• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinin ailesiyle beraber yaşayanlar

Bana bir iki senede ayiririz dediler ama maalesef hiç öyle görünmüyor 3seneyi göze aldımda inşallah 3seneden fazla sürmez
Bizimki böyle gıderse belırsız ama su memurluk ısı olur ınsAllah dogdugun degıl doydugun demısler ıdare etcez artık kp ev yapıcak bızede verıcekmıs onu beklıyoruz oyle anlasmıstk bızde tamam dedık ne zaman yapacagı bellı degıl

Yani şöyle , 2 yıl tam birlikteydik kalan 7 yıl da yine içiçeydik , tam olarak ayrılamadık canım
Allah kolaylık versın canım evlenırken sadece ıkı kısı evlenıyor lafı tamamen uydurma yalan aılelerlede evlenılıyor umarım bız ıyı kvler oluruz tek temennım o

İşte bak o yönden ben de öyle düşünüyorum , Allah izin verirde bir gün kvalide olursam ASLA ASLA ASLA gelinimi yanıma almam , bi lokma yesin kendi sevdiği pişirdiğini yesin , istediği vakit uyusun uyansın , yeter ki yaşadıklarımı yaşamasın
Allah kolaylık versın canım evlenırken sadece ıkı kısı evlenıyor lafı tamamen uydurma yalan aılelerlede evlenılıyor umarım bız ıyı kvler oluruz tek temennım o

İşte bak o yönden ben de öyle düşünüyorum , Allah izin verirde bir gün kvalide olursam ASLA ASLA ASLA gelinimi yanıma almam , bi lokma yesin kendi sevdiği pişirdiğini yesin , istediği vakit uyusun uyansın , yeter ki yaşadıklarımı yaşamasın
Aynen kendinden pay biçse herkes böyle sorunlar olmaz zaten kımbılır bızm kvlerde kendı kv cekmıstır ıste nesılden nesıle gelıyor ben yasadm yasatırım olmaması lazım yasadm yapmayayım dıye dusunulmelı

Aynen banada bebek varmı diye soranlar oluyor soğuyorum çocuktan falan yaşım küçük henüz diyorum ben istiyorum tabiki
Kimsenın bılmesıne gerek yok ben kvye bastan ıstıyorm tavızını verdım sımdı bana herseyı dıyor gecen tembel cıktı bu dedı benım ıcın ya ıcıme cok oturdu sevmesıne sevıyorm ama agzı cok ayarsız

Ay evet evet , hele şu " elalemin gelinleri " diye başlayan cümleler yok mu , insan deliriyo o zaman
Kimsenın bılmesıne gerek yok ben kvye bastan ıstıyorm tavızını verdım sımdı bana herseyı dıyor gecen tembel cıktı bu dedı benım ıcın ya ıcıme cok oturdu sevmesıne sevıyorm ama agzı cok ayarsız

Bakın ne dedim ben yemek hazırladım üstüne geldi kayınvalidemde işine gelince gelin bize diye çağırır başka odada gizli gizli işine gelmeyince arayıp sormaz Rabb sen yardım et

Bakın ne dedim ben yemek hazırladım üstüne geldi kayınvalidemde işine gelince gelin bize diye çağırır başka odada gizli gizli işine gelmeyince arayıp sormaz Rabb sen yardım et
Boşver canım çagırmasn sen yap ıyılıgını saygını elbet anlar

Kaynımın ve görümcemın şımarıklıklarından bıktım artık ya annemden babamdan uzak olmak pahasınada olsa gitmek istiyorum bu şehırden olur inşaAllah şu kpss işi yeter kafam kaldırmıyor artık:kızgın:

Kaynımın ve görümcemın şımarıklıklarından bıktım artık ya annemden babamdan uzak olmak pahasınada olsa gitmek istiyorum bu şehırden olur inşaAllah şu kpss işi yeter kafam kaldırmıyor artık:kızgın:
Onlarda aynı evin içindelermi inşaallah ayrılırsın canım herkesten uzak olsun telefondan konuşursunuz sürekli görüntülü falan kendi ailenle onada alişilir

Napalım canım ayni gidiyor kah bunalarak kah akisina birakarak falan yasayip gidiyoruz sen napiyorsun nasılsın:KK51: Ayla ak Ayla ak

Back
X