Eşinin anne ve kardeşine aşırı düşkünlüğünden boşanan var mı?

Ne iğrenç insanlar bunlar, ne demek oğlum benim kocam oldu, bu rezillerin böyle olduğunu göre göre nesil vermişsiniz bi de. Benim teyzem 24 yaşında dul kaldı, 24! Koca nedir anlamadı bile, 3 yılın 1.5 yılı adam askerlik yaptıydı zaten. Bi tek bu g.tümün kenarları kocayı toprağa verdi zaten, bi tek bunlar tek başına çocuk büyüttü, bi tek bunların canı var. Bak yine sinirlendim. Hadi bunlar böyle sizin canınızın hiç mi kıymeti yok zor bela çocuk yapmaya çalışıyonuz bu anasının kocasından?

Aile ve sosyal politikalar bakanlığını acilen bu durumlara el atması lazım yoksa boşanmaların önü ardı kesilmez. Bu kadıncağız da benim gibi boşanmak zorunda. Ben o kadar korundum ki neler neler yapmadım resmen çocuk olur diye. Şükür çocuksuz boşandım. Bunlar insanı delirtir ciddi manada akli dengesini yitiriyor insan. Sonra çocuğun anasız kalır ailen üzüntüden hasta olur biraz da bunları düşünün. İğrenç ya. Sapıklar resmen

Bu kocalık mertebesi nasıl bir şeymiş acaba?
İnsan çocuğuna kocam der mi çüş.
Pipi meraklısı kadınların iğrenç hastalıklı fantezileri.
Pipi doğurunca göğsü kabaran, kocasının yerini alsın diye memeden kesmeyen hasta mahluklar.
Memeden kesmiş koca bile yapmış kendine baksana.

kardelenlerinsesi01 kardelenlerinsesi01 Şöyle bir eski mesajlarınıza baktım, epey eski bir üyesiniz. Yanlış okumadı isem bu sizin ikinci evliliğiniz çok detaylı incelemedim başlıkları.. Sağlık sektöründesiniz üstelik bu kadar hatalı tercihleri paratoner gibi çekmeyi nasıl başardınız?
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfler 🤷🏻‍♀️
Bebişten veya evlilikten evvel keşke bir psikolojik yardım alsa idiniz. Alıyorsanız veya daha önce aldı iseniz kesinlikle devam edin. Döngü içinde gibisiniz. Eşinizi ve sizi geçtim bebeğiniz için bence kesinlikle bir psikolojik destek şart. Eşiniz için de şart gibi duruyor yazdıklarınızdan lakin kabul etme ihtimali yok denecek kadar az sanırım
Ne diyim her şeyin hayırlısı olsun üzüldüm bebeğe, hamile hamile kendinize yaşattıklarınıza...

Ne iğrenç insanlar bunlar, ne demek oğlum benim kocam oldu, bu rezillerin böyle olduğunu göre göre nesil vermişsiniz bi de. Benim teyzem 24 yaşında dul kaldı, 24! Koca nedir anlamadı bile, 3 yılın 1.5 yılı adam askerlik yaptıydı zaten. Bi tek bu g.tümün kenarları kocayı toprağa verdi zaten, bi tek bunlar tek başına çocuk büyüttü, bi tek bunların canı var. Bak yine sinirlendim. Hadi bunlar böyle sizin canınızın hiç mi kıymeti yok zor bela çocuk yapmaya çalışıyonuz bu anasının kocasından?
Katipcim bunlar zaten drama queen ya. Herkesin başına geliyor ölüm , ayrılık. Dilerim rabbim bunlara evlat acısı yaşatsın acıma yok ya. Ben bu insanların evlat acısıyla sınanmasını istiyorum. Çünkü baksana kadına hamile halinde acımıyorlar. Sanki evlat değil mehdi doğurmuşlar. Sapıklar

Oğlum benim "kocam" mı dedi?
Müsaadenizle şuraya bir kusuyorum. :kusmuk:
Ay olacak gibi değil. Şu cümleyi kuran bir kayınvalide, annemin de kocasıyım diyen bir koca...
Tüylerim diken diken oldu valla. Iyyyyy
Böyle bir kocaya neden çocuk yaptınız? :olamaz:
Arkadaşlar oğlum benim kocam cümlesi çok uç nokta değil mi ya? Kocası da bunu kanıksamış normal görüyor.
Bu ne böyle, korkunç ve sıra dışı bir durum değil mi? Şok geçiriyorum ben, derhal kaçıp kurtulmanız lazım konu sahibi.
Koca kocam oğlum aboooooo:KK57:

Anası alsın oğlunu gerı …. En sevdıgım laf bu konuya cok yakısıyorda yazamıyorum simdi🤦🏻‍♀️. Yanı pek çözüm yok gibi kv yi empatili birisi sanarak konustunuz sanırım ama ekmegıne yağ sürmek gibi olmus sevıncten ucmustur. Ben olsam memlekete bir süre gitmem varsın kendı aılemıde görmiyim onunda yüzüne bakmam. Çekrdek ailesını fark ettiği zamana kdar da böyle kalcağımı söylerım. Doğru yöntemmidir bilmiyorum ama yapıcak baska şey yok gibi. Ayrıca işin gücünde var ne güzel boşanırsanda sorun yok. Yanı adam suan zaten yok annesının kocası gıbı duruyor senın degıl

Off ki ne offf off yani ne tavsiye edeceğim psikolojik şiddetin dublesini yaşamamak için susacak ve anneden kalan zamanına kocanizin talip olacaksınız.Su sa cak śi niz özellikle heceledim Çünkü bu kayınvalide çok çekmiş kocadan birşey görmemiş ogluna yıllarca bunu asilayarak büyütmüş o damardaki sözleri yok edecek hiçbir sihriniz yok yani ne çocuk ne aşk ne aile işe yaramaz.Bosanma aşamasına gelmek istemiyorsanız bu geçerli....Yok yapamam ben böyle diyorsanız az zorlayın eşinizi bakalım ne olacak.Malesef bu kayınvalide hakkın rahmetine kavuşana kadar bu böyle yani Allah affetsin ölsün demek istemedim sadece başka nasıl yorum yapayım bu cümleyi kurmadan.

Babası zamanında annesinin saçını okşamamış,hep dövmüş ,gezdirmemiş gün yüzü göstermemiş bu yüzden benim bu hayattaki önceliğim annem diyor. Kendimden bile önde gelir diyor. Memlekete gidince eşim beni anneme bıraktıktan sonra hiç aramıyor gitme vaktine kadar. Ama bakıyorum annesini yemeğe çıkarıyor, hediyeler alıyor evinin alışverişini yapıyor beraber mutlu storyler atıyorlar.
Babasının kendi annesine yapmadığı şeyleri öne sürerek annesini memnun etmeye çalışıyor ama babasının kendi annesine davrandığının aynısını şuan eşine yaşatıyor.
Annesi gün yüzü görmemiş bu yüzden sizde mi görmemeniz gerekir?
Büyük konuşmak istemiyorum asla asla ama ben böyle biriyle evli kalabileceğimi hiç sanmıyorum. Kayinvalidem bana "oğlum benim kocam" diyecek ve ben o adamla evli kalmaya devam edecem baya hayal üstü bir şey benim için. Allah yardımcınız olsun ama düzelmez imkanı yok. Boşanmaktan başka çareniz yok, ya da durumu kabullenip oturacaksiniz.

Back
X