Zaten konu çok farklı yerlere gitti birdenAhaahahah kız niye anlatıyon konun cinselliğe taşınacak şindi
Bu soruyu sordum kocamaKocan olan aslında sana yani rüyada kendini kocan olarak görüyorsun ya bilsen rüya oldugunu yaparmıydın kocan olarak kendini aldatırmıydınbu nasıl Bi soru oldu bende anlamadım
Allahım rüyasında bile aldatmıyor nasıl sadık bi eşÇok fenaydı ya bide kendimi kocam olarak görüyorum ve tam o iş olacakken yok yok ben eşime bunu yapamam deyip geri çekiliyorum ama baya zorlanıyorumbu durumda erkekleri bi nebze anladım Aglakk kız sana burasını anlatmayı unuttuydum sonradan hatırladım
Ben anlıyorum seni ama sıkılma bak o kadar maşallah dedim benim nazarımda değmez, bişe olursa benden bilme ama inşallah olmazZorla sıkıldırcak adamdan
Sıkıldırcak nece bi kelime acaba yazarken dahi anlamadım
Garip bir durumBu soruyu sordum kocamabakarmısın o kadar seviyorum ki rüyada bile aldatmamışım seni dedi gerçi ben de kendi rüyanda neler yapardın o benim rüyam dedim güldü geçtik
Bende sevgilimi istiyorum diyim bariAma bişey söylim mi o da çok özlemiş ama işte yorgun geliyor ondan öyle bugün baya sabrını zorladım oruç olmasa amacıma ulaşmış oluyordum içi gidiyor garibimin
ÖzleştikBitanesiiinnSenin pozitifliğin o kuzum benim
O gelir mi buraya, gelirse ölür falan Allah korusunÇağırın gelsin danışalım.
Ben anlıyorum seni ama sıkılma bak o kadar maşallah dedim benim nazarımda değmez, bişe olursa benden bilme ama inşallah olmaz
Özleştik
Ay sormaO gelir mi buraya, gelirse ölür falan Allah korusun
Evet senin konundan da bu beklenirdi canımcımZaten konu çok farklı yerlere gitti birdenbenim açtığım konudan da bu beklenirdi cinselliğe taşınırsa iyi, banlanmayayımda
Rahatlıktan oYa o yanımdayken elime koluma bile hakim olmayı bırakıyorum adeta bi sakarlık bir rehavet.
Büyük konuşma kızYook nazara öyle inanmam ben değmez bana nazar
Uzak mı ki sevgilin evlen de kurtul hergece koynunda olsun seninki deBende sevgilimi istiyorum diyim bari
Ama ben getirmedim konuyu buralara. HepEvet senin konundan da bu beklenirdi canımcım
Bi tanesinden kurtulursam onun koynuna gircem inşallahUzak mı ki sevgilin evlen de kurtul hergece koynunda olsun seninki de
Ben mi getirdim ya nasıl yaptığımı inanın hatırlamıyorum bile
Bi tanesinden kurtulursam derken kimsen kurtuluyor kızBi tanesinden kurtulursam onun koynuna gircem inşallah
Amaan boşber gereksiz bi konuBi tanesinden kurtulursam derken kimsen kurtuluyor kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?