eşini kaybedenler

Kelam canlıdır der eskiler, dikkat et...

çok ünlü bir kitapta aynı anlatığınız gibi olmuştu galiba not seni seviyorum kitaptı kocası ölüypr böyle şeyler oluyordu başınız sağolsun allah sabır versin size

Acı üstünden dalga geçmek.... Allah'ım her geçen gün erkek fobim daha da artıyor.

amann ben de eşi ölmus yazık hamıle dıyordum ki hasta ruhlu bişi cıktı içinden .kutu acılımında hıyara denk gelmek gıbıydı.. hayallerım yıkıldı. ruyaa test cıcek bocukler .. öldugunu bile bile otele gıtme?? o hizmetli? coptekı testı neden alsın? mıllet pıs copu neden karıstırsın .d dızı mı cekıyon a kızım neden ama neden ...hele o bebeye ne demelı? ruya gormus anlamıs? benım yegen o yasta keçii muuu dedi dıyodu ruya gormus o da..
ama ısın sakası bı yana hadsizsin. bu sosyal medyada bırının basına bi iş gelince gulen bı tayfa var herseye anıra anıra gulen acıma duygusu olmayan hanı lay lay lom yasayan tıpler .. acıdan beslenen :)) öylesin.. nefretlik.

Allah akıl fikir versin. eşini kaybeden insanlarla dalga geçiyorsunuz şu anda. ya başınıza gelirseee

teşekkür ederim, ani kalp krizinden vefat etti. hiçbirşeyi yoktu ki. Çok stresli zamanlardan geçiyordu sadece ben hep onıun yanındaydım ama bu kadar stres yaptiğını bilmiyordum hiç
Ben de 10 gün önce koydum toprağa canımın yarısını hayat arkadaşımı. Ani kalp krizinden.
Dünya çökmüş altında kalmış gibi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…