Eşinin ailesiyle yaşayanlar, buyrun dertleşelim

O kisiden kisiye degisiyor canim bir kere elim catladi alciya alindi kaynanam ertesigun umursamadan koye gitti. Bir kerede ayagimda yumusak doku zedelenmesi oldu hic uzerine basamadim boyle aci boyle agri gormedim ben oturdugum yerde agliyordum o derece. Hoplaya ziplaya yemek yaptimda yine umursamadi kizina gitti yatmadan yatmaya eve geldi hep tabi o ayakla birde cocuk baktim. Cok pis benim kaynanamin bu huyu hastalanirim atesler icinde yatarim kizim sen git uyu ben bakiyim cocuga demez

ne güzel bi evin var mesala aynı evde olunca hiçbi özelin mahremiyetin kalmıyo ben en çok bu knda sorun yaşıyorum genelde evdekilerle aram iyi ama eşimle sorunlarım var benden ilgi bekliyo milletin içinde hiçbişey yapamıyorum birlikte olmak istemiyorum çünkü bonyo kayanamın yatak odasının hemen yanında kapısıda yaz kış açık her seferinde kavga etmekten ikimizde bıktık ayrı eve cıkmayı dününüyoruz yaz sonu gibi allah nasip ederse ama bunu nasıl açıklayacak onu hiç bilmiyorum

Su banyo meseleside ne zordur arkadas yaaa..ayni evin icinde yahu ne sacmalik düsüncesizlik...!!!!!!! kapilarida acikmissssssss yorum yokkkkk....!!!!!

Su banyo meseleside ne zordur arkadas yaaa..ayni evin icinde yahu ne sacmalik düsüncesizlik...!!!!!!! kapilarida acikmissssssss yorum yokkkkk....!!!!!

aynen aynenn ya ben aynı apartmandayız altlı üstlü oturuyoruz ayrı evlerde olmamaıza rağmen ses gidecek diye tedirgin oluyorum duvarlar çok ince yok yatak ses yapıcak yok banyodan su sesi gidecek gece anlayacaklar diye tedirgin oluyorum geçen sene de elti hamileydi doktor kalkma dediği halde geznip duruyodu gece de kanaması olyodu biz ne zman bişeye niyetlensek hepsi kapıya dikiliyodu xxxx kanaması geldi haydee hastaneye tabi gece saç baş ıslak anlaşılıyordu bi işler yaptığımız

Hic ayri eve cikma ihtimaliniz yok mu canim? Biz esimin bu sene okulu bitirmesini bekliyoruz askerden sonrada biraz para biriktirip cikacagiz insallah.

Su an için cok zor hatta imkansız işler berbat.Benim iş yerimde kapatacağım diyor.Ben de işsiz kalabilirim.Bİr de yaslılar ne kadar kendimizi düşünsemde vicdanım el vermiyor onları yalnız bırakmaya.Benim düşündüğümün binde biri bei düşünseler keske.
İnş siz hayırlısıyla evinize cıkarsınız.

Yasli olmalari kotu iste benim kayinvalidem ari gibi masallah. Hepimizin haakkinda hayirlisi neyse o olsun canim.

Bizimde öyle yakalanma vakalarimiz coktur

bende aynı dertten muzdarıbım sadece kayınvalıdem olsa öp basına koy ust katta ıkı eltım 2ser cocuk bıde hergun bızde yaşayan mahalle var sabır sabır demekten sabır taşı oldum bı de 7.5 aylık hamileyim gerısını sız duşunun

benimde teyzem kaynana kayın peder görümce falan yaşıyolar kaç senedir.. kadının psikolojisi tavan yaptı 3 çocuğu var 1 tanesini her ayrı kafadan sesler çıkarak laf söyleyerek çocuğuda etkilediler zekası yaşıtlarına göre biraz geride .. alt üst ayrılar fakat yeme içme bir. üzülüyorum valla hergün kavga ediyolar kaynanasıyla. kocası başta annesinden yanaydı ama şuan tarafsız, birazda teyzemden yana.. önemli olan eşlerin birbirlerine olan inancı sahiplenmesi.. bence herşey kocada bitiyor çünkü onun anne babası ve sözünün geçeceği tek insanda odur. bi tanıdık daha var onunda kayınvalidesi iyi biri fakat onlarda anlaşamadılar. nerde görsem gelinde kaynanada k.pederde dünya iyileride olsalar eşinle çocuğunla rahat olmadıktan sonra insan bi süre sonra sinir hastası oluyor. insan bazen kendi annesini babasının sözünü çekemiyor yanii... valla kızlar dünyaya bir kere geliyoruz sonradan pişman olmaktansa hayatınızı kendiniz yönlendirin eşinizede güzel güzel anlatın konuşun. hayatta kimsenin kimseye faydası yok eşinizden başka onlarda zaten anlayışla karşılayacaktır. ama baştan güzel izah etmeliyiz yanlış anlaşılmadan yoksa sizin onları sevmediğinizi sanarlar yada anlarlar :)

2 gündür gelemedim geçmişe de zamanım yok bakmaya eşim gelir birazdan..

Bugün bende komşular ile yaptığımız gün vardı..12 Kişi çocuklarda 6 da çocuk oldukça kalabalık servisleri hazırladım..Kayınbirader 16 yaşında ona da hazırlasam mı diye düşündüm 1 çay içeyim kısır koyarım dedim diyette börek tatlı vs. yasak..Oturdum çaydan bir yudum aldım arkadaşı ile eve gelmişler bize hazırlamayacak mısın..Deli oldum bir daha bana emir vaki yapma az sabretse idin getirecektim dedim..Her zaman böyle hafta sonuda annesi evde yok cumartesi yani eşim yatıyor ki ben kahvaltı hazırlayıp öyle çağıracaktım aradın mı hemen inerler çünkü saat 10 gibiydi..Eşimi aramış uyandırmış abi biz nerede yiyeceğiz aşağıda mı evde mi..Ölüyor ya dedim çatlayor boğaz derdinden..Yapmak bir şey değil ama emir vaki yapması dokunuyor sinir oldum..Günümün içine etti..Benim eşim bile su getir demez getirir misin der ya da hayatım lütfen getirir misin der keza kendi ailem de öyle bunlar emir..Saygı yok hürmet yok lan diye konuşurlar sonra sen büyüksün sus..Ne lanet bir şey büyük olmak..Kendileri ama büyükler istediklerini söyleler..!!

Cocukta hata bulamiyorum annesi görmüyomu bu tavirlari elbette görüyo kesin hosuna gidiyodur seni üzmesi

walla ben her zaman derim..kimse kimseye saygı duymaz..bunu insanlara sen öğreteceksin...her zaman yumuşak olursan seni dangalak yerine koyuyorlar..onun için saygıyı insanlara biz öğretmelyiz...o da nsl olur...tavrımızlaaaa...onların dediğiyle deilde, kendi bildiğimizle...yaşanmış tecrübedir:)))deneyin...

geçen cumartesi eşim iş arkadaşlarıyla paintball oynamış 4-5 gibi eve geldi adam yorulmuş duş aldı dışarı çıkalım dedi ona yiyecek bişeyler hazırladım o yemeğini yerken o gün bende temzlik yapmıştım terledim yoruldum dışarı çıkmadan bi de ben duş alıyım dedim tam girdim banyoya zıır zıır kapı çalıyor ama nasıl alacaklı gibi eşim baktı bizim cadolaz kaynana .. adamın banyodan çıktıgı belii ben de banyoya girmiş bulundum çıkamıyorum kadın ısrarla içeri yöneliyo eşim gir anne giir nevar dedi sert çıktı biraz kadın girdi içeri ben bekliyorum banyoda suyu açamıyorum şimdi yanlış anlayacak diye oturdu kalkmıyor amaaann dedim neyse ben işime baktım .. çıkınca eşime kızdım sinirimi ondan çıkardım napıyım diyo zorla daldı içeri yanlış anlamıştı şimdi laf söz eder dedim canım sıkıldı biraz .. eşimde o utansın biz mi utanacaz dedi desdursuz girmesin dedi :)

ya hu evin ayrı olsa da rahat yok bunlardan ...

Aynen öyle canım onlar utanmıyor ise sen niye utanıyorsun ki boşver..Kendi kendilerini küçük düşürüyorlar..Kimse kusura bakmasın evlenince kardeş olunmuyor karı-koca olunuyor

Aynen öyle canım onlar utanmıyor ise sen niye utanıyorsun ki boşver..Kendi kendilerini küçük düşürüyorlar..Kimse kusura bakmasın evlenince kardeş olunmuyor karı-koca olunuyor
ben aynı evde yaşıyorum benim eşimde öyle diyenlerden o utansın diyor zamanında oda yapmış aynı şeyleri girsin otursun odasında diyor

Az önce kayınvalidem rahatsızlanmış..Eşimin halaları geldi bende yukarda idim oğlumu uyutmak için indim eve..Kayınbirader geldi kolonya yenge dedi..Ne oldu dedim annem fenalaştı dedi..Fırladım yukarı ama korkudan ellerim titriyor..Tansiyon düşmüş meğersem ama gittim ağlamış gözleri şiş kayınbiraderler kayınpeder eşim tepesinde az açın burayı dedim..Su içtim önce ellerim titredi korkudan bir şey oldu sandım..Sonra kayınvalideme su içirdim..

Gelelim asıl konuya..Benim kayınvalide ile aram hiç iyi değildir..Ben oğlum için beyaz der isen o dakikada gözüme soka soka siyah der ve yapar dediğinide..1 senedir kıyafetime felan çok karışmaz..Öncesi çin işkencesi gibiydi..Az çok yazdım zaten biliyorsunuz durumları..
Birbirimizi pek sevdiğimiz söylenemez işin özü..Ama az önce fırladım yukarı ve gerçekten korktum bir şey oldu diye..Sizce ben anormal miyim :18::18::18:
ÇÜnkü beni deli ettiği zaman Rabbim canımı yaktığı kadar yansın diyen biriyim..Ama az önce korkudan ödüm patladı tabiri caiz ise..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…