- 19 Temmuz 2016
- 249
- 439
- 23
- 28
Olsun kendi hayatın kendi evin olur ne güzel hayırlısı olsun bi şekilde olucakKendı aılemdede ayrılmıs olucam baska sehre gıdersek ama napıyım hayat sartları böylede olmuyor kı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun kendi hayatın kendi evin olur ne güzel hayırlısı olsun bi şekilde olucakKendı aılemdede ayrılmıs olucam baska sehre gıdersek ama napıyım hayat sartları böylede olmuyor kı![]()
İnşaallah ayrılırsın canım, bende ev alıp ayrılabilirim ancak kiraya çıkmıyor eşim birde küçük olan benim eşimBende 1.5 yıllık evliyim bi bebişim var ve bende evlendiğimden bu yana beraber oturuyorum ve bu benim en büyük hatam bende kpss ye hazırlanıyorum kazanırsam kira da olsa ayrılmak istiyorum![]()
Aynen istediğin gibi hareket edilmiyor kendi işini kendine göre ayarlarsın ama böyle kayınvalidemiz ayarlıyor maalesef ,kendine ait ev kiralıkta olsa,eşyalar senin zevkine göreAyla ak Tez vakitte nasip olsun inşaAllah canım küçük olsun kendı evim olsun dıyorum kendımı emanet mısafır gıbı hıssedıyorum burda
Aynen bende öyle beraber kalabalıkta güzel olur kira derdi olmaz ev alıp cıkarız dedik diyiş o diyiş canım, biz başbaşa kalamiyoruz mesela,birbirimize vakit ayırmaya çalişsakta ayrı ev gibi olmuyor,taze evliyken daha zor oluyor cahillikten hepAyla ak Bana da demişlerdi ama cshillikmi ne desem işte yapabilirim sandım
Bizede böyle bir tecrube nasipmis demek ki canım saglik olsun tez vakitte kendi evlerimizde olmak nasip olsun hem şu acidan iyi bir tecrube oluyor şimdi diyoruz iki esya olsun kendi evimiz huzurumuz olsun zaten az eşya cok huzur doğru ki ben küçük evden geldim baba evimde büyük degildi o yüzden gözüm yok bizim olsun küçük olsun eli yüzü düzgün olsun yeterAynen bende öyle beraber kalabalıkta güzel olur kira derdi olmaz ev alıp cıkarız dedik diyiş o diyiş canım, biz başbaşa kalamiyoruz mesela,birbirimize vakit ayırmaya çalişsakta ayrı ev gibi olmuyor,taze evliyken daha zor oluyor cahillikten hep![]()
Hayatımızı kurmamız gerekiyor ama bak herkes bebiş istiyor onlara güzel bi hayat nasıl veririz sonraKendı aılemdede ayrılmıs olucam baska sehre gıdersek ama napıyım hayat sartları böylede olmuyor kı![]()
Ayyy inşallah çok heves ediyorumAma inşaallah evimiz ayrılınca yeni gelin gibi döşeriz içini istediğimiz gibiiherşey gönlümüzün istediği gibi olur inşaallah
Aynen canım simdi daha da degerli olur tadi baska olur ev düzmeninAma inşaallah evimiz ayrılınca yeni gelin gibi döşeriz içini istediğimiz gibiiherşey gönlümüzün istediği gibi olur inşaallah
birde o kısmı var F fleur1 un cocuklari var ve kvnin yaptiklari ah ah Allah kolaylik versin ama simdi kpss isinden dolayı kc diyor bizi birakip gidicekmisin cocuk olucak nasil bakicaksin falan sanki ben onlara guvenipte istiyorum gayette güzel bakarım istediğim gibi yetistirirm dis mudahale olmadanHayatımızı kurmamız gerekiyor ama bak herkes bebiş istiyor onlara güzel bi hayat nasıl veririz sonra
uzaktan sevicekler artik yapacak bişey yok benimkide kendi kizimdan üstün tutuyorum seni diyor sagolsun ama misafirmisim gibide davraniyor boşver uzaktan uzaga iyidirBenim annemde vardı yanımızda bişey diyemedi diyemezde ama en çok kp üzülür beni kızı gibi seviyor
Aynen bencede artık kimseyi düşünemem öncelik ben ve ailem gerisi 2.planuzaktan sevicekler artik yapacak bişey yok benimkide kendi kizimdan üstün tutuyorum seni diyor sagolsun ama misafirmisim gibide davraniyor boşver uzaktan uzaga iyidir
yani sonucta artik bir aile olduk bizde eslerimizle insaAllah su kpsslerden güzel bir sonuc cikar canım Allah zihin acikligi versin esime sana ve giripte umudu kpssden olanlaraAynen bencede artık kimseyi düşünemem öncelik ben ve ailem gerisi 2.plan