- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
Ve arkadasin dedigine ek olarak esinizin sizi daha cok sevip saygi duyacagina inaniyorum bu sekilde. ama sizi buna iten sebebi bilmiyorum . Belkide asla gorusulmeyecek insanlardir.Sizi bu duruma getiren nedir bilmiyorum ama esiniz acisindan cok.zor olsa gerek.
Tam tersini dusundum,esim ve aileme ayni binada oturmamiza ragmen gorusmese,benim icin buyuk bir huzursuzluk sebebi olur.
Eger büyüklük gosterebilirseniz siz adim atin.Mesafenizi korursunuz ama boyle gorusmemek biraz fazla geliyor bana.
Ne sizinkiler başka şehirde miydi bide. Yeni bir bilgi daha öğrendim. Başka Şehirde ve buna rağmen .Vay anasını. Millet altlı üstlü oturduğuyla görüşmüyo, ben baska şehirdekilerle başedemedim
Demek benimkinde iş yokmuş kesin emin oldum
Gulgonca86 ben ayna gibi olmayı evlenince öğrendim kim nasıl davranırsa öyle davran tabi ki.benimkilerde özellikle kvalidem çok vicdansızdır
Kapidan kontrol edip cikiyorum:)Peki apartmanda hiç karşılamaşmiyormusunuz. Yani selam veriyormusun görünce.
Aminnnnnn canim insaAllah,evet beni uzen tek sey 4 yildan beri ugrasin sonucu ikizlere hamile kaldim baskasinin kv si olsa yerinden kaldirmazdi gelini yeterki bir oglumun evlatlari olucak diye,ama onlar yazliklarinda arkadaslariyla vakit gecirmeyi tercih etti esim dediki telde ayse cok kotu hic bisiy yapamiyo dedi kv dede demiski bende hamile kaldim bende cocuk digurdum bajanim yoktu demis siz benim yerimde olsaniz ne kadar iyi davranirsiniz bu kadina?25 bin tl para harcadik tup bebek icin maddi manevi yikim oldu 2 ay daha sabretselerdi yavrularim belki simdi topragin altinda buz gibi yatmazlardida benim koynumdaBasit birsey degilmis..Zamanla duzelir belki de.icinizde kalmistir haliyle tum bu olanlara duyarsizliklari..Allah saglikla kucaginiza alacaginiz yeni bir gebelik nasip etsin.
Ben bebeklerimibkaybettim psikilojim bozuk de ugrasmayin benle yakarim bu binayi de zamanla gorussebizdebyuz verme slk gitme evet hep diken ustunde olucaksin ama kendibeviniz galiba ins ilerde baska eve gecersin yoksa omur boyu bu durumlari cekeceksinKisaca anlatiyim;
5 yillik evliyim kv kp der tarafindan istenmeyen gelindim kulturler uymadigi icin,evlendik yinede esimle cok seviyoruz cok ii anlasiyoruz,ama ailesini sevemedim bir turlu,neyse bebek istedik 4 yil olmadi esimde problem var,tup bebek yaptirdik
2 izlere hamile kaldim tek basima cok zorluklar yasadim tek basimaydim kimseden yardim gormedim 6 ayima girdim ve erken dogum yaptim,kaybettim...
Yazlikdan geldiler 4 gun kaldilar hic bisiy olmamis gibi kizlarindan olan torunu sevip durdular karsimda 4 gun sonra kv kp kizi damadi torunu yazliga gittiler 10 gun hic kimse aramadi nasilsiniz diye.
Sonra evlerine donduler kv hastalanmis grip,bende cikip bakmadim esim yukari ciktiginda kp kizmis esime cikip kv ye bakmadim onu doktora goturmedim ilgilenmedim diye bende kizdim cikmiyorum arkamdan konusup esimi doldurduklari icin,ben ne haldeyim onlar neyin derdinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?