- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
Helal olsun canım sana..Keşke bizde de öyle olsa ama aynı bina olunca olmuyor işte..Kayınbiraderim ( 24 /16 yaş küçük değiller ) geçen sene saat 10 da oturmaya geliyorlardı biri geliyordu 5 dk sonra diğeri 1 ay boyunca sürekli geldiler gittiler..Eşime dedim kusura bakma da daha 2 yıllık evliyiz özel hayat diye bir şey var ben 12 de n 1 den sonra olmuyor böyle canım çıkıyor zaten dedim 1 ayın sonunda dayanadım ama..Kayınvalidem ramazanda 11 de çay içmeye geldiğini bile biliyorum..Oy oyy
şaka gibi eşin eger anlayışlıysa sorun olmuyor fazla halledebiliyosun ne münasebet ya koskoca gençler geliyo öyle. dayanamayıp naptın kovdun mu nemerak ettim
seninde yöntemin farklısonuçta halletmişsin ama önemli olan bu anlamıyolarsa kafalarına vura vurada olsa anlatmak lazım hem benim hemde onların hayatının huzuru için
Şimdiye kadar hiç bunu kullanmadım ama zorunda bıraktılar zaten bir defa kullandım..Yoksa günahı var yok demenin biliyorum..Ama söyledim gelmesinler bu saatte 7 de gelsinler gitsinler 10 da 10 da gelip 12 ye kadar 1 e kadar oturmak saçma değil mi her akşam üstelik kayınvalide de suç bu saatte ne işiniz var dese..Eşim ne yapayım gelmeyin mi diyeyim diyordu söyle diyordum gelmesinler demiyorum ki zaten vakti saati bilsinler yeter..>!
her akşammı geliyolardı her akşam ne varmış öyle evinde otursunlar ortak bi yakınınıza söylesen eşimle oturmak zaman geçirmek istiyorum rahat rahat sürekli gelmesinler aman ne saçma ya valla ben dayanamam söylerim en azından haftda bir felan gelsinler yakınlarında olsaydım söylerdim ben grekenibizim bebek olucak Allah ın izniyle o zaman bile mecbur kalmadıkça evime gelsinler istemiyorum çünkü topluca geliyolar bide densüzler rap tap her yere girip çıkıyolar aman ne bileyim bazen diyorum çok mu sertim Allah ım kusurluysam huylarımı düzelt ama sonra en ufak alttan alınca iyi davranınca bakıyorum tepeme çıkmaya çalışıyolar bi daha agresifleşip patlıyorum
Valla en güzelini yapıyorsun mesafe olması gerekitiğine inanlardanım..Benim yatak odamın kapısı sürekli kapalıdır..Mahremim nihayeti sergi odası değil..O bile sorun oldu kayınpeder bile niye orası kapalı diye söyledi kayınvalidem 100 kere söylemiştir zaten..Yüz göz oluyorsun Yani.. Ben öyle yapamıyorum eşim ailesine çok düşkün..Kayınvalidem .oktan şeylere küser..Kayınpederime her şeyi anlatır..Kayınbiraderler beni düşman gibi görür aylarca konuşmazlar..Kayınvalide 3 gün sonra ne yapıyorsun der yüzsüzdür..Ortalığı karıştırır küser ağlar bayılır hemen eşim de dayanamaz kıyamaz..Olan bana olur işte..
ayy öyle kayınvlideler çok şirret onlarla başa çıkılmaz valla belki benimkilerde ayılıp bayılsa eşim kanacaktı ama ben tavrımı koyunca onlarda kenara çekildiler hepsi bir olmuyo Allah ından bulsunlar ya ama eşinlede konuş neden mutsuz olasınızki başka bi yere taşının seninde onun üzerinde hakların var her gün ailesini görmek zorunda degilsin hele hele erkek kardeşleriyle ilgilenmek zorunda hiç degilsin:13:
yatak odanı niye kapatıyosun diyo adam şimdi bende bayılcam valla kayınvaliden gibimüze yapıyorum de inanılmazlar ya Allah ım akıl fikir versin böylelerine boşu boşuna kendinden nefret ettiriyorlar hem kendilerini hem evlatlarını huzursuz ediyolar seviyeli olsalar biraz mutlu mesut geçinip gidilse yani ne olucak
Hehehhe abimi arayıp söylemişler ya ben sonra öğrendim söylemediler bana cinnet geçiririm diye..Kayınpeder abimi arıyor biz kızınızdan razı değiliz niye ben nasıl oğlumun yatak odasına giremem diye abim de demiş ki benim annem benim yatak odama girse bunu dile getirse evden kovarım mahrem nasıl müslümansınız insansınız diye kızmış..Bunlar kayınvalidemin doldurması ama biliyorum pek meraklıdır dolap çekmece kurdalamaya..
Anlatsam gerisini krize girersin adres ister öldürürsün kesin
yazık valla sana naifsin sen braz diye böyle yapıyolar benim bazı arkadaşlarım diyo keşke Allah kaynanamıza senin gibi gelin versede anyayı konyayı görse kötülük yapmak istemiyorum onlarda ana baba amaaa onlarda bizim ana baba evladı oldugumuzu unutmasınlar dimi inşallah en kısa zamanda kurtulursun Allah yardımcın olsun belki biraz eşinin dini yönden eksikligide olabilir çünkü benim eşim bu konuda çekiniyo diye belkide üstüme gelmiyo kadının haklarını biliyo çok şükür biz kimsenin ailesine hizmet etmek zorunda degilizki her gün agırlamak zorunda hiç degiliz kimseye kapı açmak zorunda degilsin edebini bilen gelir 3 defa çalar ve döner kimsenin evine izinsiz girilmez kaldıki yatak odasına amaa nerdeee
Ben yaparım inan uyumsuz bir insan değilim ama bana ait de bir hayatım olsun arkadaş..Her .oka da karışılmaz daha yeni yeni sakinlediler..Evde yazın şort giyerim kimse yok nihayeti tshört kayınvalide gelir ilk tepki yine göğüslerin dışarda lan ebesinin elini öptüğüm gündüz kim var benim evimde..bak ya sinir küpü oldum yineee
Bende 2 yıldır birlikte oturuyorum ev almak bize nasip olmadı ama kiraya çıkıyoruz keşke baştan yapsaydık bunlarıda bu kadar çekmeseydim eski halimden hiç eser kalmadı psikolojm bozuldu sinir küpü oldum aileme karşı bile eskiden espirili kahkalar atan etrafını gülme krizine sokan bir bayandım şimdi kimseye tahammülüm yok
3 ay hastalandım ramazanda 1 gün oruç tuttum düşüp bayıldım ona bile inanmadılar ki orucumu hiç aksatmam ben hastalığın ne oldu diye soran bile olmadı aşırı zayıfladım şimdi de dediğim gibi sinir hastası oldum kilo alamıyorum evime geçince eşim çalışmayacağımı söylüyor bende çalışmıcam çocuğumdan ayrı olacağıma günlerimi çocuğuma ayırırım azıcık başım kaygısı z başım uzun bi süre evden çıkmayı düşünmüyorum  oğluşumla günlerimi geçirip kafamı toplayıp eski günlerime dönmeyi bekliyorum allah herkese nasp etsin hepiniz kurtulun inş.
hehehhe okuyunca çooooooooooook güldüm..
Bende aynı binada oturuyorum..Size de anlatayım sizde krize girin =)))
Benim anahtarda yukarıda idi ne zaman bir yere gitsem odaların kapıları açık benim takıntım vardır kapatırım..Sonra bu çok sık oldu her evden çıkışımdan sonra eve girip bakmalar felan eşime isteyelim dedi olmadı..Öyle böyle anahtarı evde unuttum dedim aldım..Kayınpeder bir hafta sonra felan anahtar yerinde yok koyun dedi..Tamam dedim..KOymadım tabiyeni evliyim bir şey diyemedim..Şİmdi olsa canlarını okurum Bir kaç defa daha söylediler koymadım..Sonra anahtarı vermiyoruz die tripler krizler kayınvalidemde görmeniz lazım laf sokmalar..
Evde akvaryum var tatile gidince veriyorum anahtarı..Ama tabi tecrübe insanı fena bir şey yapıyor..Kapının renginde ip aldım astım yatak odasının kapısına..Bunlar çekmecelere kadar bakmışlar örtüleri bozmuşlar maden bakıyorsun adam gibi bak demi iz bırakma
Kayınvalideye sordum anne ne aradınız çekmecelerde diye..Ayyy çocuğum bant arama inmiş kayınbirader oralara bakmıştır güldüm sütyenlerimin kilotların arasında mı örtüler bozulmuş dedim seninkinden çok farklı bir şey yok belki dantelleri farklıdır dedim
çocuk konusunda nasıl sorunlar yaşadınız cnm anlatırmısın bana bende çocuk yapıp yapmamak konusunda çok kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?