- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
O evde birlikteyseniz güllük gülistanlık bir ayrılık beklemeyin. Kesinlikle sabrınızı zorlayacak kavgalar olacaktır, ağır sözler işitebilirsiniz. Ama sabredin, kararlı olun.
Eğer ayrılmak istiyorsanız, eşinize kendinizden yana şikayet etmeyin. Eşiniz memnunsa ayrılmaya yanaşmaz, halinizden onun da zarar gördüğünü anlatın, mesela diyebilirsiniz ki "geçen gün şöyle bir olay olmuştu ya sen farkında değilsin ama seni hor görüyorlar" gibi gibi... Olmayan bişeyin iftirasını atın demiyorum, olan olayları biraz süsleyerek dile getirin ki kendisi de rahatsız olmaya başlasın. Ama kendinizden yana olanları değil, eşinize karşı yapılan fakat eşinizin farkında olmadığı şeyleri dillendirin.
Amin inş hepimizin aynı derdi olan herkesin.Aynen biz de oyle eşimle tek tartısma nedenimiz 3. sahıslar.Eskiler diyorlar ya hnı olan cocuklara oluyor diye.Benim küçük kardesımın huylarını eşim begenmez kimseyı dınlemez kafa tutar.Diyorum oğlumuz da oyle olucak Allah Korusun.O zaman bır kac gun kendıne gelıyor sonra yıne unutuyor.Eskıden kendım için ayrılmak istıyordum bu wden şimd oğlum için.4 aydır calışıyorum.Oğlum kucuktu krese gıtmedı 3 gun gıttı krıze gırdı.Aldık babnne bakıyor.4 ayda hepten değişti çocuk.Allah'ım yardımcın olsun inşallah..Ben aynı binadayım ve çok ama çok zorlanıyorum dün 24 yaşındaki kayınbirader ayı demeyi öğretiyordu 16 yaşında ki git dedi çok afedersiniz ama kendini parçalayarak herkesin ortasında 22 aylık oğlumu eşime yani abisine şikayet ediyordu abiii bana git dedi şuna bir şey söyle diye..Bugün yine yaptı yeter kırarım senin kafanı dedim..ne iki de bir bağırıyorsun bana da babasına diyor ne oldu dedim..Eşimle birbirmize girdik sen benim kardeşime öyle söylemezsin diye..Sen kardeşini savunuyorsan kazık kadar anlasın laftan ne diye bağırıyor ki dedim sen söyleyemezsin dedi benim oğlum 22 aylıko savunmasız korurum tabi dedim..Yedik birbirimizi oturduk..
Tam benim konum aslında ama okuyunca hepten sınırlenıyorum.Arkadasım sormuşsun cocuk olsa nolur.Bİr arkadasın yorumunu okudum sadece.Sunu soyleyeyim.Hadı emzırdın emzırmedın kalın gıydırdın ıncce ıydırdın.Yok hasta m yok usta mı oldu cocuk.Dısarı cıkardın hastalandı,cıkarmadın bunaldı.Bunları astım ben ama asamadığım sey su.Oğlum oldu 3 yasında.Eğitmek istiyorum olmuyor.Ben hayır dıyorum kayınvalıde evet.Kızılmaması gereken yerde gorumcemın 9 yasındakı oğlu bıle oğluma bağırıyor.Biri sus biri dur.Oğlumun kafası allk bullak.Yanı ıstedığın gıbı gıydırememek gezdırememek yedırememek bu dedıklerımın yanında basıt kalıyor.Su an oğlum oyle cok sınırlı,Ne doğru ne yanlış oğretmeye calışıyorum.Ama ben hayır dıyorum hopp banannenın kucagında.En basıtı oğluma oyuncak toplatmayı oğretıyorum.Bilerek toplamıyorum babanne yanında soyluyorum.Mutfaga bır gıdıyorum geldığımde k.valıde baslamış toplamaya.O daha küçük.Şİmd avaz avaz bağırmak istıyorum.Onun beynı senden benden daha kuvvetli her seyı beynıne kazıyor.
O yuzden derim tabıkı hakkın cocuk istemek ama cok zor.
Eşim hep benden yana oldu ama sanırım o da artık yoruldu bılmıyorum.Bu cocuk olaylarında annemı cok terlıyorsun dıyor.Ben de ona soyledım acı ve gercek oğlumuzu kaybedıyoruz.Çunku 3 yasa kadar ne verdın verdın.
Amin inş hepimizin aynı derdi olan herkesin.Aynen biz de oyle eşimle tek tartısma nedenimiz 3. sahıslar.Eskiler diyorlar ya hnı olan cocuklara oluyor diye.Benim küçük kardesımın huylarını eşim begenmez kimseyı dınlemez kafa tutar.Diyorum oğlumuz da oyle olucak Allah Korusun.O zaman bır kac gun kendıne gelıyor sonra yıne unutuyor.Eskıden kendım için ayrılmak istıyordum bu wden şimd oğlum için.4 aydır calışıyorum.Oğlum kucuktu krese gıtmedı 3 gun gıttı krıze gırdı.Aldık babnne bakıyor.4 ayda hepten değişti çocuk.
Evet senin yorumundu.Benim eşim soyluyor ama kendı de uygulamıyor:dNasilda dogru anlatmissin canim ya benimkide 3 Yasinda bende aynilarini yasiyorum. Bu sekilde cocuk buyutulmesi her acidan zor. Sen benim yorumumu okudun sanirim. Bahsettiklerim ilk dogdugunda cikacak sorunlardi. Benim esimde benden yana ama agizini acip bir laf soylemiyor deli oluyorum. Gormedim duymadim ayaklarina yatiyor.
Ben yoruldum artık çok bir şey istemiyorum ki..Arkadaşlarım var inan çocuğu bile vermiyorlar..Ben kendim çıkmazsam bile eşime söylerim götür sevsinler diye..Ki bende çıarım iş güç var ise ya da hasta isem çıkmamışımdır..
Ben bu kadar ince düşünürken karşındaki de her şeye maydonoz oluyor ise Çıldırıyorum
Kızlar ben yatar..Rabbim Kimin ne dileği var ise Hayırlısı ile gerçeklerştirsin..
Rabbim evimize huzur sağlık versin..Maddi Manevi Sıkıntı yüzü göstermesin..VE Yüce Mevlam eşimizle çocğumuzla imtahan etmesin iNşallah..
yeter kırarım senin kafanı dedim..
siz böyle konuşurken çocuklardan ne bekliyorsunuz ki:44:
kızlar Allah hepinize ayrı ev nasip etsin inşallah. benim aklıma şu geldi, aynı evdesiniz ya, bilgisayar geçmişini falan iyi temizleyin, görümce kayın falan okumasın dikkatli olun...
Yaşamadan bilemiyorsun boşuna dememişler davulun sesi uzaktan hoş gelir.Tabiki çocuklarımıza kotu seyler soylmemek gerekir.Bırakır kotu seyler soylemeyi bağırmak ya da 3 yaşa kadar haır demek yapılan en buyuk yanlışlar ama oyle bir durumki en savunmasız olan cocuklar cekıyor
Bende kimseyi kırmak üzmek istemem ama kendileri her şeye karşıyorlar..O benim oğlum kendi canımdan da eşimden de kıymetli melek daha küçücük neyi öğretirsen onu yapacak kötü olsun istemiyorum..Kayınbirader babası ile lan diye konuşuyor manyak mısın sen diyor ben böyle olsun istemiyorum..Amcaları her kadar kötü şeyler öğretse de ilerde onlarla böyle konuşsun istemem..Haksız mıyım şimdi ben
Evet senin yorumundu.Benim eşim soyluyor ama kendı de uygulamıyor:d
Kv ye diyor nes ne derse o karısmayın ama uygulama sıfır.Ayrılmak da ımkansız evden.Yazın diyorum maddı sıkıntıları bıraz assak oğlumu krese alıştırmaya calışacağım.Gezılerı falan oluyor oyle alışır belki.Ben işe basladım benden hiç ayrılmamıştı direkt tam gun krese verince cok tepkı verdı kabuslar goruyordu.En azından biraz toparlanır inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?