Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aynı durumdayım kendi kendimi motive ediyorum müzik dinleyerek![]()
![]()
kaynana yanında ne muzik ne televizıyon ne hiç bi şey, hayatım kuru onun yanında, tad yok.
gerçekten televizıyon seyretmiyorum, bu en basit şey[/QUO
Haklisin canım Allah büyük![]()
tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer kardeşNasılsınız hanimlar nasil gidiyor hayat bende iyi cok şükür çünkü ayrilicaz havasina moduna girdim relax takiliyorum mutluyum hamd olsun kursagimda kalmaz insaAllah![]()
Canım Allah nasip etsin insaAllah hepimize ama bak benim kv şimdiden gitmeyin etmeyin falan diyor onun disinda herkes tamam dedi benim ailem esimin babasi falan sizde gidicek olsaniz gercekten kv nasil olur kimbilir anlar kiymetini insaAllah nasip olsunda pisman olsun kv yaptıklarındantebrikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer kardeş. çok sevindım. allah bize de nasip etsın.
ne olsun her şey ayna, stress sıkıntılar, ınsanlar onunde yalancı bı gulumse karşlaşıyorum onlara, içimdeki sıkıntı bı tek allah bilir![]()
İyiyiz canım sen nasılsın benimde batıma bir iki gün var inşaallah gelmezde bebişler gelir kucağımızaNasılsınız herkes iyi mi konusamadik bayadir kimsede sorun yoktur insaAllah bu arada baştan diyim hamis degilim henüz dua totem niyetine yaptım![]()
Canım benım inşaAllah güzel haberler vermek nasip olur birbirimizeİyiyiz canım sen nasılsın benimde batıma bir iki gün var inşaallah gelmezde bebişler gelir kucağımıza![]()
Ben evli bile degilim ama evlencegim adam ailesyle yasamak istiyo. Ben istemyorm cnku ben onunla evde bas basa olmak isterim. Evin icinde kocama hos gorunmek isterim. Yemegmi kendim yapmak. Herseyimi kendim yapmak isterm.
neden ızlemıyorsunkaynana yanında ne muzik ne televizıyon ne hiç bi şey, hayatım kuru onun yanında, tad yok.
gerçekten televizıyon seyretmiyorum, bu en basit şey
İnşallahCanım benım inşaAllah güzel haberler vermek nasip olur birbirimize![]()
Kayınvalidede, kayınbabada ne kadar iyi olursa olsun ,hiçbir yaptığına hiçbir şey demesin,olmuyor olmuyor,ev ev üstünde olmuyor,Rabbim geçim düzenliği içinde kendi evimizde bebişlerimize bakmayı nasip etsinistıryorsan ıstedıgını yap tavsıye etmıyorum zaten yasamanı nekadar ıyı bırısı olsada aılesı olmaz genede olmaz genede olmazzzzzz sımdı neden olmazkı acaba ya bekı olur dersın kı sekıl a ben evlendıkten sonra ulan ne dıye dınlememısım kımseyı dersın
Kayınvalidede, kayınbabada ne kadar iyi olursa olsun ,hiçbir
hiçbir şey demesin,olmuyor olmuyor,ev ev üstünde olmuyor,Rabbim geçim düzenliği içinde kendi evimizde bebişlerimize bakmayı nasip etsin
Beraberim bendebirlik misin ? :)
Sevindim canım gözünaydin simdi sizi rahat birakir ikinci baharini yasarkenSelam kızlaaarben geldim ve mutlu geldiiim. Kaynım evleniyor ayrı eve çıkıyor hemde bizim binada ve eltim benim tam tersim neyi beğenmezse neyi istemezse pat diye söylüyor bence kaynanam cezasını bulduuuuu
![]()
Bende kendi evime çıkıcam dedim hala izin vermiyor kendince ben kararımı çoktan verdim kocam da anladı artık ohhh düğün bayram bana valla takmıyorum artıkSevindim canım gözünaydin simdi sizi rahat birakir ikinci baharini yasarken![]()