• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinin ailesiyle beraber yaşayanlar

Beraber olduğumuz için kendi teyzemler falan gelemiyo istediği zaman,ara sıra uğruyolar,kayınvalidem gelin falan der ama illaki ayrı olsa daha sık gelirler daha rahat gelip giderler,hem misafir geleceği zaman bizim evimize gelmiş olur kızlar Allah'ım inşaallah:KK52:

Son düzenleme:
birde o kısmı var F fleur1 un cocuklari var ve kvnin yaptiklari ah ah Allah kolaylik versin ama simdi kpss isinden dolayı kc diyor bizi birakip gidicekmisin cocuk olucak nasil bakicaksin falan sanki ben onlara guvenipte istiyorum gayette güzel bakarım istediğim gibi yetistirirm dis mudahale olmadan
Bİ DE SİZE Bİ ŞEY EKLİCEM, KAYNANAM HEP BÖYLE DER: BENİM SAYISINDE YAŞIYORSUNUZ, BENSIZ YAPAMAZSINIZ.
SİZ YADA EŞİNİZ BUNU DUYUNCA NE YAPARDINIZ??

Ayla ak Ayla ak Tez vakitte nasip olsun inşaAllah canım küçük olsun kendı evim olsun dıyorum kendımı emanet mısafır gıbı hıssedıyorum burda
:KK12: AYNAN ÖYLE KARDEŞİM. ALLAH BANA DE NASİP ETSİN. HEPİMİZE DE.BIKTIIIIIIIIIIIIIIIIM ALLAHIM BU KAYNANADAN

Beraber olduğumuz için kendi teyzemler falan gelemiyo istediği zaman,ara sıra uğruyolar,kayınvalidem gelin falan der ama illaki ayrı olsa daha sık gelirler daha rahat gelip giderler,hem misafir geleceği zaman bizim evimize gelmiş olur kızlar Allah'ım inşaallah:KK52:
Aynen kendi misafirimi ağırlamak istiyorum artııııkk

Canım sen kurtulmaya bak her fırsatı dene bi şekilde kurtul hem kendin hem çocukların için
ERKEKLER YOK KALMADİ VALLAH. AİLEMDEN UZAK OLDOĞUM İÇİN RAHAT RAHAT BENİ EZDİRİYOLAR HELA Kİ ÇOCUKLAR VARKEN DAHA ÇOK EZDIRIYOLAR. DUADAN BEDVADAN YORULDUM ALLAHİM. GUNAH ALIYORUM BİLİYORUM AMA YAPAMİYORUM. AİLEM İLE KONUŞURKEN HİSSEDIYOLAR MUTLU OLMADİĞİM BURDA :cry::KK42:

Zaten misafir oldugu yere insan misafir çağıramıyor kı canım ya annemler bile gelemiyor cunku ıcımden gelmıyor ona sor oyle cagır muhabbetı kendı evım olsa atlar arabay gelırler ama bakalım ılk kendı ev deneyımım aılelerden epey uzaklarda olucak galıba saglık olsun:KK14:

Bende varım tek çalışmayan olarak tüm yük artı iki çocuk :)
Koca ev
Anlaşılmamak kendini yalnız hissetmek vb
Allah kolaylık versın canım ya gercekten zor oluyor sen ne zamandır beraber oturuyorsun kaç yıllık evlısın

Bİ DE SİZE Bİ ŞEY EKLİCEM, KAYNANAM HEP BÖYLE DER: BENİM SAYISINDE YAŞIYORSUNUZ, BENSIZ YAPAMAZSINIZ.
SİZ YADA EŞİNİZ BUNU DUYUNCA NE YAPARDINIZ??
Beraber oturudugmuz ıcın bir aıle bır bırey olarak görunmuyor ondan öyle demıstır bana da nasıl yapıcaksınz gıdersenız falan dıyor kv herkesın yasadıgı gıbı yasarız bastan olsa ıyıydı ama saglık olsun böylesı nasıpmıs demek kı aldırma bosver sızı bır aıle olarak görmeyıp ona muhtacsınız sanıyor sanırım ayrı eve cıkmıs olsanız kımın yapamayacgını o zaman anlar

Canım sen kurtulmaya bak her fırsatı dene bi şekilde kurtul hem kendin hem çocukların için
Aynen canım F fleur1 senın ısın daha zor gıbı sızı beraber yatırmıyor falan ne demek gunah ya kadına bıle kocasından ayrı yatması uygun degılken bunu kv hangı hakla yapıyor senın ve cocuklarının psıkolıjısı gelecegı ıcın ayrılmanız sart bence

Back
X