Eşinin ailesi ile birlikte oturmakk

Sevgili Elifcim,

Bu konunun bir de alt forumu var, "eşi ve eşinin ailesi" ...

Sen ordaki canlı örneklere bir bak olur mu? Yok öyle onlarla mutlu olan falan. Tamam annedir babadır annemiz babamız gibi. Başımızın üstünde yerleri var bu ayrı bir mesele. Ama bir evin içinde, daha önce 1 günün tamamını bile birlikte geçirmediğin insanlarla bir ömür boyu yaşayacaksın. Ve üstelik sen bir yuva kuruyorsun, kendi evinde yeri gelir ailene tahammül edemezken başka bir aileye nasıl tahammül edebilirsin?

Gelin kaynana düellosu efsane olmuşken, sen bir de masal mı yaratırım sanıyorsun?

Belki sana çok gaddarca gelecek ama olma nişanlının yanında kusura bakma de, birlikte olmaz de.

ailene at topu, ailem izin vermiyor de. Hatta anne ve babanla konuş onlar konuşsun nişanlının ailesiyle.

Bugün aşkla bahsettiğin adamdan yarın nefretle bahsedersin.

aman ha.hayatınızın hatasını yaparsınız... sakın.

Kesinlike kabul etmeyin, yengemle dayım komşu çocuğuydu ikisi de ailesini kıramadığından bir evlilik yaptılar ama sevgi yoktu aralarında, bizim aile kalabalık e kayın valide, kayın peder bir de 2 görümce, ah o yengemin babası, kızı adına karar verdi ayrı ev istemiyoruz, üst katı tadilat yapın, dayayıp döşeyin birlikte yaşayın dediler. Bizimkiler de hiç sorgulamadan kabul etti.

Sonra bir dolu sorun, çocukken hatırladıklarım; anaanneme giderdik öğle yemeği yenecek, fatma yemek yiyoruz diye haber veriyorlar ses yok, bir müddet sonra yiyip kaldırıyorduk. Bazen cevap vermese de geliyor yiyor, yerken suratı asık, kızgın, bir şeye kızdığı belli oluyordu halinden. Doğal olarak etrafındaki insanlara da bu negatif enerji yansıyordu.

Belki kocasıyla tartıştı, belki sebep yok canı sıkkın, belki de bir değil, bir çok şey var? Dayımla tartışırdı aşağıdan ses duyulur ya, hemen bizimkiler etkilenir, üzülürlerdi. Kadın oğluna bir laf etse dedemin adı ve söylenenleri dedem duyuyor diye yine kınanırdı. Tamam, çocuğa bağırmak, kaba konuşmak olmaması gereken bir şey ama, dinime küfür eden müslüman olsa.. Yani teyzemler de aynı ki, bazı insanlar hep başkasını görür ya o hesap..

Dertsiz başına dert almamanı tavsiye ediyorum..
Ne işi varmış kayın pederinin seninle? Sanırım kendilerine bakacak birini arıyorlar.

canım benim şuan eşinimin ailesiyle geçici bir süreliğine birlikte oturuyorm ama ömrmden ömür gitti kesinlikle kabul etme cnm en güzel zamanların mahfolur

Bu şekilde evlenirsen o çok sevdiğin nişanlını artık sevmeyeceksin. Ve bunlara artık bir sevgi olmadan katlanacaksın.

Canım kesinlikle kabul etme baştan tavrını koy!!! O hataya bende düştüm kayınvaldemlerle altlı üstlü oturdum evlerimiz ayrı olduğu halde burnumdan geldi nihayetinde eşimin ailesi olduğundan eşimde onlardan yana oldu,beni hiç savunmadı hep onları haklı buldu o kadar çok olay yaşadım 1 yıliçinde her gün bir sebep,bir üzüntülü olay( ben çok sabırlı ve sükünetli bir insanım ben bile dayanamdım ve sonu ayrılık.. hiç bu hataya düşme.nişanlin seni seviyorsa ayrı eve ikna olur,sonuçta onun görevi seni mutlu etmek...hakkında hayırlısı olsun inşallah

sen nişanlıma kıyammıyorum diyorsun. nişanlın sana bal gibi kıyıyor ama. ne olacağını biliyorum diyor, ama beraber oturalım demekten de geri kalmıyor.evlenincede ailesinin sözünden çıkmayacak hele aynı oturursanız hapı yuttun demektir.
sen bilirsin tabi.

ev ev üstünde olmaz,insan kendi ailesi ile aynı evde yaşarken sorunlar çıkıyor.bide eşinin ailesi ile yapamazsın.iyiyken kötü olursunuz.bence kabul etme,hatta gerekirse yolları ayır.

Ben olsam ne kadar seversem seviyim kabul etmezdim.

Buradaki okuduğum konulardan ve çevreden gördüklerimden yola çıkarak söylüyorum ki böyle durumlarda olan genelde bayana oluyor.

Nişanlınız anne babası ile alışkın olduğu ortama alacak seni götürecek, ve sen eşine alışmaya çalışacaksın, ailesine alışmaya çalışacaksın, eve, evliliğe, ortama hatta yemek düzenlerine bile alışmaya çalışacaksın, birde üstüne duyacağın sözler, kırılan kalbin, eşinlede kaliteli zaman geçirememen eklenince gerisini sen düşün.

bende çok seviyodum kabul ettim beraber oturmayı evlendim 4. ayımız boşanıyoruz bilmem anlatabildim mi ?

bende çok seviyodum kabul ettim beraber oturmayı evlendim 4. ayımız boşanıyoruz bilmem anlatabildim mi ?

kesin mi Dilan? en son muallaktaydı.. Hakkınzda hayırlısıını versin Allah

Son düzenleme:
kesin mi Dilan? en son muallaktaydı.. Hakkınzda hayırlısıını versin Allah
daha dava açılmadı canım ama ben kesin kararımı verdim artık gelip yalvarsa bile ben dönmiycem . Allah'ım herkesin karşısına helal süt emmiş insanlar çıkarsın . Her işte bir hayır vardır.

İlk sayfayı okudum sadece, zaten kk kadınları sana doğruyu söylemişler.. Başını yakma, gerekirse evlenme. Aynı evde oturma SAKIN!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…