Ahaahahah kız niye anlatıyon konun cinselliğe taşınacak şindiDur ben anlatımarkadaş çığır aşmış kendisi hamile, bşraz riskli olduğu için 4 ay ilişki yasak buda rüyasında kendini erkek olarak görüyo. Organını bile hissediyor ve bi kızla ilişkiye giriyor bacım sen ne yaşıyon diye soruyo insan bi tabi
Dimi ama uykulu ayrı bir tadı oluyorDur kız aglak daha evlenmedi canını çektirme kızın şindiolan var olmayan var uykulu bi başka ama ben uykuluyken
Çok fenaydı ya bide kendimi kocam olarak görüyorum ve tam o iş olacakken yok yok ben eşime bunu yapamam deyip geri çekiliyorum ama baya zorlanıyorumOooJudy_K bebegim sen kendini aşmışsın iyiymiş ya erkek olsam nasıl hissederim sorusunun cevabını almışsın rüyanda abi bende çok merak ediyorum nasıl hissettiriyor erkek olmak keşke bende görsem öyle bişey kafamdaki sorulara cevap olurdu
Rüyada bile çok düşüncelisin rüya oldugunu bilsen yaparmıydın itiraf etÇok fenaydı ya bide kendimi kocam olarak görüyorum ve tam o iş olacakken yok yok ben eşime bunu yapamam deyip geri çekiliyorum ama baya zorlanıyorumbu durumda erkekleri bi nebze anladım Aglakk kız sana burasını anlatmayı unuttuydum sonradan hatırladım
Bu konu taşınııırrrr baaaakkkValla ben de çok merak ediyorummesela ben evlenmeden önce organları hep sert oluyo sanıyordm. En azından daha büyük bekliyodum. Nasıl oturuyorlar, nasıl sığıyor pantolona, wcye gidince değiyor mu falan diye, evlenince küçük halini gördükçe gülme krizlerine giriyordm
Sen gene görebiliyon hesabını ya bizKız günlerdir bekliyorum bide hamile olunca hormon tavan yaptı bu gece hesabı görecem ama veresiye defterlerini açıcam benim herifin önüne hesabımızı görelim koçum dicem
Beni karıştırma şindi benimki uzun aradan öyle oliyi
Ama bişey söylim mi o da çok özlemiş ama işte yorgun geliyor ondan öyle bugün baya sabrını zorladım oruç olmasa amacıma ulaşmış oluyordum içi gidiyor garibiminSen gene görebiliyon hesabını ya biz
Yaa zaten miyavciğim senle insan mı sıkılır yaa vermişsin enerjini ona da birbirinizden alıyorsunuz işte pozitifliğiAmiin.Sıkılma sıkılma, zaman nasıl geçiyor insan anlamıyor bile
Kocama mı soruyon bana mıRüyada bile çok düşüncelisin rüya oldugunu bilsen yaparmıydın itiraf et
Oruç açıldı yaaaAma bişey söylim mi o da çok özlemiş ama işte yorgun geliyor ondan öyle bugün baya sabrını zorladım oruç olmasa amacıma ulaşmış oluyordum içi gidiyor garibimin
Çağırın gelsin danışalım.Orgazm olmaktan korkan kadın burda olsaydı diye bi düşünmedim değil
Kocan olan aslında sana yani rüyada kendini kocan olarak görüyorsun ya bilsen rüya oldugunu yaparmıydın kocan olarak kendini aldatırmıydınKocama mı soruyon bana mı
İşe gitti geri geceye artıkOruç açıldı yaaa
Hahahah aynı biz koşma terlersin ya da ayağına terlik giy demişliği bile varBiz birlikte büyüdük ve şımarık olan benim belki o bana annelik yapıyodur.
Ya o yanımdayken elime koluma bile hakim olmayı bırakıyorum adeta bi sakarlık bir rehavet.Hahahah aynı biz koşma terlersin ya da ayağına terlik giy demişliği bile var
Kız bi kaç yıl değil 24 yılAmiin.Sıkılma sıkılma, zaman nasıl geçiyor insan anlamıyor bile
Öyle ölmem ya füze atınDur kız aglak daha evlenmedi canını çektirme kızın şindiolan var olmayan var uykulu bi başka ama ben uykuluyken
Yaa zaten miyavciğim senle insan mı sıkılır yaa vermişsin enerjini ona da birbirinizden alıyorsunuz işte pozitifliği
Zorla sıkıldırcak adamdanKız bi kaç yıl değil 24 yılçeyrek asır resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?