Eşinin ailesiyle yaşayanlar, buyrun dertleşelim

malesef erkekler ailelrine laf söletmiyorr ee herkezin kendisi anası babası görürlermi hiç hatalrını
benim eşim çok yapıyor bunu hiç bi zaman onlara sinirendiğini görmem ama bana gelince el bile kaldıryor

ayyyyyyyy canım allah bin kere razı olsun ettiğin dualr kat ve kat geri dönsün sana bebeğim çok saolasın özelimi sildim canım yazabilirsin istediğini inş. bana ettiğin dua kabul olmuştur senin duan sayesinde çıkarım belki bu hapishaneden...
nefret ediyorum kaynanamdan nefret artık dayanamıyorum yüzünü bile görmek istemiyorum...

sendemi bir oturyorsun hoşgeldin aramıza

sendemi bir oturyorsun hoşgeldin aramıza[/QUOTE]

evet canım 2 senelik evliyim beraber oturuyoruz ve artık bende ayrı ev istiyorum ama kp olmadığı için eşim annesini bırakıp ayrılmak istemiyor birazda borç var bide kendi evim varken kiraya çıkmam diyor ama benim artık dayanacak gücüm kalmadı... burdaki tüm yazıları okudum herkes önce anne evine dönmüş sonra eşleri ayırmış evi ne yani tek çare bu mu baba evine geri mi dönmek???????

evet canım 2 senelik evliyim beraber oturuyoruz ve artık bende ayrı ev istiyorum ama kp olmadığı için eşim annesini bırakıp ayrılmak istemiyor birazda borç var bide kendi evim varken kiraya çıkmam diyor ama benim artık dayanacak gücüm kalmadı... burdaki tüm yazıları okudum herkes önce anne evine dönmüş sonra eşleri ayırmış evi ne yani tek çare bu mu baba evine geri mi dönmek???????

Bende 1, 5 yil ayni evde yasadim resmen cehennemdi Biz nasil ayrildik dersen benim kayinpeder vefat etmis kaynanamda oglumlarin evlenince evlenirim demis kucuk ogluda yani biz evlenince Evlendi kaynanam ama benim ustume basarak ( gelin yuzunden evleniyorum dedi herkese ) esi 1 ay once vefat etti bende esimle konusarak annemlere yakin bi yere tasimdim Simdide arkamdam yalniz kaldim gelinde kacti diyomus Susmaz bu kaynans milleti

sendemi bir oturyorsun hoşgeldin aramıza

evet canım 2 senelik evliyim beraber oturuyoruz ve artık bende ayrı ev istiyorum ama kp olmadığı için eşim annesini bırakıp ayrılmak istemiyor birazda borç var bide kendi evim varken kiraya çıkmam diyor ama benim artık dayanacak gücüm kalmadı... burdaki tüm yazıları okudum herkes önce anne evine dönmüş sonra eşleri ayırmış evi ne yani tek çare bu mu baba evine geri mi dönmek???????[/QUOTE]

kaynana tek olunca kocalar hiç çıkmıyor canım yaa ama belli olmaz du bakalım kesinkez mi istemio kocan
malesef bunun en garanti yolu terketmek kaçmak gitmek ama ben bunu yapmak istemiyorum deli cesareti lazım arkadaşları kutluyorm cesaretlerinden dolayı

[QUOTE=aksamgunesi;28............................................................................................................................

AKŞAMGÜneşi

kaynana tek olunca kocalar hiç çıkmıyor canım yaa ama belli olmaz du bakalım kesinkez mi istemio kocan
malesef bunun en garanti yolu terketmek kaçmak gitmek ama ben bunu yapmak istemiyorum deli cesareti lazım arkadaşları kutluyorm cesaretlerinden dolayı

Ayy kizlar bunaldiim herkes kaynanadan sikayet ediyor ben kayinpederden. Artik oyle bir duruma geldim ki adamin cenesini birakin varligi bile rahatsiz ediyor. Valla kaynanamin hatirina cok laf sokamiyorum yoksa verecem bi guzel agizinin payini. Yazik kadincagizda arada kaliyor onada aciyorum.

sen hep pederden şikayetçisin canım
çok sinir bozucu oluyor pederin çekilmezliği
napıyor mesela ndiyor da bukadar canın sıkılıyor

akşamgüneşi bilmiorm cnm benimkide aynı öle diyo işte alanaa kadar bende yicem kafayı zaten yedim ben ya

şu eşlerimizi nasıl ikna edeceğiz ki olmuyor işte olmuyor illa sonunda zarar mı görmemiz lazım biz onlar için hayatımızı değiştiriyoruz onlar bizim için annesinden ayrı evde oturamıyor...

akşamgüneşi bilmiorm cnm benimkide aynı öle diyo işte alanaa kadar bende yicem kafayı zaten yedim ben ya

şu eşlerimizi nasıl ikna edeceğiz ki olmuyor işte olmuyor illa sonunda zarar mı görmemiz lazım biz onlar için hayatımızı değiştiriyoruz onlar bizim için annesinden ayrı evde oturamıyorlar...

şu eşlerimizi nasıl ikna edeceğiz ki olmuyor işte olmuyor illa sonunda zarar mı görmemiz lazım biz onlar için hayatımızı değiştiriyoruz onlar bizim için annesinden ayrı evde oturamıyor...

aynen öle canım bakalım bu topik altında tek tek kurtulduğumuzu görmek isterim gel sık sık olurmu yanlız bırakmayaım birbirmizi hadi iyi akşamlar tatlım yarın görüşürz

Kızlar, Allah hepinize tez zamanda ayrı eviniz olmasını nasip etsin inşallah.
Annemin bir komşusu var 3 kızı 1 oğlu var kadının. 2 kızı ve oğlu evli. Oğlu evlenince işi eve yakın olsun, kızlar uzakta oturuyor oğlu da gitmesin diye yanına aldı. Ne zaman görsem hep iyiydiler daha doğrusu dışarıdan öyle görünüyordu. Evlerine gittiğinde ise sürekli gelin hizmet eder, kızlar sigara içerler. Kızlarının çocukları var kızlar sigara muhabbet, gelin hep çocukların peşlerinde. Kızlar olmadığı zaman da kaç kere gördüm, gelinin elinden toz bezi düşmez. Kayınvalidesi her zaman överdi gelinini ama ne olduysa apar topar ayrıldılar. İnşallah evinde mutludur.

Aklıma o kız geliyor bu topiği okudukça. Gelin olabilirsiniz, ev işlerine yardımcı olabilirsiniz sonuçta aynı evi paylaşıyorsunuz illa ki yardımcı olacaksınız. Ama şunu unutmayın, kayınvalideniz siz gelmeden önce o evi çekip çevirebiliyordu. Bu nedenle sürekli kendinizden ödün vererek ,kimse için hizmetçi olmayın. Sözüm meclisten dışarı, bazı aileler gelinleri zaten bu nedenle aynı evde istiyorlar.

yazılanları okuyunca ve kendi hayatımıda göz önünde bulundurunca bir tek şey çıkıyor ortaya

evlenmeden önce aptal aşıklar gibi seninle herseye varım tarzında biz beraber olalımda samanlık seyran olur şeklinde olmuyor malesef..

önce kendimi tanımalıyız ne istediğimizi bilmeliyiz bizi nasıl bir hayat mutlu eder diye düşünmeli ona göre karar vermeliyiz..

duygusallıgı pembe gözlükleri bi kenara bırakıp gercekçi olmalıyız..

aşkla bu iş yürümüyor.. ve kaybeden zarar hüsrana ugrayan kadınlar oluyor..

en azından bundan sonra evlenecek olanlar bunları göz önünde bulundururlarsa iyi olur..

arkadaslar geçenlerde bir kitap okudum mutlaka tavsiye ederim 10 tl falan sanırım

Nevzat tarhan / evlilik psikolojisi

keşke daha önce okusaydım dedirtti bana :)

gülermisin ağlarmısın durumu :))
hemen hemen aynı şeyleri ben de yaşadm
kaynanam alt katta oturuyordu ben evlenince karşı daireme geçti ben saf hiiiç olumsuz bişey düşünmüyorum ne aptalmışım
meger kadın beni rahat rahat gözetlemek kontrol etmek için geçmiş karşıma
neyse kapının beş tane anahtarı varmış biz de bitane var
ilk zamanlarda hiç aklıma bişey gelmedi
balayından geldik evime girilmiş belli neyse dedim..
sonra eşimle dışarı çıkıyoruz yarım saatliğinede biyere gitsek kapıyı kapattıgım gibi açamıyorumheralde bana öyle geliyor diye düşündüm
bu böyle bir süre devam etti kapının üst kilidi iki kez alt kilidi üç kez kilitleniyordu ben üstü bir altı iki kez kilitleyip gidiyordum geldiğimde bu şekilde bulamıyordum yaklaşık iki yıl boyunca böyle devam etti tam emin olmadan eşime söylemedim ne zaman emin oldum eşime bahsettim o inanmadı niye gelsinki gizli saklı vs
bütün kapıları kapatıp çıkıyorum hepsi açılmış oluyordu ..
bi gün eşime metre lazım oldu ben de annende vardı dedim bu gitti anasının zilini çaldı anne metre var mı diye sordu kadın demez mi senin tv ünitesinin çekmecesinde metre :S
eşim neye ugradıgını şaşırdı bz bilmiyruz o biliyor çekmecede ne var ne yok
neyse artık takıntı olmaya paronaya yapmaya başladım çıkarken kendimizin girebileceği gibi ayarlıyordum kapıyı kapının arkasına terlik bırakıyordum kaynanam baya şişman ne bilsin tani kapıyı ardına kadar açınca terlikler duvara yapışıyor eşimide nihaayet inandırdım o da emin oldu bi gün kaynanm bize geldi konu açıldı sen ben yokken evime neden giriyorsun ne arıyorsun dedim kıpkırmızı çıktı kekelemeye başladı ve tabi inkar etti .. kapıyı yaptırdıgımız yeri aradım arıza var diye çağırdım adamları sonra kilidini değiştrittim adamlar kapıyla uğraşırken gördü bu açmış kendi kapısını fısıl fısıl ustalara kilidimi değiştiriyorsunuz diye soruyor neye ugradıgını şaşırdı yüzsüz kadın
valla dinsizin hakkından imansız gelir benim gibi sakin sessiz kızı bile çıldırttılar ya
kaynana lafını duyunca bile tüylerim diken diken oluyor :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…