- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
aynen aynenn ya ben aynı apartmandayız altlı üstlü oturuyoruz ayrı evlerde olmamaıza rağmen ses gidecek diye tedirgin oluyorum duvarlar çok ince yok yatak ses yapıcak yok banyodan su sesi gidecek gece anlayacaklar diye tedirgin oluyorum geçen sene de elti hamileydi doktor kalkma dediği halde geznip duruyodu gece de kanaması olyodu biz ne zman bişeye niyetlensek hepsi kapıya dikiliyodu xxxx kanaması geldi haydee hastaneye tabi gece saç baş ıslak anlaşılıyordu bi işler yaptığımız
Niye anormal olasin canim sevmesekte baslarina birsey gelmesini istemeyiz. Bende bugun zorla hastaneye yolladim kaynanami inat etti gitmiyordu benden fircayi yiyince gitti :)
biz aynı evde yaşamıyoruz ama yeme içme bir gibiyiz akşam yemek yiyip çay içtikten sonra ayrılıyoruz bu şekilde bile çekilmez oluyo evimde işlerim bitmiyo kendime göre yaşantım olmuyo bu şekilde bile çekilmez oluyo Allah hepinizin yardımcısı olsun
evet yeni evliyim benim evim altlı üstlü değil ama ben hergün gidiyorum eşim işten geliyo oraya ye iç eve git....çat kapı meselesi olmuyo sadece bizde ama birbirimize vakit ayıramıyoruz.birde aile yapılarımız farklı ne biliyim onlarda herkesin ağzında küfür var bagırma çagırma eksik olmuyor yeni evlendiğim için çok zor geliyo yanlarındayken çok tedirgin oluyorum her an azar işitebiliyorum ve en ufak şeyden...birde eski kafalar bir yere giderken hemen kayınpederim ben götüreyim seni diyor hep bi yere giderken izin almamı istiyolar vs vs..bunlarda benim zoruma gidiyo çünkü ben üni mezunuyum yani kendimi yüksek gördüğümden degil sadece 4sene zaten en tek başıma yaşadım yani bi yere giderken kendim gittim geldim.... ne biliyim işte alışık olmadığım durumlar o yüüzden baya zor oluyo..
amiinnn yeni mi evlesin..Çocuk var mı bilmiyorum çocuktan sonra biraz bu konuda rahatlıyorsun..Ben sürekli çıkmıyordum..Hoş onlar geliyordu ama olsun en azından evimde oluyordum biz 11 e kadar orada isek onlar bir saat 2 saat durup gidiyorlar..
evet yeni evliyim benim evim altlı üstlü değil ama ben hergün gidiyorum eşim işten geliyo oraya ye iç eve git....çat kapı meselesi olmuyo sadece bizde ama birbirimize vakit ayıramıyoruz.birde aile yapılarımız farklı ne biliyim onlarda herkesin ağzında küfür var bagırma çagırma eksik olmuyor yeni evlendiğim için çok zor geliyo yanlarındayken çok tedirgin oluyorum her an azar işitebiliyorum ve en ufak şeyden...birde eski kafalar bir yere giderken hemen kayınpederim ben götüreyim seni diyor hep bi yere giderken izin almamı istiyolar vs vs..bunlarda benim zoruma gidiyo çünkü ben üni mezunuyum yani kendimi yüksek gördüğümden degil sadece 4sene zaten en tek başıma yaşadım yani bi yere giderken kendim gittim geldim.... ne biliyim işte alışık olmadığım durumlar o yüüzden baya zor oluyo..
biz altlı üstlü oturuyoruz ama benim kayınvalidem çok iyi Allah'a şükür
pufff işte o çok çok kötü var ya çocuğun olduğunda onları öğrenmesin diye göbeğini çatlatacaksın(( Valla benimkiler de biz götürelim derler uzak ise işime gelir İzin olayı kadar iğrenç bir şey yok..BEN ilk zamanlar atıyorum kuaföre gideceğim diye haber veriyordum kayınvalide hemen ne yapacaksın diye soruyordu sinir oluyordum..Eşime dedim her defasında yalan mı söyleyeyim ağdaya mı gidiyorum diyeyim dedim dk dk rapor vermek zorunda değilim diye diye diye şükürler o bitti gitti..
Valla güzelim ben lise mezunuyum ama bana da koyuyordu..İnsanın alışık olduğu bir hayat var nihayeti bu yaşa gelene kadar seninde sana ait bir hayatın vardı..Benimkilerde şöyle yapcaksın böyle giyeceksin çok üzerime geldiler bir gün dayanamadım açtım ağzımı kayınvalideye neyi sorun yapıyorsun sen dedim , yeter ya ben sokakda büyümedim nerede ne yapılması gerektiğini biliyorum benimde annem babam var şükür olması gerekeni biliyorum..Ben ne kadar emek veriyorum size uymak için ama yok anlayış yok şunu çıkart bunu giy yeter ya dedim bende insanım..Benimde bir hayatım vardı dedim e o hayat bitti şimdi buraya uymak zorundasın valla sağım solum açık gezmiyorum mini giymiyorum yeter dedim patladım..
yok canım zaten sorun üni veya lise mezunluğu degil benim dedigim zaten 4 sene tek yaşamışım bişeyleri halletmişim şimdi de rahat bırakın ama olmuyor.zzaten başka sorunlarımızda var onla ugraşıyouz eşimle beraber bi de bunların gelenek görenekleri bitmiyo benim ailem de de saygı ön plandadır ama bunlar başka illaki poh pohlayacaksın izin alacaksın Allahtan eşim iyi o pek taviz vermiyor ama ben herşeyi mahvediyorum çok taviiz veriyorum kimse kırılmasın diye ama bu seferde ben rahat degilim bi yere gitsem sylemeden huzursuz oluyorum..zormuş evlilik bide benim yapımdakiler için çok zor çünkü o kırılmasın bu kırılmasın diye cevap vermem kimseye herşeye evet derim hayır demeyi öğrenmem lazım..bagırsalar da ağzımı açmam malesef
yok canım zaten sorun üni veya lise mezunluğu degil benim dedigim zaten 4 sene tek yaşamışım bişeyleri halletmişim şimdi de rahat bırakın ama olmuyor.zzaten başka sorunlarımızda var onla ugraşıyouz eşimle beraber bi de bunların gelenek görenekleri bitmiyo benim ailem de de saygı ön plandadır ama bunlar başka illaki poh pohlayacaksın izin alacaksın Allahtan eşim iyi o pek taviz vermiyor ama ben herşeyi mahvediyorum çok taviiz veriyorum kimse kırılmasın diye ama bu seferde ben rahat degilim bi yere gitsem sylemeden huzursuz oluyorum..zormuş evlilik bide benim yapımdakiler için çok zor çünkü o kırılmasın bu kırılmasın diye cevap vermem kimseye herşeye evet derim hayır demeyi öğrenmem lazım..bagırsalar da ağzımı açmam malesef
Taçsız prenses ; benimde en muzdarip oldğum konulardan biriydi bu çocuğun ağzına sürekli bişeyler tıkıştırmak ..
Ama ben bu konuda çok sert oldum , daha 1,5 aylıkken mevlüdünde kavurma yedirilmeye çalışılınca ben bu işin sonunun kötüye gittiğini o anda fark ettim , hala vermeye çalışıyolar ama ben uzanıp ellerinden kapıyorum ve yasak , çok istiyorsanız kendiniz yiğin diyorum ..
Oğlum ile ilgili herşeye ben karışırım tek başıma büyütüyorum , sevin öpün ama hiçbişeyine karışmayın ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?