eşini kaybedenler

"Not: Seni Seviyorum" filminden mi esinti?
İlk mesajınıza ne kadar üzüldüm, şunu okuyunca dalga geçiyor dedim. Ölümü alet ederek dalga geçmek nasıl bir insanlık yazık size!!

Okullar tatile girdi ya akıyor maşallah. O değil de madem böyle yazı yazabiliyorsunuz, madem hayal dünyanız bu kadar geniş ne diye size kompozisyon yazdiracagiz diye göbeğimiz çatlıyor okulda marifetinizi edebiyat/ Türkçe dersinde gösterseniz ya zalımlar

Konuyu okuyunca okadar üzüldüm ki
Rabbim yasatmasin gözüm doldu
Yaşayanlar ne hale gelir okusa .
Çok büyük kötülük bu yapılan şey
Konuyu açan ergen mi büyük mu bilmiyorum ama insani duyguları olmadığı kesin.

Allah'ım size sabır ve kolaylık versin çocuklarınızın size ihtiyacı var . psikolojik destek alsanız iyi gelebilir.

Başınız sağolsun. Rabbim ondan size 2 emanet bırakmış. Eşimi kaybetmedim ama hayatımın çınarı annemi kaybettim ben de. Bilirim bir direğin gitmesini hayattan. Acı bitmiyor ama azalıyor. Maalesef insan herşeye alışıyor. Allah böyle bir nimet vermiş bizlere.

Konu fake mi bilmiyorum ben sabır diledim gerisi yalansa da değilse de vicdanınıza kalmış. Ama eğer ergen iseniz pişman olup şaka da olsa ölümü karıştırmayın olur mu. Bir abla tavsiyesi size ölüm dalgaya alınacak kadar kolay değil. Bundan sonra ki hayatınızda daha güzel aklı başında geçmesini diliyorum

Kuzum eşini kaybetmiş ,biri karnında biri kıcağında iki bebeyle kalmış bir kadın gecenin 4 ünde blondie diye nick alır mı?
Allah'ım size sabır ve kolaylık versin çocuklarınızın size ihtiyacı var . psikolojik destek alsanız iyi gelebilir.

Kullanıcı adınız size cidden yakışmış, ne kadar ılımlı ve pozitif bir tepki vermişsiniz olaya

Güzel senaryo filmi tutar

teşekkür ederim, ani kalp krizinden vefat etti. hiçbirşeyi yoktu ki. Çok stresli zamanlardan geçiyordu sadece ben hep onıun yanındaydım ama bu kadar stres yaptiğını bilmiyordum hiç
Başınız sağ olsun
Allah Gani Gani rahmet eylesin
Sanırım hamilesiniz de çocuklarınıza tutunun.
Sabır
Herşey güzel olacak ama zaman işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…