Eşinin anne ve kardeşine aşırı düşkünlüğünden boşanan var mı?

Bunu bilemem yalnız bunu taciz olarak görmüyorlar ailecek. Mesela eski eşim duş alırken kayınvalidem pat diye banyoya dalar tuvalet kağıdı alırdı. Bazen tuvalet ihtiyacını giderirdi. Duş kabinin camı şeffaftı eski eşimin vücut hatları gözükürdü.

" Onu ben doğurdum ne mahremi, bacak kadar boyunla ne anlatıyorsun sen evladım o benim kes sesini " diye bağırdı kayınvalidem

bunu mahkemede anlattım

hakim buna inanmadı şahit gösteremedim çünkü ve kıpkırmızı oldu hakim bey ve yazman kız sürekli bana acıyarak baktı
Ayy demin bu geçti aklımdan . Kesin annesi ya da oğlu birbirlerini de yikiyorlardir diye. Bunu da normallestirebilirler çünkü. Geriden gelerek okuyorum yüzüm sinirden ısındı yemin ederim. Allah bildiği gibi yapsın bunları .
 
Bu kadın sizin bile psikolojini bozacakmış tebrik ederim güçlü birisiniz ki bu mahlukları kendi bok çukurlarına göndermişsiniz.

Kadın komşularından da utanmamış kobra kobra diye kafayı bozmuş. Kadının Kardeşleri falan bişey demiyor muydu ? Ay film olsa ağzım açık 2 saat izlerim skandal dolu resmen .
Sapık kadın tipini çok merak ettim

Buradan ismini yazamam maalesef. Görümcelerim bu siteye üye ise başım yanar.

Eski eşimin 3 teyzesi, halaları, dayıları hepsi babama dedi ki senin evladın haklıdır.


Eski eşimle dayıları babası defalarca konuşmuş.

Teyzeleri kayınvalidemle iletişimi kesmiş.

Onlar ana oğul yıllarca kendi dünyalarında yaşamışlar. Kayınpederim sadece para göndermiş.

Kayınvalidem görümcelerimin yüzüne bakmamış.
 
Kayınvalidemin karşı komşusu lokma pişiroyordu. Yaz günüydü kapı açıktı.

Eski eşim de işten gelmişti. Kapıda kayınvalidem komşusuna dedi ki " Ahmetime versene lokma özenince kobrası şişiyor yavrumun"

Ahmet diye değiştirdim adını..

Pat diye odaya dalar gecenin bir yarısı çarşaf alma bahanesiyle ışığı yakardı

Benim evim benim oğlum deyişi kulaklarımda hala yankılanıyor

Bir gün eski eşimin kulağına fısıldadım bana orkid alır mısın eve gelirken diye

Vay sen misin onun oğluşuyla fısıldayarak gizli konuşan

Biz bir aileyiz oğlunuzla aile cüzdanım var sizin resminiz yok X hanım dedim kayınvalideme.

Çıldırdı.

Ben Ahmet'imle bir aileyim sen bir eklentisin dedi
Claire eğer bunlar doğruysa sen peygamber sayılırsın. Kaç ordan kaç deli bunlar. Ayrıca kobra ne yaaaa. 🤢 kadın ne istiyor. Başına vurmuş adamsızlık
 
Ne demek annesinin kocasıymış. Çüşş yani. Hayatımda duyduğum en saçma ve bana iğrenç gelen şeylerden biri oldu. Ayrıca hamile bi kadın olarak eş desteğine ne derece ihtiyacın olduğunu biliyorum, babasının annesine yaptığından ne farkı var eşinin sana yaşattığının. Benim için boşanma sebebi olurdu şu yukarıdaki iğrenç cümle zaten başlıbaşına. Anne annedir, annenin kocası olmak tabiri iğrençtir.
 
Claire eğer bunlar doğruysa sen peygamber sayılırsın. Kaç ordan kaç deli bunlar. Ayrıca kobra ne yaaaa. 🤢 kadın ne istiyor. Başına vurmuş adamsızlık

Dava dilekçeme de yazdırdım bunları. Eski eşim benim bilgim olmadan anahtar bastırmış fazladan.

Kayınvalide kafasına göre eve girip çıkıyordu.
Bir baktım banyomda kirli kutusu karıştırıyor şok oldum.

Oğlumun çamaşırlarını almaya geldim daha alışamadım evden ayrılışına dedi. Boxerını aldı poşete atarken koklayıp ağlamaya başladı.

Hıçkırarak ağladı. Sanki eski eşim vefat etmiş gibi davranıyordu.

Biz eski eşimle kafeye v.s oturmaya gitsek defalarca görüntülü arardı neredesiniz diye
rapor isterdi ve hava kararmadan evde olun derdi

Ben eski eşimle çalışırken hep derdi ki oğlum bu kız sana yardım etmek zorunda zaten niçin onun sigortasını ödüyorsun niçin maaş veriyorsun her ay ?!

Eski eşimin sünnet derisini saklıyordu diyorum ..

İntizar adlı şarkıda , annen bile okşasa benim bağrım taş olur cümlesi bana hep abartılı kıskançlığın fevkinde gelmişti. ama bundan sonra herşeyi 3 kere düşünmek lazım demek!

50 tane eş bulursun da 1 tane anne bulamazsın diye yetiştirilen eski eşime bunların anormal olduğunu anlatamadım saatlerce gecelerce dil döktüm olduramadım
 
Okurken midem bulandı, Allahın cezası herif ve Allahın cezası anası. Seks de yapıyorlar mıymış bari? İğrenç insanlar. Bunlardan kurtulmaktan başka çaren yok konu sahibi benden söylemesi.

Benim rahmetli kayınpederim eşim 13 yaşındayken ölmüş. Annesinin böyle beklentileri oldu hep. “Ben senin kocan değilim” diye isyan etmiş eşim sürekli. Hala da böyle söyler “beni evin erkeği yapmak istedi ama ben evin çocuğuydum” diye.

Bunlar ana oğul ruh hastası, sağlıklı değiller. Kendini de o yavruyu da kurtar bunlardan.
 
Ay inşallah onlarda böyle değillerdir . Bebekle kv arasına mesafe koyun ya o kadın kesin sizin sinirlerinizi bozacak doğumdan sonra. Kocanız hevesli bebek konusunda tavrı basıl? Bu arada kardeşiyle durumlar basıl aşırı düşkün yazmışsınız ya merak ettim
Kardeşi uzakta yaşıyor ama bir telefonla evimizin içinde. Genelde istekleri maddi. Bebeğine oyuncak kıyafet, kendine harçlık gibi şeyler. Günlük annemle konuştun mu? Bak haftasonu git şuyu bitmiş filancası kalmamış hemen onu al. Bi gezdir. Ama hergün konuşurlar birde hergün doğurduğu çocugun fotosunu atıyor,atmadığı gğn yok
 
Okurken midem bulandı, Allahın cezası herif ve Allahın cezası anası. Seks de yapıyorlar mıymış bari? İğrenç insanlar. Bunlardan kurtulmaktan başka çaren yok konu sahibi benden söylemesi.

Benim rahmetli kayınpederim eşim 13 yaşındayken ölmüş. Annesinin böyle beklentileri oldu hep. “Ben senin kocan değilim” diye isyan etmiş eşim sürekli. Hala da böyle söyler “beni evin erkeği yapmak istedi ama ben evin çocuğuydum” diye.

Bunlar ana oğul ruh hastası, sağlıklı değiller. Kendini de o yavruyu da kurtar bunlardan.
Seninki en azından sapık değil yav. Oğlum kocam oldu ne demek? Kolay kolay herkesin ağzına alabileceği laflar değil bunlar.
 
Kardeşi uzakta yaşıyor ama bir telefonla evimizin içinde. Genelde istekleri maddi. Bebeğine oyuncak kıyafet, kendine harçlık gibi şeyler. Günlük annemle konuştun mu? Bak haftasonu git şuyu bitmiş filancası kalmamış hemen onu al. Bi gezdir. Ama hergün konuşurlar birde hergün doğurduğu çocugun fotosunu atıyor,atmadığı gğn yok
Keşke kocanız olacak şahıs birazda kendi bebegiyle ilgilense. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
 
Ben çocuksuz boşandım. Bende başka faktörler de vardı ,ama her haftasonu anneme gideceksin, mecbursun derdi. Valla ben bir yerden sonra pes ettim. Bir arkadaşım hep gitti, yetmedi kaynanasinin yaşadığı yere taşındı, ama anneci erkeğe yetmiyor. Ve arkadaşım bebeğiyle boşandı, bu boşanma sebebi. Umarım düzelir.
 
Kendi ahlak anlayışımız doğrultusunda münasebet olmamıştır diyoruz ki bu bizim safligimiz . Bunu düşünüp dile getiren insanlar o raddeye varmış olabilir. Çünkü sesli dile getirdiklerinde gayet laf oraya kadar gidiyor.


Eşimin annesi de küçük oğluna düğün hazırlığı yaptıkları dönemde , cocugumu uyuturken fırsat bilip, oğluna bı babalık yap diyerek agladigina şahit oldum. Çok irite olmuştum. Kardeşinin babası olmak ne demek...

Burda bu utanmaz arlanmazlar kari - koca iliskisini aleni ilan ederken daha masum nasıl düşünebiliriz ki . İnsanoglu çiğ süt emmiş . Artık herkesten herşeyi beklerim. Valla tam koyu feminist oldum. Henüz boşanmam gerçekleşmedi ama erkek cinsi evlilik falan artık çok saçma geliyor.

Aynen biz saf dusunuyoruz...
Benim yasadigim iliskide ana-ogul o kadar bos oda varken ayni odada uyuyorlardi ama bunu garip bulsam da ihtimal vermemistim..dalga gecmistim sadece ama kimbilir...aslinda insan bi erkegin anasina uc derecelerde bagimli oldugunu anlamlandiramio o yuzden belki de acaba mi diyoruz yatak konusunda..bi mantiga oturmuo cunku bu bagimlilik

Sizdeki ornegi anlamadim yalniz cumle dusuk olmus
 
Oldu olacak bide koynuna alsın kocam ne demek ya iğrenç insanlar
 
Back
X