Esinin ailesiyle alt ust oturup gorusmeyenler varmi:(

Gulgonca86

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
1.824
1.251
83
39
Esimin ailesiyle 2 aydir gorusmuyorum ne ben cikiyorum nede onlar geliyor,esim arada cikip oturup geliyor,hic icimden onlari gormek gelmiyor ne zamana kadar surucek bu durum bilmiyorum

Sizi bu duruma getiren nedir bilmiyorum ama esiniz acisindan cok.zor olsa gerek.
Tam tersini dusundum,esim ve aileme ayni binada oturmamiza ragmen gorusmese,benim icin buyuk bir huzursuzluk sebebi olur.
Eger büyüklük gosterebilirseniz siz adim atin.Mesafenizi korursunuz ama boyle gorusmemek biraz fazla geliyor bana.

Gorusmeme sebebiniz nedir? Basit kirginliklar bence uzatilmamali. Ama bazi seyler var ki gorusulmemesi daha hayirli.

barışsanız bile mesafeyi korumaya devam edin derim ben
her istedikleri vakitte girip çıkmalarını işe çağırmalarını falan engellersiniz
merak ettim niye konuşmuyorsunuz

Ve arkadasin dedigine ek olarak esinizin sizi daha cok sevip saygi duyacagina inaniyorum bu sekilde. ama sizi buna iten sebebi bilmiyorum . Belkide asla gorusulmeyecek insanlardir.

Kisaca anlatiyim;

5 yillik evliyim kv kp der tarafindan istenmeyen gelindim kulturler uymadigi icin,evlendik yinede esimle cok seviyoruz cok ii anlasiyoruz,ama ailesini sevemedim bir turlu,neyse bebek istedik 4 yil olmadi esimde problem var,tup bebek yaptirdik
2 izlere hamile kaldim tek basima cok zorluklar yasadim tek basimaydim kimseden yardim gormedim 6 ayima girdim ve erken dogum yaptim,kaybettim...
Yazlikdan geldiler 4 gun kaldilar hic bisiy olmamis gibi kizlarindan olan torunu sevip durdular karsimda 4 gun sonra kv kp kizi damadi torunu yazliga gittiler 10 gun hic kimse aramadi nasilsiniz diye.
Sonra evlerine donduler kv hastalanmis grip,bende cikip bakmadim esim yukari ciktiginda kp kizmis esime cikip kv ye bakmadim onu doktora goturmedim ilgilenmedim diye bende kizdim cikmiyorum arkamdan konusup esimi doldurduklari icin,ben ne haldeyim onlar neyin derdinde..

Amannn arkadaşım nasıl kendini iyi hissediyorsan öyle yap eşinde bişey demiyorsa görüşünce başını ağrıtacaklarsa boş ver gitsin.bizim apartmandada var öyle bir arkadaş kaynanasıyla görümcesiyle aynı apartmanda ama ayda yılda bir görüşüyor çok gerekmedikçe görüşmüyor böyle daha rahatım diyor sende başkaları için değil kendin için yaşa boş veerrr

içinden görmek gelmiyorsa görmene gerek yoktur bence. kimse kimseyi çekmek zorunda değil. nasıl huzurluysan nasıl mutluysan aynen devam et.

hazır darılmışken hiç konuşmazlarsa hiç barışmayın bence ,bende yıllarca oturmüştum şükür 8 senedir kurtulduk ,hep barıştım hep aynısını ve daha fazlasını yaşadım ,hiç düşünmeyin kimseye yaranamazsınız ben yaranamadım ağzımla kuş tutmadığım kalmıştı o derece bir insandım beni bile bitirdiler..kaç kurtar kendini imkanın varsa taşın ..

E ne güzel iste.Esiniz bunu sorun etmiyorsa ille görüsceksin demiyosa filan bence mis gibi hayat.Sorun nedir anlamadım.

Gulgonca86 ben ayna gibi olmayı evlenince öğrendim kim nasıl davranırsa öyle davran tabi ki.benimkilerde özellikle kvalidem çok vicdansızdır

Gulgonca86 ben ayna gibi olmayı evlenince öğrendim kim nasıl davranırsa öyle davran tabi ki.benimkilerde özellikle kvalidem çok vicdansızdır

Benimkide degisik bir insan,iyi oldugumuz zamanlarda bizden cikmaz surekli kali calar sevmiyorum zamanli zamansiz kapimin calmasini,surekli hasta kp var,onu one surerek her isi esime yaptirtmak istiyo kizina hic bir sey yaptirmaz,ama kizina her isi yapar cocuguna bakar gider evini temizler bizde enayi gibi her isini yapariz takdir gormeyiz 10 kere yapalim 1 kere yapmayalim istediklerini bizden kotusu yok.

Peki apartmanda hiç karşılamaşmiyormusunuz. Yani selam veriyormusun görünce.

Basit birsey degilmis..Zamanla duzelir belki de.icinizde kalmistir haliyle tum bu olanlara duyarsizliklari..Allah saglikla kucaginiza alacaginiz yeni bir gebelik nasip etsin.

Basit birsey degilmis..Zamanla duzelir belki de.icinizde kalmistir haliyle tum bu olanlara duyarsizliklari..Allah saglikla kucaginiza alacaginiz yeni bir gebelik nasip etsin.
Aminnnnnn canim insaAllah,evet beni uzen tek sey 4 yildan beri ugrasin sonucu ikizlere hamile kaldim baskasinin kv si olsa yerinden kaldirmazdi gelini yeterki bir oglumun evlatlari olucak diye,ama onlar yazliklarinda arkadaslariyla vakit gecirmeyi tercih etti esim dediki telde ayse cok kotu hic bisiy yapamiyo dedi kv dede demiski bende hamile kaldim bende cocuk digurdum bajanim yoktu demis siz benim yerimde olsaniz ne kadar iyi davranirsiniz bu kadina?25 bin tl para harcadik tup bebek icin maddi manevi yikim oldu 2 ay daha sabretselerdi yavrularim belki simdi topragin altinda buz gibi yatmazlardida benim koynumda
yatarlardi(

Ben bebeklerimibkaybettim psikilojim bozuk de ugrasmayin benle yakarim bu binayi de zamanla gorussebizdebyuz verme slk gitme evet hep diken ustunde olucaksin ama kendibeviniz galiba ins ilerde baska eve gecersin yoksa omur boyu bu durumlari cekeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…