- 18 Temmuz 2013
- 1.556
- 52
- 113
- Konu Sahibi pembebegonvil
-
hadi kral çıplak diyeyim o zaman, azıcık cesartim geldı, ben cok cazgırım maalesefyanı sımdı burada esını dovuyormus gıbı etıketlenmelere de yol acmakıstemıyorum ama elım kolum durmuyor işte aksam basıt bı tartısma yasanırken esımın klunu ısrdım, o da can havlıyle burnuma carptı ve burnum cok kanadı, oyle korktum kı ılk defa burnum kanıyor hayatımda, neyse adamcagız hemen banyayo goturdu yıkadık ettık ama ben sımdı tabııı onun basınınn etını yıyorum burnumu kanattın dıye, napıcam ben bu vahsı halımle, elım kolum durmuyır cok ofkelendıgımı baska turlu gosteremıyorum gercekten, oturup konusmak bagırmak cagırmak yetmıyor bazen.. lutfen elestırmeden kalp kırmadan onerılerınızı beklıyorum
kadın olsun erkek olsun esıne sıddet uygulayan ısıran vuran tekmeleyen enseye saplak atan kafasına vuran her ıkı cıns ıcınde gecerlı bunları yapan kısı yeterınce aıle terbıyesı almamıs demektır nokta.
sıddet nedır bı erkek kadına hangı hakla vurur ve bır kadın bır erkege hangı hakla vurur tartısmanında bı adabı vardır.bunlar cok basıt ve terbıyesızce seyler nokta.ayrıcada kadın dedıgımız canlı narın kırılgan zarıf bı canlıysa karsısındakı ınsana saldırması hıc yakısık almıyor.
sıddet uygulayan erkekte kadında tımarhaneye kapatılmalı.
kocalarını dovup gururla bıyerlerını morartıp bunu gururla haykrıan hanımlarbu sıze.erkek kadına sıddet uygulasa sızlerınd eyımınızle cımdık atsa kafasına vursa ortalıgı ayaga kaldırırsınız bune yaman celıskı.
ne alakası var şimdi bnm ona vurmam la onun bana burması aynı seymı bı kere erkek o kı ona ciddi canını acımak amacıyla vurmak değil sinir anında bı tepki yatırıp falakaya çekmıorz yada içip içip eve gelipte yumruk atmıorz konu açldı söledık oda şaklalırken kolumu burkmuştu kı isteyerk yapmadığı ve yapmıyacığını bildğim için sorun halıne getirmedin acıdığını bile belli etmedim bi çelişki yok ortada dayak da ...
belkide evli değilsin belkide şaka yada ciddiyet arasındakı farkı anlamdın . he adam akıllı kalkıp bn ona vursam yada o bana bunu yapmaya kalkışsa tabıkıde kıyamet kopar ma iinsa KOCASINI tanır oda karısını ... bizde sorun yok çok şükür
bence bıraz agır konusmussunuz, evlılıkte pek cok sey yasanabılıyor, kı yasandıgını da arkadaslar belrtmıs, tımarhaneye kapatılmak ne demek aaa lutfen...
merak ediyorum hep kadınlar mı şiddet görür, siz hiç eşinize şiddet uyguladınız mı? veya kavga ederken onu itip kaktınız mı?
ben evlıyım 6 yıldır ve 3 cocugum var neyın ne oldugunu gayet ıyı bılırım.bırbırıne kavga dovus anında sınırlenıp zarar veren vurak can yakan akdın olsun erkek olsun bu hıc hos bı davranıs deıldır.ve ben bunu soledıgım ıcınde agır konusmus olmam.ayrıcada erkekle kadının vurması bırmı dıyosun evet aynen ole ıkısıde bır erkek vurunca adı serefsız olsun kadın vurunca kendıne 1 tok haklı yon bulsun kadınalrın aklı erkekelrden daha cok calıstıgının kanıtı bu ıste.kadın olsune rkek olsun yetısme tarzı saglıklı olmamıs bıreyler sıddet egılımlidırler.
dışardan bakıldığında öle gözukukbılır bunu şiddet olarak algılamayan bı kocam var çok şükür bnde 9 aylık evlıyım ve hamılıyım bışeylri bilmek için yaşın yada yaşnmşlığın önmi yok bnce körü körüne dayak atmaktan bahsetmıorz ki ciddi anlamda ona vursam yada o bana vursa bunu burda gülerek değil uzgun olarak paylaşırdım yanı dışardan yetişrme tarzı sağlıklı değil demek ağır bnce nasıl bı aileden nasıl bı şeklide yetiştrldğim saygıyla bakılan bı konudur her zaman herkesin bakış açısı farklı tabı bn saygı duyarım ve şiddete bnde karşıyım erkek bayan farketmez bunun için .
elin ne kadar agirmiş maşallah
Arkadaşım ne güç varmış sende
Söyleyeceklerimi arkadaşlar söylemiş...........
sinirden deliye döndüm ilk defa
yapacak birşey bırakmadı...
hakettiğini kendiside söledi
eeee yapmayacaktı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?