Eşini, Bebek İçin İkna Etme Mücadelesi??

sizin de hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah hayırlısıyla hemencecik ikna olsun

seviyor sevmiyor kısmına götürmeyin bence olayı, kesin seviyordur fakat sorun kendilerini hazır hissedemeyişlerinde bence ama onlar hissettiğinde ya biz hazır hissetmezsek bu sefer?

Normalde alıntı yapmayı pek sevmem ama içinizi rahatlatmak için bir nebze yazmak istedim,ben de çocuk istemiyordum,mantıken eşim beni ikna etti,kabullenme dönemindeyim şuan,umarım herşey güzel olur..
Çocuk istememenin eşi sevmekle gerçekten alakası yok,içimden gelmeyen bir duyguydu.
Eşinizi anlamaya çalışın,sabredin zamanla onunda fikri değişecektir bence..

ben gözüne bakmaktan göz yapısının her noktasını ezberledim ama yine tık yok
Her konuda bebeğe getirme olayı... Hatta bir iki kere citlat sonra bir daha konusunu açma bence. Çünkü ınsan cidden bunalıyor. Hazır olmak en onemlisi. Belki de senin hazır olduğunu düşünmüyor. Kendini rahat bırak bakalım belki kendisi teklif eder.

haklısın ve de tesekkürler yorum için ama ben de düşünüyorum ya hemen olmazsa, ya tedavi gerekirse vs vs.. Allah korusun.
Allahın takdir ettiği şey olacaktır sonuçta ama işte ana aday adayı yüreği
Hamilelik sürecini doya doya hissede hissede yaşayabilmeniz adına bence sınavdan sonraya bırakın. Hem bu süreçte ara ara eşinizi yoklarsınız fikri konusunda :)

ah beni bir tanısan çileklisakızım, agzıma bir laf geldiyse tutabilene aşk olsun(sırlar hariç tabi:) )
ama çok haklısın, bazen adamı aşırı bunaltıyorum.

Bence böyle yaptıkça daha da uzaklaşacaktır. Benim de eşim bebek istiyor ama ben istemiyorum 30'dan önce. Yeni de evli sayılırız zaten. Bana sürekli baskı yapsa çok rahatsız olurdum diye düşünüyorum. Biraz düşünmesine müsaade etmelisiniz, bir süre sonra hazır olacaktır çünkü kendisi de isteğini ifade ediyormuş önceden. Ama baskı inada bindirebilir.

ah beni bir tanısan çileklisakızım, agzıma bir laf geldiyse tutabilene aşk olsun(sırlar hariç tabi:) )
ama çok haklısın, bazen adamı aşırı bunaltıyorum.
Benim esimde aynı ... Tutmadı çenesini :))) kedi görse yavrusundan bahsederdi baktım olmayacak eee sonunda da anne olmak var bu işin ... Hadi garı yapalım dedim

Hamilelik sürecini doya doya hissede hissede yaşayabilmeniz adına bence sınavdan sonraya bırakın. Hem bu süreçte ara ara eşinizi yoklarsınız fikri konusunda :)

aslında ben de aynı sizin gibi düşünüyordum ama bir önceki konumda da bahsettim, yıllarım heba oldu gitti bu sınavlar uğruna. bir yılımı daha sadece sonu belli olmayan bir sınava adamak istemiyorum o yuzden ikisini bir arada çıkarayım diye düşündüm cok mu uyanıkça oldu bilemedim

Doktora git cocuğum çok zor olacakmış yumurtalıklarimda problem varmis de.. Benimki çocuk hic olmicak korkusuyla yusuf yusuf istemişti... Ama sana asil tavsiyem o yeterince istemedikce yapma.. Bu sefer çocukla ilgili her sikintinda sen istedin al sen bak dicek..

hehehhee kocanın bayan versiyonuyum resmen ben de kediden, köpekten, kuştan... konuya girmediğim alan kalmadı
Evimde kuş balık ve kaplumbağa var onlardan bile girdi konuya gerisini sen hesap et :) kadınlar evlat konusunda daha yumuşak başlı oluyorlar. Erkekleri ikna etmek zor.. yengem abimi zor ikna etti.. doktora gitti kistim varmış zor olurmuş vs diyerek ikna etti çocuğa. Şimdi bişey olsa sen istedin karicim başa gelen çekilir diyor. Bu yönünü de göze alaraktan esine aşıla :) yoksa cooook laf duyarsın benden demesi. O yüzden sakin kal kafanın boşaldığını anlamasına zaman ver zaten kendisi gelecektir bebek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…