Eşinin ailesiyle yaşayanlar, buyrun dertleşelim

Bu dediğinize katılmıyorum
Çok tehlikeli
Mazlum insanın hakkı yerde kalmaz zaten
bu bayanlar kötülüğe kötülükle karşılık vermedikleri sürece sonunda huzur bulacaklardır inşallah
ama niyetler kötüye dönerse hoş olmaz
Haklının yardımcısı Allahtır, peki haksızın yardımcısı var mıdır
Haklıyken hatalı duruma düşmemek lazım

Amin inş hepimizin aynı derdi olan herkesin.Aynen biz de oyle eşimle tek tartısma nedenimiz 3. sahıslar.Eskiler diyorlar ya hnı olan cocuklara oluyor diye.Benim küçük kardesımın huylarını eşim begenmez kimseyı dınlemez kafa tutar.Diyorum oğlumuz da oyle olucak Allah Korusun.O zaman bır kac gun kendıne gelıyor sonra yıne unutuyor.Eskıden kendım için ayrılmak istıyordum bu wden şimd oğlum için.4 aydır calışıyorum.Oğlum kucuktu krese gıtmedı 3 gun gıttı krıze gırdı.Aldık babnne bakıyor.4 ayda hepten değişti çocuk.

Nasilda dogru anlatmissin canim ya benimkide 3 Yasinda bende aynilarini yasiyorum. Bu sekilde cocuk buyutulmesi her acidan zor. Sen benim yorumumu okudun sanirim. Bahsettiklerim ilk dogdugunda cikacak sorunlardi. Benim esimde benden yana ama agizini acip bir laf soylemiyor deli oluyorum. Gormedim duymadim ayaklarina yatiyor.

Ben yoruldum artık çok bir şey istemiyorum ki..Arkadaşlarım var inan çocuğu bile vermiyorlar..Ben kendim çıkmazsam bile eşime söylerim götür sevsinler diye..Ki bende çıarım iş güç var ise ya da hasta isem çıkmamışımdır..

Ben bu kadar ince düşünürken karşındaki de her şeye maydonoz oluyor ise Çıldırıyorum

Evet senin yorumundu.Benim eşim soyluyor ama kendı de uygulamıyor:d
Kv ye diyor nes ne derse o karısmayın ama uygulama sıfır.Ayrılmak da ımkansız evden.Yazın diyorum maddı sıkıntıları bıraz assak oğlumu krese alıştırmaya calışacağım.Gezılerı falan oluyor oyle alışır belki.Ben işe basladım benden hiç ayrılmamıştı direkt tam gun krese verince cok tepkı verdı kabuslar goruyordu.En azından biraz toparlanır inş

Çünkü ne kadar verirsen o kadar istiyorlar.Bir de yani nasıl bir sulale bilmiyorum.Herkes karışıyor bızım ewe.Çünkü bu evde kalmayan kalmamış.Yiğenler.Kendi kızı büyük oğlu eşiyel.Yanı herkes bu evde belieli zamanlrda kaldığı için her seye karışmak da haklı buluyorlar.Herkes bızden para bekler daha neler var ya o kadar karısık seyler.Actım bir kac konu ben kk ya.İşe girince pek uğrayamaz oldum vakıt oluyor ama çalıştığım yer bilgisayar üzerine aman okurlar falan yazdıklarımı diye acmıyorum iş yerınde.Evde de net kapalıydı o yuzden uğramadım kk ya o kadar abuk subuk seyler yasıyoruz ki...Allah Yardımcımız olsun.

Kızlar ben yatar..Rabbim Kimin ne dileği var ise Hayırlısı ile gerçeklerştirsin..

Rabbim evimize huzur sağlık versin..Maddi Manevi Sıkıntı yüzü göstermesin..VE Yüce Mevlam eşimizle çocğumuzla imtahan etmesin iNşallah..

Amin canım cok guzel bir dua olmuş.Ben de yatar.HAzır oğlum uyuyorken erkenden kalkar

İnanın sayfanın başından sonuna kadar ara ara okudum ve ağlayasım geldi.Herkes kendi çektiğini bilir ama benimki bana daha bir ağır geldi.Ben çocuklu bir adama kaçtım hem çocuğuyla hem annesıyle yaşamayı kabul ettim ama bana hep şu dendi annem melek kızım desen daha da melek sen zaten çocukla ilgilenmeyeceksin annem her işimizi yapacak gibi yalanlarr. Sonuç ne mi ağır depresyon sinir krızleri antidepresanlar bunun üstüne ailem benle konuşmuyordu .Ölmeyi ve o hayatımdakileri öldürmeyi öyle çok istedimki anlatamam ağlamadığım tek günüm yoktu benim Zaten kayınvalide ve çocukla yaşadıklarımı hiç anlatmak istemiyorum içim hala acıyor .bunları yaşadıktan sonra ne yaptığımı merak ederseniz anlatayım bu insanlarla 4-5 ay yasadım birlikte sonra birgün kaynana ile kavga ettim bu kavga akşam oldu ve eşim nöbetteydi sabaha eşyalarımı topladım evi terkettim terkederkende al oğlunu tekarardan sok bir yerine ben hayatınızdan çıkıyorum ne b...varsa onu yıyın dedım .Ben o evden boşanmak üzere cıkmıstım eşim beni yolda ikna etti 1 hafta onlardan ayrı yaşadım ve eşim o saırada onları memleketınıe yolladı şimdi iki kişi yaşıyoruz ama sorunlar bitmedi tabii ortada bir çocuk var diyeceksiniz belki çocuğa yazık ama bana da yazık ben bir cahillik ettim ve bu dunyaya bir kez geldim bu yaşımı bir daha göremeyeceğim.Kendi canımı yakmamak için herkesin canını yakmayı öğretti bu evlilik bana Allahım hepimizin yardımcısı olsun hepinizin yaşadığı acıyı o kadar ıyı anlıyorum kı hele o korku ve biliyor musunuz benım evliliğimin sonu yok ortada bu çocuk varken yok

Sizlerin paylasimlarini okudukca iciM resmen cizzzzzz ediyor...Keske yardim edebilsek size elimizden bir sey gelse..Bu ne zor bir durumdur allahim yaaa...istisnalar haric

ayni evde oturupta halinden memnun olana rastlamadim ben...Atalarimiz bosuna laf konusmamis ev üstüne ev olayi yanlismiyim...Sizlerin bir an önce kendi yuvanizi

kurmanizi diliyorum..Yeni evleniceklerede burdan bir tavsiye yok bir kac ay yok bir yil diye düsünüpte ayni eve girmeyin..CIKMAK kolay olmuyo...Gekirse evliligi erteleyin

ama düsmeyin bu hatayaa artik...

kızlar Allah hepinize ayrı ev nasip etsin inşallah. benim aklıma şu geldi, aynı evdesiniz ya, bilgisayar geçmişini falan iyi temizleyin, görümce kayın falan okumasın dikkatli olun...

siz böyle konuşurken çocuklardan ne bekliyorsunuz ki:44:

Valla o kayınbirader sabır taşımı çoktan patlattı..Oğlum ile oyun oynarken güya oyun merdiven boşluğunda unutup içeri geçmiş..Öldüm öldüm dirildim..Sonra manyak deli ayı demeyi öğretmeye çalışır..Yedirmeklerim için bana bağırır annesinin laflarını sayar..En son da küçücük çocuğa bir çok defa bağırması..Vurmayı kendileri öğrettiler oyuncaklarını alıp fırlatmayı şimdi bana niye vuruyor diyor..Saç çekmesini öğrettiler..Sesim çıkmadı güzel güzel konuştum yapma istemiyorum size saygısız olur diye ne varmış ne oluyormuş diye cevap verdi..

En sonunda anlamadığı için kendi dilinden konuşmak zorunda kaldım..Benim daha 22 aylık o 16 yaşında ben onlara güzellikle ders çalış desem bile kayınvalidem küsüyor..e Benim oğlum da kendini savunamıyor..

Yaşadıklarımı bilseniz emin olun diğer arkadaşlarım gibi iyi sabırlısın dersiniz..

ha bu arada yine bu kayınbirader 3 5 ay önce oğluma sinirlenip ıssırdı..Uyardım valla yapmadım dedi..Gözümle gördüm o daha çok küçük yapma dedim yalandı..SİZ olsanız ne yapardınız..??????

Yaşamadan bilemiyorsun boşuna dememişler davulun sesi uzaktan hoş gelir.Tabiki çocuklarımıza kotu seyler soylmemek gerekir.Bırakır kotu seyler soylemeyi bağırmak ya da 3 yaşa kadar haır demek yapılan en buyuk yanlışlar ama oyle bir durumki en savunmasız olan cocuklar cekıyor

Bende kimseyi kırmak üzmek istemem ama kendileri her şeye karşıyorlar..O benim oğlum kendi canımdan da eşimden de kıymetli melek daha küçücük neyi öğretirsen onu yapacak kötü olsun istemiyorum..Kayınbirader babası ile lan diye konuşuyor manyak mısın sen diyor ben böyle olsun istemiyorum..Amcaları her kadar kötü şeyler öğretse de ilerde onlarla böyle konuşsun istemem..Haksız mıyım şimdi ben

Haklısın benim de basımda var oğlum 3 yasında.Hiçbir sey oğretemıyorum.En basiti bugün basıma gelen bir örnek:ev süpürüyorum oğlumda ip almış balona ip bağlar mısın dedi.Ben de bekle süpüreyim dedim bağlıcam oğlum ağlama modu.Babanne aldı ip geldi gel yawrum bağlayayım dedi.Ben de sınırler tavan yaptı.Çünkü ben oğluma diyorumki ağladığın zaman yapacaksam da yapmam alacaksm da almam.Bİr kere hayırsa evete dönmez.Biraz beklemen gerekiyor.Ee noldu cocuğun kafasında ben ağlayınca babnnem yatı.Bu yani küçücük gorduğumuz seyler ilerisi için cok kotu.Diyorum boşanayım gideyim ama nereye annmlerle de eskisi gibi değiliz.Eşimin seviyorum ama sevgi bir yere kadar.

Hic ayri eve cikma ihtimaliniz yok mu canim? Biz esimin bu sene okulu bitirmesini bekliyoruz askerden sonrada biraz para biriktirip cikacagiz insallah.

İyi yanlarida var kotu yanlarida var bence..bizde altli ustlu oturuyoruz..pek ozelin kalmiyo en kotu tarafi bu olsa gerek..kucuk bi ses duysunlar hemen yukari geliyolar..tam oglumu uyutuyorum zile basiyorlar..herseyime karisiyorlar..cocuga giydirdigim kiyafete kadar bazen...ama bunlari gormek istemiyorum..iyi yanlariyla mutlu olmaya calisiyorum..cunku iclerinde kotuluk oldugunu dusunmuyorum..mesala yemek yapamadigimda hemen yardimima kosar..canim bisy istedimi gizliden aliverirler..oyle iste..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…