda varmis

Bizim erkekler birazcık odundur.çicek yerine çiçek sepeti seklinde kurabiye meyve yada kekler olabir.bi dizide gormuştüm hoşuma gitti.ömur boyu tadımız kaçmasın gibilerinden :ssz:

Evet arkadaslar eşime çiçek yolladım. Hemen aramasada tşk için ben aradığım da kıkır kıkır gülüyor du. Çok hoşuna gitmiş. Arkadaşlarim önünde forsum oldu diyor :)) arkadaşları fotoğrafını çekelimde bizim hatunlara gösterelim. Bize de yapsınlar demis.tabi bizimkininde hoşuna gitmiş. Yemek ve hediyeside cok begendi ;) tabi o bana çiçek bile almadı o ayri.odunum benim.

Ben daha önce gönderdim çok güzel bir hediye oldu ama ben kaktüs bahçesi göndermiştim...gardenium.com.tr adlı bir siteden hemde indirimli gönderim yaptılar eşimin iş arkadaşlarıda bayılmış

Bencede güzel bir fikir kaktus bahcesi :) ben çok kararsız kalmıştım ama şimdi iyikide göndermişim diyorum

Back
X