- 13 Ekim 2008
- 2.707
- 264
- 698
- Konu Sahibi pembebegonvil
-
Tebrikler ben böyle bişey yapsam gözümü hastanede açardım sanırımhoş benim attığım tokat da bırak kulak zarını patlatmayı acı hissi bile uyandırmazdı
yanı sıddet te kendı arasıdna gruplara ayrılır.pısıkolojık sıddet fızıkı sıddet.soz ettıgıns ey sakalasma yanı eısnle bırbırınıze fızıksek sakaysa el kol sakasıysa buna takılmam tabıkı ama sınırlenıp ofke ıle ha bır tokat atmıssın ha agzını burnunu kırıp komalık etmıssın bu aynı sey.
bırıne ana avrat kufur edersende o ınsanı kırarsın bırıne sadce aptal dersende arada afrk varmıdır belkı kırılmanın sıddetı degıskenlık gosterebılır ama her ıkı durumdada kırarsın kastettıgım sey bu
çıktı bitane kral çıplak mı diyen:)
ama tamamen cıplak dememiş...
valla ben kickbox egitimi aldım ünide, o bilmiyor dövüş tekniği. birbirimize hıncımızı paldır kuldur tekme tokat cıkarıyoruz. hem antreman oluyo hem deşarj oluyoz. ama ciddi anlamda olmadı daha o kadar yüz göz olmadık:)
ama ufak kızgınlığımda hemen o ringe cağırıyo... sonrada diyo: bi erkek kadar hatta daha fazla güçlü ve dayanıklısın...
gözünü korkutmak iyidir. .. yerine göre kontes yerine göre cazgır:) ee erkek hatasının bedelini nasıl ödeyecegini bilmeli ki hata yapmasın. dayak anlamında değil demek istediğim rezalet cıkmasın maksat...
hiç hoş değil bence.
bebegim hoş veya değil o bakış acısıyla alakalı biz spor anlamında yapıyoruz o iş stresinden ben ev stresinden ara sıra o beni kızdırıyor uzerine cekiyor hem o eğleniyor hem ben deşarj oluyorum ...
birbi,rine dolup dolup ta bağır cagır pata küte kavga etmiyoruz hiç... tartısmada kavgada eğlence hepsi yerine göre ama seviyeli olmalı.
Ben ne demek istediğini anlıyorum...
Aynısını yaşıyoruz...
Haydi güreşe diyorum bende...
Tabi sonuç malum...
Dört çocuk oldu
Ben eski Eski esimi elime gecirdigim kablo ile kamcilamistim resmen cinnet gecirtti. O ds bir kez birsey firlatti kalcam morardi digerinde de arabanin kapisini ac diye sinirlenmisken kapiyi bana capti kolum cok kotu morarmisti. Pisman degilim iyi yirtti bence zehirlemedim kendisini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?