Esinin ailesini seven ve iyi anlasan var mi?

Kayınvalidem benim yemeğimi yapan, kahvemi önüme getiren, evime geldiğinde her zaman eli kolu dolu gelen bir insan. Kayınpederim de kibar, iyi niyetli biri. Sadece çocuklarına değil, herkese karşı yardımsever, eliaçık insanlar ki maddi durumları ahım şahım değil. Gene de senelerce sofralarından misafir eksik olmamış. Yoğun çalışıyoruz, bazen günlerce arayıp etmediğimiz oluyor. Bir kere sitem ettiklerini duymadım. Hayatımızı zorlaştırmak yerine kolaylaştırmayı seçen insanlar. Ama bu karşılıklı tabii. Ben de her zaman onlara karşı iyi niyetli, saygılı oldum. 4 çocukları var. Eşimin kardeşlerinden biri çok iyidir, diğer ikisi biraz cinstir ama pek sık görüşmediğimiz için sorun yok

Benimkiler sevilecek insanlar değiller Çok tanınan maddi durumları çok iyi saygın bir aile aslında.Ama aşırı egolu insanlar.Sanırsın kraliyet ailesi.Mümkün olduğunca görüşmemeye çalışıyorum .Ne olursa olsun insan alçakgönüllülüğü mütevaziliği elden bırakmamalı.Annem çok gözü gönlü tok bir insandır sofrası her daim açıktır herkese.Mütevaziliği annemden öğrendik.Burnu havada insanları sevmiyorum.2 buçuk yıldır evliyim sürekli anneme gideriz çünkü annem hep çağırır.Eşimin ailesinden kimse çağırmadı hiç..Görümcem de diken üstünde otururum.Bir bardak çayı da kendim doldurur içerim.Çünkü birinin önüne çay koymak hizmet etmek onlara göre çok avam.Garip insanlar.

Eskiden her hafta gorusurduk, benim cocugum yok, kizinin cocugu oldu, cok sevimli bir kiz cocugu masallah, kadinin butun dunyasi torunu oldu, bizi tamamen unuttu, dogum gunlerimizi bile hatirlamiyor. Kayinpeder arada esimin yanina ugruyor, beraber spora gidiyorlar o kadar. Kayinvalideyi gormeyeli aylar olmustur.

Kiz akrabamiyiz acaba benimkilerden böyle

ayy kaynanamın sizde ne işi var

ben değilim. ay sevmem. sevemedim. sevmiyorum. çok cimriler. geçen akşam geldiler çay içmeye. elleri boş gelmişler yine. başkasına giderken de hiç utanmadan arlanmadan hayasızca elleri boş gidiyorlar. nefret ediyorum. insan misafirliğe olsun bir bisküvi bir kilo mandalina ile gider. utanmazlar. bak yine sinir geldi. cimrilerden nefte ederim. ama bayılırlar kendileri sağa sola gitmeye. kulakları seste. biri çağırsa da gitsek yesek içsek. asla sevmiyorum sevmem de.

E bu benim halam. Küçükken bizle yaşardı kar kış dinlemeden bizi oraya buraya sürüklerdi. Kimse de kendini istemezdi

Yaklasik 2 yildir evliyim sevemedim, alisamadim. Cogu zaman notr olmaya calisiyorum ama ba,i patavatsizliklara ofkelenip nefretim agirda basabiliyor. Surekli kendi annem ve ailemle kiyasliyorum. Yanlis belki ama kendi annem biz doyana kadar yemeyen bir kadinken k.validem cocugunun onunden alip yer, kendine kalsin diye tatliyi saklar, cogu zaman yemek bile yapmaz. Icim buz gibi ona karsi. Allahtan ilk gunlere kiyasla suan 3 haftada bir gorusuyoruz o yuzden misafir gibi oturup, geri donuyorum.

Aramızda kültür farkı çok fazla, onları benimseyemiyorum. Mesafe koyuyorum o yüzden, yakınlık göstersem pişman olurum büyük ihtimalle. Allah bizleri büyüklerimizle, onları da bizlerle imtihan etmesin.

Kv'yi hiç tanımıyorum.Ama kayınpederimi severim çok iyi bir insan.Aynı zamanda 1 yıl önce üvey babam oldu kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…