Eşinin ailesi ile altlı üstlü oturmak...

herkes için aynı olmayabilir ama kendi açımızdan söyleyim benimde annem (yani bende bekarken )aile apartmanında oturuyor amcam,biz babannemler koloni halindeyiz ve çok mutluyuz hatta şimdi amcamlar taşındı annem depresyona girdi çok alışmışım ben napıcam diye babamda annemi kırmayarak amcanın taşındıgı sokakdan ev almak istiyor onlarda taşınıcaklar.

herkes için aynı olmayabilir ama kendi açımızdan söyleyim benimde annem (yani bende bekarken )aile apartmanında oturuyor amcam,biz babannemler koloni halindeyiz ve çok mutluyuz hatta şimdi amcamlar taşındı annem depresyona girdi çok alışmışım ben napıcam diye babamda annemi kırmayarak amcanın taşındıgı sokakdan ev almak istiyor onlarda taşınıcaklar.

canım ne güzel anlatmışsın maalesef benim tam tersi ben ayrı yerde ev tutalım dediğimde eşim akrabalar bana küserler deyip annesinin üstüne ev yaptı .oturduğumuz yerde akrabalarının çoğu.kaynanam yüzünden herkes bize küs.Eşim şimdi çok pişman evi sıfırdan yapmıştı şimdi ev yapmak daha zor seneye yurt dışına çalışmaya gidecek burdan kurtulmak için .
tabi bizim böyle olaylarımız olcağına dair sinyaller vardı ama bu kadar ileri gidebilceklerinide düşünmemiştik

ben şuanda senin durumundayım ve 3 yıl oldu bizim yememiz içmemiz bile beraber,çalıştığım için kaynanm kızıma baktığı için yeme içmeyi sorun yapmıyorum.:1no2:

ama misafir konusunda çok dertliyim annemler bile gelse kendimi kasıyorum ay nerde oturacakalr,ne ikram edecem malum evimde bi unum bile yok,pasta yapmayı çok severim ama yok masrafmış şuymuş buymuş demeleri beni öldürüyor evini süpürmesen olmuyor,sürüncede niye ben oda yapsın diyorum kızıyorum ama dayanamayıp yine yapıyorum.misafir gelse aşağıda mı yukardamı diye düşünüyorum,valla zor hemde çok ama herşey kocada biter,benimki kaynanada bittiği için halan aşağı yukarı sürünüyoruz.mafoldumben

İnşallah sende böle bi durumda olmassın evin barıkın ayrı olsun ha misafir gelince bakıl biraz işim var de git ne bileyim ama benim
gibi sadece yatmadan yatmaya evin olmaz cnm.

ayy aynı bız. ben calısırken yukarı bırsey almıyorduk. eve cıkıyorum acıkıyorum yeycek bırsey yok ayy asagı ın yemek ye ordan ıse.kendıme kadar ya tek basıma yemek ıstedıgım bırsey olma durumu yok. Isten gelıyorum cok ac oluyorum atıstırıyorum e hep beraber yeseydık lafları.Tabı bu yorgun argın halımle cay kahve faslı ayrıca bulasık derdı oluyo dımı ben once yıyıp evıme cıkınca. Bız yedıncı kattayız onlar ıkıncı kas yaptım artık asansor de yok :bbo:

ay walla bende altlı üstlü oturuorum ama çok pişmanım desem yeridir. . .
ay durmadan yukarı çıkıolar sinir oluyorum . özel hayat diye birşey kalmıyor.
kafanı dinlemek istesen çok zor . . off off .ne sen sor ne ben söliyim.imkanın warsa oturma .

Bır ıkı haftadır rahatım ama mayısta evımıze tekrar cıktık hazıranda ben ısten cıkınca her aksam bızde yemekteler yahu kafamçokkarıştı bı de ustune cay faslı.tamam mısafırı severım de her aksam 12ye kadar da oturulmaz.esım zaten 6bucukta ısten gelıyor.10da sızıyor.babam benım laptopta kaynanam esımın bılgısayarda oyun oynuyolar yane. Sımdı yazlıktalar.Gıtmeden once ayrı yeycez artık dedı ıyı dedım.

walla sabrı olmayan tahamülsüz biryseniz yada eltiler,apartmandaki akrabalar öylelerse işin zor olur...çünkü bu olağanüstü anlayış ve sabır gerktiren bişiy...nekadar iyi olursan ol ...aynı apartmandaysan yaşaması zor.biz ben doğduğumdan beri aynı aile apartamnında yaşıyoruz.amcamlar ve babannemle...ve şu zamana kadar sorun olmadı diyen çıkmaz heralde.gözünüzü korkutmayayım ama...gerçketen hassas bi konu.annem beni vermez mesela bıktı kadın yıllardır...alttakiyle iyi ol üstteki küser,üsttekiyle iyisin alttaki eltin trip atar...amaaaaaaaann dersin en sonunda.ama annem hiç diyemedi yazık hep alttan aldı...

Back
X