- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
sende mi birlikte ya da altlı üstlü oturuyordun :s ve şu an ayrı mısınız yoksa aynı düzenin içinde misin.
benimki de ya sürekli ağlıyor ya bayılıyor. ya da hastalanıyor. bir keresinde de zehirlendi ilaçtan yakınlarının dediğine göre o ilacın ondan alerji yaptığını biliyormuş bile bile yapmış
Allah daha nice yıllar yaşatsın size huzur ve mutluluk sağlık içinde
peki eşin sana hep mi destekti yoksa arada bir seni de suçladığı oluyormuydu. benimki onları 3 suçluyorsa beni 1 suçluyorda bu kadar şey yaşadım gene de sende yaptın diyebliyor.hani onlar bana yaptı da ben savunmaya geçtim bunu kabul etmiyor.
zaten konum var belki okumuşsundur ama gene de söyleyeyim eşimle ailesinin etkisi ile ettiğimiz kavga sonucu 12 gündür konuşmuyoruz mesela mecburiyetler harç ve adamın umrunda değil bu kadar uzun soluklu küslükler yaşadınız mı ?
ayyyyyyyy canım allah bin kere razı olsun ettiğin dualr kat ve kat geri dönsün sana bebeğim çok saolasın özelimi sildim canım yazabilirsin istediğini inş. bana ettiğin dua kabul olmuştur senin duan sayesinde çıkarım belki bu hapishaneden...kaderimin oyunu mesaj atıcaktım atamadım sana mesajların dolmuş eskileri sil istersen..bu arada dün kandildi ya namaz kıldım senin için dua ettim yasin okudum..İsmini bilmediğim için kullancı adına göre dua ettim inş kabul olur
nefret ediyorum kaynanamdan nefret artık dayanamıyorum yüzünü bile görmek istemiyorum...
sendemi bir oturyorsun hoşgeldin aramıza
ben dönemem ki canım baba evine benim babam yokannem de bilmiyor bu kadar zorlandığımı soyleyemedim üzüntü yasak anneme yüksek tansiyon hastası...abim var oda sahip çıkmaz istemiyordu evlenmemi.... tek çare eşimi kandırmak oda borçlar bitsin ev alırız o zaman annem burda biz yeni evde otururuz diyor ama ev almamız 10 yılı bulur o zamana kadar ben kafayı yemezsem tabiiii
Ayy kizlar bunaldiim herkes kaynanadan sikayet ediyor ben kayinpederden. Artik oyle bir duruma geldim ki adamin cenesini birakin varligi bile rahatsiz ediyor. Valla kaynanamin hatirina cok laf sokamiyorum yoksa verecem bi guzel agizinin payini. Yazik kadincagizda arada kaliyor onada aciyorum.
akşamgüneşi bilmiorm cnm benimkide aynı öle diyo işte alanaa kadar bende yicem kafayı zaten yedim ben ya
akşamgüneşi bilmiorm cnm benimkide aynı öle diyo işte alanaa kadar bende yicem kafayı zaten yedim ben ya
şu eşlerimizi nasıl ikna edeceğiz ki olmuyor işte olmuyor illa sonunda zarar mı görmemiz lazım biz onlar için hayatımızı değiştiriyoruz onlar bizim için annesinden ayrı evde oturamıyor...
aynen öle canım bakalım bu topik altında tek tek kurtulduğumuzu görmek isterim gel sık sık olurmu yanlız bırakmayaım birbirmizi hadi iyi akşamlar tatlım yarın görüşürz
sen hep pederden şikayetçisin canım
çok sinir bozucu oluyor pederin çekilmezliği
napıyor mesela ndiyor da bukadar canın sıkılıyor
hehehhe okuyunca çooooooooooook güldüm..
Bende aynı binada oturuyorum..Size de anlatayım sizde krize girin =)))
Benim anahtarda yukarıda idi ne zaman bir yere gitsem odaların kapıları açık benim takıntım vardır kapatırım..Sonra bu çok sık oldu her evden çıkışımdan sonra eve girip bakmalar felan eşime isteyelim dedi olmadı..Öyle böyle anahtarı evde unuttum dedim aldım..Kayınpeder bir hafta sonra felan anahtar yerinde yok koyun dedi..Tamam dedim..KOymadım tabiyeni evliyim bir şey diyemedim..Şİmdi olsa canlarını okurum Bir kaç defa daha söylediler koymadım..Sonra anahtarı vermiyoruz die tripler krizler kayınvalidemde görmeniz lazım laf sokmalar..
Evde akvaryum var tatile gidince veriyorum anahtarı..Ama tabi tecrübe insanı fena bir şey yapıyor..Kapının renginde ip aldım astım yatak odasının kapısına..Bunlar çekmecelere kadar bakmışlar örtüleri bozmuşlar maden bakıyorsun adam gibi bak demi iz bırakma
Kayınvalideye sordum anne ne aradınız çekmecelerde diye..Ayyy çocuğum bant arama inmiş kayınbirader oralara bakmıştır güldüm sütyenlerimin kilotların arasında mı örtüler bozulmuş dedim seninkinden çok farklı bir şey yok belki dantelleri farklıdır dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?