- 18 Mayıs 2012
- 3.721
- 3.113
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
düşündüğüm bir diğer şeyde,
ayrı ewe çıkarsak yarın öbür gün çok geç olmadan yana babasına bişey olursa babamın son isteğinide senin yüzünden yapamadım falan gibi şeyler söylerse o zaman ne yaparım
düşündüğüm bir diğer şeyde,
ayrı ewe çıkarsak yarın öbür gün çok geç olmadan yana babasına bişey olursa babamın son isteğinide senin yüzünden yapamadım falan gibi şeyler söylerse o zaman ne yaparım
sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
4aylık evliyim düğün sabahı hata yaptığımı anladım.....
aynı eveide yaşarsan nolur biliyormusun?
kesinlikle onlar seni kara kaşın kara gözün için istemiyorlar hizmetçilik için kullanacaklar
evin her işi senin sırtına binecek yemek temizlik aklına gelebilecek herşey...
kaynanan gezecek sen esirliğe külkedisiliğe devam edeceksin
ha tam tersi asla olamazzz
sen gezecende oiş yapacak olay çıkar valla
sen o eve adımını attığın andan itibaren sırtınakoacamn bir yük yüklenecek
sabah erken kalkmak zorunda kalıcaksın kp ile ky nın yemeklerini (onların damak tadına göre istediği)yapacaksın
canın bişe çektiğinde yapıp yiyemeyeceksin çok nadiren belki..
kayınpeder varsa vay haline canım
tv yi rehin alıcak asla sana vermeyecek aslada anlayışlı olmayacak hele bide çalışmıyorsa kolay gelsin sana
tv izlemek bile lüks olucak sana.
arkadaşların gelmek istemeyecek
ailen bile gelmek istemeyecek kızım evinde şöle bikaç gün yatim dinlenim keyif yapim diye bişey yok unut...yabancı gibi olucaksın onlara..
istediğin zaman gidemeyeceksin baba evine laf olucak
eşinden izin alsan bile onlar bişe dermi diye kafan orda olucak izin almak zorunda değilim dersen yinede düşünmeden edemiceksin bunları gezdiğinden de bişe anlamıcaksın.tertemiz yeni eşyalar yok kaynanaın eski eşyalarına geliceksin hadi diyelim aldılar eşinle ikiniz eskitmeyecskiniz en çok onlar eskitecek çünkü sen herzaman salonda oturamıcaksın.bunalıp odana gidiceksin zamanının çoğu odanda geçicek o da mesai saatlerin biterse
banyo olayı tam bi rezillik eşinle günde haftada kaç kez ilişkiye girmiş olman bile oratada olucak
velkide sayılacaktır bile..bornozla odana geçene kadar anan ağlar..yada nemli ortamda ıslak ıslak giyinirsin....elektiriği suyu istediğin kadar kullanamıcaksın öle babanın evindeki gibi...
veee sana en çok koyan da ne olucak biliyomusun..beni annem babam bunlara hizmetçilik içinmi yetiştirdi diyeceksin
birde en çok ne koyacak biliyormusun yeni gelin evi görünce mahfolacaksın kocasıyla başbaşa tertemiz evde sadet yaşayan çiftleri düşündükçe kaynana kayınpeder eşliğinde yaşadığın ilişkini çok kez gözden geçireceksin ve eşinden soğuyacaksın....
bunlar sadece bir kısmı karar senin..
eğer sen tamam kabul ediyorum o evi dersen yarın bigün ayrı ev isteme hakkın olmayacak....eşinin sülalesi dahil "sen istedin gelmeseydin" diyecekler
karar senin canım
biliyorum çok zor olduğunu, tahmin edebiliyorum ne kadar zorluklarını
insan yeri geliyor kendi evinde kendi ailesiyle anlaşamıyor
biliyorum ne kadar iyi olsalarda anlaşılamıyacağını.
ama nişanlıma hekez bu kadar yüklenmişken herkez ona sorun çıkartırken ben onun yanında olmak istiyorum ama
bilmiyorum aklım çok karışık kızlar ya ailemde istemiyor birlikte oturmamızı
ne yapmam gerektiğini nasıl davranmam gerektiğimi bilmiyorumm ya offf mutlu olmamızı istemiyorlar mı anlamıyorum
O kadar güzel anlatmışsın ki.. o kadar doğru ve haklısın ki... diyecek bir söz bulamıyorum
sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
4aylık evliyim düğün sabahı hata yaptığımı anladım.....
aynı eveide yaşarsan nolur biliyormusun?
kesinlikle onlar seni kara kaşın kara gözün için istemiyorlar hizmetçilik için kullanacaklar
evin her işi senin sırtına binecek yemek temizlik aklına gelebilecek herşey...
kaynanan gezecek sen esirliğe külkedisiliğe devam edeceksin
ha tam tersi asla olamazzz
sen gezecende oiş yapacak olay çıkar valla
sen o eve adımını attığın andan itibaren sırtınakoacamn bir yük yüklenecek
sabah erken kalkmak zorunda kalıcaksın kp ile ky nın yemeklerini (onların damak tadına göre istediği)yapacaksın
canın bişe çektiğinde yapıp yiyemeyeceksin çok nadiren belki..
kayınpeder varsa vay haline canım
tv yi rehin alıcak asla sana vermeyecek aslada anlayışlı olmayacak hele bide çalışmıyorsa kolay gelsin sana
tv izlemek bile lüks olucak sana.
arkadaşların gelmek istemeyecek
ailen bile gelmek istemeyecek kızım evinde şöle bikaç gün yatim dinlenim keyif yapim diye bişey yok unut...yabancı gibi olucaksın onlara..
istediğin zaman gidemeyeceksin baba evine laf olucak
eşinden izin alsan bile onlar bişe dermi diye kafan orda olucak izin almak zorunda değilim dersen yinede düşünmeden edemiceksin bunları gezdiğinden de bişe anlamıcaksın.tertemiz yeni eşyalar yok kaynanaın eski eşyalarına geliceksin hadi diyelim aldılar eşinle ikiniz eskitmeyecskiniz en çok onlar eskitecek çünkü sen herzaman salonda oturamıcaksın.bunalıp odana gidiceksin zamanının çoğu odanda geçicek o da mesai saatlerin biterse
banyo olayı tam bi rezillik eşinle günde haftada kaç kez ilişkiye girmiş olman bile oratada olucak
velkide sayılacaktır bile..bornozla odana geçene kadar anan ağlar..yada nemli ortamda ıslak ıslak giyinirsin....elektiriği suyu istediğin kadar kullanamıcaksın öle babanın evindeki gibi...
veee sana en çok koyan da ne olucak biliyomusun..beni annem babam bunlara hizmetçilik içinmi yetiştirdi diyeceksin
birde en çok ne koyacak biliyormusun yeni gelin evi görünce mahfolacaksın kocasıyla başbaşa tertemiz evde sadet yaşayan çiftleri düşündükçe kaynana kayınpeder eşliğinde yaşadığın ilişkini çok kez gözden geçireceksin ve eşinden soğuyacaksın....
bunlar sadece bir kısmı karar senin..
eğer sen tamam kabul ediyorum o evi dersen yarın bigün ayrı ev isteme hakkın olmayacak....eşinin sülalesi dahil "sen istedin gelmeseydin" diyecekler
karar senin canım