Eşinin ailesiyle yaşayanlar, buyrun dertleşelim

Sabırlı ol güzelim..Madem birlikte oturuyorsunuz bir şeylere katlanmak durumundasın..Aynı şey benim için de geçerli aynı binada olunca olası sorunları sıkıntıları yaşamamak mümkün değil maalesef ((

Rabbim huzurla sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah..

Saol canım oturdugumuz bına kayınpederimin ama otekı daireler sıvalı halde yani içleri yapılmamış normalde bu evı bana verıp uste yenı daire yaptıracaktılar kendılerıne ama daha hıc bıseye baslanmadı bıle hem ben eskı evde oturmak ıstemıyorum yaza dogru solıcem altınlarımı bozdurup ben daıre yaptıracam dıye ınsallah sorun cıkartmazlar

Anladım bizimki gibi sanırım seninki de ben giriş de oturyorum kayınvalide bir üstümde kayınbiradere de şimdi 3. katı yapacaklar evlilik kapıda..

Herşeyin hayırlısı inşallah..

Bende kayınvalidem görümcem ve kayınbabamla yaşıyordum canım eşim ve kayınbabam birkaçgün önce ırağa çalışmaya gitti 1 sene çalışcaklar ev alıcaz allahın izniyle şimdi kayınvalidem görümcem ben ve 17 günlük prensesmle çok şkür bi problemim yok

Allah kavuştursun canım..Allah hiç te problem sorun vermez mutluluğunuzu daha da artırır.

inşlhhh bozulmaz canım....

allah kavustursun canım ya ırak cok tehlıkelı esımın oncekı sırketı ıraga gıdene 4 bın dolar maas verıyordu ben yollamamıstım benımde esım turkmenıstan da rabbım yardımcın olsun ınsallah

Amin canım senide Allah kavuştursun napalım dayanıcaz kızım babasını özledi ama yapacak birşey yok türkiyede 50 yıl çalışsa ev alamayız katlanıcaz

Son düzenleme:
baktım dertler aynı şöyle yazıp döküp rahatlamak istedim bende 8 yıllık evliyim kv her sene gelir 3 yada 4 ay yanımda kalır giderdi oğlum olduğundan beri eylülde gelip haziranda gidiyor 3,5 senedir yanımda çünkü oğluma bakıyor çocuk küçüktü diye bakıcıya vermedik sonrada ben tam gün çalışıyorum çok para istiyorlar diye veremedima ama ben delirdim artık kadının herşeyimi bana batar ya sinir oluyorum oğlumu öyle çok şımarttıki sürekli ağlayan bir çocuk oldu sırf bu sebepten dolayı sürekli oğluma bağırıp çağırıyorum kadın şıımarık bir çocuk yetiştirmek için elinden geleni yapıyor ben işteyken komşu komşu geziyor ki benim en dsevmediğim olay çocuk sıkılıyormuş ya saçma sapan kanalları açıyo izliyo çocuk tabi sıkılır bakamıyor çocuğa her defasında arıyorum acayip eringen bir tip sinir oluyorum kısacası şimdi 2 hafta memleketine gitti kv siz çok güzel yarın geliyor ama ben diken üstündeyim ama eşimle konuştum tabiki asla kabullenmiyor bu iki haftayı eşimi seneye bakıcı tutma konusunda ikna etmekle geçti seneye allahtan bişey olmazsa bakıcı tutacağım yoksa akıl sağlığım gidecek ki gitti 1 sene piskiyatıra gittim başka sebeti aslında ama yok altında bu nedende varmış insan evinde gözünün nuruda olsa istemiyor ya ben bıktım artık bu kadının sürekli glip kalmalarında öncesinde 3 senedirde sürekli benle çekilir dert değil vallahi her lafa karışıyor her lafın içinde illa bir yorum yapacak bin kere oğlumu şımartmaması için uyardım ama yok o küçük diyo çocukta bunu parmağında oynatıyo bu defa başkasını yanında beni takmıyo diyo ya çocuk seni takarmı........arkamdan benim için o çocuğun büyük gibi olmasını istiyo diyo bide geçen yine çocuk yüzünden tartıştık en son böyle bakacaksan hiç bakma dedim ya beni deli ettiniz dedim ya ben çok bunaldım şu 4 ay geçsin bitsin okul kapansın ben öğretmenim benimde işkencem bitsin artık dayanamıyorum ya kadının bna herşeyi batıyor bir kere gıçık oldum ondan galiba

bende kayınvalide(52) ve eşimin halasıyla(75) yaşıyorum.bende ilk zamanlar ne yaptıysam yaranamadım kimseye.işe gidiyorum şu an.artık ne yemek ne temizlik yapmıyorum işten eve evden işe. bakalım sonumuz ne olacak.allah herkese sabır versin

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldim interneti kapatmıştık şimdi yeniden aldık o da benim zorumla ayy sırf sizin için yaa ne kadar özledim sizi anlatamam bu siteyi çok seviyorm bana çok destek olup akıl veriyodunuz net olmadığı zaman boşluğa düştüm resmen nerdesiniz bakalımmmm

pufff seninki de ayrı zor ya (

aminnnnnnnnnnnnn

altlı üstlü oturmak da bir dertmiş yaaa ..bazen diorum ki kapatır kapımı otururm diyorum ama yinede sorun oluyor üst katımızda arkadaşım var bizim yan dairedeki akrabasıyla ssorun yaşıo altlı üstlü onlarda bayağa illallah etti kız yaa...bizimkilerde bi üstümüzdeki ev satılırsa alcaklarmış orayı bize ama ben istemiyorum...aynı evin içinde yaşamaktansa ayrı kapım olsun alt üst farketmez diodum ama gödüm burdan ve çevremden ki o da olmuyor en iyisi uzak omak...inş. satılmaz üstteki daireler

nasılsın kaderimin oyunu bir gelişme var mı? bir ara ev alacaktınız
canım bugün yine çok kötü şeyler oldu herkezden nefret ediyorum şuanda...bugünki olayın etkisiyle herzamanki gibi susyaım diye yazın alıcam ev dedi..tabiki inanmıyorum..ve şuan eşimle kavgalıyız hemde berbat bi şekilde sokakda birbirimizi hırpaladık..daha nasıl yüzyüzüe bakıcaz bilmiyorum..hiç iyi değilim lanet olsun hepsi

kötü olmuş ya bu şekilde devam etmez zaten bence ayırırsınız mutlaka.

sen sonuçta evlenirken kabul etmişsin ama onlar da senin tamamen bağımlı yaşamanı istiyorlar aynı evdesin diye dedikleri herşeyi yapmak zorunda değilsin

bu sefer kayınpeder le sorun yaşıyorum daha kaynanamınkini yeni atlatmışken yutmuşken ..allahım 7 aydır hayatımı mahfettiler yazıklar olsun kocaman insanlarsınız oğlunuzun yuvasını yıkacaksınız en fazla 2 ay dayanırım sonrası neyle sonuçlanır bilmem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…