- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
İyi yanlarida var kotu yanlarida var bence..bizde altli ustlu oturuyoruz..pek ozelin kalmiyo en kotu tarafi bu olsa gerek..kucuk bi ses duysunlar hemen yukari geliyolar..tam oglumu uyutuyorum zile basiyorlar..herseyime karisiyorlar..cocuga giydirdigim kiyafete kadar bazen...ama bunlari gormek istemiyorum..iyi yanlariyla mutlu olmaya calisiyorum..cunku iclerinde kotuluk oldugunu dusunmuyorum..mesala yemek yapamadigimda hemen yardimima kosar..canim bisy istedimi gizliden aliverirler..oyle iste..
İyi yanlarida var kotu yanlarida var bence..bizde altli ustlu oturuyoruz..pek ozelin kalmiyo en kotu tarafi bu olsa gerek..kucuk bi ses duysunlar hemen yukari geliyolar..tam oglumu uyutuyorum zile basiyorlar..herseyime karisiyorlar..cocuga giydirdigim kiyafete kadar bazen...ama bunlari gormek istemiyorum..iyi yanlariyla mutlu olmaya calisiyorum..cunku iclerinde kotuluk oldugunu dusunmuyorum..mesala yemek yapamadigimda hemen yardimima kosar..canim bisy istedimi gizliden aliverirler..oyle iste..
ne güzel bi evin var mesala aynı evde olunca hiçbi özelin mahremiyetin kalmıyo ben en çok bu knda sorun yaşıyorum genelde evdekilerle aram iyi ama eşimle sorunlarım var benden ilgi bekliyo milletin içinde hiçbişey yapamıyorum birlikte olmak istemiyorum çünkü bonyo kayanamın yatak odasının hemen yanında kapısıda yaz kış açık her seferinde kavga etmekten ikimizde bıktık ayrı eve cıkmayı dününüyoruz yaz sonu gibi allah nasip ederse ama bunu nasıl açıklayacak onu hiç bilmiyorum
Su banyo meseleside ne zordur arkadas yaaa..ayni evin icinde yahu ne sacmalik düsüncesizlik...!!!!!!! kapilarida acikmissssssss yorum yokkkkk....!!!!!
Hic ayri eve cikma ihtimaliniz yok mu canim? Biz esimin bu sene okulu bitirmesini bekliyoruz askerden sonrada biraz para biriktirip cikacagiz insallah.
Su an için cok zor hatta imkansız işler berbat.Benim iş yerimde kapatacağım diyor.Ben de işsiz kalabilirim.Bİr de yaslılar ne kadar kendimizi düşünsemde vicdanım el vermiyor onları yalnız bırakmaya.Benim düşündüğümün binde biri bei düşünseler keske.
İnş siz hayırlısıyla evinize cıkarsınız.
aynen aynenn ya ben aynı apartmandayız altlı üstlü oturuyoruz ayrı evlerde olmamaıza rağmen ses gidecek diye tedirgin oluyorum duvarlar çok ince yok yatak ses yapıcak yok banyodan su sesi gidecek gece anlayacaklar diye tedirgin oluyorum geçen sene de elti hamileydi doktor kalkma dediği halde geznip duruyodu gece de kanaması olyodu biz ne zman bişeye niyetlensek hepsi kapıya dikiliyodu xxxx kanaması geldi haydee hastaneye tabi gece saç baş ıslak anlaşılıyordu bi işler yaptığımız
Bizimde öyle yakalanma vakalarimiz coktur
2 gündür gelemedim geçmişe de zamanım yok bakmaya eşim gelir birazdan..
Bugün bende komşular ile yaptığımız gün vardı..12 Kişi çocuklarda 6 da çocuk oldukça kalabalık servisleri hazırladım..Kayınbirader 16 yaşında ona da hazırlasam mı diye düşündüm 1 çay içeyim kısır koyarım dedim diyette börek tatlı vs. yasak..Oturdum çaydan bir yudum aldım arkadaşı ile eve gelmişler bize hazırlamayacak mısın..Deli oldum bir daha bana emir vaki yapma az sabretse idin getirecektim dedim..Her zaman böyle hafta sonuda annesi evde yok cumartesi yani eşim yatıyor ki ben kahvaltı hazırlayıp öyle çağıracaktım aradın mı hemen inerler çünkü saat 10 gibiydi..Eşimi aramış uyandırmış abi biz nerede yiyeceğiz aşağıda mı evde mi..Ölüyor ya dedim çatlayor boğaz derdinden..Yapmak bir şey değil ama emir vaki yapması dokunuyor sinir oldum..Günümün içine etti..Benim eşim bile su getir demez getirir misin der ya da hayatım lütfen getirir misin der keza kendi ailem de öyle bunlar emir..Saygı yok hürmet yok lan diye konuşurlar sonra sen büyüksün sus..Ne lanet bir şey büyük olmak..Kendileri ama büyükler istediklerini söyleler..!!
Cocukta hata bulamiyorum annesi görmüyomu bu tavirlari elbette görüyo kesin hosuna gidiyodur seni üzmesi
aynen aynenn ya ben aynı apartmandayız altlı üstlü oturuyoruz ayrı evlerde olmamaıza rağmen ses gidecek diye tedirgin oluyorum duvarlar çok ince yok yatak ses yapıcak yok banyodan su sesi gidecek gece anlayacaklar diye tedirgin oluyorum geçen sene de elti hamileydi doktor kalkma dediği halde geznip duruyodu gece de kanaması olyodu biz ne zman bişeye niyetlensek hepsi kapıya dikiliyodu xxxx kanaması geldi haydee hastaneye tabi gece saç baş ıslak anlaşılıyordu bi işler yaptığımız
geçen cumartesi eşim iş arkadaşlarıyla paintball oynamış 4-5 gibi eve geldi adam yorulmuş duş aldı dışarı çıkalım dedi ona yiyecek bişeyler hazırladım o yemeğini yerken o gün bende temzlik yapmıştım terledim yoruldum dışarı çıkmadan bi de ben duş alıyım dedim tam girdim banyoya zıır zıır kapı çalıyor ama nasıl alacaklı gibi eşim baktı bizim cadolaz kaynana .. adamın banyodan çıktıgı belii ben de banyoya girmiş bulundum çıkamıyorum kadın ısrarla içeri yöneliyo eşim gir anne giir nevar dedi sert çıktı biraz kadın girdi içeri ben bekliyorum banyoda suyu açamıyorum şimdi yanlış anlayacak diye oturdu kalkmıyor amaaann dedim neyse ben işime baktım .. çıkınca eşime kızdım sinirimi ondan çıkardım napıyım diyo zorla daldı içeri yanlış anlamıştı şimdi laf söz eder dedim canım sıkıldı biraz .. eşimde o utansın biz mi utanacaz dedi desdursuz girmesin dedi :)
ya hu evin ayrı olsa da rahat yok bunlardan ...
ben aynı evde yaşıyorum benim eşimde öyle diyenlerden o utansın diyor zamanında oda yapmış aynı şeyleri girsin otursun odasında diyor
Aynen öyle canım onlar utanmıyor ise sen niye utanıyorsun ki boşver..Kendi kendilerini küçük düşürüyorlar..Kimse kusura bakmasın evlenince kardeş olunmuyor karı-koca olunuyor
ben aynı evde yaşıyorum benim eşimde öyle diyenlerden o utansın diyor zamanında oda yapmış aynı şeyleri girsin otursun odasında diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?