- 28 Mayıs 2009
- 4.127
- 10.722
- 408
- Konu Sahibi sstsessizol
-
Çok teşekkür ederim,sizinde gönlünüzden geçen ve hayırlısı olur umarımAllah sag salim kavustursun yavrucugunuza :)
Cok haklısın ya o kısmı da aklıma geliyor aslında ama içimdeki istek gözümü kararttı artık
Offf hemde nasıl kendimi hiç tanıyamıyorum.Bi alttan giriom bir üstten bi kızıom bı sinir yapıorum bi iyiyim bi kötüyüm.Ama tek bildiğim çok sabırlıyım.Bebek olayı beni seviyor sevmiyor olayına kadar götürüyor.Çok derin konular çıkartıyor ama artık öyle konular da açmıyorum.Düşünce içinde düşünce oluyor.Bizim korunmadığımız dönemde olmadı.Onu kafaya taktı.Yok borcu harcı yok sen abartma kısmet olmuyorlar istemiyorumlar..Ya çok çaresiz bi konu.Tek başına hiç bişi yapamayacağın konu.
Çok teşekkür ederim,sizinde gönlünüzden geçen ve hayırlısı olur umarım
Eşim beni ikna etti ... Yaşım geçiyor kadin baba olmak istiyorum dedi durdu.. çocuk sorduklarında hep gözüme baktı... Sonunda pes ettim...
Normalde alıntı yapmayı pek sevmem ama içinizi rahatlatmak için bir nebze yazmak istedim,ben de çocuk istemiyordum,mantıken eşim beni ikna etti,kabullenme dönemindeyim şuan,umarım herşey güzel olur..Offf hemde nasıl kendimi hiç tanıyamıyorum.Bi alttan giriom bir üstten bi kızıom bı sinir yapıorum bi iyiyim bi kötüyüm.Ama tek bildiğim çok sabırlıyım.Bebek olayı beni seviyor sevmiyor olayına kadar götürüyor.Çok derin konular çıkartıyor ama artık öyle konular da açmıyorum.Düşünce içinde düşünce oluyor.Bizim korunmadığımız dönemde olmadı.Onu kafaya taktı.Yok borcu harcı yok sen abartma kısmet olmuyorlar istemiyorumlar..Ya çok çaresiz bi konu.Tek başına hiç bişi yapamayacağın konu.
Doktora bir kontrol amaçlı. sonra da az zamanın kaldığını falan söyle. Yani gebe kalmak için.
yaş kaç?geçenlerde kadının 30 yaşından sonra doğum yapmasının zorluklarıyla ilgili bir bilimsel haber okudum, yine de bana mısın demedi
Daha vakit var senin 30una dedi
Her konuda bebeğe getirme olayı... Hatta bir iki kere citlat sonra bir daha konusunu açma bence. Çünkü ınsan cidden bunalıyor. Hazır olmak en onemlisi. Belki de senin hazır olduğunu düşünmüyor. Kendini rahat bırak bakalım belki kendisi teklif eder.
ben gözüne bakmaktan göz yapısının her noktasını ezberledim ama yine tık yok
Hamilelik sürecini doya doya hissede hissede yaşayabilmeniz adına bence sınavdan sonraya bırakın. Hem bu süreçte ara ara eşinizi yoklarsınız fikri konusunda :)haklısın ve de tesekkürler yorum için ama ben de düşünüyorum ya hemen olmazsa, ya tedavi gerekirse vs vs.. Allah korusun.
Allahın takdir ettiği şey olacaktır sonuçta ama işte ana aday adayı yüreği
Ay aman sende :) bende 28de hamile kaldım 29da anne oldum... Bir de benim normal yoldan hamile kalma gibi bir şansım yok denecek kadar az'dı amaaaaaa normal yoldan hamile kaldım
Her konuda bebeğe getirme olayı... Hatta bir iki kere citlat sonra bir daha konusunu açma bence. Çünkü ınsan cidden bunalıyor. Hazır olmak en onemlisi. Belki de senin hazır olduğunu düşünmüyor. Kendini rahat bırak bakalım belki kendisi teklif eder.
Al benden de o kadar, bende yoruldum şimdiden. Normalde birine bir şey için ısrar etmekten nefret ederim. Bir kere söyler susarım ama bu konuda öyle olmuyor.
Karakterim değişti resmen.
Sürekli " yaaa ama lütfeeennnn" demelerim, sürekli bi laf sokmalarım, bi atarlarım, bi triplerim...
Kendimi tanıyamaz oldum resmen
Benim esimde aynı ... Tutmadı çenesini :))) kedi görse yavrusundan bahsederdiah beni bir tanısan çileklisakızım, agzıma bir laf geldiyse tutabilene aşk olsun(sırlar hariç tabi:) )
ama çok haklısın, bazen adamı aşırı bunaltıyorum.
küçücüksün kocan haklı
Hamilelik sürecini doya doya hissede hissede yaşayabilmeniz adına bence sınavdan sonraya bırakın. Hem bu süreçte ara ara eşinizi yoklarsınız fikri konusunda :)
Benim esimde aynı ... Tutmadı çenesini :))) kedi görse yavrusundan bahsederdibaktım olmayacak eee sonunda da anne olmak var bu işin ... Hadi garı yapalım dedim
Evimde kuş balık ve kaplumbağa var onlardan bile girdi konuya gerisini sen hesap et :) kadınlar evlat konusunda daha yumuşak başlı oluyorlar. Erkekleri ikna etmek zor.. yengem abimi zor ikna etti.. doktora gitti kistim varmış zor olurmuş vs diyerek ikna etti çocuğa. Şimdi bişey olsa sen istedin karicim başa gelen çekilir diyor. Bu yönünü de göze alaraktan esine aşıla :) yoksa cooook laf duyarsın benden demesi. O yüzden sakin kal kafanın boşaldığını anlamasına zaman ver zaten kendisi gelecektir bebek içinhehehhee kocanın bayan versiyonuyum resmenben de kediden, köpekten, kuştan... konuya girmediğim alan kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?