- Konu Sahibi Blondieeee
-
Kelam canlıdır der eskiler, dikkat et...En acısı da dün evlilik yıldönümüzdü, gece onu rüyamda gördüm bugun evlilik yıldönümümüz ama sen yoksun dedim ama sana cennetten bir hediye gönderdim sevgilim dedi ona iyi bak dedi sabah uyandığımda ne demek istedigine anlam veremedim baya bi düşündüm sonra fark ettim hamile olabilecegimi, tarihe baktım üç gün gecikmişti farkında değildim. Gittim test aldım hemen ve hamileymişim. Evlilik yıldönümümüzde öğrendim yani, sonra kapı çaldı bir adam çiçek ve bir not getirdi. Eşim ölmeden önce sürpriz hazırlamış bir otel odasına rezervasyon yaptırmış beni oraya cagırıyordu notta. Sanki yaşıyormuş gibi gercekten orda beni bekliyormus gibi giyindim süslendim ve o otel odasına gittim. Yapayalnız bütün gece sabaha kadar orda bekledim belki gelir diye ama o hiç gelmedi. Ertesi gün yani bugün annemler de beni bulamayınca endişelenmişler, hizmetlimiz çöpün içinde gebelik testinin kutusunu bulmuş annemlere götürmüş, oğlum da demişki annem zaten hamile siz bilmiyormuydunuz. Nerden biliyorsun demişler. Babam ruyamda dedi demiş. Demişki annen hamile çok güzel bir kardeşin olacak ve bundan sonra annen ve kardeşin sana emanet demiş..
çok ünlü bir kitapta aynı anlatığınız gibi olmuştu galiba not seni seviyorum kitaptı kocası ölüypr böyle şeyler oluyordu başınız sağolsun allah sabır versin sizeEn acısı da dün evlilik yıldönümüzdü, gece onu rüyamda gördüm bugun evlilik yıldönümümüz ama sen yoksun dedim ama sana cennetten bir hediye gönderdim sevgilim dedi ona iyi bak dedi sabah uyandığımda ne demek istedigine anlam veremedim baya bi düşündüm sonra fark ettim hamile olabilecegimi, tarihe baktım üç gün gecikmişti farkında değildim. Gittim test aldım hemen ve hamileymişim. Evlilik yıldönümümüzde öğrendim yani, sonra kapı çaldı bir adam çiçek ve bir not getirdi. Eşim ölmeden önce sürpriz hazırlamış bir otel odasına rezervasyon yaptırmış beni oraya cagırıyordu notta. Sanki yaşıyormuş gibi gercekten orda beni bekliyormus gibi giyindim süslendim ve o otel odasına gittim. Yapayalnız bütün gece sabaha kadar orda bekledim belki gelir diye ama o hiç gelmedi. Ertesi gün yani bugün annemler de beni bulamayınca endişelenmişler, hizmetlimiz çöpün içinde gebelik testinin kutusunu bulmuş annemlere götürmüş, oğlum da demişki annem zaten hamile siz bilmiyormuydunuz. Nerden biliyorsun demişler. Babam ruyamda dedi demiş. Demişki annen hamile çok güzel bir kardeşin olacak ve bundan sonra annen ve kardeşin sana emanet demiş..
uydurmuş dalga geçmek için.asıl allah bize sabır versin.çok ünlü bir kitapta aynı anlatığınız gibi olmuştu galiba not seni seviyorum kitaptı kocası ölüypr böyle şeyler oluyordu başınız sağolsun allah sabır versin size
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin cennet mekani olsunAranızda hiç eşini kaybeden var m? 17 gün oldu bazen dayanacak gücüm kalmıyor, oğlum olmasa canıma kıyardım.
çok sevindim yüzgöz olmadan kolaylıkla çıkmışHafıza süper tebrik ederimKiracı yaş haddinden işinden ayrıldı köyüne döndü kesin çözüm
tövbe yarabbim amaç ne olabilir ki insanlar bunları gerçekten yaşıyor popüler olmak için yapar mı insanlar yauydurmuş dalga geçmek için.asıl allah bize sabır versin.
Allah yardımcınız olsun, yüreğinizi ferahlatsın. Çocuklarınız hakkında en hayırlısını versin inşallahsagolun, kalp krizinden dolayı. 30 yasındayım oğlum 2.5 yaşında ve hamileyim.
kalbi kötü kafası da bomboş kuzum.gerçekten derdi olan insanlara da ayıp.kendi başına gelince anlar birgün.tövbe yarabbim amaç ne olabilir ki insanlar bunları gerçekten yaşıyor popüler olmak için yapar mı insanlar ya
Ben de 10 gün önce koydum toprağa canımın yarısını hayat arkadaşımı. Ani kalp krizinden.teşekkür ederim, ani kalp krizinden vefat etti. hiçbirşeyi yoktu ki. Çok stresli zamanlardan geçiyordu sadece ben hep onıun yanındaydım ama bu kadar stres yaptiğını bilmiyordum hiç
Başınız sağ olsun...Ben de 10 gün önce koydum toprağa canımın yarısını hayat arkadaşımı. Ani kalp krizinden.
Dünya çökmüş altında kalmış gibi hissediyorum.
Başınız sağolsun, Allah sabır versinBen de 10 gün önce koydum toprağa canımın yarısını hayat arkadaşımı. Ani kalp krizinden.
Ben de 10 gün önce koydum toprağa canımın yarısını hayat arkadaşımı. Ani kalp krizinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?