- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Valla teyze bile demem zaten insan degerini belirliyo ben artik adını bile soylemiyorum birine anlatirken kaynana sunu aldi sunu dedi diyorum bu kadar basit anne olmak kolay değil burda okumuştum hayatima 30 dan sonra giren bi kadin zaten annem olamaz benim kizim olsa anne demesinide istemem ne olursa olsunAçıkçası demek içimden gelmiyor.Sadece birkez demiştim ondada "bana anne diyen dillerini yerim" demiştiBirçok şey oldu düğün zamanı onları çoktan geçtim zaten evlilikte dördüncü yıla girdim...Ama hala bir ayrım var eşimle kız kardeşi arasında doğal olarak bu ayrım banada yansıyor... Geçende eşimin annesi bana ne zaman anne diyeceksin söyle artık dedi başta duymadım sonra yine tekrar etti zor söyleyemem içimden gelmedikçe dedim en son içinden gelmiyorsa öylesine de ben bunu yapamam dedim.Annemle onu bir kefeye bile koyamıyorum annem anneyse gerçekten onun adı nedir bilemiyorum gerçekten ona anne demeyi kendime yediremem bence haketmiyor.Var mı benim gibi düşünen?Bu arada merak eden olur ne diyorsun teyze falan mı diyenler için belirteyim ortadan konuşuyorum.
Kotu degil cnm.gelinlerine kotuler.iyi olacahina herkes iyi.kotu olacagina herkes kotu davraniyir.Ayıp ediyorsun ortadan konuşarak. En azından ismini katarak söyle. Mesela Ayşe anne gibi. Senin kocanı doğuran kadın. O bir anne. Kimse annenin yerini alamaz ama birazda iğneyi kendinize batırın. Hep mi kv ler kötü
Gelinde sizi istemez emin olun.zorla guzellik olmazEşinizin anne demesi, kayın validenizin anne dediğinizde sevinmesi bir beklentinin olduğunu gösteriyor. Size kıymet vermişler, hiç lafını etmemişler. Ama ben sizin gibi gelin istemezdim. Eşiniz ile aynı kafada değilsiniz, kayın valideniz ile de. Benim direkt öz anne teyze amcasına ismen hitap eden arkaşım var ama bizim annelerimize teyze abla der. Sizin kültürünüz başka olabilir ancak daha gelenekselci insanların hatrına bir x anne diyemiyorsunuz. Demekki sizin için eşinizin ailesi el. Böyle gelin istemezdim.
Açıkçası demek içimden gelmiyor.Sadece birkez demiştim ondada "bana anne diyen dillerini yerim" demiştiBirçok şey oldu düğün zamanı onları çoktan geçtim zaten evlilikte dördüncü yıla girdim...Ama hala bir ayrım var eşimle kız kardeşi arasında doğal olarak bu ayrım banada yansıyor... Geçende eşimin annesi bana ne zaman anne diyeceksin söyle artık dedi başta duymadım sonra yine tekrar etti zor söyleyemem içimden gelmedikçe dedim en son içinden gelmiyorsa öylesine de ben bunu yapamam dedim.Annemle onu bir kefeye bile koyamıyorum annem anneyse gerçekten onun adı nedir bilemiyorum gerçekten ona anne demeyi kendime yediremem bence haketmiyor.Var mı benim gibi düşünen?Bu arada merak eden olur ne diyorsun teyze falan mı diyenler için belirteyim ortadan konuşuyorum.
Anne diyor hemde çok içten ben istemedim kendi söylüyor.
Açıkçası demek içimden gelmiyor.Sadece birkez demiştim ondada "bana anne diyen dillerini yerim" demiştiBirçok şey oldu düğün zamanı onları çoktan geçtim zaten evlilikte dördüncü yıla girdim...Ama hala bir ayrım var eşimle kız kardeşi arasında doğal olarak bu ayrım banada yansıyor... Geçende eşimin annesi bana ne zaman anne diyeceksin söyle artık dedi başta duymadım sonra yine tekrar etti zor söyleyemem içimden gelmedikçe dedim en son içinden gelmiyorsa öylesine de ben bunu yapamam dedim.Annemle onu bir kefeye bile koyamıyorum annem anneyse gerçekten onun adı nedir bilemiyorum gerçekten ona anne demeyi kendime yediremem bence haketmiyor.Var mı benim gibi düşünen?Bu arada merak eden olur ne diyorsun teyze falan mı diyenler için belirteyim ortadan konuşuyorum.
Konu sahibi için demiyorum, kendisi eşinin ailesini el gibi görüyormuş zaten ama kendisine kötü davranılmış nişanlılığından beri. Gelin de sizi istemez demişsiniz de zaten ben onu kızım gibi gördüğüm halde bana teyze diyen biri beni yabancı görüyordur. O dakikadan sonra ben de onu yabancı görürüm demek istedim. Yorumunuz yersiz, bu verilen örnekte zaten gelin teyze diyor, istemiyor vereceğim tepkiyi yazdım. Ben istemedim diye gelin bana tepki göstermiyor.Gelinde sizi istemez emin olun.zorla guzellik olmaz
Ne söylemişti? Çok kırıcı oluyor değil mi?Hem kendilerini sevdirmiyorlar hem incitiyorlar.Kaynanamdan önce gelen bir sürü sevdiğim teyze var bana kızsalar zoruma gitmez çünkü onlar beni seviyor ben onları alınmıyorum onlara...Bende eskiden anne derdim annem babam vefat ettiği için isteyerek derdim sonra bana bir laf söyledi kaldıramadım anne demeyi bıraktım sorduğunda ise anneliği ak ettiğin zaman söyleyeceğim dedim 5 yıl oldu halen bekliyor isminin yanına teyze koyar söylerim o teyzeliği bile haketmiyorda oğlunun hatrına şükretsin.
Bir kaç aylık evliydim bize geldi biz sana güvenmiyoruz oğlumu boynuzlamanı bekledik dedi sonrada seni istemiyordum almasaydım keşke dedi bende sen almadın beni oğlun istedi dedim oğlumun altına yattın kalktın almak zorunda kaldı seni dedi bende evden kovdum defoldu gittiNe söylemişti? Çok kırıcı oluyor değil mi?Hem kendilerini sevdirmiyorlar hem incitiyorlar.Kaynanamdan önce gelen bir sürü sevdiğim teyze var bana kızsalar zoruma gitmez çünkü onlar beni seviyor ben onları alınmıyorum onlara...
Yazık ya hala sana bakacak yüzü var değil mi bir insan nasıl bunları kendine yakıştırır çok yazık...Bir kaç aylık evliydim bize geldi biz sana güvenmiyoruz oğlumu boynuzlamanı bekledik dedi sonrada seni istemiyordum almasaydım keşke dedi bende sen almadın beni oğlun istedi dedim oğlumun altına yattın kalktın almak zorunda kaldı seni dedi bende evden kovdum defoldu gitti
Aynen canım 3.5 yıl görüşmedim 3aydır görüşüyorum ama nefret ediyorum Allaha şükür eşim hiç ezdirmedi beni hep benim tarafımda olduYazık ya hala sana bakacak yüzü var değil mi bir insan nasıl bunları kendine yakıştırır çok yazık...
Eşim o gün bozuldu ben anne demeyi de malesef...Eşimin ailesinden birşey beklemiyorum artık evladını bile kandırmış insanlardan ümidimi kestim hevesim yok.Esiniz demenizi istiyor mu?o sizin annenize diyormus sonucta. Kv ile bir problemimiz olmadi diyorum.kotu seyler yasansaydi ne yapardim bilmiyorum ama her cumlemin sonuna olmasa da derdim gibi.belliki sizin kv onemsiyor bu durumu ki anne dediginizde "diyen dilini yerim" demis:) ozellikle size iyi davrandiginda,guzel bir sey soylediginde (kucukte olsa) ozamanlar daha fazla soyleyinki ben ne yaptimda anne dedi bugun falan desin.siz anne diyin diye ugrasir belki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?