• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinin ailesiyle beraber yaşayanlar

ERKEKLER YOK KALMADİ VALLAH. AİLEMDEN UZAK OLDOĞUM İÇİN RAHAT RAHAT BENİ EZDİRİYOLAR HELA Kİ ÇOCUKLAR VARKEN DAHA ÇOK EZDIRIYOLAR. DUADAN BEDVADAN YORULDUM ALLAHİM. GUNAH ALIYORUM BİLİYORUM AMA YAPAMİYORUM. AİLEM İLE KONUŞURKEN HİSSEDIYOLAR MUTLU OLMADİĞİM BURDA :cry::KK42:
O daha da kötü sahıpsız görup ezmek ama sabret dua et bol bol canım sabrın sonu selamettır sen rahat yasarken o pısmanlık ceker hayat böyle eden bulur yanına kalmaz sen ıyılık et Rabbim kat kat karsılıgını verır ben su memur ısı cıkalı artık akısına bıraktım takmıyorum gırısken davranıyorm belkı ayrılıcaz sene sonuna kalmadan kısmette varsa ıyı kalıyım barı kalan gunlerı zehır etmıyım kendıme

Sınava çalışıyorum deli gibi valla
Bizde çıkmıs sorulardan falan çalısıcaz esımle ısten geldıkten sonra bakabıldıgı kadar bakar artık ben elımden gelenı yapıyım oda yapsın gerısı nasıp ınsaAllah tutar güzel bir sonuc alınır canım Allah zıhın acıklıgı versın

Çok sinirim bozuk ve konuşacak kimsem yok mutlu gibi davranmaktan yoruldum huysuz bi kocam var aslında çok seviyorum ama ayrılmak da istiyorum kaynanayı bıraktım artık ona taktım bi insan bu kadar kötü mü davranır karısına ya ayrılsam babama gidemem zaten başı kalabalık ve bi de çocuğumla bana bakamaz napıcam ben ya bi akıl verin

Çok sinirim bozuk ve konuşacak kimsem yok mutlu gibi davranmaktan yoruldum huysuz bi kocam var aslında çok seviyorum ama ayrılmak da istiyorum kaynanayı bıraktım artık ona taktım bi insan bu kadar kötü mü davranır karısına ya ayrılsam babama gidemem zaten başı kalabalık ve bi de çocuğumla bana bakamaz napıcam ben ya bi akıl verin
Canım sabret Allah'ım bi kolaylık verir,sabrın sonu selamettir hepimiz için hep dua ediyorum :dua:

Eş çok önemli canım ya beraber oturmalarda dahada cok önemli kv kp senı bunaltınca ona sıgınmak ıyı gelıyor ınsana ama oda canını sıkınca nereye kaçabiliceksın kı
Ayrıl dıyemem çocugunuz var canım konusa esınle neden bu seklde davrandıgının sebeplerını ogren belkı oda bunalıyordur sınırnı senden cıkarmayı secıyordur gücünü nazını sana gecırdıgını dusunerek konusarak halledebılrsın ancak baba evıne gtısen dahada sogur hersey konusmadan sonra bıraz zaman ver hala aynıysa dersın ben bır sure babamlarda kalmak ıstıyorum dıye yoklugnda anlar kıymetını belkı

Canım sabret Allah'ım bi kolaylık verir,sabrın sonu selamettir hepimiz için hep dua ediyorum :dua:
Hep sabret hep sabret hamileliğim bile zehir oldu bana ya hala aynı insan biraz değişir bem daha 19 yaşınsayım daha ne kadar kaldırabilirim bilmiyorum her gün aşağılanmaktan anneme babama laf söylemesinden bıktım hep bi umut bekliyorum ama olmuyor işte

Hep sabret hep sabret hamileliğim bile zehir oldu bana ya hala aynı insan biraz değişir bem daha 19 yaşınsayım daha ne kadar kaldırabilirim bilmiyorum her gün aşağılanmaktan anneme babama laf söylemesinden bıktım hep bi umut bekliyorum ama olmuyor işte
Annene babana nıye laf söylüyor kı senın yaptıgın fedakarlıgı görmeden böyle davranması pes yanı

Anlıyorum canım kayınvaliden kayınvalideliği gereğince yapiyo :lülülü::kusmuk:yakında patliycaz

Aynen 18 yaşına girdim evlendim şimdide 19 yaşındayım eşimi çok seviyorum ama kendi evimizde olmak istiyorum artık
Nasip olsun canım inşaAllah eşinle anlasabılıyrsan sana destekse şükret en azından ıdare etmeyı bıraz kolaslastırıyor

Back
X