Eşinin ailesiyle yaşayanlar, buyrun dertleşelim

zehırcim hoşgeldin neler yaşamışsın ya tek nefeste okudum hele o türkiyeye kaçış tam bi aksiyon ama iyikide kaçmışın şukur şimdi ewindesin nasıl rahatsındır ya .

hlya1987 send hoşgeldn cnm baya şeyler yaşamışın .teldn yazıorum ya yoksa çok şeyler yazcamda teldn zor oluo..o hömkürmenimerak ettım kız banada öğretsene

nslhn84 bayağa zormuş senin işn allah yardımetsin .görumcelern hergun gelmesi meşurdur zaten benimkide gelio çocuk yapıncada anasına bırakckmış olan bana olck

kızlar bu ayrı düzen isteği beni öldurecek.kendi mutfağım kendibanyom kendi koltuklarım olsun istiyorum..özellikle kayınpederle ortak kullanmadığm sadece eşimle bana ait bi banyo istiyrm..kaynanamın egemenliği altındaki mutfak eşyalarını istemiorum.herşeY yepyeni olsa benim olsa öper koklardım eşyalarimı

bana yardım edin lütfen ben kendi düzenimı ıstiyorum..kaynanam paslanmış kasıklarını bıle attırmıyo ..biyerlerd güzel mutfak eşyaları göruyorum alamıyrm kendi düzenim olsa paso alırdım ama bu ewe nime masraf yapimki çok içimde kaldı çok

canım senin için yapılabilecek hiçbirşey yok. herşey senin eşinde bitiyor. kayınvalidenlere maddi açıdan muhtaç değilsen ayrı eve çıkmaktan başka seçeneğin yok. ayrı eve çıkma konusunda mücadele ver. azıcık aşım ağrısız başım diye düşünüp ayrı eve çıkmak zorundasınız. yok eğer bu mümkün değilse başka hiçbir şansın yok. her gün kavga gürültü ile ancak birbirinizi yıpratırsınız ancak.

Allah bu mübarek gecede bütün sıkıntısı olanların sıkıntısını giderir inşallah..Allah yardımcınız olsun.

Ben bir oturmadım ama kardeşim oturdu 4 sene kız neler çekti.kaynanası sabahın köründe basbarıyormuş gelin kısmı bu saate kadar yatarmı diye.kadın çok titiz biri kardeşim 24 saat temizlik yapıyordu neredeyse!...evin hizmetçisiydi sanki.hatta kardeşim hamileyken bütün binanın merdivenlerini sildirmiş biz bu olayı kardeşim evini ayırınca öğrendik bize hiç bir şey söylemedi kızcağız evini alana kadar sabretmiş ama psikolojisi daha yeni yeni düzlmeye başladı.İlk evlendiğinde ayrı otursaydı istediğinde temizler istediğinde yatar kalkardı ama bir olunca olmuyor malesef ( birde bizim Türk kaynanaları gelinlerini hizmetçi gibi değilde kendi kızları gibi görseler ne olur???

asuman26 bend çırpınıyorum işte eşime dil dökuyorum mücadele yolları nedir bilmiyorum .ASUDEDURU kardeşinle dertleşmek isterdim çok çekmis sölememış ben herseyı söluyom ya okadar da guçlu değılım

Söyle zaten dök içini rahatlarsın azda olsa.ama hiç bir şey sonsuza kadar sürmüyor.kendini ezdirmemeye bak sesin yükselsin biraz sende o evde yaşıyorsun seninde söz hakkın olmalı .sessiz kalırsan hiç ayrılamazsın kardeşimde son zamnlarda karşı çıkmaya başlamış artık çileden çıkmış kız ve çatır çatır kavga etmeye başlamış.bir hafta hiç iş yapmamış sadece çocuğuyla ve kocasıyla ilgilenmiş sonra kaynanası tutturmuş çıkın evden diye yoksa eşinin çıkacağı yoktu çıkmak istemiyordu kaynanası resmen kovdu bunları zaten ev almak için peşinat biriktiriyorlardı kredi çekip hemen çıktılar öyle bir çıktılarki daha evin doğalgazından tutta daha bir sürü eksiklikleri vardı sonradan yaptırdılar....hala sessiz kalsaydı daha çık çıkarlardı o evden..kaynananın işine yaramayınca hemen kovuluyorsun kısaca bu olay oldu...

asudedurucum işte bu yazdığınla aynı ewde hizmetçi olarak kullanıldımızı birkez daha anladım elini işlerden çekince kowulmuş. way be

Malesef öyle oldu canım..sen insanlığını yaptığın halde kimse anlamıyor ve seni ezmeye çalışıyorlarsa kendini savun sesin çıksın ama insnalıktan anlayan uyumlu kıymetini bilen insanlarsa iyilikle günün birinde ayrılırsın ...Allah yardımcın olsun canım..

beni de kovsa keşke iş yapmıyorum evet ama kovmak ne kelime elinde olsa bizi kendine yapıştıracak
ayrı evim var ama huzurum yok her akşam işten gelip eve giderken bugün ne yaşayacağım bugün kapıda karşılaşırsam neyin lafını sokacak diye düşünmekten kafayı sıyırcam. sıyırcam değil sıyırdım sessiz sakin bir kızdım şimdi sinirlerime hakim olamıyorum :s
o evden aslada çıkamıcam bunu biliyorum ya boşancam tek başıma kafamı arkama bile çevirip bakmadan çıkıp gitcem ya da o evde çürüyüp gitcem ölümü çıkartacaklar

BEnde öyle söylüyordum inan canım zamanla sen de onlara onlarda sana alışıyorlar..Kayınvalidem evlendiğim ilk 1 yıl boyunca sürekli bayılırdı neler neler söylediler neler neler yaptılar..Şubat 7 de 3. yılımız bitiyor.. Eşimle KOnuşuyoruzu geçen gün nasıl başardık üstesinden gelmeyi..3. yılımızı asla ama asla göremeyeceğimize inanıyorduk yoğun olarak da ben..

Şimdi 22 aylık oğlum iyi kötü huzurum yerimde..Kayınvalidem artık bayılmıyor..Neden acaba sihirli deynek mi değdi her şeye ama bayılırdı..E şimdi baktı bayılsa da ayılsa da ben buradayım..Herhalde kendi kendime rezil olmayayım mı dedi başka bir şey mi düşündü bilmiyorum..Oğlumla ilgili sıkınıtlar oluyor..Olsun mücadele etmeden kimseye huzur mutluluk yok güzelim..Çaba sarf et..Emek ver olmuyor ise eşinden de destek görmüyorsan o zaman bitti de..

Emin ol herkesin hayatında bu sıkınıtlar oldu zamanında hala da oluyor..

sende mi birlikte ya da altlı üstlü oturuyordun :s ve şu an ayrı mısınız yoksa aynı düzenin içinde misin.
benimki de ya sürekli ağlıyor ya bayılıyor. ya da hastalanıyor. bir keresinde de zehirlendi ilaçtan yakınlarının dediğine göre o ilacın ondan alerji yaptığını biliyormuş bile bile yapmış

Allah daha nice yıllar yaşatsın size huzur ve mutluluk sağlık içinde
peki eşin sana hep mi destekti yoksa arada bir seni de suçladığı oluyormuydu. benimki onları 3 suçluyorsa beni 1 suçluyorda bu kadar şey yaşadım gene de sende yaptın diyebliyor.hani onlar bana yaptı da ben savunmaya geçtim bunu kabul etmiyor.
zaten konum var belki okumuşsundur ama gene de söyleyeyim eşimle ailesinin etkisi ile ettiğimiz kavga sonucu 12 gündür konuşmuyoruz mesela mecburiyetler harç ve adamın umrunda değil bu kadar uzun soluklu küslükler yaşadınız mı ?

Arkadaşlar hepiniz tek tek haklısınız ve hiçte kolay değil.Ben birlikte yaşamıyorum.Bunu bilemem ama.Tabiki herkesin bir arada oturma sebebi farklıdır.Ben etrafımda o kadar çok şu örneği yaşıyorum ve görüyorumki.Gayet iyi niyetli anne ve baba çocuklarını ayrı eve evlendiriyorlar.Bir süre sonra borç harç içinde kalan çocukları ki bunun sebebi kesinlikle anne ve baba değil.Detaylara girmenin anlamı yok.Ben geçinemiyorum yanınıza gelmek zorundayım.Belkide başbaşa kaldıkları için kafaları ne kadar rahat olan k.valide-k.peder (emekli maaşıyle geçinen insanlar)
kendi eşyalarını sokağa atıp sizinkilere yer açmak zorunda kalıyorlar evdeki nüfus artıyor ve üstüne borçlu bir aile geliyor.Şimdi bu durumdaki insanların suçu ne.Ve öyle insanlar varki çocuguna bu durumda yüz ceviren ne yaparsan yap ister icra gelsin isterse başka şey diyen.

kaderimin oyunu mesaj atıcaktım atamadım sana mesajların dolmuş eskileri sil istersen..bu arada dün kandildi ya namaz kıldım senin için dua ettim yasin okudum..İsmini bilmediğim için kullancı adına göre dua ettim inş kabul olur

bende isterim canım güzellikle çıkmayı inşalah da öle olur kendimi ezdirmediğimi düşünüyorum yaa bilmiyorum

Son düzenleme:

canım senin işinde zor ama ayrı evim var diyosun yaa orda biraz rahatlıyorum senin için düşünseni o acaba ne laf sokucak diyen kadının evinde yaşadığını..işte ben o durumdayım...sende çok büyük bi şekilde ağırlığını koy her laf soktuğunda kavga çıkar bakalım noluyor

niye bayılıyodu canım yaa senle bi ilgisi varmı ki...seni istemediği için falanmı bayılıyodu acep ay ne dankalaklar var yaa çok sinir oldum kaynanana canım kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…