eşini kaybedenler

Aranızda hiç eşini kaybeden var m? 17 gün oldu bazen dayanacak gücüm kalmıyor, oğlum olmasa canıma kıyardım.
Çocuğun için hayata tutunmak zorundasın guclu olma lisin imtihan dünyası hayat bizi ölüme zorlasa bile zorda olsa isyan etmeden sabırla yasama ya mücadele ye devam etmek zorunda yiz

Buna benzer bi konu daha vardı gurmeler hatırlar kesin. Hatta avukatmis vefat eden kocası kendi de öyleydi ve bi çocuğu varken yine vefattan sonra hamileydi. Tesadüftür umarım

Birde konuyu okuyunca adam ermiş heralde fln diye düşündüm.kadina yer ayarlıyor hamile olduğunu biliyor çocuğun rüyasına girip annen hamile diyor ....
Eşinin rüyasında sana bir hediye bıraktım dediği kısma kadar inandım
ama çocuğunun gördüğü rüya ve otel odası hiç inandırıcı gelmedi
Böyle bir erkek sadece hayal gücünde olabilirdi zaten

Aha
bhshsnsbbsbs. Bunları 2.5 yaşındaki oğlunuz mu dedi? Çocuk doğuştan William Shakespeare maşallah maşallah.

Aha

bhshsnsbbsbs. Bunları 2.5 yaşındaki oğlunuz mu dedi? Çocuk doğuştan William Shakespeare maşallah maşallah.
Çocuk 2.5 yaşında ve evde annesi olmadan da gece kalıyor (konu sahibi yaşasaydı kesin evde gece de yardımcımız var derdi) bunları mı demeyecek

Konunun fake olmasına sevindim, ama dalga geçmenize üzüldüm.
İnsanları neden üzüyorsunuz, bu nasıl bir fantezi.

Tamam seni de anlıyorum, alkole zam geldi baya ama kolonya da içilmez ki be kardeşim.

vayy hikayeye bak.15 bölüm dizi çıkar burdan

Böyle acıları yaşayan insanlar var, bundan yola çıkarak hikaye uydurmak insanlarla alay etmek (aklınca) neyin kafası? Gerçekten hiç mi aile terbiyesi, ahlak anlayışı bilmiyorsunuz?
İğrenç gerçekten.. Bazı beyinler iğrenç...

ay gerizekalı nasıl üzüldüm konuyu okuyunca bi de aptal ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…