bende derdım kı...
madem kabul edıyorsun ben etmıyorum..
ayrı ev olana kadar beklerım .
hcbır zaman raht olamıycaz..
ben sana dıledıgımce yemek yapamıycam..
senı sabahlıklarımla ugurlayamıycam..
btn gunu annenle gecırıp akşama kadar senı beklıycem..
ıkı cıft ılgı ıcın yalnız kalma vaktımızı beklıycez..
beraber uzanıp fılm ızlıyemıycez..
evlı arkadaslarımızı evımde agırlıyamıycam..
sana süslenıp püslenip evimi süsleyıp süpriz yapamıycam..
bunları yapamıycaksak evlılıgın ne mantıgı var..
biraz dramatize etmelısın bu konuyu..
kavga etmekle uzaklastırısın onu..
kafanı kullanıp duygusal gırersen olaya yavs yavas ıstedıgın kıvama getırısın..
erkekler bole..
merhaba kızlar sizlere danışmak istediğim bi konu var,
yaklaşık olarak 9 aydır nişanlıyım.geçtiğimiz aralık ayında düğünüm olacaktı ama olmadı malesef.
nişanlımın ailesi bizimle birlikte oturmak istediği için sorun oldu.ve bizde biraz daha bekleme kararı aldık.
nişanlımlar 6 kardeş ve nişanlımda tek erkek.ailesi tek erkek olduğu için illakide birlikte oturmak istiyor.
ama nişanlanmadan önce böyle bir şey söz konusu değildi.ne istemeye geldiklerinde nede sonrasında böyle bir konuşma olmadı.
5 kızkardeşden 4ü evli 1ide başka bi şehirde okuyor. uzak yerlerde hepsi ama uzak dediğimde arada gidip geliyorlar kalıyorlar.
nişanlımın babası ağır bi hastalık geçirdi.ama şimdi durumu kötü değil yani.özellikle babasının yoğun ısrarları var birlikte oturmak konusunda.
nişanlımla bu yüzden bayabir tartışıyoruz.gerek ailesi baskası gerekse eş dost akrabanın baskısı nedeni ile oda istemediği halde birlikte oturmayı şimdi kabul ediyor.
ama ben istemiyorum kesinlikle.
onu çok seviyorum ve ayrılmak kesinlikle istemiyorum.istemediğim bişeyide yapmak zorunda kalmak istemiyorum.
kızlar size soruyorum siz olsaydınız ne yapardınız ?
ben bir süre kaynanamlarla oturdum.2 kaynım da dahil.allaha şükür büyük sorun yaşamadım.olan ufak tefekleri de gözümde büyütmedim.yaptığım işleri ve hizmetleri de hizmetçilik olarak görmedim.kendi aileme yapıyormuş gibi yaptım.buna rağmen oğullarımı yanımda istemem.herkesin kendi evi olsun.kendi huzurumu bozamam
tam tersi de olamaz mı ?
benm bir arkadaşım kyınvalidesi-kynpederi beraber yaşıyorlar ustelik görumcesi de çok yakın oturuyor ama surekli birbilerindeler oyle de mutlu ki bebeği var 2 yaşında Allah daha iyi geçim versin maşaallah
bence bizim olaya bakış açımız illa ki farklı olur buna senn kendn karar vermen lazım ailesi mi sana nasıl davranıyor tutumları nasıl falan diye
2012 senesinde hala birlikte yaşamayı teklif eden erkek ailelerinin olması çok komık...
2012 on gün önceydi.Artık 2013'deyiz canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?