Eşini, Bebek İçin İkna Etme Mücadelesi??

geçen yıl gitmiştim doktora kist var mı diye. doktor her şey yolunda, hamileliğe de hazırsın dedi. ee tabi ağzımda bakla ıslanmaz, hemen söyledim kocama
yani dediğinizi yapamam yapsam da inanmaz, ne oldu hemen bir yılda der

hadi inşallah
hayırlı haberlerini bekliyorum

Şu kist var yok olayı iyiymiş ya benimki yer mi acaba cin gibi benimki fena ama ben ondan fenayımmm heheheheheee ben bir iki aya doktora gidip görüneyim hehehe :))) ne kötüyüm ay böyle de vicdan yaparım ben şimdi

Tavsiyene uymak için çok çaba sarfedicem eminim

Şu kist var yok olayı iyiymiş ya benimki yer mi acaba cin gibi benimki fena ama ben ondan fenayımmm heheheheheee ben bir iki aya doktora gidip görüneyim hehehe :))) ne kötüyüm ay böyle de vicdan yaparım ben şimdi

oof ben de. öyle bi şey yapamam, yapsam da geceleri falan uykum kaçar kesin

Yengemin de abimin de yaşı geçiyor özellikle abimin o yüzden yengem bu yolu denedi :)) abim şu an 40 ve 1 yaşında oldu yeğenim. Bazen diyor keşke hemen yapsaydık. Kafası kaldırmıyor sesi ama bir o kadar da kızına aşık

Kist olayı bi ayda bile oluşuyor ki bir yıl uzun bir süre benm çok arkadaşımın 2-3 ayda kisti oluştu..Denesek mi bilemedim açıkcası

Bebek kararı karşılıklı alınmalı. Ben bu forumdan bunu anladım. Çünkü erkekler hamilelik dönemi ve sonrası yeterince değişiyor zaten bi de istemediği halde çocuk sahibi olmak ne hale getirir bilmiyorum

Korkaklar ya istememe olayı değil gerçekten bebek istemeyen erkek benm için hayatta hep yeniktir yalnızdır mutsuzdur.Bunu kocama da aynen böyle söylüyorum kabul etmiyor gururuna yediremiyor nasıl böyle bir kıyas yaparsın saçmala diyor ama bu benim fikrim.

Allah korusun eşimden hiç öyle tavırlar beklemiyorum olsa bile
Tabi başa gelmeden de %100 bilinemez

Bunun zorlaması olmamalı bana göre. Birileri için çocuk yapılmaz. Bu aynı zamanda eşlerden bir taraf için de geçerli. Sırf kocam istiyor, karım istiyor diye çocuk mu yapılır? Sonra ilgilenmiyor istemeyen taraf.

Bence eşiniz ıstemıyorsa zorlamayın
Baba olmakta en az anne olmak kadar zor ve agır sorumluluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…