- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
Ayy okumuştum ben senin konunu önceden de içim gitti inan şimdi Rabbim en yakın zamanda gene versin inşallah bir melek canım benim ... inan gözlerim doldu okurken niye bu insanlar böyleler anlayamıyorum boşver konuşma ama esin üzülüyorsa gidersin konuşmazsın ha başka yerde oturmuşsun ha orda sonuçta
MalesefTaşınma şansınız yok mu
Malesef
Boyle hareketleri zaten gocmenler yapar.Kiz evladi tutup oglani dislarlar.Hersey vardir bu millette.Bosnaklar..
Yugoslav gocmeni..
Gittim cnmda pek bisiy degismiyor,gorusme diyor,gorusmedende olmuyo vijdanim rahatsiz,gorusuncede rahat vermiyorlar napicam bilemiyorumCanım psikoloğa gidiyomusun? Kendini çok yıpratıyosun?
Aslinda ogullarina cok duskunlerdi ama kizlari dogum yapti oglan cocugu oldu simdi onla cok iyi oldular,bide esim hep benim arkamda duruyor onlari haksiz giruyo iyice kiziyolar esime,oda benim ne kadar aci cektigimi goruyor.Boyle hareketleri zaten gocmenler yapar.Kiz evladi tutup oglani dislarlar.Hersey vardir bu millette.
Dualarım seninle canım benim eşinde arkandaymış en azından bizimkiler de öyleler inan gidiyorum sadece oturup kalkıp geliyorum kimseyle konuşmuyorum.Sagol cnm Allah razi olsun dua et bana hamilesin sanirim sen Allah kucagina almayi nasip etsin..
Gidiyosun oturup konusmadan sohbet etmeden geliyomusun sende cnm,sizindemi aranizda sogukluk var?Dualarım seninle canım benim eşinde arkandaymış en azından bizimkiler de öyleler inan gidiyorum sadece oturup kalkıp geliyorum kimseyle konuşmuyorum.
Senin durup dururken huzurunu bozup eşinide doldurup üstüne geliyorlarsa haklısın zaten hep bir beklenti içindeler aklı olan üst,üste oturmaz yüzlerini şeytan görsün şeytanın uşakları
Evet canım benim bizimde çok sorunlarımız var baştan beri hamileliğimde gittim yaptıkları şeyi herkesin önüne koydular benim önüme koymadılar eve geldim ağladım eşim bi şey demiyor görüyor yaptıklarını asla bi şey yeyip içmiyorum zaten az gidiyorum bizde mecbur alt katlarına taşınmamiz lazım bebek biraz büyüyünce tasinicaz o kreşe gidicek ben ise niye diye sor eşime kendi kredilerini yüklediler o yüzdenGidiyosun oturup konusmadan sohbet etmeden geliyonusun sende cnm,sizindemi aranizda sogukluk var?
Evet canım benim bizimde çok sorunlarımız var baştan beri hamileliğimde gittim yaptıkları şeyi herkesin önüne koydular benim önüme koymadılar eve geldim ağladım eşim bi şey demiyor görüyor yaptıklarını asla bi şey yeyip içmiyorum zaten az gidiyorum bizde mecbur alt katlarına taşınmamiz lazım bebek biraz büyüyünce tasinicaz o kreşe gidicek ben ise niye diye sor eşime kendi kredilerini yüklediler o yüzden
Amin canım ben şunu anladım onlar böyle gelmiş böyle gider tek kelime düşünme başka yerde oturuyormuş gibi düşün kendini çünkü değmiyorlar hiç birine ...Allah islah etsin...
Ne diyelim biz hamile hamile lohusa halimizle uzdukleri icin Allaha havale ediyorum..
Amin canım ben şunu anladım onlar böyle gelmiş böyle gider tek kelime düşünme başka yerde oturuyormuş gibi düşün kendini çünkü değmiyorlar hiç birine ...
Benim kv yanında eltim var eden yaraniyo kız bıraktı gitti yazın çocuğunu bırakıp kıyamadım gittim baktım burunlarindan getirdi onların şimdi bi gör kızım diye peşinde dolanır kv eltimin
Oyledir zaten cektiren el ustunde tutulur,kizi elini surmez annesinin evini hic temizledigini gormedim,annesi kizina gider butun isini yapar temizligini utusune kadar cocuguna bakar ben hamileyken ikizlere esim demiski ayse cok hasta hic bisiy yapamiyo yemek yiyemiyoruz hep disardan soluyoruz biktik artik falan,anneside demiski bende hamile kaldim cocuk buyuttum kimse bakmadi bana,onu duyduktan sonra o kadins su bile veresim gelmiyor,eden bulur ne diyim elden ayakdan dusunce bugunleri hatirlaticam ona,gerci bizde Allah korkusu var yine yapamayiz ama bakalim rabbim ne gostericek.
Ahhh kuzum yaa işte ben anlamıyorum bi sene oldu evleneli bende yapıyorum bundan sonra konuşmuyorum gidiyorum geliyorum o kadar en iyisi hic kafaya takmamak eşinle aran iyiyse boşver kapıyı kapattiktan sonra herkes dışarıda kalıyorOyledir zaten cektiren el ustunde tutulur,kizi elini surmez annesinin evini hic temizledigini gormedim,annesi kizina gider butun isini yapar temizligini utusune kadar cocuguna bakar ben hamileyken ikizlere esim demiski ayse cok hasta hic bisiy yapamiyo yemek yiyemiyoruz hep disardan soluyoruz biktik artik falan,anneside demiski bende hamile kaldim cocuk buyuttum kimse bakmadi bana,onu duyduktan sonra o kadins su bile veresim gelmiyor,eden bulur ne diyim elden ayakdan dusunce bugunleri hatirlaticam ona,gerci bizde Allah korkusu var yine yapamayiz ama bakalim rabbim ne gostericek.
ay ayni konuyu acmaktan bikmadin miKisaca anlatiyim;
5 yillik evliyim kv kp der tarafindan istenmeyen gelindim kulturler uymadigi icin,evlendik yinede esimle cok seviyoruz cok ii anlasiyoruz,ama ailesini sevemedim bir turlu,neyse bebek istedik 4 yil olmadi esimde problem var,tup bebek yaptirdik
2 izlere hamile kaldim tek basima cok zorluklar yasadim tek basimaydim kimseden yardim gormedim 6 ayima girdim ve erken dogum yaptim,kaybettim...
Yazlikdan geldiler 4 gun kaldilar hic bisiy olmamis gibi kizlarindan olan torunu sevip durdular karsimda 4 gun sonra kv kp kizi damadi torunu yazliga gittiler 10 gun hic kimse aramadi nasilsiniz diye.
Sonra evlerine donduler kv hastalanmis grip,bende cikip bakmadim esim yukari ciktiginda kp kizmis esime cikip kv ye bakmadim onu doktora goturmedim ilgilenmedim diye bende kizdim cikmiyorum arkamdan konusup esimi doldurduklari icin,ben ne haldeyim onlar neyin derdinde..
Rabbim yasatmasindaonlar şanslı olanlardan demekki :)
bizim yaşadıklarımızı yaşamamışlardır anlamıyorlardır bu yüzden ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?