Eşinin ailesi ile birlikte oturmakk

ya hangi devirde yaşıyoruz hala birlikte oturmak mı kaldı yaaa artık yuh diyorum duyunca sakın kabul etmeyin kendi evinizin hanımı olmayı hakediyosunuz kimse için hayallerinizden vazgecmeyin

ben hala bu tarz konuların açılmasına şaşırıyorum tabiki kabul etmezdim, tek erkek olduğu için ısrar ediyolar demişsinya bu bile zihniyeti gösterir, demek ki fazla erkil bi aile, kızlar evlat değilmide erkekten kopamıyolar onlardan kopuyolar, kaldı ki evlilik kopuşta değil yeni bi düzen

bende derdım kı...
madem kabul edıyorsun ben etmıyorum..
ayrı ev olana kadar beklerım .
hcbır zaman raht olamıycaz..
ben sana dıledıgımce yemek yapamıycam..
senı sabahlıklarımla ugurlayamıycam..
btn gunu annenle gecırıp akşama kadar senı beklıycem..
ıkı cıft ılgı ıcın yalnız kalma vaktımızı beklıycez..
beraber uzanıp fılm ızlıyemıycez..
evlı arkadaslarımızı evımde agırlıyamıycam..
sana süslenıp püslenip evimi süsleyıp süpriz yapamıycam..
bunları yapamıycaksak evlılıgın ne mantıgı var..
biraz dramatize etmelısın bu konuyu..
kavga etmekle uzaklastırısın onu..
kafanı kullanıp duygusal gırersen olaya yavs yavas ıstedıgın kıvama getırısın..
erkekler bole..

yorumlarınız için çok teşekkürler kızlar anladım bi kere daha birlikte oturulamayacağını

Yakın zamanda'Eşinin ailesiyle birlikte yaşamak 'diye bir konu açmıştım bende :)) Sakın diyorum sakın kabul etme..Eğer nişanlın aynı evde oturmayı kabul etmiyorsun diye seni kaybetmeyi göze alabiliyorsa,zaten cevap ortada değil mi!sakın taviz verme,inan çok zor..

Yakın zamanda'Eşinin ailesiyle birlikte yaşamak 'diye bir konu açmıştım bende :)) Sakın diyorum sakın kabul etme..Eğer nişanlın aynı evde oturmayı kabul etmiyorsun diye seni kaybetmeyi göze alabiliyorsa,zaten cevap ortada değil mi!sakın taviz verme,inan çok zor..

sizin durum ne oldu evlendiniz mi peki

Son düzenleme:
sizin durum ne oldu evlendiniz mi peki

evet 3 yıllık evliyiz.Baştan aynı evde oturmayı kabul ettiğim için,her ayrı eve çıkalım dediğimde baştan kabul etmeseydin cevabını alıyorum..Ev üstüne ev olmuyor.Bir evin sadece bir hanımı olmalı..İyi düşün canım ama hala sakın sakın sakınnnn diyorummmm :)

vallahi eşimle bana ait kendime ait bir yuvam olmuycaksa evlenilmesinin bir anlamı yok bana ,

evlenmeden önce eşimde söyledi birikmişimiz var biraz daha para biriktirmek için istersen annemlerle oturalım birkaç yıl sonrasında ev alırız sıkıntı çekmedne diye ,

hiç öyle mantıklı güzel açıklama da yapmadım , sana ailenle mutluklar ben annen babanla değil seninle evleniyorum , sabah akşam çalışıp evde de rahat edemiyceksem evlenmemin mantığı yok kendi baba evimde yaşarım dedim kalktım gittim, bir dahada konusunu açmadı...

büyük konuşmayım ama sakın böyle bişeyi kabul etme ben kabul ettim ancak 9 ay dayandım resmen hizmetçi görüyorlar senin gül yüzünü sevdikleri içinmi oturmak istiyorlar hayır seni hizmetçi gibi kullanacaklar asla özel eşyan olmayacak asla kendi misafirin olmayacak en ufak bi kavgada taraf olacaklar madem öyle bemim ailemle oturalım de ama sakın kabul etme arkadaşım hayatının hatası olur o aşk sevgi yala:47: olur lütfen dikkate al madem öyle evlendirmesinler oturtsunlar başlarında

sakın ha aynı yollardan geçmiş ve baraber oturmayı kabul etmiş bir gelin olarak konuşuyorum sözümü dinle ne olur herkesin aşkı en büyük aşktır kendine göre ama madem o aşkı kaybetmek istemiyorsun ayrılmak istemiyorsun ozaman aşkını kaybetmemek için ayrı eve çık bak benimde bir oğlum var oda ileride büyüyüp evleneceği zaman asla yanıma almak istemem birtane erkek kardeşim var oda bir evin bir oğlu onun da annemlerle oturmasını istemem evlenince şuna inanki dağ dağ üstüne oluyor ev ev üstüne olmuyor aynı binada oturun altlı üstlü oturun ama aynı evde oturmayın sakın haa!!

evet 3 yıllık evliyiz.Baştan aynı evde oturmayı kabul ettiğim için,her ayrı eve çıkalım dediğimde baştan kabul etmeseydin cevabını alıyorum..Ev üstüne ev olmuyor.Bir evin sadece bir hanımı olmalı..İyi düşün canım ama hala sakın sakın sakınnnn diyorummmm :)

birlikte oturuyorsunuz sanırım anladım cnm allah seninde yardımcın olsun.
altlı üstlü oturalım diyorum ayrılmıyoruz sonuçta bizde kendi evimiz kuralım diyorum ama gene birlik diyorlar.

altlı üstlü oturalım diyorum ayrılmıyoruz sonuçta bizde kendi evimiz kuralım diyorum ama gene birlik diyorlar.

diyorlarr derken nişanlının kendi kararlaır yok galiba hep 3 kişi veriyorlar kararı peki senin istedğinin hiç önemi yok mu .... valla arkadaşım iyi düşün taşın insan evlenmeden önce aşığım seviyorum diyo mantığını geri plana atıyor ama aynı evin içine girince işler değişiyor aşk sevgi 3. hatta 4. sıraya yerleşiyor güzel bir evliliğin olabilmesi sıralamasında , iyi düşün ki ileride keşke eşimle yanyana olup bu sıkıntıları çekeceğime keşke uzakta olsaydım daha az üzülürdüm deme

Arkadaşım senin nişanlın kaç yaşında ?
Nedir bu böyle öyle diyorlar böyle diyorlar.
İkna olmuşsun işte altlı üstlü oturalım diyorsun ona bile razı olmuyorlar.
Resmen köle gibi kullanacaklar yemek yap,evi temizle,gelene gidene hizmet et.
Evlenirsen yaşayacağın herşeyi hakedeceksin çünkü nişanlın etkisiz eleman.
Aşk çok güzel ama hayatta gerçekler var.

ailesi istiyor yoksa nişanşımda istemiyor ama babası hasta olduğu için çok üstüne gidiyorlar.akrabalarıda sen babanı öldürmeyemi çalışıyorsun diyor. böyle oluncada nişanlımda ben ne yapayım kaldım arada diyor birlikte oturalım diyor

amin canım teşekkür ederim..Altlı üstlü oturmak bile çok zor bence.Ne kadar uzak olunursa o kdar iyi.Bir sürü örneğini burda okuduk cnm.Rabbim senin de yardımcın olsun..

Arkadaşım senin nişanlın kaç yaşında ?
Nedir bu böyle öyle diyorlar böyle diyorlar.
İkna olmuşsun işte altlı üstlü oturalım diyorsun ona bile razı olmuyorlar.
Resmen köle gibi kullanacaklar yemek yap,evi temizle,gelene gidene hizmet et.
Evlenirsen yaşayacağın herşeyi hakedeceksin çünkü nişanlın etkisiz eleman.
Aşk çok güzel ama hayatta gerçekler var.

emin ol canım etkisiz eleman değil.
kendisi ailesine karşı verilmesi gerekn cevapları veriyor ama çok baskı var üstünde babanı öldürmye çalışıyorsun diyorlar sürekli psikolojik olarak baskı yapıyorlar.
babasının hastalığı neden oldu bu durumda olmamıza yoksa kendiside istemiyordu yani.

emin ol canım etkisiz eleman değil.
kendisi ailesine karşı verilmesi gerekn cevapları veriyor ama çok baskı var üstünde babanı öldürmye çalışıyorsun diyorlar sürekli psikolojik olarak baskı yapıyorlar.
babasının hastalığı neden oldu bu durumda olmamıza yoksa kendiside istemiyordu yani.

Ben kendisi istiyor demedim zaten etkisiz eleman dedim.
Olayların akışına etkisi yok.Olsaydı bu kadar zor durumda kalmazdınız.
Erkek tarafının hepsinin kafası çalışmıyor galiba,ölüme Allah karar verir diyen bir akıllı çıkmıyor mu acaba?
Senin annen baban desin ölüme mi gidiyor ki oğlu ayrı ev tutup oturacak niye babasını öldürsün diye.
Herkesin anası babası yaşlı ölebilir bugün ölür birlik evde oturursanız ertesigün ölür ?

Sen altlıüstlü oturalım diyorsun buna bile razı olmayan insanlar bunlar nişanlın ikili oynayabilir canım.
Elbette karısıyla başbaşa olmak ister ama eve gidince onların lafına gider.
Senin nişanlına has bir durum değil ki bu erkeklerin çoğuluğu böyle.

Önce tamam deyip aynı evde oturup anlaşamadıktan sonra ayrılsak daha mı iyi gibilerinden bi konuşma yapın
Ayrı ev ne zaman olursa o zamana kadar bekleyip, yüz göz olmadan direk kendi evinize çıkmanızda fayda var

Siz olsanız demişsin ya aynı ev değil aynı bina durumu söz konusuydu
Onu bile istemedim ben ve memnunum.. Tek ben değil kayınvalidemler de memnun, onlar bina cümbüş diye arada bizde kafa dinlemeye geldiğinde kendisi söyler bunu..

boyle adamlar evlenmesın yanı adamı oldurmeyı calısıyorsun dıyolarmıs
sen ayrılırsan ne olacak bu cocukcagızdan....
cok sacma seyelr bunlar acıkacsı bır erkekte aılesının karısında bu konudada duramıyorsa
kucaklarına atlasın bı zahmet.

Back
X