Eşinin ailesiyle yaşayanlar, buyrun dertleşelim

gerçekten çok sinir bozucu bir durum.b..kmu var ne arıyosun çekmecelerde dimi?benim böyle sıkıntılarım yok çook şükür.ayrı evim.ama ablamın kaynanası böyleydi.ablam 2 dakika evden çıksa karıştırmadığı yer kalmazdı.ablam bişey arar örneğin işte şu bilmemneyin altında felan derdi.anlardık haliyle karıştırdığını.beraber yaşamak gerçekten zor olsa gerek.Allah yardımcısı olsun beraber yaşayanların ve tez zamanda kurtarsın.biz yazın hafta sonrası kaynanamların yazlığına gideriz.severim iyi insanlar,rahatlar sıkılmazsın yanlarında.ama ben kasılıyorum.yani tuvalet,duş vs.kayınpeder evde rahat olanıyorsun haliyle kaldı ki benim 2 gün.hep bunu yaşayan arkadaşlara gerçekten sabır diliyorum..

Altlı üstlü canım..Yemek içmek ayrı..yuhhhh Ruh hastası..!!!

Amin cümlemizi inşallah..Keşke büyükler bu kadar bencil olmasa bir de biraz daha huzurlu olabilsek..

İlk 4 ay 6 ay inanımıyordu sen benim annemi kıskanıyorsun diyordu..Anneni kıskanmıyorum o senin annen eski sevgilin ya da kumam mı ki kıskanayım diye yiyorduk birbirimizi..Bir olay patladı abimi aramışlar..Mağdur olan benim ama şikayet için abimi aramışlar..O zaman herşeyi öğrendi ailem destek olmaya başladılar abilerim eşimi çok seviyorlar..Bana sürekli onu anlamaya çalış diyorlardı..Annesi ne desin diye beni suçlamasın dedim..Abilerim Allah razı olsun gel git eşim beni anlamaya başladı..O olaydan sonra annesini gözlemlemiş..Haklısın diyordu arada sadaka veresim geliyordu

O kadar hiç küs kalmadım..Ama tartıştık mı o bir odaya ben bir odaya uzun bir zaman böyle olur..

İş eşlerde bitiyor diyoruz ama asıl iş annelerinde bitiyor..insanlar hiç vazgeçmiyorlar uğraşmaktan..Ben şükürler olsun 1 senedir rahatım direk bana karışmıyor çok önce ev kıyafetlerime dışarıda giydiğime makyajıma evimde ki biblolara varana kadar karışırdı..Ama şimdi oğlum var mücadele oradan devam ediyor onu yedir bunu giydir vs. vs.

Rabbim sabırlar versin inşallah Hepimize..

Tüm bunları bende yaşadım zamanında.Boşanarak kurtuldum.Ne yaparsanız yapın bir kere eşinizin ailesiyle ters düşmüş ve yüz göz olmuşsanız ( sebep ne olursa olsun) daha toparlanmıyor.Tecrübeyle sabittir.Çocuk varsa iş daha da zor.Siz mi büyüteceksiniz onlar mı ? Ne derseniz deyin arkadaşlar oluru yok.Sonuç belli.Allah yardımcınız olsun.

aynı apartmandayız.üstümde elti karşısında kayınvalideler.elti hep bzi dinler ve kayınvalidelere yetiştirir en basiti dün gece tarıştık ama kısa bi tartışmaydı gitmiş akşam çok kavga ettiler diye anlatmış ortalığı karıştırdı.evimde ne rahat konuşabiliyorum ne tartışabiliyorum ya vallahi taşınma durumumuz olsa 1 dakika bile durmam bu şehirde benden uzak olsunlar ama mecbur bu işkenceyi çekiyoruz

hlya1987 send hoşgeldn cnm baya şeyler yaşamışın .teldn yazıorum ya yoksa çok şeyler yazcamda teldn zor oluo..o hömkürmenimerak ettım kız banada öğretsene

hoşbulduk canım :) ya aslında o kadar içine kapanık sessiz sakin bir insanım pöff deseler çekilir ağlarım ama 5 sene sonunda sinirlerim o kadar yıpranmışki o anı hatırlayamıyorum bile ne yaptığımı.. eşim anlatıyor sonradan ilk defa seni böyle gördüm bu kadar seni üzdüklerini nasıl anlamadım diye kendini suçlar hala halbuki suç bende baştan beri sessiz kalmasaydım bunların hiçbiri olmazdı belki çünkü ne kadar sessiz kalırsan o kadar tepene çıkıyolar canım her hakkı buluyolar kendinde en güzeli baştan mesafeyi korumaktı ama yaşanması gerekmiş yaşadık.. o sinir kriziyle elime ne geçtiyse fırlatmışım kayınvalidemin göğsüne kitap gelmiş felan hiç hatırlamıyorum nasıl kaybetmişim kendimi ki hangi ara toparlanıp gittiler hayal meyal hatırlayabiliyorum kendime geldiğimde eşim kolonyayla yükümü yıkıyodu bazen aklıma geldikçe bile çıldırcak gibi oluyorum

canım ayrı düzeni herkez ister seninde istemen en doğal hakkın tabi eşyayı felan düşünmeden atıcaksın kendini önce ayrı ev için plan yap kiralık uygun bir ev bulun çıkın bi an önce eşinide ikna et biz bütün eşyaları kaynanama yolldık yerde oturduk ama o kadar rahatladımki sonradan yavaş yavaş alırsınız ilk hedefin o kadından kurtulman canım keşke bizi buna mecbur bırakmasalardıda gül gibi oturup gitseler ama olmuyo işte bazen böyle düşününce kendimi canavar gibi hissediyorum kendimi suçluyorum ama aklıma geldikçe onların yaptıkları benim yaptığım hiç bişey yok ki ağzımdan tek kötü laf çıkmamış o anda bile gayet başımı rahat koyuyorum yastığa onlar düşünsün

boşanmanıza çok üzüldüm sema73 keşke eşin sana destek olsaydı sanırım olmadığı için ayırdınız yolları benimde eşim destek olmasaydı ne kadar seversem seveyim bizde ayrılırdık ama hep benim tarafımda oldu o yüzden şimdi daha çok seviyorum her şey eşte bitiyor bence.. bencede toparlanmıyor ama şu an rahatlarmıdır sizin ayrılmanıza sebep oldukları için nasıl rahat koyuyorlar yastığa başlarını yuva yıkanın yuvasıda olmaz şayet benim eşimin teyzesi kaynanamdan çok kaynanalık yaptı bize hep fitnelik düşündü ama şimdi noldu bizi ayırmaya çalışırken kendi kızları yuvalarından oldu keşke olmasalardı ama insan biraz düşünmesi lazım Allah bu dünyada gösteriyor sen içini rahat tut umarım bundan sonra mutluluk peşini bırakmaz

Eski eşimle severek ayrıldık.Her zaman da benim yanımdaydı.Beni bu konu da hiç üzmemişti.Garip değil mi ? Ama öyle .Rahmetli eski kayınvalidemden uzaklaşmak için ayrı şehirde bile yaşadık ama dediğim gibi olmuyor.İnsanın ailesiyle sevdiği arasında kalması korkunç bir durum.Emin olun sizden çok eşiniz acı çekiyor.Ama dediğim gibi işin içinde aile varsa taraf ne olursa olsun sonuç bellidir.Ayrılalı uzun zaman oldu.Hayırlısı olmuş şimdi ki eşimle hem çok mutluyum hem de huzurluyum.Eski eşim de tekrar evlendi.Ne yazık ki annesi vefat etti.Mekanı cennet olsun.

bunun en büyük örneği benidir heralde allahım evlenim die etmediğim dua kalmamıştı artık evdekiler benle dalga geçiodu uçucan die...okadar istiyodumki hergün saçımı başımı yoluyodum niye evlenemioz die...okadar aptaldımki..bu istek yüzünden işte beraber oturmanın nasıl kötü bişe olabilceğini düşünemedim..b.....k var sanki noluyosa evlenince....aşk mı kalıyo sevgi bile tükenio bazen soğuyorsun eşinden.......o kitabı okuma isterdim ama 10 tl benim için büyük bi mebla ne yalan sölim):
çok sinir bozuc yaa keşke en başından kilidi değiştirtseydin cnm neyseki şimdi kurtulmuşundur değiştirmişinidr ya

o elti saçı başı yonulası bi eltiymiş...allah yarım etsin cnm sana...laf sokmaya devam gözünü korkut yaa dediokuducuardan nefret ederim

kiraya çıkmıyor canım eşim kesinlikle
ev alcak işte bakalım bekliom

valla hepsinin bahanesi aynı.kıraya cıkmam ancak ev alınca cıkarım diye.benim esimde boyle diyor.artık ınanmıyorum.ınsan ıstedikten sonra herseyı yapar.olan bize oluyor esinle ugras annesiyle ugras .psikolojım bozuldu valla herseyden nefret eder oldum.esime gore hersey normal nasıl olsa ıstedigini hayatı yasıyor.ıstedigini zaman yatıyor ıstedigini
zaman kalkıyor ıstedegi herseyı yapıyor.niye aynı evde yasamktan rahatsız olsun kı.allah kocalarımıza akıl versin.rabbim bizede kendi evimiz olmasını nasip etsin.zaten birtek rabbim var

Takistik yine kayinpederle kapattim kendimi odama. Oglumun toplarini saklamistim oynarken dusup dusup kafa goz yariyor diye. Tutturmus demin topta top diye bende mutfaktaydim aglama sesini duyunca tam topunu vermek icin yanina gidiyordum kiii kayinpederim bagirdi verin sunun topunu diye. Bagirinca yedim kafayi bende bagirdim vermiyorum diye mutfaga dondum. Kaynanamda mutfaga geldi herseye karisiyor buda ne bu boyle ya diye bide ona bagirdim kapandim odama. Sabir falan kalmadi bende eskiden gikim cikmazdi artik dayanamiyorum e 5 sene oldu kolay degil. Seytan diyo al oglunu cek git annenin evine ama kocami cok seviyorum. Bu kadar sevmesem 1 saniye bile kalmam bu evde.

Az önce kayınpeder geldi..Kapıyı eşim açtı neredesiniz hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor dedi sinir oldum..Daha bu sabah kahvaltıya bendelerdi..Sülük gibi yapışık mı gezmemiz gerek ne anlamıyorum ki..!!

salam benimde sorunum aynı 3 senelik evliyim ben düşüncelerine aynen katılıyorum aslında bizimkiler iyi insanlar ama karı koca olunca aynı evde evde olmuyor bu konunun açılmasına çok sevindim hiç değil dertleşiriz biraz

Tam benim konum aslında ama okuyunca hepten sınırlenıyorum.Arkadasım sormuşsun cocuk olsa nolur.Bİr arkadasın yorumunu okudum sadece.Sunu soyleyeyim.Hadı emzırdın emzırmedın kalın gıydırdın ıncce ıydırdın.Yok hasta m yok usta mı oldu cocuk.Dısarı cıkardın hastalandı,cıkarmadın bunaldı.Bunları astım ben ama asamadığım sey su.Oğlum oldu 3 yasında.Eğitmek istiyorum olmuyor.Ben hayır dıyorum kayınvalıde evet.Kızılmaması gereken yerde gorumcemın 9 yasındakı oğlu bıle oğluma bağırıyor.Biri sus biri dur.Oğlumun kafası allk bullak.Yanı ıstedığın gıbı gıydırememek gezdırememek yedırememek bu dedıklerımın yanında basıt kalıyor.Su an oğlum oyle cok sınırlı,Ne doğru ne yanlış oğretmeye calışıyorum.Ama ben hayır dıyorum hopp banannenın kucagında.En basıtı oğluma oyuncak toplatmayı oğretıyorum.Bilerek toplamıyorum babanne yanında soyluyorum.Mutfaga bır gıdıyorum geldığımde k.valıde baslamış toplamaya.O daha küçük.Şİmd avaz avaz bağırmak istıyorum.Onun beynı senden benden daha kuvvetli her seyı beynıne kazıyor.
O yuzden derim tabıkı hakkın cocuk istemek ama cok zor.
Eşim hep benden yana oldu ama sanırım o da artık yoruldu bılmıyorum.Bu cocuk olaylarında annemı cok terlıyorsun dıyor.Ben de ona soyledım acı ve gercek oğlumuzu kaybedıyoruz.Çunku 3 yasa kadar ne verdın verdın.

Çocuk konusunda kac yıllık evlısın ve kac yasındasın onu bılmıyorum.Yazdıysan tekrar soruyorum kusura bakma takıp edemedım konuyu.Malum bılgısayar odamda.Nasıl salonu gelenı gıdenı bırakıp da gecelım odamıza değil mi ama?

Allah'ım yardımcın olsun inşallah..Ben aynı binadayım ve çok ama çok zorlanıyorum dün 24 yaşındaki kayınbirader ayı demeyi öğretiyordu 16 yaşında ki git dedi çok afedersiniz ama kendini parçalayarak herkesin ortasında 22 aylık oğlumu eşime yani abisine şikayet ediyordu abiii bana git dedi şuna bir şey söyle diye..Bugün yine yaptı yeter kırarım senin kafanı dedim..ne iki de bir bağırıyorsun bana da babasına diyor ne oldu dedim..Eşimle birbirmize girdik sen benim kardeşime öyle söylemezsin diye..Sen kardeşini savunuyorsan kazık kadar anlasın laftan ne diye bağırıyor ki dedim sen söyleyemezsin dedi benim oğlum 22 aylıko savunmasız korurum tabi dedim..Yedik birbirimizi oturduk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…