- 25 Aralık 2012
- 2.031
- 1.661
- 133
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
Inşallah yaz zamanda yeniden hamile kalirsin ve kucagina alırsın.hepsinden uzak dur stres e girme kimseyi düşünme senin açık daha yeter zaten allah islah etsin kv deni.kendinden başkasını düşünme ve esinle birlik ol tekrar tedaviye başka asla vazgeçme. Bence altıncı yıl kızımı aldım kucagima.yirmi milyar kaybettim tup bebek yıllarında ama doğal yolla oldu kızım.allah tam umudunu kesme duadan vazgeme yoluna devam et.
O yavruların daha sefaatci olacak bende bir düşük yaptım o acıyı bilirim.asla anne olmaktan vazgeçme inan olacak sadece inan sabırla sonuna kadar git ben gittim ve Rabbine sonsuz sukur anne yim inşallah sende anne olacaksın.kv deni umursama boşver gitme konuşma bişey olmaz sen hicbiseyi erteleme yola devam durmak yok.kucagima saglikla evladını alman dileğiyle en tez zamanda allahım nasip etsin amiiinn
Ben konuşuyorum ama eşim aynı binadaki abisiyle konuşmuyor
senin işin daha kolay
eşim yanımdayken onları görücem diye aklım çıkıyor selam versem almıyorlar
vermesem içim rahat etmiyor
bende seninle aynı durumdayım canım çok gerekmedikçe görmüyorum onları
bizimde çocuğumuz yok 5 senedir ..bu yüzden eşime boşa gitsin demişti kv olucak o kadar soğudumki ondan ben yokken arkamdan atıp tutar gidip sorduğumda kedi gibi olur hiç bişey olmamış gibi konuşur :)
misafirlerimin yanında hep küçük düşürmeye çalışır beni.. evimizde olan sorunları anlatır herkese şimdi de yaptığını çekiyo işte ..
gitme boşver evde huzuruna bak ..az insan çok huzur ..
inşallah bizde birgün annelik duygusunu tadacağız ..onlar ilaç gibi gelicek bize işte
Yani şu anlattiklarinizdan sonra çok daha fazlasini haketmisler. Ama yine de buyukturler hepten kopmasin mesefali bir şekilde görüşün derimKisaca anlatiyim;
5 yillik evliyim kv kp der tarafindan istenmeyen gelindim kulturler uymadigi icin,evlendik yinede esimle cok seviyoruz cok ii anlasiyoruz,ama ailesini sevemedim bir turlu,neyse bebek istedik 4 yil olmadi esimde problem var,tup bebek yaptirdik
2 izlere hamile kaldim tek basima cok zorluklar yasadim tek basimaydim kimseden yardim gormedim 6 ayima girdim ve erken dogum yaptim,kaybettim...
Yazlikdan geldiler 4 gun kaldilar hic bisiy olmamis gibi kizlarindan olan torunu sevip durdular karsimda 4 gun sonra kv kp kizi damadi torunu yazliga gittiler 10 gun hic kimse aramadi nasilsiniz diye.
Sonra evlerine donduler kv hastalanmis grip,bende cikip bakmadim esim yukari ciktiginda kp kizmis esime cikip kv ye bakmadim onu doktora goturmedim ilgilenmedim diye bende kizdim cikmiyorum arkamdan konusup esimi doldurduklari icin,ben ne haldeyim onlar neyin derdinde..
sormama gerek yokki kulaklarımla duyuyorum bağıra bağıra anlatıyo sokakta ..sonra yanına gidiyorum hiç sesi çıkmıyoGidip kv ne sordunmu benim arkamdan konusmussun diye?
Vay anasını. Millet altlı üstlü oturduğuyla görüşmüyo, ben baska şehirdekilerle başedemedim
Demek benimkinde iş yokmuş kesin emin oldum
aynı benBz aynı mahalledeyız konuşmuyorum :) 2 Sokak arkamda
Marketlerıde işe gidrken yolumun üstü :)
Hergun ordan geçerken telefona bakıyorum
Ama benim konusmamak icin gecerli sebeblerim var he saldirmayin banaaynı ben
durduk yerde niye yapalımki zaten canım :) ben anlıyorum seniAma benim konusmamak icin gecerli sebeblerim var he saldirmayin bana
BaZi gelinlerler var hemencik saldiriyiodurduk yerde niye yapalımki zaten canım :) ben anlıyorum seni
onlar şanslı olanlardan demekki :)BaZi gelinlerler var hemencik saldiriyio
Ya onların binasında oturmayın ya da küsmeyin
Çok çelişkili gelir bana böyle işler
Bosnaklar..Nereli bunlar egenin bir ilinden mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?