• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinin ailesiyle beraber yaşayanlar

kardeşim.allah sana sabır versın ve kaynanan akıl versın. erkekler zaten bu konular ile ilgili hiiiiiiiiç anlamıyolar. her şey normal onlara gelıyor. ve kafaları takmıyolar hiç bi şey. biz geceler ağlarken yatakta onlar mişil mişil uyular. daha de sağlıklı uyanıyolar. ama biz ağlamaktan ve uyukusuzlukten sınırlı ve hasta kalkıyoruz. butun gunumuz karmakarışık geçıyor ama onlar çok rahat.
Yorum için teşekkür ederim. Ben de yabanci gelinim. Hatalar varsa, özür dilerim. Ne yapayım, anlamıyorum. Eşimle psikologa mi gitsek? Hep düşünüyorum. Normal olmayan davranış olduğunu anlamıyor. Bizde böyle normal diye diyor. Kayın validemi kıskanıyorum diye diyor. İğrenç hissediyorum. Babası de onlara normal bakıyor. Kimse çocukken eşime iyilik, kötülük anlatmadı gibi düşünüyorum. Şimdi eşim böyle karar verdi: beni annesinin yanında öpmeyecek... Bu ne biçim şey? Onlar kadın-erker ilişkisi ve oğul-anne ilişkisi arasında hiç fark görmüyorlar mı?

Yorum için teşekkür ederim. Ben de yabanci gelinim. Hatalar varsa, özür dilerim. Ne yapayım, anlamıyorum. Eşimle psikologa mi gitsek? Hep düşünüyorum. Normal olmayan davranış olduğunu anlamıyor. Bizde böyle normal diye diyor. Kayın validemi kıskanıyorum diye diyor. İğrenç hissediyorum. Babası de onlara normal bakıyor. Kimse çocukken eşime iyilik, kötülük anlatmadı gibi düşünüyorum. Şimdi eşim böyle karar verdi: beni annesinin yanında öpmeyecek... Bu ne biçim şey? Onlar kadın-erker ilişkisi ve oğul-anne ilişkisi arasında hiç fark görmüyorlar mı?
çok zor kardeş. bende ayna şey dıyorum annen yanına bana yaklaşma.

bu erkekler vallah evlendıkten sonra kafa yıyolar. ya ayrılmak ıstımıyolar( benim ki gibi) ya çocuk hareketler yenıden ortaya çıkıyor annesıne karşı.. allah yardımcı olsun. allah herkese kendı evın nesıp etsın.

Ama bunu anlamıyorum. Neden onlar anneleriyle konuşmak istemiyorlar, anlatmaya çalışmak istemiyorlar? Biz şimdi ayrı evimize geçtik, çok şeyler değişmedi ama

Ama bunu anlamıyorum. Neden onlar anneleriyle konuşmak istemiyorlar, anlatmaya çalışmak istemiyorlar? Biz şimdi ayrı evimize geçtik, çok şeyler değişmedi ama
nasıl? sen şimdi ayra mı? çok iyi en az kocana kontrol edebılrsın annesınden uzakken.

Evet, ailesiyle oturmuyoruz şimdi. Ama sık görüşmek ve telefonlaşmak istiyorlar. Kontrol etmek gerçekten istemiyorum. Anlatmak istiyorum. Eşimin anlamasını istiyorym. Babam kayın validem gibi davransaydı, hemen onunla konuşacaktım, anlatacaktım

Evet, ailesiyle oturmuyoruz şimdi. Ama sık görüşmek ve telefonlaşmak istiyorlar. Kontrol etmek gerçekten istemiyorum. Anlatmak istiyorum. Eşimin anlamasını istiyorym. Babam kayın validem gibi davransaydı, hemen onunla konuşacaktım, anlatacaktım
sen bu göruşme olayı az alt. bahanalar çıkar.yoksa kurtulamazsın kaynanadan.

arkadaşlar, bı şey soracam, şimdı ben gurbetteyım burda, ailem yok. ilk kendi eveınıze çıktınız zaman . nasıldı?? zorlandınız mı?? ben çalışıyorum ımdı, ama eşim çalışmıyor. ama yeni kendı evime çıkmak ıstıyorum. çunku kaynanadan yoruldum. bı de kendı duzenım olsun ıstıyorum. 2 ufak çocuğum var. nasıl olacak?? çok duşunuyorum. benım durumum gebi biri vr mı bura??? fıkır verın lutfen

Allah görüyor
arkadaşlar, bı şey soracam, şimdı ben gurbetteyım burda, ailem yok. ilk kendi eveınıze çıktınız zaman . nasıldı?? zorlandınız mı?? ben çalışıyorum ımdı, ama eşim çalışmıyor. ama yeni kendı evime çıkmak ıstıyorum. çunku kaynanadan yoruldum. bı de kendı duzenım olsun ıstıyorum. 2 ufak çocuğum var. nasıl olacak?? çok duşunuyorum. benım durumum gebi biri vr mı bura??? fıkır verın lutfen
Çocuklarına kim bakiyo kvdenmi yoksa kreşe falanmı gidiyo ayrıldıktan sonra bu önemli gerisi kolay olur bence işten geç gelmiyosan yemeğini falan yaparsın

Allah görüyor

Çocuklarına kim bakiyo kvdenmi yoksa kreşe falanmı gidiyo ayrıldıktan sonra bu önemli gerisi kolay olur bence işten geç gelmiyosan yemeğini falan yaparsın
çocuklar kreşe gıdıyolar. ev işlerı sıkıntım yok

F fleur1 Ayla ak Ayla ak
Nasılsınız canlar ben cok kirgn ve yorgunm evliligmden bu evden kv kp görumce kaynm falan oyle sogudum ki odamdan cikasim gelmiyor şu kpss gecse ve esim kazansa şu evden gitsek diyorum artık hergün basim agriyor sinir stresten ya cok bunaldim:cry:

F fleur1 Ayla ak Ayla ak
Nasılsınız canlar ben cok kirgn ve yorgunm evliligmden bu evden kv kp görumce kaynm falan oyle sogudum ki odamdan cikasim gelmiyor şu kpss gecse ve esim kazansa şu evden gitsek diyorum artık hergün basim agriyor sinir stresten ya cok bunaldim:cry:
canı benım, kolay değil kaynana yanıan yaşamak kolay değil. sabırlı ol sınavı geçse ne kader. ben de idare edıyorum:dua::110:. sınır bozucu her şey

F fleur1 Ayla ak Ayla ak
Aynen valla evime bi çıksam artık,sabret sabret bi yere kadar ama hayırlısı canım ya inşaallah eşinde kpssden falan geçerse çıkarsın en yakın zamanda F fleur1 de aynı şekilde inşallah çıkarızzz :KK51:

Allah sabır versin sana kocan annesine okadar düşkünse niye evlenmiş ki
ayna ev. ayna salonda uturuyoruz ayna banyo ayna toılet ayna mutfak kullanıyoruz. her şey ortak kullanım. yanı ev benim değil kaynanamın evi. ben mısafır gıbıyım. oyle beni istıyor kalk kalk utur utur. eşimin çıkmasını niyetı yok. annem babam bırakama dıyor ...................:KK42: çok yoğrucu bı durum. onun yuzuna artık bakmaya tehemmulum kalmadı. erken yatıyorum. onun yanına kalmamak için onun yuzune görmemek için. yaptım yemekler yemıyor. naaaaaaaaaaaaaaaaadir. hep laf sokar atar. kaynbabam ıyı kı var

ayna ev. ayna salonda uturuyoruz ayna banyo ayna toılet ayna mutfak kullanıyoruz. her şey ortak kullanım. yanı ev benim değil kaynanamın evi. ben mısafır gıbıyım. oyle beni istıyor kalk kalk utur utur. eşimin çıkmasını niyetı yok. annem babam bırakama dıyor ...................:KK42: çok yoğrucu bı durum. onun yuzuna artık bakmaya tehemmulum kalmadı. erken yatıyorum. onun yanına kalmamak için onun yuzune görmemek için. yaptım yemekler yemıyor. naaaaaaaaaaaaaaaaadir. hep laf sokar atar. kaynbabam ıyı kı var
Allah yardımcın olsun çok zor çok helede anneci bir adamla evliysen 1 -0 malupsun zaten

Vermek istemedikçe kocama gaz veriyor bilerek üstüme geliyo bıktım bu konudan artık sanki çocuk benim değil onun
Ver cevabını kocana ben bu tür şeyleri yaşaya yaşaya şimdi sinirler lacka sabır kalmadı sinir hastası oldum millet keyfini yaşar ben pisliğini çekerim heriflerin umrundamı biz ne yaşıyoruz ne oluyor tek dertleri biz hizmetçi onlar bizi nasıl kullanır aman annelerine gitmesinler ama onların anaları bizi hastanelik edene kadar canımızı alana kadar uğraşırlar

:KK12:ınanıyormusunuz. biraz once resımlerımız(çocuklarım ıle) bakarken eğlencelı yerlerde bile çok mutsuz görunuyoruz. her hangı beri bizim resımlerımız bakarsa çoooooooooooooooook mutsuzu olduğumuz soyler. . bu kadar psıkolığumuz gitti. ama kim anlar kım bakar: eşim mı ???? eşim annem babam bırakamam dıyor. yanı: sana ne olursa olsun beni ilgilendırmıyor. annem babam hala once. beni lazim göruyor. ne için dersınız? çocuklar için çocuklara bakmak için lazım olurum. ben çocuklar için duruyorum zaten. yoksa bi saniye onun yanına ya da annesı yanına hayatta durmam. ailem bıraktım onun için . güzel yuksek maaşlı bi işim vardı onun için bıraktım. arkadaşlar ... her şey. evlenmeden önce hep aılesınden uzaktı. nadır onlara ziyaret edıyordu. şimdi evlendıkten sonra. annesı babası çok önemlı olduğunu fark ettı. işe bakın arkadaşlar. ne kaynanam ne eşim sadece duşmanlarıma arzu edıyorum. psikologue arıyorum. ama psıkologue cevabi çoktan biliyorum. ya sabırlı ol der. ya de çık evden. çocuklarım bırakmak ıstemıyorum:KK42:. ınsanlar mutluken ( partı falan bana ağlama növbetı gelıyor...):cry:
Üffff imkanın olacak alacan çocukları kapıyı vurup çıkacan İşte..

Back
X