- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.219
- 898
- Konu Sahibi Blondieeee
-
"Not: Seni Seviyorum" filminden mi esinti?En acısı da dün evlilik yıldönümüzdü, gece onu rüyamda gördüm bugun evlilik yıldönümümüz ama sen yoksun dedim ama sana cennetten bir hediye gönderdim sevgilim dedi ona iyi bak dedi sabah uyandığımda ne demek istedigine anlam veremedim baya bi düşündüm sonra fark ettim hamile olabilecegimi, tarihe baktım üç gün gecikmişti farkında değildim. Gittim test aldım hemen ve hamileymişim. Evlilik yıldönümümüzde öğrendim yani, sonra kapı çaldı bir adam çiçek ve bir not getirdi. Eşim ölmeden önce sürpriz hazırlamış bir otel odasına rezervasyon yaptırmış beni oraya cagırıyordu notta. Sanki yaşıyormuş gibi gercekten orda beni bekliyormus gibi giyindim süslendim ve o otel odasına gittim. Yapayalnız bütün gece sabaha kadar orda bekledim belki gelir diye ama o hiç gelmedi. Ertesi gün yani bugün annemler de beni bulamayınca endişelenmişler, hizmetlimiz çöpün içinde gebelik testinin kutusunu bulmuş annemlere götürmüş, oğlum da demişki annem zaten hamile siz bilmiyormuydunuz. Nerden biliyorsun demişler. Babam ruyamda dedi demiş. Demişki annen hamile çok güzel bir kardeşin olacak ve bundan sonra annen ve kardeşin sana emanet demiş..
Çok dram vardı di mi ?azıcık seyreltsinİlk okuyanlar için konuya beğenmedim attım bir şeyler olduğunu farkedip uzulmesinler diye ama işe yaramadı
Konu dışı mesaj yazdığımızı fark eden Mune'nin bizi banlamadan önce attığı bakışlar.
Yok artık okuduğumdan beri kendimi konu sahibinin yerine koyuyorum üzülüp duruyorum yaa.birde yazmizya otelde yer fln ayarlamış adam ölmeden.oha kralmis dedim rahmetliKonu fake.. ergenus un biri muhtemelen
Bu kadarcıktan bişi olmaz inşallah, sustumKonu dışı mesaj yazdığımızı fark eden Mune'nin bizi banlamadan önce attığı bakışlar.
Haklısın galibaAy besini beğendiniz çok klişebunun vasat altı bence daha yaratıcı olmalıydı
Konuyu okuyunca okadar üzüldüm kiEn yakın arkadaşım iki yaşında kızı varken kaybetti. İki sene geçti hala tam kendine gelemedi. Yaşadıklarını ben uzaktan görüp bu kadar etkilendim. O burada okusa ne kadar üzülürdü. Eşini kaybeden de var bu forumda. Terbiyesizlik bu. Çok sinirlendim ya
Bihterden duyuyorum sanki :)))Tabi siz hanımları tarafından size emanet edilen kullanılmış gebelik testlerini her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir hizmetlinin çöpe atmasına şiddetle karşısınız ama…
Allah'ım size sabır ve kolaylık versinçocuklarınızın size ihtiyacı var . psikolojik destek alsanız iyi gelebilir.
Bilmiyorum blonde ne demek bir anlamı olduğunu bilmiyordum kbKuzum eşini kaybetmiş ,biri karnında biri kıcağında iki bebeyle kalmış bir kadın gecenin 4 ünde blondie diye nick alır mı?
Konu fake mi bilmiyorum ben sabır diledim gerisi yalansa da değilse de vicdanınıza kalmış. Ama eğer ergen iseniz pişman olup şaka da olsa ölümü karıştırmayın olur mu. Bir abla tavsiyesi size ölüm dalgaya alınacak kadar kolay değil. Bundan sonra ki hayatınızda daha güzel aklı başında geçmesini diliyorum
Çok teşekkür ederim,gerçektir belki diye kırıcı olmak istemedim gerçek değilse de karşıdakinin kabalıgi olur.Kullanıcı adınız size cidden yakışmış, ne kadar ılımlı ve pozitif bir tepki vermişsiniz olaya
Güzel senaryo filmi tutarEn acısı da dün evlilik yıldönümüzdü, gece onu rüyamda gördüm bugun evlilik yıldönümümüz ama sen yoksun dedim ama sana cennetten bir hediye gönderdim sevgilim dedi ona iyi bak dedi sabah uyandığımda ne demek istedigine anlam veremedim baya bi düşündüm sonra fark ettim hamile olabilecegimi, tarihe baktım üç gün gecikmişti farkında değildim. Gittim test aldım hemen ve hamileymişim. Evlilik yıldönümümüzde öğrendim yani, sonra kapı çaldı bir adam çiçek ve bir not getirdi. Eşim ölmeden önce sürpriz hazırlamış bir otel odasına rezervasyon yaptırmış beni oraya cagırıyordu notta. Sanki yaşıyormuş gibi gercekten orda beni bekliyormus gibi giyindim süslendim ve o otel odasına gittim. Yapayalnız bütün gece sabaha kadar orda bekledim belki gelir diye ama o hiç gelmedi. Ertesi gün yani bugün annemler de beni bulamayınca endişelenmişler, hizmetlimiz çöpün içinde gebelik testinin kutusunu bulmuş annemlere götürmüş, oğlum da demişki annem zaten hamile siz bilmiyormuydunuz. Nerden biliyorsun demişler. Babam ruyamda dedi demiş. Demişki annen hamile çok güzel bir kardeşin olacak ve bundan sonra annen ve kardeşin sana emanet demiş..
Başınız sağ olsunteşekkür ederim, ani kalp krizinden vefat etti. hiçbirşeyi yoktu ki. Çok stresli zamanlardan geçiyordu sadece ben hep onıun yanındaydım ama bu kadar stres yaptiğını bilmiyordum hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?