eşine şiddet uygulayan var mı???

tartışma ederken bile onun canımın bir parçası olduğunu asla unutmuyorum ve oda öyle..yani şiddet uygulamayı geç,tartışma anında bile ağızdan çıkan sözlerimize o kadar dikkat ederiz ki. çünkü geri dönüşü olmayan sözler dökülebilir ve olay büyüyebilir diye.. ki şiddet uygulamak o kadar uzak ki bize...
bence tartışmayıda bilmek abartmamak lazım..dozunda bırakılmalı..bu tarz haraketler evliliklerde,ilişkilerde hep yıpratır iki tarafıda..akıllarda bu defa tartışma olarak değil kavga olarak kalır..
kimse öfkenin,sinirin altına sığınıp hakaret,küfür,yada şiddet hakkına sahip değildir..tartışmada her zaman sukunetimi korurum.oldu ki çileden çıkardım yada haklıyım. duruma göre kırılgan,yada yaptığım şeyden aşırı üzgünmüş gibi davranırım o çok etkili tartışma alevlenmeden öper beni 'oyy nasılda masum bakıyor şimdi ben nasıl kızayım' der konu büyümeden kapanır..kocama ölürüm benn,kıyamamm aslaa oda bana
bu arada ilk defa duyuyorum eşine şiddet uygulayan kadın

ay guldurdun beni ya cesur kız... hem suçlu hem guçlu bide ya:)
ısırmış... allah iyiliğini versin.. iii ii bişey olmaz suç bastr et işte. hem ısır hem suçla. seker seyy..

valla ben giresunda büyüdüm ve hala orda yaşıyorum.eğitimim dolayısıyla istanbulda kalıyorum.karadeniz kadınları her açıdan çok güçlüler.burada eşine şiddet uygulayanıda gördüm.evde de çoğunlukla kadınların sözü geçer.bunu karadeniz kadınları çalışıp erkeklerin yan gelip yatmasına bağlıyorum.benim ailemde,çevremdekilerde genellikle söz hakkı hep kadında.bu hoşuma gitmiyorda değil açıkcası bakın burada da video var.gülmekten öldüm Eli öpülesi Giresunlu kadınların şiddete bakışı video izle - Komedi - Mynet - Video

Evet şimdi İzmir sığınma evinde
Şaka tabi :))
Hiç öyle ciddi anlamda vurmadım, etmedim.
Ama bazen sinirlenince şakasına hafifçe ağzına vururum "pıt" sus bakiyim diye
Ya da yanağına vuruyomuş gibi yaparım.

Bir kez bir vaka oldu. Yolda giderken kafa da hafif güzeldi İzmir Basmane Fuarını bilenler bilir ordayız, ben kızmıştım yine bir meseleye. Ben gelmiyorum dedim durdum öyle yol kenarına oturdum. Tutuyo elimden çekiyor just saçmalama gecenin yarısı nereye gideceksin diye. Ben de gitmiyorum o ara tırnaklarımı geçirmişim Bırak be diye. Onların izi hala durur bu olay martta olmuştu Ama etraf da tuhaf tuhaf bakmıştı çünkü biri beni zorla götürüyormuş gibi bir tablo olmuştu

Ama en büyük şiddetim beyin eti yemeeeeeeek

eski erkek arkadaşımla kavga etmiştik ama ciddi sorunlar vardı. hiç de çözmeye konuşmaya yanaşmıyordu. halinden memnun görünüyordu
hiçbir yol bırakmayınca yanağına orta hızlı bir tokat çakıvermiştim. etrafa bakmıştı biri gördü mü diyee.

çok da iyi etki yaptı. ondan sonra döküldü yaptıklarını yediği haltları o gece biiiir bir anlattı.

bence bıraz agır konusmussunuz, evlılıkte pek cok sey yasanabılıyor, kı yasandıgını da arkadaslar belrtmıs, tımarhaneye kapatılmak ne demek aaa lutfen...

ne alakası var şimdi bnm ona vurmam la onun bana burması aynı seymı bı kere erkek o kı ona ciddi canını acımak amacıyla vurmak değil sinir anında bı tepki yatırıp falakaya çekmıorz yada içip içip eve gelipte yumruk atmıorz konu açldı söledık oda şaklalırken kolumu burkmuştu kı isteyerk yapmadığı ve yapmıyacığını bildğim için sorun halıne getirmedin acıdığını bile belli etmedim bi çelişki yok ortada dayak da ...
belkide evli değilsin belkide şaka yada ciddiyet arasındakı farkı anlamdın . he adam akıllı kalkıp bn ona vursam yada o bana bunu yapmaya kalkışsa tabıkıde kıyamet kopar ma iinsa KOCASINI tanır oda karısını ... bizde sorun yok çok şükür

bence bıraz agır konusmussunuz, evlılıkte pek cok sey yasanabılıyor, kı yasandıgını da arkadaslar belrtmıs, tımarhaneye kapatılmak ne demek aaa lutfen...

ben evlıyım 6 yıldır ve 3 cocugum var neyın ne oldugunu gayet ıyı bılırım.bırbırıne kavga dovus anında sınırlenıp zarar veren vurak can yakan akdın olsun erkek olsun bu hıc hos bı davranıs deıldır.ve ben bunu soledıgım ıcınde agır konusmus olmam.ayrıcada erkekle kadının vurması bırmı dıyosun evet aynen ole ıkısıde bır erkek vurunca adı serefsız olsun kadın vurunca kendıne 1 tok haklı yon bulsun kadınalrın aklı erkekelrden daha cok calıstıgının kanıtı bu ıste.kadın olsune rkek olsun yetısme tarzı saglıklı olmamıs bıreyler sıddet egılımlidırler.

Yok canım ne şiddeti .. eşimle bazen güreş,tekvando sporları yapmıyor değiliz şakacıktan tabi hep o beni yeniyor dünde bilek güreşi yapmıştık hile yaptım yinede kazanamadım tühhhh.

8 yıldır evliyiz karşılıklı olarak birbirimize hiç şiddet uygulamadık..çok sinirlendiğimiz zaman ya o odayı terk eder ya ben,ancak o şekilde sakinleşiriz.şiddet çözüm olsaydı dünyada sorun kalmazdı zaten..

gerçi şiddet uygulayacak duruma gelsem de fiziksel olarak bu mümkün değil,ancak zıplayıp ya da ayağımın altına bi tabure falan alıp o şekilde vurmam lazım eşime,aramızda biraz boy farkı var

dışardan bakıldığında öle gözukukbılır bunu şiddet olarak algılamayan bı kocam var çok şükür bnde 9 aylık evlıyım ve hamılıyım bışeylri bilmek için yaşın yada yaşnmşlığın önmi yok bnce körü körüne dayak atmaktan bahsetmıorz ki ciddi anlamda ona vursam yada o bana vursa bunu burda gülerek değil uzgun olarak paylaşırdım yanı dışardan yetişrme tarzı sağlıklı değil demek ağır bnce nasıl bı aileden nasıl bı şeklide yetiştrldğim saygıyla bakılan bı konudur her zaman herkesin bakış açısı farklı tabı bn saygı duyarım ve şiddete bnde karşıyım erkek bayan farketmez bunun için .

ben hiç konuşmam.. tek kelime etmem.. kızdığım da, kırıldığım da.. eşim de ya bağır çağır kır dök vur döv ama bişey söyle noluuuur die yalvarır haha bundan iyi şiddet mi olur

yanı sıddet te kendı arasıdna gruplara ayrılır.pısıkolojık sıddet fızıkı sıddet.soz ettıgıns ey sakalasma yanı eısnle bırbırınıze fızıksek sakaysa el kol sakasıysa buna takılmam tabıkı ama sınırlenıp ofke ıle ha bır tokat atmıssın ha agzını burnunu kırıp komalık etmıssın bu aynı sey.
bırıne ana avrat kufur edersende o ınsanı kırarsın bırıne sadce aptal dersende arada afrk varmıdır belkı kırılmanın sıddetı degıskenlık gosterebılır ama her ıkı durumdada kırarsın kastettıgım sey bu

çimdikliyorum,ısırıyorum,vücudu morlar içinde kocamın
ama sevdiğimden yapıyorum,bu dövmekse dövüyorum galiba

Benimki de kızınca kendine zarar veriyor ya bana değil
Kendine tokat atmışlığı, oraya buraya tekme atmışlığı, kafasına bir şeyler vurmuşluğu var :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…