• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinin ailesiyle beraber yaşayanlar

Anlatmak istermsin canım ne olduğunu ve bu hep böyledir aslında malesef ki
Ah canim. Cok uzun. Ilk kez olan birsey degil birikmislikler var. Toplu patliycam sanirim.
Susuyorum susuyorum susuyorum. Ve pek tabi icime atiyorum.
Sonra ne oluyor biliyor musun?
Sinir krizleri gecirip kendimi hastane buluyorum, sonra basliyor psikoterapiler gelsin ilaclar gitsin ilaclar. Aldigin kilolar cabasi.
Kendi kendimin doktoru oldum tam yeniyorum rahatsizligimi yine tetikliyorlar.
Sana tek bir sey sorucagim.

Bu hayatta bu kainatta bir sahis daima haksiz olabilir mi?
1 tane bile dogru yaptigi bir is olmaz hep mi kotu olur?

Yine sinir krizi geciricem. Olan benim aileme olucak.

Ah canim. Cok uzun. Ilk kez olan birsey degil birikmislikler var. Toplu patliycam sanirim.
Susuyorum susuyorum susuyorum. Ve pek tabi icime atiyorum.
Sonra ne oluyor biliyor musun?
Sinir krizleri gecirip kendimi hastane buluyorum, sonra basliyor psikoterapiler gelsin ilaclar gitsin ilaclar. Aldigin kilolar cabasi.
Kendi kendimin doktoru oldum tam yeniyorum rahatsizligimi yine tetikliyorlar.
Sana tek bir sey sorucagim.

Bu hayatta bu kainatta bir sahis daima haksiz olabilir mi?
1 tane bile dogru yaptigi bir is olmaz hep mi kotu olur?

Yine sinir krizi geciricem. Olan benim aileme olucak.
Allahim sabir ve güç kuvvet versin sana canım tabi ki bir insan her zaman haksız yanlış olamaz ekbet dogrulari da vardir hicbirimiz mükemmel değiliz ama tamamen hatalı insanlarda değiliz kendini yipratma hicbirsey icin değmez bitanem ilaclar geçici onlarla hayat geçmez kendi kendine destek ve tedavi yapman lazım kendi iradenle

Allahim sabir ve güç kuvvet versin sana canım tabi ki bir insan her zaman haksız yanlış olamaz ekbet dogrulari da vardir hicbirimiz mükemmel değiliz ama tamamen hatalı insanlarda değiliz kendini yipratma hicbirsey icin değmez bitanem ilaclar geçici onlarla hayat geçmez kendi kendine destek ve tedavi yapman lazım kendi iradenle
Bende oyle yapiyorum inan ki.
Sabir cok kirilgan oldum kendime inanamiyorum.

Kzlar burasi kv kp le alakali. Ben dun gece S selifor topigim var diyince geldim direk bodoslaama atladim konuya. Benim sorunum kv kp degil. Kusura bakmayin konuyu farkli yere getirmiyim. :)
Dun gece dolmusumda biraz :eğlence:

Herkesin kendi cani kani daha degerlidir degil mi?
Goz var nizam var . Gorunen koy klavuz istemez ama. Bazi insanlar sadece kendi inandiklarini sevdiklerinin yaptiklarini dogru buluyor ve yine suclu biz oluyoruz.
O yapar sen yapamazsin ...
Canim cok aciyorrr
hayırdır kardeşim, ne oldu? hepimiz burda dertleşıyoruz, itrafımızda dertleşmek için biri bulamadık için burda özuntularımız dökuyoruz.

hayırdır kardeşim, ne oldu? hepimiz burda dertleşıyoruz, itrafımızda dertleşmek için biri bulamadık için burda özuntularımız dökuyoruz.
Onemli bir sey degil. Anlik olarak sinirlerim bozuldu. Gun icinde olan ufak bir tartismanin etkisiyle. Butun yasanmisliklar tepkimeye girdi. :))
Suanda problem yok unutuldu gitti bile. :)

Tam benlik bir konuymuş nasıl da görmem ki kocaman yazıyı :KK43:
Maalesef ki bende kendim bu sıkıntıya düşen biriyim. Evet kendim çünkü ben istedim birlikte oturmayı. Kızıma hamile kaldığımı ogrendigim de calısmaya devam etmek için birlikte oturalım dedim. Çabuk işe baslarım diyerek fakat hiç öyle olmadı kızım 9 Aylık oldu ben işe başladım su an 10 Aylık ve ben dışında herkes cok rahat kocaman evde :KK43:
Hem maddi olarak hem manevi olarak 1 sene içinde cok yıprandım. Kızım 9 Aylık olana kadar eşimle vakıt gecırmedim ne de birbaşkasıyla. Dışarı yüzü bile cok az gordum. Şimdi sözde kendi paramı kazanıyorum ama onu da gidip onlara vermek zorunda kalıyorum cebimde sadece yol param kalıyor ve ne yapacağımı sasırdım. Eşim bir öyle bir böyle. Annesi tabi ki ondan ötesi mi var onun gözünde. Hem kartını hem parasını verebiliyor. Sag olsun çok düşüncelidir haftada bir de paran var mı diye sorar :KK43: :) Gülsem mi ağlasam mı hiç bilmiyorum..o_O

Maalesef ki bende kendim bu sıkıntıya düşen biriyim. Evet kendim çünkü ben istedim birlikte oturmayı. Kızıma hamile kaldığımı ogrendigim de calısmaya devam etmek için birlikte oturalım dedim. Çabuk işe baslarım diyerek fakat hiç öyle olmadı kızım 9 Aylık oldu ben işe başladım su an 10 Aylık ve ben dışında herkes cok rahat kocaman evde :KK43:
Hem maddi olarak hem manevi olarak 1 sene içinde cok yıprandım. Kızım 9 Aylık olana kadar eşimle vakıt gecırmedim ne de birbaşkasıyla. Dışarı yüzü bile cok az gordum. Şimdi sözde kendi paramı kazanıyorum ama onu da gidip onlara vermek zorunda kalıyorum cebimde sadece yol param kalıyor ve ne yapacağımı sasırdım. Eşim bir öyle bir böyle. Annesi tabi ki ondan ötesi mi var onun gözünde. Hem kartını hem parasını verebiliyor. Sag olsun çok düşüncelidir haftada bir de paran var mı diye sorar :KK43: :) Gülsem mi ağlasam mı hiç bilmiyorum..o_O
:KK12:

Allah yardimcin olsun canım zor durum gerçekten dusmanimin başına gelmesin insaAllah istedign zaman yaz buraya dertleselim ve es cok onemli arkanda destek teselli

Nasılsınız canlar durumlar nasıl ayrilabileneler var mi naptınız ben sınavı bekliyorum dört gözle zamn gecse ve belli olsa artık gitsek burdan:dua::işsiz:

Nasılsınız canlar durumlar nasıl ayrilabileneler var mi naptınız ben sınavı bekliyorum dört gözle zamn gecse ve belli olsa artık gitsek burdan:dua::işsiz:
IYIYIZ GUZEL KARDEŞ İDARE EDIYORUZ.YANİ KARARLISINIZ.ÇIKACEKSINIZ. ÇOK SEVİNDIM.
SABAHTAN KIRA FIYATLERI BAKIYORDUM. HEPSİ UÇUYOR. AMA ALLAH YARDIM EDER KESIN.

IYIYIZ GUZEL KARDEŞ İDARE EDIYORUZ.YANİ KARARLISINIZ.ÇIKACEKSINIZ. ÇOK SEVİNDIM.
SABAHTAN KIRA FIYATLERI BAKIYORDUM. HEPSİ UÇUYOR. AMA ALLAH YARDIM EDER KESIN.
Sınavın sonucuna bağlı canım sınav olmadi artik belirsiz ne zaman ayrilirz seneleri bulabilir istanbula bakiyorsan evet kiralar fazla ama 1+1 eli yüzü düzgün olsun ayri olsun

Sınavın sonucuna bağlı canım sınav olmadi artik belirsiz ne zaman ayrilirz seneleri bulabilir istanbula bakiyorsan evet kiralar fazla ama 1+1 eli yüzü düzgün olsun ayri olsun
Aynen küçük olsun ama sana ait olur en azından kirada olsa :) inşaallah ya o günleride görcez inşaallah

Aynen küçük olsun ama sana ait olur en azından kirada olsa :) inşaallah ya o günleride görcez inşaallah
Canım benim insaAllah bazen öyle bir daraliyorum ki kacasm geliyor bu evden bu şehirden

Canimlar nasılsınız pek durgun bu topigim ne var ne yok ayrildik diye güzel haber yokmu kimse de ben sabirla ama her gün sıkılarak bekliyorum kpssye az kaldı şükür insaAllah esim güzel bir sonuc alir ve gideriz burdan cok heveslenmemkle birlikte umutluym hayal kırıklığı olmasin diyerekten

Canimlar nasılsınız pek durgun bu topigim ne var ne yok ayrildik diye güzel haber yokmu kimse de ben sabirla ama her gün sıkılarak bekliyorum kpssye az kaldı şükür insaAllah esim güzel bir sonuc alir ve gideriz burdan cok heveslenmemkle birlikte umutluym hayal kırıklığı olmasin diyerekten
GUNAYDIN GUZEL KARDEŞLERIM, MORSEVDAM SINAVI BEKLIYORSUN , BEN YAZ BEKLIYORUM. YANI BI SENEM VAR İNŞALLAH ÇIKACEM. :halay:. ALLAH HEPIMIZE YARDIMCI OLSUN

Back
X