K
kibele80
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Zeynep28 maras
evet nefret ediyorum kaynanamdan hemde çokk çokk çokkkkkkkkk yüzünü dahi görmek sesini duymak istemiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım evet dediğin doğru eşlerimizden kaynaklanıyor ama takma kafana ben 2 haftadır takmıyorum eşim benimle daha iyi artık.Ve öylede olacak çünkü kendimi değiştiriyorum ya sabır diyerek.EŞLER NEYDEN NEFRET EDİYOR ÇÖZDÜM.AİLELERİ HAKSIZDA OLSALAR BİZ SÜREKLİ ONLARI ŞİKAYET EDİYORUZ..ÇOK KONUŞMAYACAZ.
Bunları becerelim her şey düzelir bırakın onlar bizi şikayet etsin dırdırcı onlar olsun.Bakın aileler daha kurnaz bize yapacaklarını yapıyorlar bizde başlıyoz kocamızın başının etini yemeye.Hiç aldırmayın eşinize sürekli gülün kalbini fethedin olay bitiyor.Çünkü artık bende bizde şeytanlaşalım biraz dimikötükedihüso
denemeye değer tabi ama bakalım başarabilecekmiyiz...
altunhancım bak ne kadar guzel cozmus meduze bencede aynen bole oluo ama ıste ınsanın kendısını turması cok zor tabıı.basarabılsek hersey cok daha guzel olacak.benım en buyuk dezavantajımda bu zaten.haksızlıga gelemıorum her kım olursa olsun.bırde bana yaoılırsa hepten cıldırıorum.bence meduzenın doylemek ıst.anladıysan hepımız bı deneyelım derım.sonra anlatırız gelısmelerı tekrar ne dersın?
Canım evet dediğin doğru eşlerimizden kaynaklanıyor ama takma kafana ben 2 haftadır takmıyorum eşim benimle daha iyi artık.Ve öylede olacak çünkü kendimi değiştiriyorum ya sabır diyerek.EŞLER NEYDEN NEFRET EDİYOR ÇÖZDÜM.AİLELERİ HAKSIZDA OLSALAR BİZ SÜREKLİ ONLARI ŞİKAYET EDİYORUZ..ÇOK KONUŞMAYACAZ.
Bunları becerelim her şey düzelir bırakın onlar bizi şikayet etsin dırdırcı onlar olsun.Bakın aileler daha kurnaz bize yapacaklarını yapıyorlar bizde başlıyoz kocamızın başının etini yemeye.Hiç aldırmayın eşinize sürekli gülün kalbini fethedin olay bitiyor.Çünkü artık bende bizde şeytanlaşalım biraz dimikötükedihüso
Hiçbir sebep yokken bile nefret edilebiliyor.Ki sebepsiz kaynana var mı?Bi de şunlara kibar kibar kayınvalide demiyormusunuz Allasenyasakkelime.
Hiç insanın annesi olur mu kaynana?Hiç seni kendi kızı gibi görürmü?Hiç senin çocuğunu kendi oğlu gibi nazlar itina gösterirmi?Hiç yüzüne gülmesiyle arkandan söylenemesi bir olur mu?Neler görüp neler duyuyorum kendisinden.Bir de görmeyip duymadıklarım..
Ben de iki erkek yavruya hamileyim,ama bir damla haz etmiyorum kaynanamdan.Benden uzak olsun da..
:mymeka:canım anladığım kadarı ile kıskançlığını çocuktan alıyor sen yinede çocuğuna dikkat et.Bende sevmem kaynanamı bu yüzden geldiğinde hiç konuşmam o yok gibi davranırım.şimdi bi kızım olcak kucağına dahi vermem yalnız bile bırakmam çünkü çocuğu sokaktaki birine bile verebilir bu kadar dengesiz ve benden nefret ediyor.En güzeli uzak durmak.Eşim benim durumun farkında oda annesinden çekiniyor ilk başlarda bu mesafeme kızıyordu şimdi haklı görüyor.Bence eşinle konuş oda dikkat edip sana hak verecektir.sende mesafeli davranki anlasın.
aa manyakmı ne eziyet ediyor aklı sıra sana iş cıksın maksat bence hiç kendine bulastırma ne poku warsa yesin sende oglu yokken yap ne yapacaksan terbiyesiz kadın ark oğlunu yanında böyle yapmıyordur kesin allah sabır wersin kaynanın addr tel werde ben onu bi adam edeyim bebek hırpalamak ta neymiş pis cadalozklava:
kızlar yaa 1 haftadır kaynanam olacak şahıs ne geldi ne aradı eşimde gitmedi...ohh bee huzura kavuştum derken bugün aradı bebek gülüyomıuş görümcen söyledi geleyimde göreyim sevemiyorum zaten konuşmaya başladımı dedi kızım daha pazar günü 3 aylık olucak ohhaaa yani ne konuşması uyuz yaa....
gitmiş komşusunun çocuğunun yürütecini göndermiş para vermeyin bunu kullanın demiş eşime bi baktım çizik çizik heryeri çocuk zaten çizer bişey olmaz diyo tekerlerkleri kırılmış yapıştırın diyo altı artık örümcek ağa kaplamış temizleyin diyo kömürlükten çıkarıp vermişler tiksindim resmen...