Esinin ailesiyle alt ust oturup gorusmeyenler varmi:(

Inşallah yaz zamanda yeniden hamile kalirsin ve kucagina alırsın.hepsinden uzak dur stres e girme kimseyi düşünme senin açık daha yeter zaten allah islah etsin kv deni.kendinden başkasını düşünme ve esinle birlik ol tekrar tedaviye başka asla vazgeçme. Bence altıncı yıl kızımı aldım kucagima.yirmi milyar kaybettim tup bebek yıllarında ama doğal yolla oldu kızım.allah tam umudunu kesme duadan vazgeme yoluna devam et.
O yavruların daha sefaatci olacak bende bir düşük yaptım o acıyı bilirim.asla anne olmaktan vazgeçme inan olacak sadece inan sabırla sonuna kadar git ben gittim ve Rabbine sonsuz sukur anne yim inşallah sende anne olacaksın.kv deni umursama boşver gitme konuşma bişey olmaz sen hicbiseyi erteleme yola devam durmak yok.kucagima saglikla evladını alman dileğiyle en tez zamanda allahım nasip etsin amiiinn

bende seninle aynı durumdayım canım çok gerekmedikçe görmüyorum onları
bizimde çocuğumuz yok 5 senedir ..bu yüzden eşime boşa gitsin demişti kv olucak o kadar soğudumki ondan ben yokken arkamdan atıp tutar gidip sorduğumda kedi gibi olur hiç bişey olmamış gibi konuşur :)
misafirlerimin yanında hep küçük düşürmeye çalışır beni.. evimizde olan sorunları anlatır herkese şimdi de yaptığını çekiyo işte ..
gitme boşver evde huzuruna bak ..az insan çok huzur ..
inşallah bizde birgün annelik duygusunu tadacağız ..onlar ilaç gibi gelicek bize işte

Ben konuşuyorum ama eşim aynı binadaki abisiyle konuşmuyor
senin işin daha kolay
eşim yanımdayken onları görücem diye aklım çıkıyor selam versem almıyorlar
vermesem içim rahat etmiyor

Sagol cnm iyi dileklerin icin insalallah bir daha hamile kalip 9 ay 10 tasiyip saglikli uzun omurlu hayirli bir evlat nasip eder rabbim..

Ben konuşuyorum ama eşim aynı binadaki abisiyle konuşmuyor
senin işin daha kolay
eşim yanımdayken onları görücem diye aklım çıkıyor selam versem almıyorlar
vermesem içim rahat etmiyor

Evt cok zor bende balkondan etrafa bakarak cikiyorum disari karsilasmamak icin dua ediyorum

Gidip kv ne sordunmu benim arkamdan konusmussun diye?

Yani şu anlattiklarinizdan sonra çok daha fazlasini haketmisler. Ama yine de buyukturler hepten kopmasin mesefali bir şekilde görüşün derim

Ya onların binasında oturmayın ya da küsmeyin
Çok çelişkili gelir bana böyle işler

Bz aynı mahalledeyız konuşmuyorum :) 2 Sokak arkamda
Marketlerıde işe gidrken yolumun üstü :)
Hergun ordan geçerken telefona bakıyorum

Ayy okumuştum ben senin konunu önceden de içim gitti inan şimdi Rabbim en yakın zamanda gene versin inşallah bir melek canım benim ... inan gözlerim doldu okurken niye bu insanlar böyleler anlayamıyorum boşver konuşma ama esin üzülüyorsa gidersin konuşmazsın ha başka yerde oturmuşsun ha orda sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…