Eşinin Annesinden nefret eden var mı?

cadı kızımdan ancak vakit bulabildim kızlar..
o gün yukarı görümceme çıktığımda herkes ordaydı eşimin bütün ailesi..
işte kızımı falan sevdiler sonra kaynanam tam kızımı görümcemin kucağından alıyorduki eşimin dayısı uyardı annesine ver acıktı bebek dedi bende aldım kzıım ben emzireyim kusura bakmayın uyursa çıkarım yine dedim evime indim...
aradan 5 dk geçtiki kaynanam aşağıya geldi ay gamzeyi sevemedim içimde kaldı ver sewvicem dedi bende uyku saati geldi emzirip uyutucam dedim odama geçtim sonra yukarı çıkıp herekse beni şikayet etmiş torunumu gögsüme basıp sevemiyorum bile hemen müdahale ediyo o bana karışamaz ben nasıl istersen öyle o zaman severim uyutucam diye bana vermedi falan filan...
eşimin dayısı ve görümcemde kızmış ona o günü kazasız belasız atlattım çok şükür...
şimdi hafta sonları kızına yada bana gelmesin diye dua ediyorum...
(bu arada aşağıya bana inmesin diye eşimle görümcem onu göz hapsinde tutuyomuş oda tuvalete gidiyorum diye kaçıp aşağıya inmiş)

bak ıste ne guzel gorumcen kocanla ıs bırlıgı bıle yapıo ne kadar guzel demek kı kayınvalıdenın garıp tavırlarının o da farkında ne gorumceler var ınan aynı olay benım basımda olsa her halde ben bebegıme zarar verır endısemı soylesem gorumceme suclu ben olurum bı de ustelık.bı de ogun sırf kayınvalıden var dıe oraya gıtmek ıstemememıstın okudum ustelık esınlede aran acılmıs.sonucta kayınvalıden sızın yasamınızın bı parcası ıstesende ıstemesende.hepımız ıcın durum aynı.sırf o var dıe herseyden kendını soyutlayamazsın.
sana bısey soyleyeyım bende cok kızıorum sınırlenıorum esımle de cok kavga ettık ama sonucta olan bana oldu huzurumuz kalmadı yanı onlar habersız bız olduk geldık.soylemek ıst.su canım senın evıne gırıp kapını orttugunde hepsı kapının dısında kalıo.sen evınde mutlu musun kocanla huzurun var mı ona bak.bırak tek ortak noktanız esın olsun.onun ıcın de bı kac saat katlanman gerekıosa katlanıver.ustelık senın bır de bebısın var Allah bagıslasın onunla ugrasıorum derken bırlıkteyken zamanın nasıl gectıgını anlamazsın bıle.
o yuzden takma yanı.bu arada kavgadan sonra nasılsınız duzeldınız mı esınle barı

kızımı koltuk altından tutup havaya kaldırıyo başı bi sağa bi sola bi arkaya düşerken umuru olmuyo eldivenini çıkartıp ellerini ayaklarını sıkarak ağlatıyo ağlaması hoşuna gidiyormuş uyurken birden gidip beşiği hızlıca sallayıp korkutuyo kızımı yada uyuken battaniyesini açıp yüksek sesle sesleniyo ve sarsıyo.vb bir sürü işkence..
bende sessiz kalamıyorum sonrada eşimi doldup üzerime gönderiyo yok torununu istediği gibi sevemiyormuş ben engel oluyormuşum vs..
eşim arada kalıyo ve bazı şeyleri görmemezlikten geliyo oturup konuştum güzelce niye böyle yapıyosun diye ben ne yapıyorumki diyo ama eşime karın öyle böyle diyo bana deyip şikayet ediyo...
oda çoğu zaman annesine inanıyo bana değil....

Bence sevmek değil bu ne yaaa:kızgın:
Sana olan hırsını bebekden çıkartıyor belli.. Ama eşine hiç hak vermiyorum annesi tamam sevebilirde insan kıyarmı ya mincicik bebişi hoplaya zıplaya sevmek ben asla tahammül edemem başıma gelse:1no2:
Sen bunun elinden çok çekersin malesef çünkü eşinde annesini savunuorsa kötü.. Eşinin anesine söylemesi gerekiyor kzımı öyle sevme diye. İsterse küssün kayınvaliden hiç olmazsa sen kzını sağlıklı büyütürsün...

bak ıste ne guzel gorumcen kocanla ıs bırlıgı bıle yapıo ne kadar guzel demek kı kayınvalıdenın garıp tavırlarının o da farkında ne gorumceler var ınan aynı olay benım basımda olsa her halde ben bebegıme zarar verır endısemı soylesem gorumceme suclu ben olurum bı de ustelık.bı de ogun sırf kayınvalıden var dıe oraya gıtmek ıstemememıstın okudum ustelık esınlede aran acılmıs.sonucta kayınvalıden sızın yasamınızın bı parcası ıstesende ıstemesende.hepımız ıcın durum aynı.sırf o var dıe herseyden kendını soyutlayamazsın.
sana bısey soyleyeyım bende cok kızıorum sınırlenıorum esımle de cok kavga ettık ama sonucta olan bana oldu huzurumuz kalmadı yanı onlar habersız bız olduk geldık.soylemek ıst.su canım senın evıne gırıp kapını orttugunde hepsı kapının dısında kalıo.sen evınde mutlu musun kocanla huzurun var mı ona bak.bırak tek ortak noktanız esın olsun.onun ıcın de bı kac saat katlanman gerekıosa katlanıver.ustelık senın bır de bebısın var Allah bagıslasın onunla ugrasıorum derken bırlıkteyken zamanın nasıl gectıgını anlamazsın bıle.
o yuzden takma yanı.bu arada kavgadan sonra nasılsınız duzeldınız mı esınle barı

evet özellikle o gün aramız daha iyiydi şimdide fena sayılmaz anneler günü tartışması var azar azar anneme yemeğe gidicez diyo bende bunca olandan sonra nasıl hala ona gidelim diyosun diyorum öyle işte bakalım nereye varıcak sonuç...

Bence sevmek değil bu ne yaaa:kızgın:
Sana olan hırsını bebekden çıkartıyor belli.. Ama eşine hiç hak vermiyorum annesi tamam sevebilirde insan kıyarmı ya mincicik bebişi hoplaya zıplaya sevmek ben asla tahammül edemem başıma gelse:1no2:
Sen bunun elinden çok çekersin malesef çünkü eşinde annesini savunuorsa kötü.. Eşinin anesine söylemesi gerekiyor kzımı öyle sevme diye. İsterse küssün kayınvaliden hiç olmazsa sen kzını sağlıklı büyütürsün...

keşke o kadınla küsmek onunla konuşmamak evimden kızımdan uzak tutmaya yetse be canım konuşmadığım halde herhafta çatkapı geliyo gerisini sen düşün Allah bi mucize göstermeden ben bu kadından kurtulamamsenağlama

Sakın cocugunu onla basbasa bırakma telefonun ses kaydedme kısmınıda ac kaydet esıne aksam dınlet bak ıste de sakayla karısık ıspatla dırek suclama anası nede olsa unutmakı erkekler analarına daha duskun kabul etmek ıstemıyorlar bılseler bıle dıle getırmıyorlar hep onlar haklı torununu sevemek ıstıyorsa ya adam gıbı sevsın yada sımdı uyuyo de bahane bul anlasılan yakın da oturuyorsun keısnlıkle tavız verme cocugunda psk bozulmasın sen dık durursan esınde anlar ıns. ısın zorrrrrrrrrrr bende kaynanamdan nefret edıyorum psk cok bozdu cok aglattı ama devran doner bırgun anlar ama gecmıs olsun anlasada gectı bolu pazarı

Sakın cocugunu onla basbasa bırakma telefonun ses kaydedme kısmınıda ac kaydet esıne aksam dınlet bak ıste de sakayla karısık ıspatla dırek suclama anası nede olsa unutmakı erkekler analarına daha duskun kabul etmek ıstemıyorlar bılseler bıle dıle getırmıyorlar hep onlar haklı torununu sevemek ıstıyorsa ya adam gıbı sevsın yada sımdı uyuyo de bahane bul anlasılan yakın da oturuyorsun keısnlıkle tavız verme cocugunda psk bozulmasın sen dık durursan esınde anlar ıns. ısın zorrrrrrrrrrr bende kaynanamdan nefret edıyorum psk cok bozdu cok aglattı ama devran doner bırgun anlar ama gecmıs olsun anlasada gectı bolu pazarı

evet bu ses kaydetme olayı süpermiş...
seninki ne yaptıki sana niye bu kadar çok üzdü seni oğlundanmı kıskanıyo yoksa

benım esımın aılesı ayrıymıs fakat onu buyuten uvey anne ama uvey annede oyle bır annekı gorsenız ıcınze sokarsınız her hafta sonu gıdıyoruz cok sevıyorum bıde 40 yasında kadın:) Gercek annesı dersenız ger o zaten ızmırde ama oglu evlenırken hıc bır katkıda bulunmadı bızım her seyımızı evımız dugunumuz balayımıza kadar babam yaptı yanı lafta anne.Acıkcası yuzune gulerım ama onunla hıc ısım olmaz Esıme annelık yapmayan bır ınsan bana uzak olsun ne halı varsa gorsun.Ama allaha sukur cok mutluyuz o yuzden bana hıc bır laf soyleyemez hıc bır sey yapmadı kı kocamın ıc camasırına kadar benım annem aldı bu kadında dısara sürttü durdu ıstanbula geldıgınde yanı ona hıc bır laf soylemnek dusmez.Kocamda arada arar teldekonusurlar onun dısında en sevdıgı annesı uvey annesıdır.Yaaa hayatta nbeler var degıl mı kızlar ama cok sukur mutluyuz.

pelhin durumun iyiymiş be tatlım ALLAHbozmasın valla..
biz evlenirken eşimin annesinin evi olmasına rağmen kiracısını çıkartmadı eşimi evden kovdu benimle evlenicek diye maddi manevi tek bir katkısı olmadı bizde ikimiz çalışıp herşeyimizi kenidmiz aldık hatta eşimin bana düğünde taktığı seti bile ben aldım o kadında 1 tane hediyelik bilezik taktı okadar ama etrafa gelince ben oğlumu evlendirdim diyo... nikahtan sonra yaptığımız yemeğin parasını bile babam verdi..
nişanda benim giymem için 10 sene önce kendi kızının düğününde giyidği simsiyah elbiseyi verdi babam yenisin aldı tabi....
o zamanlar eşim annemle görüşmücem falan diyodu ama düğüne 1 hafta kala barıştılar senağlama
o günden beridir de hayatımı zindana çevirdi o kadın Allahından bulsun..

:( üzüldüm o zaman senın ıcın altunhancım.Evet aynen oyle her seyı gorkemlı yaptık ama kadında sankı her seyı o yapmıs gıbı kabardı durdu ama tabı babam soleyınce her seyı mısafırlere durum bıraz degıstı ama dogru.Yanı ınsanlar yanlıs anlamasın hatta ve hatta boyle gercek anne olmaz olsun.Ben kayınvalıdem olarak dahı gormuyorum hıc bıseycıkde dıyemez cunku oglunu ondan kurtaran benım her seyı kız tarafı yaptı onada anca bakmak düşer yanı.Sınırlenmıyorum degıl yanı aklıma geldıkce yuh dıyorum ama napalım.Benım aılem daha fazla ılgılendı bızımle cok sulkur onların hakkını asla yıyemem.Herkese hakettıgı kadar deger derler ya oyle.Cok tesekkur ederım bu arada allah senın mutlulugunuda daım etsın :)

bunu söylemek istemezdim ama ben de hic sevmiyorum kayinvalidemi.cunku kendini sevdirmek yerine nefret etmem icin elinden geleni yapiyor saolsun.ben de hic sallamiyorum o kadar...........................zaten cok az görüsüyoruz..

kızlar bide benim kaynanamda yüz surat yok insan bi alınır gücenir bi daha gelmem der gider ama o tam tersi pkadar surat yapıyorum yeri geliyo ağır konuşuyorum kadın tınmıyo hiçbişey yok gibi bildiğini okuyo..

insan yaslandıgı zaman daha fazla takmaya baslıyor ama aslında bu karakter meselesı,ben hıc sallamıyorum kurallarımı esıme koyuyorum yasım genc olsada aılemden ben boyle gordum kı sonradan gec soledım gıbı sorunlar cıkmasın kocamda sagolsun dınlıyor zaten bır anne annelık yapmayınca sırf oglu evlenıyor dıye annelık sıfatına burunuyorsa onu oglu bıle tınlamaz cok sukur:) bı rahatız kafadan bıtmıstır.Benım esımın bır annesı varsa o da doguran degıl buyuten cok seven uvey annesıdır :)

insan yaslandıgı zaman daha fazla takmaya baslıyor ama aslında bu karakter meselesı,ben hıc sallamıyorum kurallarımı esıme koyuyorum yasım genc olsada aılemden ben boyle gordum kı sonradan gec soledım gıbı sorunlar cıkmasın kocamda sagolsun dınlıyor zaten bır anne annelık yapmayınca sırf oglu evlenıyor dıye annelık sıfatına burunuyorsa onu oglu bıle tınlamaz cok sukur:) bı rahatız kafadan bıtmıstır.Benım esımın bır annesı varsa o da doguran degıl buyuten cok seven uvey annesıdır :)

bizde de tam tersi, baba üvey anne öz ama kayınvalidem herhangi bir üvey annneden daha iyi davranmıyor oğluna ve torununa,bana da yapmadıkları kalmadı artık anlatmaya utanıyorum ama yine de eşim için benden daha değerliler,boşanmaya bile kalktık bu yüzden anlatsam....neyse kısaca nefret edilen de ettiren de kocalar aslında, koruyamayacaksan evlenmeyeceksin,yakmayacaksın elin kızının başını ya da erkek olup sahip çıkacaksın eşine çocuğuna ama ah,geç öğrendik...

çok doğru söyledin piraye kocalarmız doğruyu yanlışı görse kim haklıysa onun yanıda olsa eşine çocuğuna sahip çıksa onlar zaten bize zarar veremez...

SLM, ben eşimin annesini severim,ama bazen üzüldüğüm konular olur.Mesela her şey de hep oğulları haklı olur benim yanımda olmazlar.Eşler arada bir tartışır normaldir ama eşimle biz tartışınca beni suçlu bulurlar bana bazen surat yaparlar ben buna üzülürüm kendilerine yapılan bir şey yok eşim ve benim aramda bunlar.Bazen benim yanımda olsalar bana sahip çıksalar ama nerede ve bazen soğurum onlardan yani beni dışlayıp oğullarını pofpoflamaları kırar beni.HAYAT BU İŞTE AMA BOŞ VERDİM ne yapayım biz onların neyiyizki dış kapıdan gelen birileriyiz.BAKIN BEN NE ÖĞRENDİM BURAYA TAKILDIM TAKILALI SUSMAYI BOŞ VERMEYİ.Sizlerede diyorum asla ve asla eşlerimizin ailelerinin yanında eşlerimizle çok mutlu tavırlar sergileyelim ki,surat yapmayıp gülümlü canımlı olalım eşlerimizle o zaman şans bizden yana oluyor.Birde asla eşlerimize ailelerini şikayet etmeyelim.bizi üzselerde canımızıda sıksalar gülüp geçelim.Ben bunu öğrendim ama 15. ayımda evliliğimin ama iş işten geçmiş değil.Kazanan bizler oluruz.SEVGİLERLE:jeyyar:

bizde de tam tersi, baba üvey anne öz ama kayınvalidem herhangi bir üvey annneden daha iyi davranmıyor oğluna ve torununa,bana da yapmadıkları kalmadı artık anlatmaya utanıyorum ama yine de eşim için benden daha değerliler,boşanmaya bile kalktık bu yüzden anlatsam....neyse kısaca nefret edilen de ettiren de kocalar aslında, koruyamayacaksan evlenmeyeceksin,yakmayacaksın elin kızının başını ya da erkek olup sahip çıkacaksın eşine çocuğuna ama ah,geç öğrendik...
Canım evet dediğin doğru eşlerimizden kaynaklanıyor ama takma kafana ben 2 haftadır takmıyorum eşim benimle daha iyi artık.Ve öylede olacak çünkü kendimi değiştiriyorum ya sabır diyerek.EŞLER NEYDEN NEFRET EDİYOR ÇÖZDÜM.AİLELERİ HAKSIZDA OLSALAR BİZ SÜREKLİ ONLARI ŞİKAYET EDİYORUZ..ÇOK KONUŞMAYACAZ.
Bunları becerelim her şey düzelir bırakın onlar bizi şikayet etsin dırdırcı onlar olsun.Bakın aileler daha kurnaz bize yapacaklarını yapıyorlar bizde başlıyoz kocamızın başının etini yemeye.Hiç aldırmayın eşinize sürekli gülün kalbini fethedin olay bitiyor.Çünkü artık bende bizde şeytanlaşalım biraz dimikötükedihüso

Back
X