Acaba sonrada sorun oluyor mu ne kadar zamandır görüşmüyorsunBen görüşmüyorum. Eşim de saygı duyuyor asla demez sen de gel diye. Zaten kendisi de aynı şehirde olmamıza rağmen iki ayda bir falan gider..
Bi de çok zoruma gidiyor ya insan ne kadar öfkelide olsa hakaretin de bi sınırı var sonradan pişman olmuşlar ama ben çok kırgınımBen görüşmüyorum. Eşim de saygı duyuyor asla demez sen de gel diye. Zaten kendisi de aynı şehirde olmamıza rağmen iki ayda bir falan gider..
Canım eşim durumdan haberdar bana bebeği hazırla bebeği götüreceğim diyor sen de gel demiyor ama ya akraba falan duyarsa Kayınbabam bilmiyor küslüğüEşiniz size destek oluyorsa, bırakın görüşmeyin. Şimdiden geleceği düşünmeyin, bir sorun olursa o zamanın şartlarına göre davranırsınız.
cnm 6 ay hiç görüşmedim ama ,sırf nispet olsun diye gece aramaya başladı eşimi...en son hasta olunca aramak zorunda kaldım hastanede yatıyordu...lanet şeytana dedim ,bugün var yarın yokuz diye aradım....pişman değilim ne küstüğüm için nede barıştığım için en azından eski zamanlardaki gibi değil mesafe koydum nedeninide biliyor artık...Acaba sonrada sorun oluyor mu ne kadar zamandır görüşmüyorsun
Bi de çok zoruma gidiyor ya insan ne kadar öfkelide olsa hakaretin de bi sınırı var sonradan pişman olmuşlar ama ben çok kırgınım
Canım pişman olmuşlar öfkeyle işte demişler ama öyle böyle değil bana bir ömür bize gelme dedi bu çok ağır de mi ki hep kıymet verdim en ufak hatamda kalbimi çok kırdılar görüşmem zatengörümcen kaynanan ağır sözlerle sana hakaret etti ve senin kafan karışık sanırım. şahsen geçtikleri yoldan bile geçmezdim. bende mecburiyetten konuşuyorum.. o bile zor geliyor.
Canım bayramda bile gitmek istemiyorum düşün bana telde bir ömür bize asla gelme dedi daha neler neler görümcem de tam bi şeytansın dediBence davetlere, bayram seyranlarda bulun. Onun dışında mesafeyi koru
Ne güzel işte kendi ağzıyla sana vize vermiş boşver gitme herkes kendi yolunaCanım bayramda bile gitmek istemiyorum düşün bana telde bir ömür bize asla gelme dedi daha neler neler görümcem de tam bi şeytansın dedi
Eltimin bebeğine hediye almıştı avm de onu öpmeden tavır yapıp ortamı terkettimNeden hakaret etmişlerdi, özel olmazsa merak ettim
Bi de son zamanlarda çok karışıyor du ben de soğuk davranıyordumNeden hakaret etmişlerdi, özel olmazsa merak ettim
Paralamadım çünkü terbiyem el vermediBenim de arkamdan konuşmuşlar. Yüzüme bişe diyemezler adamı paralarım
Ben görüşmüyorum. Eşim de saygı duyuyor asla demez sen de gel diye. Zaten kendisi de aynı şehirde olmamıza rağmen iki ayda bir falan gider..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?