Eşinin ailesiyle yaşayanlar, buyrun dertleşelim

şaka gibi eşin eger anlayışlıysa sorun olmuyor fazla halledebiliyosun ne münasebet ya koskoca gençler geliyo öyle. dayanamayıp naptın kovdun mu ne merak ettim

şaka gibi eşin eger anlayışlıysa sorun olmuyor fazla halledebiliyosun ne münasebet ya koskoca gençler geliyo öyle. dayanamayıp naptın kovdun mu ne merak ettim

Valla söylemesi ayıp eşime hiç yok dememiştim o zamana kadar adam yaklaşınca bende hakkını helal et çok yorgunum saat kaç oldu zaten diyince güzel bir dille anlattı sanırsam bir daha bir süre 9,5 10 dan sonra pek gelen giden olmadı ama 1 ay boyunca her gün arkadaş bu dan can daa

Anlayış olarak hakkını yiyemem anlayışlıdır da ailesinda biraz anlama sorunu var işlerine gelmedi mi istersin totonu yırt anlamazlar..

seninde yöntemin farklı sonuçta halletmişsin ama önemli olan bu anlamıyolarsa kafalarına vura vurada olsa anlatmak lazım hem benim hemde onların hayatının huzuru için

canım eğer çocuk istiyorsan kv hiç karıştırma önce isim konusunda anlaşmazlık oldu bizde ama benim dediğim oldu sonra çok kıyafet alıyosunuz dedi ben daha da çok aldım tabi sonra şöyle yap böyle yap şöyle tut böyle tut demeler bişey söylesen sen ne bilecen kaç tane büyüttün ben büyüttüm kaç tane diyodu şimdilerde sürekli yanında istiyo o nereye giderse götürmek istiyor bugün görümceme gittik eşimle ben markete giderken tutturdu çocuk kalsın burda oynar diğer çocuklarla diye dinleyen kim aldım kucağıma oğlumu ben nereye o oraya çocuğun yeri annesinin yanı dedim çıktım gittim.... çocuk istiyosan asla taviz verme canım

seninde yöntemin farklı sonuçta halletmişsin ama önemli olan bu anlamıyolarsa kafalarına vura vurada olsa anlatmak lazım hem benim hemde onların hayatının huzuru için

Şimdiye kadar hiç bunu kullanmadım ama zorunda bıraktılar zaten bir defa kullandım..Yoksa günahı var yok demenin biliyorum..Ama söyledim gelmesinler bu saatte 7 de gelsinler gitsinler 10 da 10 da gelip 12 ye kadar 1 e kadar oturmak saçma değil mi her akşam üstelik kayınvalide de suç bu saatte ne işiniz var dese..Eşim ne yapayım gelmeyin mi diyeyim diyordu söyle diyordum gelmesinler demiyorum ki zaten vakti saati bilsinler yeter..>!

her akşammı geliyolardı her akşam ne varmış öyle evinde otursunlar ortak bi yakınınıza söylesen eşimle oturmak zaman geçirmek istiyorum rahat rahat sürekli gelmesinler aman ne saçma ya valla ben dayanamam söylerim en azından haftda bir felan gelsinler yakınlarında olsaydım söylerdim ben grekeni bizim bebek olucak Allah ın izniyle o zaman bile mecbur kalmadıkça evime gelsinler istemiyorum çünkü topluca geliyolar bide densüzler rap tap her yere girip çıkıyolar aman ne bileyim bazen diyorum çok mu sertim Allah ım kusurluysam huylarımı düzelt ama sonra en ufak alttan alınca iyi davranınca bakıyorum tepeme çıkmaya çalışıyolar bi daha agresifleşip patlıyorum

Valla en güzelini yapıyorsun mesafe olması gerekitiğine inanlardanım..Benim yatak odamın kapısı sürekli kapalıdır..Mahremim nihayeti sergi odası değil..O bile sorun oldu kayınpeder bile niye orası kapalı diye söyledi kayınvalidem 100 kere söylemiştir zaten..Yüz göz oluyorsun Yani.. Ben öyle yapamıyorum eşim ailesine çok düşkün..Kayınvalidem .oktan şeylere küser..Kayınpederime her şeyi anlatır..Kayınbiraderler beni düşman gibi görür aylarca konuşmazlar..Kayınvalide 3 gün sonra ne yapıyorsun der yüzsüzdür..Ortalığı karıştırır küser ağlar bayılır hemen eşim de dayanamaz kıyamaz..Olan bana olur işte..

ayy öyle kayınvlideler çok şirret onlarla başa çıkılmaz valla belki benimkilerde ayılıp bayılsa eşim kanacaktı ama ben tavrımı koyunca onlarda kenara çekildiler hepsi bir olmuyo Allah ından bulsunlar ya ama eşinlede konuş neden mutsuz olasınızki başka bi yere taşının seninde onun üzerinde hakların var her gün ailesini görmek zorunda degilsin hele hele erkek kardeşleriyle ilgilenmek zorunda hiç degilsin:13:

yatak odanı niye kapatıyosun diyo adam şimdi bende bayılcam valla kayınvaliden gibi müze yapıyorum de inanılmazlar ya Allah ım akıl fikir versin böylelerine boşu boşuna kendinden nefret ettiriyorlar hem kendilerini hem evlatlarını huzursuz ediyolar seviyeli olsalar biraz mutlu mesut geçinip gidilse yani ne olucak

Ben yaparım inan uyumsuz bir insan değilim ama bana ait de bir hayatım olsun arkadaş..Her .oka da karışılmaz daha yeni yeni sakinlediler..Evde yazın şort giyerim kimse yok nihayeti tshört kayınvalide gelir ilk tepki yine göğüslerin dışarda lan ebesinin elini öptüğüm gündüz kim var benim evimde..bak ya sinir küpü oldum yineee

Hehehhe abimi arayıp söylemişler ya ben sonra öğrendim söylemediler bana cinnet geçiririm diye..Kayınpeder abimi arıyor biz kızınızdan razı değiliz niye ben nasıl oğlumun yatak odasına giremem diye abim de demiş ki benim annem benim yatak odama girse bunu dile getirse evden kovarım mahrem nasıl müslümansınız insansınız diye kızmış..Bunlar kayınvalidemin doldurması ama biliyorum pek meraklıdır dolap çekmece kurdalamaya..

Anlatsam gerisini krize girersin adres ister öldürürsün kesin

yazık valla sana naifsin sen braz diye böyle yapıyolar benim bazı arkadaşlarım diyo keşke Allah kaynanamıza senin gibi gelin versede anyayı konyayı görse kötülük yapmak istemiyorum onlarda ana baba amaaa onlarda bizim ana baba evladı oldugumuzu unutmasınlar dimi inşallah en kısa zamanda kurtulursun Allah yardımcın olsun belki biraz eşinin dini yönden eksikligide olabilir çünkü benim eşim bu konuda çekiniyo diye belkide üstüme gelmiyo kadının haklarını biliyo çok şükür biz kimsenin ailesine hizmet etmek zorunda degilizki her gün agırlamak zorunda hiç degiliz kimseye kapı açmak zorunda degilsin edebini bilen gelir 3 defa çalar ve döner kimsenin evine izinsiz girilmez kaldıki yatak odasına amaa nerdeee

Amiiiin inşallah..Öyle değil işte anne baba hakkı ödenemez kendimi es geçmiyorum elbette sakın yanlış düşünme..Ben ahirete bırakıyorum sen de öyle yap diyor..Haksız olduklarını canımı okuduklarını biliyor ama sesini yüksettiğinde de sustuğunda da durumun değişmediğini görünce boşver diyor salla gitsin diyor ama aynı binada olunca öyle olmuyor işte..

Rabbim hayırlı çözümler versin inşallah hepimize..

hahahhahahahahahhahahahahah bunların hepsi böyle herhal kızı evde kıçı gözüken şortlarla gezer birşey demez beni evimde görsün öyle gezme evde dışardan gözükür gece yatarken kapalı giyin perde açıyon gözüküyor. millet ne gözlüyse gece karanlıkta teeeee nerden beni görecekler . camın önünden çok geçme dışardan görünür
offffffffffffff offfffffffffffffff

Bende 2 yıldır birlikte oturuyorum ev almak bize nasip olmadı ama kiraya çıkıyoruz keşke baştan yapsaydık bunlarıda bu kadar çekmeseydim eski halimden hiç eser kalmadı psikolojm bozuldu sinir küpü oldum aileme karşı bile eskiden espirili kahkalar atan etrafını gülme krizine sokan bir bayandım şimdi kimseye tahammülüm yok
3 ay hastalandım ramazanda 1 gün oruç tuttum düşüp bayıldım ona bile inanmadılar ki orucumu hiç aksatmam ben hastalığın ne oldu diye soran bile olmadı aşırı zayıfladım şimdi de dediğim gibi sinir hastası oldum kilo alamıyorum evime geçince eşim çalışmayacağımı söylüyor bende çalışmıcam çocuğumdan ayrı olacağıma günlerimi çocuğuma ayırırım azıcık başım kaygısı z başım uzun bi süre evden çıkmayı düşünmüyorum  oğluşumla günlerimi geçirip kafamı toplayıp eski günlerime dönmeyi bekliyorum allah herkese nasp etsin hepiniz kurtulun inş.

canım gözün aydın nasıl ikna ettin eşini kiraya çıkmaya nasıl oldu yani
aynı anlattığın durumlardayım bende çok neşeli biriydim sinir hastası oldum bikaç ayda ilaç kullanıyorm

çok sinir bozucu yaaa kayınpeder ne yapacakmış anahtarı da koyun oraya diyor donlarınızı mı kurcalayacak acep

Allah kolaylıklar versin herkese ..
Tesadüfen gördüm yazmak istedim ..
Bende altlı üstlü oturuyorum ,keşke zamanında uzak bir yerden ev alsaymışız..
Gerçekten çok zor..
5,5 yıllık evliyim , kalabalık insanlara cazip geliyor ama öyle değil , özel hayat denen bişey yok, herşey şeffaf ..
Bir evlat yetiştiriyorsun sürekli bir müdahele ..
Misafirin gelse , mecbur arayıp onlarıda çağıracaksın yoksa darılır gücenirler..
Annem geldiğinde baş başa oturduğumuz çok nadirdir..
Her haliyle zor , yeni evlenecek arkadaşlara duyrulur , bu işin cazibesi yok , boşuna kanmayın ..

çocuk konusunda nasıl sorunlar yaşadınız cnm anlatırmısın bana bende çocuk yapıp yapmamak konusunda çok kararsızım

canım sakın çocuk yapma benim 3 yaşında bir oğlum var inan herşey dahada zorlanıyor çocukla. ne istediğini giydirebilirsin, ne istediğini alabilirsin, ne istediğin zaman yıkayabilirsin, ne istediğini yedirip içirebilirsin, ne istediğin gibi oyanayabilirsin . ilk doğduğunda bebek gık dese emzir emzir acıkmıştır diye baskı yaparlar, yatmasına karışırlar kalkmasına karışırlar ayh bunaldım valla daha sayıyım istersen :) çok şey içimde kaldı iyiki oğlum var ama keşke kendi evime çıkmadan yapmasaydım doya doya yaşasaydım bebekliğini içimde hiçbirşey kalmadan büyütebilseydim oğlumu. şimdi bile oyun oynarken konuştuğumuzda şunların sesinden duyamıyorum açsana şunun sesini diye laf yiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…