- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
canım hiç iyi değilim...bugün sofrayı kurdum yemek yicez kayınpeder bana tavırlı herzamanki gibi..el kızıyım ya batıyom..neyse sofraya çağrıoz gelmiyo..sırf ben varım diye biliyorum...bende tabağımı yarım bıraktım kalktım sofradan odama geçtim ..gelsin yesin dye...ben odaya geçer geçmez geldi yedi...hiç bişe olmamış gibi eşim babası anası güzelce yemeklerini yediler ..beni takan yok..bu kız doydumu niye kalktı sofradan...eşimle kavga ettik..ortada bişe yok niye böle yapıyon diyo...babanın harektelerini görmüyonmu dedim..asla toz kondurmuo...sonra dışarı çıktık hava almaya bayağa kavga ettik dışarda rezil oldum herkeze..şuanda kimseyle konuşmuyorum..yediğim lokmalar boğazımda düğümleniyor...kaynanam bu akşam öle şımardıki içerde gayet mutlular bense burda kahroluyorum sinirden üzüntüdenCanım ya noldu gene ?
canım hiç iyi değilim...bugün sofrayı kurdum yemek yicez kayınpeder bana tavırlı herzamanki gibi..el kızıyım ya batıyom..neyse sofraya çağrıoz gelmiyo..sırf ben varım diye biliyorum...bende tabağımı yarım bıraktım kalktım sofradan odama geçtim ..gelsin yesin dye...ben odaya geçer geçmez geldi yedi...hiç bişe olmamış gibi eşim babası anası güzelce yemeklerini yediler ..beni takan yok..bu kız doydumu niye kalktı sofradan...eşimle kavga ettik..ortada bişe yok niye böle yapıyon diyo...babanın harektelerini görmüyonmu dedim..asla toz kondurmuo...sonra dışarı çıktık hava almaya bayağa kavga ettik dışarda rezil oldum herkeze..şuanda kimseyle konuşmuyorum..yediğim lokmalar boğazımda düğümleniyor...kaynanam bu akşam öle şımardıki içerde gayet mutlular bense burda kahroluyorum sinirden üzüntüden
evet birtanee gelinimiz var deyip huzur vermediler ..aileme söemicem artık..babam hasta...belki daha da kötü olunca giderim ...Canım ya inanmıyorum bu kadar mı acizler bir seni idare edip hoş tutamıyorlar ne demek senle aynı sofraya oturmamak? Eşine bir sorsaydın ne yapmışsın yani? Sanırım yine ailenin devreye girme zamanı gelmîş öyle görünüyor değîl bu yaz daha 10 yaz evi falan ayırmaz eşin sen doymasan kalkmışsın ve onun umrunda olmamış ne ki şimdi bu?
şimdiye kadar yaşanılanlardan dolayı herkeze soğukluk geldi..kayınpederim çocuk gibi herşeye alınır çok değişik biri yaşanacak gibi değil...eşim görüyor hep onlara hak veriyor..yok canım o dediğini yapamazdım..okadar sinirlenmiştimki o yemek boğazımda kalmıştı zaten..sonra ben dürüm aldımda yedimçok üzüldüm ama niye böyle yyapıyorlar ki? daha önceki koydugun tavırlardan dolayı mı böyle , yoksa ilk evlendiğinde de böyle miydi?
eşin de hiç görmüyor mu bunu
bence sen hata etmişsin yemeğini bitirene kadar sofradan kalkmasaydın hatta üstüne tatlı yiyip sofra keyfi yapaydın gelmeyen de gelmesin aç kalsın. orası senin de evin. hatta sonra da salona git kahkaha at. kendini odana kapatma
bende beraber oturanlardanım kızlarr
Peki memnunmusun hayatindan ne kadardir oturuyorsun biraz anlatirmisin bende birlikte otuyorum
yinede zor canım nekadar iyi olurlarsa olsunlar zor birlik yaşamak6 yıldır oturuyoruz evlendim kayınvaldemin evine gelin geldim bizim ayrı eve çıkam planımızda yok kayınbabam rahmetlik olmuş kayınvaldeminde bi dükkanı var kıyafet üzerine eşimle birlikte orayı çalıştırıyorlar kayınvaldemim evle işle alakası yok yani bişeye karışmaz çok iyi bi insan pazar günleride dahil hergun sabah kalkıp eşimle işe giderler bide görümcem var ama okudugu için yazdan yaza tatilede bayramda gelir. çok şükür sorun yaşamadım ama tabi insanın kendine ait bi evi yaşantısı kocasıyla başbaşa vakit geçirmesi kendine ait eşyası o misafirmiş hissi ne yaparsan yap oluyo insan benimseyemiyo ama bunada şükür
sen nezamandır oturyosun canım birlik neler yaşıyorsun anlat istersen kimler var evdePeki memnunmusun hayatindan ne kadardir oturuyorsun biraz anlatirmisin bende birlikte otuyorum
sen nezamandır oturyosun canım birlik neler yaşıyorsun anlat istersen kimler var evde
kaç yıldır berabersin canım çıkma durumunuz varmıaynı hatayı bende yaptım babası öldüğü için aylık evliyim ve şuan hamileyim dayanıcak gücüm kalmadı artık eşimle konuşmayı düşünüyorum ne olacaksa olsun mutsuzluk beni bitirdi erkek annelerini anlamıyorum yaa nedir bu oğlum oğlum takıntısı bide kıskançlık krizleri ne istiyosunuz anlamadım ki
keşke canım..1,5 senedir otuyorum.esimin annesi babasi birde esimle ben yasiyoruz.ama cok bunaldim .keske bastan kabul etmeseydim
altlı üstlü oturuyosun sen canım aynı evin içinde olsan napcaktın ama anlayamadığım madem ayrı evin var neden çeyizlerini kullanamıyosunki:44:bende 8 yıldır yaşıyorum
ilk yıl görümcemde bizimle yaşıyordu.
çok çok zor 1 yıl geçirdim. sonra evlendi
allahdan altlı üstü oturuyorum diye dsüşünüyorum yeri geldimi kendi, arkadaşlarımıa krabalarımı evimde ağırlıyorum ama halan çeyizim tazecik dolapları bekler salon takımın halan çok yeni hiç kullanılmamış gibi içim gidiyor evimi kullanamadığıma rahat rahat annemi ağırlıyamadığıma zor ya çok zor.allah yardımcımız olsun aslında anlatacak çok çok şeyler var
altlı üstlü oturuyosun sen canım aynı evin içinde olsan napcaktın ama anlayamadığım madem ayrı evin var neden çeyizlerini kullanamıyosunki:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?