- 22 Şubat 2016
- 948
- 1.035
- 113
Ah canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki zannettim ki bu yazıyı ben yazdımMerhabalar,
5 yıl sevgililik dönemi geçirdik 4 yıldır da evliyiz.Iliskimizin en başından beri ilgisizlik sevgisini göstermeme gibi sebeplerden dolayı kavga ediyorduk.Nisanlaninca bir nebze düzeldi derken araya ailesi girdi.Kardesi 5 yaşında çocuk kıskançlığı yaptı abisini ailesini benden kıskandı ben ilk başta kendimi sevdirmeye çalışma gibi bir hata yaptım baktım kardeşi git gide terbiyesizlesiyor benim kina geceme varana kadar karışıyor en son ayar verdim sonra hepsi bana cephe aldı ailecek ben de %100 haklı olmama rağmen özür diledim.O olay içimden hiç çıkmadı 4 sene boyunca ara ara keşke o zaman yüzüğü vereydim ellerine diyorum.Her neyse sonra aramız tekrar düzeldi ailesi dışında bir sorunumuz yoktu çocuğumuz oldu benim annem kansere yakalandı derken çok zor zamanlar geçirdik benim hamilelegim doğumum da çok zordu.Cocugumda ya bu durumlardan ya da bizim aramızdaki sevgisizlikten dolayı çok zor ve huysuz bir çocuk oldu devamlı ilgi bekliyor ve ikimizi de çok yoruyor.
En son gecen sene ailesiyle kavga yaşadım yine haklı olmama rağmen benim yanımda olmadı zaten 9 yıldır hiç yanımda olmadı ben evliyim ama yalnızım tek başınayım.Beni hiç dinlemedi baştan beri safi belliydi.Kizlar bunlar zamanla benim içimde çok büyük yara oldu ve ben eşimi sevmemeye başladım ailesi ben yan odadayken onlara kredi çekip ev almıyorum diye beni eşime şikayet ediyorlardı duydum eşim ağzını açıp bir şey demedi ben odaya gelince de bana kinayeli bir biçimde laf soktu vé benim içim o anda hepsine karşı buzz gibi oldu.Ailesiyle arama set çektim bir süre daha devam ettiler yapmaya ama ben o kadar sert ve mesafeliyim ki artik bir şey yapamıyorlar kendi hallerindeler.Gel gelelim bizim aramız hiç düzelmedi onu tekrar sevemiyorum kendisine söyledim soğuduğumu ama pek bir tepki vermedi sanırım o da beni sevmiyor.Bir ara kedi kopek gibiydik birbirimizi gormeye bile tahammul edemiyorduk sonra kendisi alttan almaya iyi davranmaya basladi birden.Birkac kere boşanmaya kalktık yapamadık ikimizde alışkanlıklarımızdan vazgeçmek istemiyoruz ve bir çocuğumuz var.Ben doğum gününde sürpriz yaptım cinsel hayatımızı renklendirmek için bir şeyler yapıyorum ama yok.Her dediğini tersliyorum onun yanında konuşasım gelmiyor dışarda gayet eğlenceli bir insanım eve gelince Nemrut'a dönüşüyorum.Kendisi iyi bir insandir aileme karsi da iyidir baskalarina karsi da ama cok duz sig bir insan ne romantikligini gordum ne de tutkulu bir iliskim oldu hicbir zaman agzimin icine bakan bir insan olmadi cinsellik derseniz dedeyle nine.Pasakli derecesinde bakimsizdir sorumsuz bir insandir bir isi yaptirmak icin bin kere soyletir.Ona karşı bir gr heyecanım aşkım kalmadı gerçekten çok zormuş insanın sevmedigi kisiyle aynı evde yaşamak zorunda kalması.Lutfen bosan demeyin boşanamam bunun için bir sürü sebebim var.Ne yapabilirim tekrar sevebilmek için?Terapist demeyin cunku o benim duygularimi degistiremez hic sogudugunuz birini tekrar sevdiniz mi, nasıl yaptınız?Inanin bunlari bile aglayarak yaziyorum ne umutla evlendim neye donustuk?Bu işin sonu belli ama yine de elimden geleni yapmak istiyorum.
Şuan hissettiğin yasadigin durumun içinden çıkmış gelmiş biri olarak yazıyorum
Canım mutlu insan var mi bu hayatta valla var diyene de inanmıyorum her insanın mutlaka vardır inişli çıkışlı hayatları sabret imtihandır geçecek emin ol bu günlerde geride kaldı diyeceksin
Bende düşünmekten piikolojim bozuldu bu adamı nasıl sevebilirim nasıl affedebilirim diye bana çok ağır şeyler yaşattı (aldatma vs değil gabi) aynı senin esin anlattıklarım tipa tip
Sana söyleyeceğim şu ki iyi yanlarını gör hep öyle başla evet çok zor yapmacik olma ama içten yap bunu ve geo eşine güzel planlardan hayallerden bahset ben böyle atlattım biz de çok soğumuştuk
Ama şükür rabbime şimdi çok iyi aramız bana sarilmadan uyumaz ins sizde en kısa zaman da istediğiniz huzura kavusursunuz