- 18 Nisan 2017
- 2.514
- 3.369
- 63
- Konu Sahibi sstsessizol
-
Doktora git cocuğum çok zor olacakmış yumurtalıklarimda problem varmis de.. Benimki çocuk hic olmicak korkusuyla yusuf yusuf istemişti... Ama sana asil tavsiyem o yeterince istemedikce yapma.. Bu sefer çocukla ilgili her sikintinda sen istedin al sen bak dicek..
ben 32 yim ben atlayayım bi pencereden o zaman :)
35 ime kadar ikna olur umarım. :) olur heralde 3 yıl var !!!!! :)
Ablam 40 yaşında normal yoldan ikinciye hamile kaldı nası ümitlendim demek ki genlerimiz 40 a kadar yolu var diye bi sevndm :)
Evimde kuş balık ve kaplumbağa var onlardan bile girdi konuya gerisini sen hesap et :) kadınlar evlat konusunda daha yumuşak başlı oluyorlar. Erkekleri ikna etmek zor.. yengem abimi zor ikna etti.. doktora gitti kistim varmış zor olurmuş vs diyerek ikna etti çocuğa. Şimdi bişey olsa sen istedin karicim başa gelen çekilir diyor. Bu yönünü de göze alaraktan esine aşıla :) yoksa cooook laf duyarsın benden demesi. O yüzden sakin kal kafanın boşaldığını anlamasına zaman ver zaten kendisi gelecektir bebek için
Evimde kuş balık ve kaplumbağa var onlardan bile girdi konuya gerisini sen hesap et :) kadınlar evlat konusunda daha yumuşak başlı oluyorlar. Erkekleri ikna etmek zor.. yengem abimi zor ikna etti.. doktora gitti kistim varmış zor olurmuş vs diyerek ikna etti çocuğa. Şimdi bişey olsa sen istedin karicim başa gelen çekilir diyor. Bu yönünü de göze alaraktan esine aşıla :) yoksa cooook laf duyarsın benden demesi. O yüzden sakin kal kafanın boşaldığını anlamasına zaman ver zaten kendisi gelecektir bebek için
Şu kist var yok olayı iyiymiş ya benimki yer mi acaba cin gibi benimki fena ama ben ondan fenayımmm heheheheheee ben bir iki aya doktora gidip görüneyim hehehe :))) ne kötüyüm ay böyle de vicdan yaparım ben şimdi
Yengemin de abimin de yaşı geçiyor özellikle abimin o yüzden yengem bu yolu denedi :)) abim şu an 40 ve 1 yaşında oldu yeğenim. Bazen diyor keşke hemen yapsaydık. Kafası kaldırmıyor sesiŞu kist var yok olayı iyiymiş ya benimki yer mi acaba cin gibi benimki fena ama ben ondan fenayımmm heheheheheee ben bir iki aya doktora gidip görüneyim hehehe :))) ne kötüyüm ay böyle de vicdan yaparım ben şimdi
Benim eşim gibiysen o bebek olana kadar susmayacaksn eminim
Tavsiyene uymak için çok çaba sarfedicem eminim
geçen yıl gitmiştim doktora kist var mı diye. doktor her şey yolunda, hamileliğe de hazırsın dedi. ee tabi ağzımda bakla ıslanmaz, hemen söyledim kocama
yani dediğinizi yapamamyapsam da inanmaz, ne oldu hemen bir yılda der
Yengemin de abimin de yaşı geçiyor özellikle abimin o yüzden yengem bu yolu denedi :)) abim şu an 40 ve 1 yaşında oldu yeğenim. Bazen diyor keşke hemen yapsaydık. Kafası kaldırmıyor sesiama bir o kadar da kızına aşık
Amin canım :)Allah bağışlasın
Bebek kararı karşılıklı alınmalı. Ben bu forumdan bunu anladım. Çünkü erkekler hamilelik dönemi ve sonrası yeterince değişiyor zaten bi de istemediği halde çocuk sahibi olmak ne hale getirir bilmiyorum
Kist olayı bi ayda bile oluşuyor ki bir yıl uzun bir süre benm çok arkadaşımın 2-3 ayda kisti oluştu..Denesek mi bilemedim açıkcası
Bebek kararı karşılıklı alınmalı. Ben bu forumdan bunu anladım. Çünkü erkekler hamilelik dönemi ve sonrası yeterince değişiyor zaten bi de istemediği halde çocuk sahibi olmak ne hale getirir bilmiyorum
ayy ben yapamamm hem eşimi sonucu tatlı da olsa kandıramam, bide şakamız gerçeğe dönüşür mazallah korkarım
bende ondan korkarım.Bi de hep bu kadar çocuk istemenin sonucunda Allah korusun sağlıksız yada hayırsız bir evlat olursa...Allah korusun...Hayırlısı..
aminnn Allah korusun
Yaş aldı başını gitti deyince 35+ falansiniz sandım. 27 yaşındayım evli bile değilim, ben öleyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?