Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BEKLESIN KISKANŞTAN ÇATLATCAKLAREsiniz ne diyor bu duruma? Ben birkez k.validemin koydeki evine gittim mecburen 10 gun kaldik orda. Ev 3 oda bi salon. K.validemin yatak odasi, esimin amcasi ve esinin y.odasi ve birde icinde 2 yatak olan oda vardi. Esimin amcasi ve esi cok gelmiyorlar koye, hep carsidalar nadir gelirler. Esimin yengesi k.valideme demisti esim ve benim icin bizim odada yatsinlar (ki daha 6 aylik evliyiz) k.validem hanimefendi 30 yillik evli kendi kocasiyla koyun koyuna yatti bizde 10 gun kardes gibi karsi karsiya yattik esimle. Birak eltisinin yatagini kendi bile yatagini veremedi. Ondan beride daha koye gitmiyorum, 4 gozle bekliyor ama cok bekler
Aynı benimkide sabahtan yapar ve hep aynı şeyleri yapıyor evdekiler kızıyo tabi ama huylu huyundan vazgeçmez bir sürü tarif veriyorum değişik yapalım diye yine aynı yine aynı ama benimki sümsük sizin yaptığınızı yapamaz malesef ama beni ve bebeğimi kaybedecek farkında değilBen bir ay oturdum kv ile cok kotuydu ne kadr melek gibi olsada kvnin iyisi olmaz bunu kendi esimde soyler kvnin iyisi olmaz diye allah sukur simdi kendi evimdeyim ve rahatim kv iken uzanmak istiosun uzanamiosun o yemeklerini sabahtan yapar sen aksama yakin daha sicak olsun diye yapmak istersin .bnm kv cok ters is yapardi malesef. Bir yalan atti esim yalanini yakaladi ve ayri eve ciktik kendi evi gibisi yok insanin inan
ÇOOOOOK ŞANSLISIN KARDEŞ . KEŞKE BİZ DE OYLE ÇIKACAZ. AMAAAAAA EŞİM ANNESINI GÖ... YAPŞMIŞ ARTIK NASIL KENDIME ÇOCUKLARIMA KURTARIYIM BILEMIYORUMBen bir ay oturdum kv ile cok kotuydu ne kadr melek gibi olsada kvnin iyisi olmaz bunu kendi esimde soyler kvnin iyisi olmaz diye allah sukur simdi kendi evimdeyim ve rahatim kv iken uzanmak istiosun uzanamiosun o yemeklerini sabahtan yapar sen aksama yakin daha sicak olsun diye yapmak istersin .bnm kv cok ters is yapardi malesef. Bir yalan atti esim yalanini yakaladi ve ayri eve ciktik kendi evi gibisi yok insanin inan
Bırak iş yapmamayı kocana trip bile yapamıyosun biraz yüzünü assan o ne şaçma şey öyle diyolar valla anlat anlat bitmezBen ayni evde degilim cok sukur. Ama gordukce diyorum ben ayni evde yapamazdim diye. Herkesin rahati kendine, belki ben o gun tembellik etmek isticem. Hicbisey yapmicam ama k.valide ile asla mumkun degil
Bulursan bi yolunu bana da söyle ama sanırım yoookÇOOOOOK ŞANSLISIN KARDEŞ . KEŞKE BİZ DE OYLE ÇIKACAZ. AMAAAAAA EŞİM ANNESINI GÖ... YAPŞMIŞ ARTIK NASIL KENDIME ÇOCUKLARIMA KURTARIYIM BILEMIYORUM![]()
AYNAN OYLE KARDEŞ VALLAHBırak iş yapmamayı kocana trip bile yapamıyosun biraz yüzünü assan o ne şaçma şey öyle diyolar valla anlat anlat bitmez
Cok zor cnm allah akil fikir versinAynı benimkide sabahtan yapar ve hep aynı şeyleri yapıyor evdekiler kızıyo tabi ama huylu huyundan vazgeçmez bir sürü tarif veriyorum değişik yapalım diye yine aynı yine aynı ama benimki sümsük sizin yaptığınızı yapamaz malesef ama beni ve bebeğimi kaybedecek farkında değil
MUMKUN DEĞİL GİBİ GÖZUKUYOR. ALLAH ONA BENDEN UZAKLAŞSIN. BEN EVDE UTURURUM O ZAMAN . O GİTSINBulursan bi yolunu bana da söyle ama sanırım yoook![]()
Naz yapamazsın cilve yapamazsın bi yere gitmek istersin kaynanan peşinden gelir ben anneme yalnız gidemedim hep kaynanam hep dertleşemiyorum bile arladaş desen yanımızda oturuyor kalkmaz bi yere gidicem desem kocan izin vermez kocamdan önce o karışıyoAYNAN OYLE KARDEŞ VALLAH
Bırak iş yapmamayı kocana trip bile yapamıyosun biraz yüzünü assan o ne şaçma şey öyle diyolar valla anlat anlat bitmez
Beni biraz daha zorlarlarsa ben kalkar giderim bakarlar peşimdenMUMKUN DEĞİL GİBİ GÖZUKUYOR. ALLAH ONA BENDEN UZAKLAŞSIN. BEN EVDE UTURURUM O ZAMAN . O GİTSINDUA EDIYORUM. YANIMDAN GITSIN. ÇUNKU BU EŞ ÇIKMAYA NİYETI YOK
![]()
İnşallah inşallah ya sabah yine tartıştık aldım oğlumu odamdayım birazdan kapıyı çalar hiç bişey yapmamış gibiRabbim insallah tum isteyenlere ayri ve huzurlu bir yuva versin. Ne zordur kimbilir
Kiyamam ya ben bu kaynanalari anlamiom bnm cocugum olsa ben aynisini asla yapmam ki ben ole gormedim benimde babannem evin icinde yasardi dedemde ole ama bi kereden bi kere ye babannemon anneme karistini gormedim yemekleri annem yapardi borek gibi seyleri babannem yapardi arada oda yemek yapardi ama hic karismazdi herseyi annem yapardi bi gunden bi gune laf soledigini duymadim.annemde babamdan cekti hep iste ne dicen hayat bu .bi gun kafasina dank edicek esinin ama gec olucakÇOOOOOK ŞANSLISIN KARDEŞ . KEŞKE BİZ DE OYLE ÇIKACAZ. AMAAAAAA EŞİM ANNESINI GÖ... YAPŞMIŞ ARTIK NASIL KENDIME ÇOCUKLARIMA KURTARIYIM BILEMIYORUM![]()
Naz yapamazsın cilve yapamazsın bi yere gitmek istersin kaynanan peşinden gelir ben anneme yalnız gidemedim hep kaynanam hep dertleşemiyorum bile arladaş desen yanımızda oturuyor kalkmaz bi yere gidicem desem kocan izin vermez kocamdan önce o karışıyo
İnşallah inşallah ya sabah yine tartıştık aldım oğlumu odamdayım birazdan kapıyı çalar hiç bişey yapmamış gibi
Benim 1.5 aylık bebeğim var ve valla çocuk doğduktan sonra daha abarttı cidden bunaldım artık bebeğime bakacak güç bırakmıyolar duygusal olarak çöküş..TAM SOPALIK BUNLAR. BIKTIK
![]()