- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
Bende 10 aylık evlıyım kacma evlendık esımın ılk basta ısı olmadıgı ıcın bırlıkte yasamaya basladık ama olmuyor 15 gun sonra dogum yapacam sımdıden cocugumun herseyıne karısmaya basladılar dayanamıyorum artık
Sabırlı ol güzelim..Madem birlikte oturuyorsunuz bir şeylere katlanmak durumundasın..Aynı şey benim için de geçerli aynı binada olunca olası sorunları sıkıntıları yaşamamak mümkün değil maalesef((
Rabbim huzurla sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Saol canım oturdugumuz bına kayınpederimin ama otekı daireler sıvalı halde yani içleri yapılmamış normalde bu evı bana verıp uste yenı daire yaptıracaktılar kendılerıne ama daha hıc bıseye baslanmadı bıle hem ben eskı evde oturmak ıstemıyorum yaza dogru solıcem altınlarımı bozdurup ben daıre yaptıracam dıye ınsallah sorun cıkartmazlar
Bende kayınvalidem görümcem ve kayınbabamla yaşıyordum canım eşim ve kayınbabam birkaçgün önce ırağa çalışmaya gitti 1 sene çalışcaklar ev alıcaz allahın izniyle şimdi kayınvalidem görümcem ben ve 17 günlük prensesmle çok şkür bi problemim yok
Bende kayınvalidem görümcem ve kayınbabamla yaşıyordum canım eşim ve kayınbabam birkaçgün önce ırağa çalışmaya gitti 1 sene çalışcaklar ev alıcaz allahın izniyle şimdi kayınvalidem görümcem ben ve 17 günlük prensesmle çok şkür bi problemim yok
Allah kavuştursun canım..Allah hiç te problem sorun vermez mutluluğunuzu daha da artırır.
allah kavustursun canım ya ırak cok tehlıkelı esımın oncekı sırketı ıraga gıdene 4 bın dolar maas verıyordu ben yollamamıstım benımde esım turkmenıstan da rabbım yardımcın olsun ınsallah
bende kayınvalide(52) ve eşimin halasıyla(75) yaşıyorum.bende ilk zamanlar ne yaptıysam yaranamadım kimseye.işe gidiyorum şu an.artık ne yemek ne temizlik yapmıyorum işten eve evden işe.bakalım sonumuz ne olacak.allah herkese sabır versin
canım bugün yine çok kötü şeyler oldu herkezden nefret ediyorum şuanda...bugünki olayın etkisiyle herzamanki gibi susyaım diye yazın alıcam ev dedi..tabiki inanmıyorum..ve şuan eşimle kavgalıyız hemde berbat bi şekilde sokakda birbirimizi hırpaladık..daha nasıl yüzyüzüe bakıcaz bilmiyorum..hiç iyi değilim lanet olsun hepsinasılsın kaderimin oyunu bir gelişme var mı? bir ara ev alacaktınız
bu sefer kayınpeder le sorun yaşıyorum daha kaynanamınkini yeni atlatmışken yutmuşken ..allahım 7 aydır hayatımı mahfettiler yazıklar olsun kocaman insanlarsınız oğlunuzun yuvasını yıkacaksınız en fazla 2 ay dayanırım sonrası neyle sonuçlanır bilmem..kötü olmuş ya bu şekilde devam etmez zaten bence ayırırsınız mutlaka.
sen sonuçta evlenirken kabul etmişsin ama onlar da senin tamamen bağımlı yaşamanı istiyorlar aynı evdesin diye dedikleri herşeyi yapmak zorunda değilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?