- 27 Mart 2019
- 30.481
- 112.891
- 598
- Konu Sahibi Blondieeee
-
Çocuğun için hayata tutunmak zorundasın guclu olma lisin imtihan dünyası hayat bizi ölüme zorlasa bile zorda olsa isyan etmeden sabırla yasama ya mücadele ye devam etmek zorunda yizAranızda hiç eşini kaybeden var m? 17 gün oldu bazen dayanacak gücüm kalmıyor, oğlum olmasa canıma kıyardım.
Bilsen boynuzlugil olurmuydunHerkesin bildiğini ben nasıl bilmem ?
İmza : Adnan Boynuzgil
Sonunda öğrendim.Bilsen boynuzlugil olurmuydun
Eşinin rüyasında sana bir hediye bıraktım dediği kısma kadar inandımBirde konuyu okuyunca adam ermiş heralde fln diye düşündüm.kadina yer ayarlıyor hamile olduğunu biliyor çocuğun rüyasına girip annen hamile diyor ....
bhshsnsbbsbs. Bunları 2.5 yaşındaki oğlunuz mu dedi? Çocuk doğuştan William Shakespeare maşallah maşallah.En acısı da dün evlilik yıldönümüzdü, gece onu rüyamda gördüm bugun evlilik yıldönümümüz ama sen yoksun dedim ama sana cennetten bir hediye gönderdim sevgilim dedi ona iyi bak dedi sabah uyandığımda ne demek istedigine anlam veremedim baya bi düşündüm sonra fark ettim hamile olabilecegimi, tarihe baktım üç gün gecikmişti farkında değildim. Gittim test aldım hemen ve hamileymişim. Evlilik yıldönümümüzde öğrendim yani, sonra kapı çaldı bir adam çiçek ve bir not getirdi. Eşim ölmeden önce sürpriz hazırlamış bir otel odasına rezervasyon yaptırmış beni oraya cagırıyordu notta. Sanki yaşıyormuş gibi gercekten orda beni bekliyormus gibi giyindim süslendim ve o otel odasına gittim. Yapayalnız bütün gece sabaha kadar orda bekledim belki gelir diye ama o hiç gelmedi. Ertesi gün yani bugün annemler de beni bulamayınca endişelenmişler, hizmetlimiz çöpün içinde gebelik testinin kutusunu bulmuş annemlere götürmüş, oğlum da demişki annem zaten hamile siz bilmiyormuydunuz. Nerden biliyorsun demişler. Babam ruyamda dedi demiş. Demişki annen hamile çok güzel bir kardeşin olacak ve bundan sonra annen ve kardeşin sana emanet demiş..
Çocuk 2.5 yaşında ve evde annesi olmadan da gece kalıyor (konu sahibi yaşasaydı kesin evde gece de yardımcımız var derdi) bunları mı demeyecekAha
bhshsnsbbsbs. Bunları 2.5 yaşındaki oğlunuz mu dedi? Çocuk doğuştan William Shakespeare maşallah maşallah.
O senin yengen yengen
En acısı da dün evlilik yıldönümüzdü, gece onu rüyamda gördüm bugun evlilik yıldönümümüz ama sen yoksun dedim ama sana cennetten bir hediye gönderdim sevgilim dedi ona iyi bak dedi sabah uyandığımda ne demek istedigine anlam veremedim baya bi düşündüm sonra fark ettim hamile olabilecegimi, tarihe baktım üç gün gecikmişti farkında değildim. Gittim test aldım hemen ve hamileymişim. Evlilik yıldönümümüzde öğrendim yani, sonra kapı çaldı bir adam çiçek ve bir not getirdi. Eşim ölmeden önce sürpriz hazırlamış bir otel odasına rezervasyon yaptırmış beni oraya cagırıyordu notta. Sanki yaşıyormuş gibi gercekten orda beni bekliyormus gibi giyindim süslendim ve o otel odasına gittim. Yapayalnız bütün gece sabaha kadar orda bekledim belki gelir diye ama o hiç gelmedi. Ertesi gün yani bugün annemler de beni bulamayınca endişelenmişler, hizmetlimiz çöpün içinde gebelik testinin kutusunu bulmuş annemlere götürmüş, oğlum da demişki annem zaten hamile siz bilmiyormuydunuz. Nerden biliyorsun demişler. Babam ruyamda dedi demiş. Demişki annen hamile çok güzel bir kardeşin olacak ve bundan sonra annen ve kardeşin sana emanet demiş..
vayy hikayeye bak.15 bölüm dizi çıkar burdanEn acısı da dün evlilik yıldönümüzdü, gece onu rüyamda gördüm bugun evlilik yıldönümümüz ama sen yoksun dedim ama sana cennetten bir hediye gönderdim sevgilim dedi ona iyi bak dedi sabah uyandığımda ne demek istedigine anlam veremedim baya bi düşündüm sonra fark ettim hamile olabilecegimi, tarihe baktım üç gün gecikmişti farkında değildim. Gittim test aldım hemen ve hamileymişim. Evlilik yıldönümümüzde öğrendim yani, sonra kapı çaldı bir adam çiçek ve bir not getirdi. Eşim ölmeden önce sürpriz hazırlamış bir otel odasına rezervasyon yaptırmış beni oraya cagırıyordu notta. Sanki yaşıyormuş gibi gercekten orda beni bekliyormus gibi giyindim süslendim ve o otel odasına gittim. Yapayalnız bütün gece sabaha kadar orda bekledim belki gelir diye ama o hiç gelmedi. Ertesi gün yani bugün annemler de beni bulamayınca endişelenmişler, hizmetlimiz çöpün içinde gebelik testinin kutusunu bulmuş annemlere götürmüş, oğlum da demişki annem zaten hamile siz bilmiyormuydunuz. Nerden biliyorsun demişler. Babam ruyamda dedi demiş. Demişki annen hamile çok güzel bir kardeşin olacak ve bundan sonra annen ve kardeşin sana emanet demiş..
ay gerizekalı nasıl üzüldüm konuyu okuyunca bi de aptal yaEn acısı da dün evlilik yıldönümüzdü, gece onu rüyamda gördüm bugun evlilik yıldönümümüz ama sen yoksun dedim ama sana cennetten bir hediye gönderdim sevgilim dedi ona iyi bak dedi sabah uyandığımda ne demek istedigine anlam veremedim baya bi düşündüm sonra fark ettim hamile olabilecegimi, tarihe baktım üç gün gecikmişti farkında değildim. Gittim test aldım hemen ve hamileymişim. Evlilik yıldönümümüzde öğrendim yani, sonra kapı çaldı bir adam çiçek ve bir not getirdi. Eşim ölmeden önce sürpriz hazırlamış bir otel odasına rezervasyon yaptırmış beni oraya cagırıyordu notta. Sanki yaşıyormuş gibi gercekten orda beni bekliyormus gibi giyindim süslendim ve o otel odasına gittim. Yapayalnız bütün gece sabaha kadar orda bekledim belki gelir diye ama o hiç gelmedi. Ertesi gün yani bugün annemler de beni bulamayınca endişelenmişler, hizmetlimiz çöpün içinde gebelik testinin kutusunu bulmuş annemlere götürmüş, oğlum da demişki annem zaten hamile siz bilmiyormuydunuz. Nerden biliyorsun demişler. Babam ruyamda dedi demiş. Demişki annen hamile çok güzel bir kardeşin olacak ve bundan sonra annen ve kardeşin sana emanet demiş..
Otele gittiniz oğlunuzu sabah kadar yalnız mı biraktiniz enteresan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?