Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yakın zamanda'Eşinin ailesiyle birlikte yaşamak 'diye bir konu açmıştım bende :)) Sakın diyorum sakın kabul etme..Eğer nişanlın aynı evde oturmayı kabul etmiyorsun diye seni kaybetmeyi göze alabiliyorsa,zaten cevap ortada değil mi!sakın taviz verme,inan çok zor..
sizin durum ne oldu evlendiniz mi peki
evet 3 yıllık evliyiz.Baştan aynı evde oturmayı kabul ettiğim için,her ayrı eve çıkalım dediğimde baştan kabul etmeseydin cevabını alıyorum..Ev üstüne ev olmuyor.Bir evin sadece bir hanımı olmalı..İyi düşün canım ama hala sakın sakın sakınnnn diyorummmm :)
birlikte oturuyorsunuz sanırım anladım cnm allah seninde yardımcın olsun.
altlı üstlü oturalım diyorum ayrılmıyoruz sonuçta bizde kendi evimiz kuralım diyorum ama gene birlik diyorlar.
altlı üstlü oturalım diyorum ayrılmıyoruz sonuçta bizde kendi evimiz kuralım diyorum ama gene birlik diyorlar.
Arkadaşım senin nişanlın kaç yaşında ?
Nedir bu böyle öyle diyorlar böyle diyorlar.
İkna olmuşsun işte altlı üstlü oturalım diyorsun ona bile razı olmuyorlar.
Resmen köle gibi kullanacaklar yemek yap,evi temizle,gelene gidene hizmet et.
Evlenirsen yaşayacağın herşeyi hakedeceksin çünkü nişanlın etkisiz eleman.
Aşk çok güzel ama hayatta gerçekler var.
emin ol canım etkisiz eleman değil.
kendisi ailesine karşı verilmesi gerekn cevapları veriyor ama çok baskı var üstünde babanı öldürmye çalışıyorsun diyorlar sürekli psikolojik olarak baskı yapıyorlar.
babasının hastalığı neden oldu bu durumda olmamıza yoksa kendiside istemiyordu yani.