- 18 Nisan 2017
- 2.514
- 3.369
- 63
- Konu Sahibi sstsessizol
-
sınav KPSS değil miydi
o zaten önümüzdeki haftalarda değil mi
yani bitip gitmeyecek mi
sonra yaptık doğdu deyinceye kadar bir yıl geçer ki
Bence eşiniz istemiyor ise erteleyin. Bebek sonrası onun yardımı çok gerekiyor. Istemiyorsa problem olur ya da yardim etmez herşey sana kalır.
benim eşimde böyle olmuştu
istemişti deliler gibi
ben tamam dedikten sonra adam 3 ay kadar sustu bu konuda
sonra konuştuğumuzda biraz korktum demişti
sonra kendi kendine düşündü ve korkularını yenmişti
biraz zaman gerekli canım
Valla ben ikna etmedim.
O beni ikna etmek icin 8 yil ugrasti
Hazir degilse ikna olmasi zor.
Kizlar herkese selam
Yine ben.
Ama bu sefer kararli bir ben.
Daha onceki konularimdan bilen bilir. Es/İdeal/Bebek arasında sıkışıp kalmıştım.
Kararımı verdim, nasip olursa hem sınava hazırlanıp hem de hamilelik geçirmek istiyorum.
Ama sorunum büyük. Eşimi ikna edemiyorum hala.
Hadi ilk başlarda gerek benim kurslarım yüzünden düşünmedik gerek evliliğimizin yeni olmasından.
Şimdi de eşim hem kendini hazır hissetmiyor sanırım hem de benim rahat olduğum bir süreçte hamilelik geçirmemi istiyor.
Eşini ikna etme durumunda kalıp, ikna edenler nasıl başardınız acaba??
Not:
♡ 3 yıllık evliyim.
Evet aynen ben bu durumdayım 1 yıldır ikna etmeye çalışıyorum 3,5 yıllık evliyiz.Aklıma bebek fikrini sokan o fakat cayan da o...Ayrılmaya kadar geliyor iş fakat onu da yapmak istemiyoruz bu yüzden.Aklında bebek fikri var fakat hazır değil.O kadar yoruldum ki..Ama pes etmememe o da şaşkın ben de....Kısmet olacak nasipse bakalım ne zaman....
Senin isteğini anlıyorum ama bebek ortak karar olmalı canım.Doğru olan bu,eşin istemiyorsa zaman ver ona ve saygı duy..
Bir de hamilelik kolay bir süreç değil,en azından kendim için öyle konuşuyorum,sürekli yatma isteği,yorgunluk,bulantı vs.hamileliğin yanı sıra paralel bir iş götürmeye çalışmak gerçekten zor,bu kısmı da değerlendir derim..
Al benden de o kadar, bende yoruldum şimdiden. Normalde birine bir şey için ısrar etmekten nefret ederim. Bir kere söyler susarım ama bu konuda öyle olmuyor.
Karakterim değişti resmen.
Sürekli " yaaa ama lütfeeennnn" demelerim, sürekli bi laf sokmalarım, bi atarlarım, bi triplerim...
Kendimi tanıyamaz oldum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?